- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Baza iyi kalabalığı topluyor ama onunda temizliği zor altıni temizlemek ölüm içinde dolu olunca kimildamiyor yerindenbazasiz yatak alan ve tum evi karmakarisik olan ben
ya iste kalabaligi toplasa bana yetcek .ivir ziviri gozumun onunden kaldirsa bile cok iyiBaza iyi kalabalığı topluyor ama onunda temizliği zor altıni temizlemek ölüm içinde dolu olunca kimildamiyor yerinden
Diyeydin telefon taksidi artık ödersin bi zahmet diyeSlmmm bacılarr
Erken uyuduk kızla,uykum kactı.
Koci aksm maas zammım %25 olmus dedi.
Bereketli olsun güle güle harca dedim
Sormadım ne kadr oldu maas falan.
Girmiyorm o ttopa.
Alya biz görmeyiz ama ucu sana dokunur bari hadi iyisin kızım dedim
66 tl bebek aldım trendyoldan Alyaya
59 tl de incirle hurmalata aldım.Hurma kreması sekersiz.
Bugun icin Alinazik yüklenir
Aynen kimse çekmiyor şimdiki zaman da araba ev gezmek tozmak istiyorlar nerde elindeki ile idare edecek olanlarAyy vallahi kimse cekmez
Helede şimdiki nesil.
Otur degerimi bil de.
Millet vallahi zirt pirt esya degisiyo, alisveris merkezlerinde fink fink para harciyolla
Olsun uzun vadeliben aldikca altin dusuyor .bileydim az daha gec alirdim
Du bakalım bu ay ne bulcak.Diyeydin telefon taksidi artık ödersin bi zahmet diye
Al at unut bosver.ben aldikca altin dusuyor .bileydim az daha gec alirdim
insallah alirsiniz bir an once saglikla huzurla binersiniz.araba cocukla ihtiyac gercekten bir de pandemi gelince zor oldu iyice .Olsun uzun vadeli
Bende alcm öbür aya alırım galiba dün eşim biraz daha getirdi para koy bunu diyo bi yandan kokuyo elimizdeki bu diyerek bankayaamı atsam diyo öyle oluncada harcıyor vermiycek altın alcam ben diyorrum
Aslında onun için biriktiriyorum araba alcaz arağımızı yerden kessin yeter
Yaz olunca o çocuklarım anne bizim niye pikniğe gidemiyoruz diyo ikisininde aklı eriyo artık
Karaca'nın tavasindan fln çok şikayet gördüm canım nasıl bu kadar mağaza aciyolsr satıyorlar kalitesiz urunleruDönüş yapmazlarsa yazarım. Gerçi dönüş yapacaklarını da sanmıyırum da. Bugün ararım müşteri hizmetlerini verdikleri cevaba göre yazarım. Eskiden aldığım nevresimler taç linens kesinlikle kalite olarak da çoook farkı var. Linens in Outletinden de aldığım oldu onda bile böyle şey görmedim
Geçmiş olsun canım düşe kalka buyuyolar çocuklar ağlar arkandan nazlaniyolar annelere benim oğlum hala dusse kalksa anne diye agliyorGünaydnlarr
Hayırlı cumalar
Güne üzünclü basladık,alya düstü sandalyeden
Dibimde bide.
İyi sükür 9,30 da cıktım evden.
Kusma vs olur Allah korusun diye
Cok agladı ama kuzum
Bide kapıda anne diye agladı cıkıyordm ,cıkardım artk montu falan oturdum.
Sakinledi öyle cıktım.
Ahh iste calısmak iyi güzel de ,böyle zamanlarda bırakıp gitmek kahrediyor insanı.
Annem panilk bide ay cocuk düstü ay cocuk düstü diye panik yapınca daha cok agladı cocuk korktu
Bugun hemencik bitsin kızıma koscam.
Aglayasım var oturup
Saol kuzumT thesekreter mutlu yillari yaslari olsun insallah oglusun
babyloading87 cok cok gecmis olsun alyakusa
Benim eşim anlamıyor laftan ,Ya benim eşim ailesine düşkün değildir mesela bekarlığından çocukluğundan beri belli başlı yaşanmışlıklar var hepimizin üzerinde o da farkında mesela kendi de biliyor annesinin babasının huyunu yanlışlarını hep de söylüyor ama dediğin gibi yine de onlarla konuşunca görüşünce yumuşuyor her ne kadar ailesinin sadece işi düşünce onu aradığını bilse de kendi de söylese ne zaman işi düşüp arasalar koşuyor işi düşmekten kastım da hayati bişey değil misal ATM den para çekilecek benimki koşar telefon bozuldu alınacak benimki koşar saçma sapan şeyler tavır koymayı bilmiyor kaç kere kavga ettik bu yüzden doğruları söylediğim için ben kötü oldum artık ağzımı açmıyorum kullandırtsın kendini ne diyim
Geçmiş olsun canımGünaydnlarr
Hayırlı cumalar
Güne üzünclü basladık,alya düstü sandalyeden
Dibimde bide.
İyi sükür 9,30 da cıktım evden.
Kusma vs olur Allah korusun diye
Cok agladı ama kuzum
Bide kapıda anne diye agladı cıkıyordm ,cıkardım artk montu falan oturdum.
Sakinledi öyle cıktım.
Ahh iste calısmak iyi güzel de ,böyle zamanlarda bırakıp gitmek kahrediyor insanı.
Annem panilk bide ay cocuk düstü ay cocuk düstü diye panik yapınca daha cok agladı cocuk korktu
Bugun hemencik bitsin kızıma koscam.
Aglayasım var oturup
Al unut canım bende geçen aldım 5 TL düştü 0.5 te aldığım bakmıyorum subdonem olsa para annemin bileziği halletcemben aldikca altin dusuyor .bileydim az daha gec alirdim
Benim taçtan aldığım hiç ütü gerektirmiyor. Kumaş cinsi farklıydı tabi. 10 yıldır kullanıyorum. Outlet üründü ama yok hala yırtık yok. Biraz ona aldanmışım sanırım hemen gelince bakmadımCanim iyi incelemek lazim.
Ben artik netten aldigim herseyde pimpirikli oldum.
Diyorum hic biseyini atmayin dokunmayin bi inceleyelim neticede degisim suresi var.
Insallah donus yaparlar.
Karaca iyice bozdu artik.
Tencerelerinden falan asiri sikayet okumustum.
Nevresim english home, lcw almistim.
Cok da guzel ciktilar.
Evet kirisiyorlar evet utulemiyorum.
Cok takilmiyorum kirisikligina cunku sık nevresim degisen biriyim her hafta carsaf utulersem tirlatirim galiba.
Uzerine örtüyü kapayinca gozume batmiyo kirisikligi
Ama cok guzel ciktilar english home onlineden ve deppomax dan uyguna almistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?