Küçük Düşün Büyük Olsun!

Diyeydin telefon taksidi artık ödersin bi zahmet diye

Ayy vallahi kimse cekmez
Helede şimdiki nesil.
Otur degerimi bil de.
Millet vallahi zirt pirt esya degisiyo, alisveris merkezlerinde fink fink para harciyolla
Aynen kimse çekmiyor şimdiki zaman da araba ev gezmek tozmak istiyorlar nerde elindeki ile idare edecek olanlar

Gecmiş olsun baby yüreğim ağzıma geliyor benim oğlan hala pat pat düşüyo
Şu dolaplar yapılsın heryer tahta kapılarını kilitledim odaların yarın yapılcak inş.

ben aldikca altin dusuyor .bileydim az daha gec alirdim
Olsun uzun vadeli
Bende alcm öbür aya alırım galiba dün eşim biraz daha getirdi para koy bunu diyo bi yandan kokuyo elimizdeki bu diyerek bankayaamı atsam diyo öyle oluncada harcıyor vermiycek altın alcam ben diyorrum
Aslında onun için biriktiriyorum araba alcaz arağımızı yerden kessin yeter
Yaz olunca o çocuklarım anne bizim niye pikniğe gidemiyoruz diyo ikisininde aklı eriyo artık

insallah alirsiniz bir an once saglikla huzurla binersiniz.araba cocukla ihtiyac gercekten bir de pandemi gelince zor oldu iyice .

Karaca'nın tavasindan fln çok şikayet gördüm canım nasıl bu kadar mağaza aciyolsr satıyorlar kalitesiz urunleru

Geçmiş olsun canım düşe kalka buyuyolar çocuklar ağlar arkandan nazlaniyolar annelere benim oğlum hala dusse kalksa anne diye agliyor

Benim eşim anlamıyor laftan ,
Basıma ağrılar giriyor artık anlatmaktan.
Dün gece 2'ye kadar anlattım anladimi hayır, yine ailesi gelsin yine aynı.
Yardım etmesinide geçtim etsin evimize karıştırma kimseyi bana esin olarak saygi duy diyorum.
Annem seni aramadiysa niye takılıyorsun çocuğu göndermek istemiyorsun diyo hamileyken bana saldıran onlardı şimdimi torun oldu siniri çizmeyi bilmiyor

Geçmiş olsun canım

Benim taçtan aldığım hiç ütü gerektirmiyor. Kumaş cinsi farklıydı tabi. 10 yıldır kullanıyorum. Outlet üründü ama yok hala yırtık yok. Biraz ona aldanmışım sanırım hemen gelince bakmadım

Selam kızlar hayırlı cumalar gece ne zamandır oynayan kırık bir dişim var ağrıdı birde reglim var ilaçta içmedim bastım karanfil suyunu öyle ağrıyla yattım valla sabah esim ddi git yarin açık olmaz diye birde söylendi kaç kere ddi git hallet diye yan tarafı oynuyo bir tarafı az kırık dolgu olursa cekmtirme ddi zaten doktor söylüyor kurtarılabilir se çekmez ddim kaynanam gitti bugün evine uğradı dışardan oglusu gördü birde d günü için çeyrek verdi saolsun

Aradım müşteri hizmetlerini anlattım tüm olanları, yıkadığımı da dile getirdim. İade kodu verdi. Ütüleyipmi koyayım diye bile sordum gerek yok dedi ama belki yine de ütüler koyarım. Her anlamda pikesinin de çarşafının da kalitesini beğenmedim. Yine başka marka alırım iade olsun. Biraz fazla para ver iyisini al. Yıllarca kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…