Saolasın cnm.Geçmiş olsun canım
Catladım galiba ben artık usul usul szıntı veriyormİyi sabir ver sende beybi tas olsa catlar yahu
Süper babaymış alkışlıyorum onubenim babam evlenirken strese girince olmazsa bosanirsin kasma bu kadar kendini demisti .kocinin ondan pek sesi cikmiyor sanirim deli deliyi gorunce sopasini saklarmis misali bizim ev.
Tavasını da aldımKaraca'nın tavasindan fln çok şikayet gördüm canım nasıl bu kadar mağaza aciyolsr satıyorlar kalitesiz urunleru
Kuzu senin annen iki çocuk nasi bakmış kadar kız biz kapıda oynardık hergun yertimiz yara bere içinde olurdu sen biliyorsundur kızının kötü olsa anlardın Allah korusun yavrularıAnnem tam bir dramaqueen.
Kardesimi de fisfikliyo.
Sabah konustuk kardesim 3 saat kusma vs olmazsa korkma,oğlan ıcın bizimki gün asırı düsüyo flaan dedi beni rahatlatmak icin.
Annemle konusunca tam tersi oluyor,acile mi götürseniz acaba?
Yok film cekilsin kafa üstü düsmüs flan diyo.
Acile göttürülcek olsa drmuz derdi gelin diye dedim.
Yazdım hemen cünkü.
Sizin drda sizin gibi rahat diyo bana.
Ay bayılazammmm
Niye evlenmiş kız bu adam canına yazık olmuş ev arkadaşı sanki bazen sinirlendiriyor benimki evlenmeseydin bakamiycakcan diyorum sen sabirlisinÖdemezdi
Kırmasaydınız derdi.
Aile yetiştirmesi böyle demek canım degismez biraz yontarsin inşallah zamanlaEvet yani belki onu bile vermezdi,evdesin napcanki parayı diye.
Ben diyorm ekonomik siddet var bizim evde.
İsin kötüsü kendini yırt,3 gün sonra yine aynı.
iyi babadir ama iyi bir es sayilmaz .sanirim anneme yaptigi kaprisleri kendi kizinin cekmesini istemediSüper babaymış alkışlıyorum onu
Nasıl güzel bir tespit yapmışsın. İyi baba olması iyi bir eş olacagı anlamına gelmiyor çoğu insan bunu fark etmiyor. Burada buna benzer paylaşımlar beni iyi besliyor teşekkür ederim paylaşımın için.iyi babadir ama iyi bir es sayilmaz .sanirim anneme yaptigi kaprisleri kendi kizinin cekmesini istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?