Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ev çok dağıldı oturdum kaldım börek aldık eve çıkarken yedik esim dışarı çıktı islri vardı oglus ayisiyla tombala oynuyo kalkiyimde ev toplim bulaşık accam sil süpür yaparım bı çamaşır toplancak belki akşama kız kardeşim uğrar evli olan iş dönüşü yemeğe gelin ddim ugrasmsin evde yemege

Annem tam bir dramaqueen.
Kardesimi de fisfikliyo.
Sabah konustuk kardesim 3 saat kusma vs olmazsa korkma,oğlan ıcın bizimki gün asırı düsüyo flaan dedi beni rahatlatmak icin.
Annemle konusunca tam tersi oluyor,acile mi götürseniz acaba?
Yok film cekilsin kafa üstü düsmüs flan diyo.
Acile göttürülcek olsa drmuz derdi gelin diye dedim.
Yazdım hemen cünkü.
Sizin drda sizin gibi rahat diyo bana.
Ay bayılazammmm

Karaca'nın tavasindan fln çok şikayet gördüm canım nasıl bu kadar mağaza aciyolsr satıyorlar kalitesiz urunleru
Tavasını da aldım şimdilik bir sorun yol şükür. Yeni aldım. Pankek tavası ve iki normal tava aldım. İnşallah sonra sorun yaşamam. Eskiden tefal in almıştım. Ama onun da fiyatlar uçmuşşş güç yetecek gibi değil

Kuzu senin annen iki çocuk nasi bakmış kadar kız biz kapıda oynardık hergun yertimiz yara bere içinde olurdu sen biliyorsundur kızının kötü olsa anlardın Allah korusun yavruları

Ödemezdi
Kırmasaydınız derdi.
Niye evlenmiş kız bu adam canına yazık olmuş ev arkadaşı sanki bazen sinirlendiriyor benimki evlenmeseydin bakamiycakcan diyorum sen sabirlisin
Evet yani belki onu bile vermezdi,evdesin napcanki parayı diye.
Ben diyorm ekonomik siddet var bizim evde.
İsin kötüsü kendini yırt,3 gün sonra yine aynı.
Aile yetiştirmesi böyle demek canım degismez biraz yontarsin inşallah zamanla

Evi sil süpur yaptım bulaşık makinesi açtım çamaşır tam kurumamış onları sonra toplarım kloazet lavabo yıkadım anca oturdum esim geliyormuş o geldin dişçiye çıkarım kardeşimin iş belli olmadı hala gelirse etli dolma yaparım fırınlarım pasta alırım küçük bir tane mercimek çorbası var salata fln uydururum biseler

Esim iş avansi almış işi onaylanıp gecen parasını almıştı kız kardeşime 800 telefon taksiti kalmıştı Mart'ta bitiyordu erken verdik hepsini bitti şükür elden taksitciye 600 var onuda kapariz ddi paraları alsın aciliyeti yok aslında düzenli ödeniyor araba bakıyor uygun bişe bulursa alçak insallah

iyi babadir ama iyi bir es sayilmaz .sanirim anneme yaptigi kaprisleri kendi kizinin cekmesini istemedi
Nasıl güzel bir tespit yapmışsın. İyi baba olması iyi bir eş olacagı anlamına gelmiyor çoğu insan bunu fark etmiyor. Burada buna benzer paylaşımlar beni iyi besliyor teşekkür ederim paylaşımın için.

Selam kızlar çıktım geldim suladim paraları oglusa pasta aldım kız kardeşim aradı gelcekmisler keseriz akşam dişçiye gittim apse yapmış antibiyotik verdi 5 gün kullanacağım ağrı yapar diyo hocam zonkluyor ddim cekicek ilaç bitince şoka girdim iki mayalık süt bir kutu süt kalın bulgur kg hobby nin vucut kremi vardı onun aldim 32 TL oraya Onur'a girdim limon dolmalık biber ve kabak aldım 3 tane az domates az acı biber iki ekmek az kıyma dolma için cappy pulpy sakız 50 oraya verdim eczaneden antibiyotik 19 TL oraya 150 harcamisim dogalgaz gelmiş 30 TL bu ay hiç yakmadik ev sıcak hele bu hafta cam üstten açık güneşli şekilde ev sıcak çok geçen eltimler geldi ev çok sıcak ne güzel diyolardi

Aiyy cuma cuma gerildim anlatimde deyin haksizmiyim.
Covid den once disime baslamistim.
1 cekim yapildi parasini odedim.
3 dolgu 1 kaplama yapilcakti devaminda.
Kaplama icin olcu alindi ve dolgunun 2 tanesi yapilmisti.

Ben dolgularimin parasini odemistim.
Geriye kaplama ve 1 dolgum kalmisti.
Bunlar yapilmadi (kaplamaninda siparisi vs verilmedi sadece olcu alindi ve kalan 1 dolguma hic bir islem yapilmamisti)
Covid sonrasi gidemedim bir turlu.
2 ay girdi araya bir siparis verilmediginden islem paralarinida odedigimden dedim dursun maddi olarakda toparlaninca giderim.

Guya dr. Tanidik yani oglanin dislerine flanda her sene o bakiyor dolgusunu falan yapmisti.
Git gel samimi olmustuk yani.
Yaninda calisan kadini sevemedim bir türlü
Gelen gidenin dedikosunu yaparken duydum giden hastanin hakkinda konustu.
1 defada (ne problemi var bilmiyorum) oglan icin gittigimde agliyordu.
Neyse beni aradi dediki lelli hnm merak ettik iyimisiniz covid sonrasi gelmeyince siz merak ettim.
Dedim gayet iyiyim evet gelemedim falan dedim.
Ama maksati isleme devam edim aramasi guya yarim kaldi islemime getiriyo ki yapılıp da odenmemis bisi yok.
Ben sizi merak ettim diyo (para pesinde)
Dedim ben h.ici gelemiyorum h. Sonu da siz calismiyorsunuz bu sebeple evet devam edemedim dedim.

Dediki hemen aa artik cumartesi oglene kadar burdayiz gelin cumartesi dedi.
Dedim lelli yaptir bari ciksin aradan.
Dedim cumartesi randevu olusturalim ozaman esime birakir gelirim
11 de gelin dedi.
Zaten prova olacak dedi kaplama icin ozamanda hesap cikarmistik devam edecektim ya guya 1000tl tutuyordu 600 kaplama+ 1dolgu 400tl
Neyse gittim gecen cumartesi ama nasil yagmur cocugu sabah sabah birakmisim.
Kahvati bile edemeden kostur kostur gitmisim bana kapiyi acinca demez mi saskin bir halde aaa biz size randevu mu vermistik dedi ben sok.
Neyse tamam cikmadan bakalim hemen dedi.
Ses etmedim.
Zaten 5dk prova oldu pazartesi siparis geciceZ dedi.
Tamam dedim.
Dedim h. Sonu gelirim h.ici gelemem.
Bu h. Sonu yokuzda bir dahaki hafta doktor dedi ben yokum.
Tamam dedim bebegi birakirim bi sekilde ama erkene randevu verin bugun icin gittim.
Dis gelmis takildi bana 1000tl kalmis diyo.
Pardonda o 1000tl icinde dolguda var dedim.
Acti bakti sonra doktora dedi doktor bakti aa evt 17no dolguda dahilmis dedi fiyata.
Ben soylemesem siz es gecicektiniz sanirim dedim.
Hemen o kadin yok iste biz yine bakicaktikda, bizde oyle sey olmazda.
Sonucta 10bin 12bin bi para diil ne odediyseniz cikaririzda (ben dolgulari odemistim ya yaptirdikca ozaman toplam hesap cikarmislardi devam edecektim)
Dedim ki ben buraya 1750tl para odemis oluncam siz cok zenginsiniz demek size mebla az geldi ben sizin kadar zengin değilim benim icin iyi bi para dedim.
Kadini uyarmasam yapmadigi 400tl dolgunun parasini bana kaktircak.
Belki cebine atacak.
Nerden bilim.
Dedim cikarin o dolguyu ne kaldi 600tl kaplama
Cek su karttan.
Siz beni yanlis anladiniz, ben oyle not almisim bakmadan zaten odeme almazdim (yapilan dis notlari dr. Odasindaki dosyada onda aldi verdi randevular var)
Dedim doktor hanim sizin yaptiginiz islemden keza oglum icin keza kendim icin cok memnunum.
Helali hos olsun dedim ciktim.

Kadin aglamakli falan benim kul hakkima giriyorsunuz diyo bana
Sizin isiniz randevu takip edip doktora asistanlik yapmak

Sen randevu takip edip nekadar islemden ne alinacagini hesaplama cakallik yap ben kul hakkina giriyormusum.

Siz kendi kul hakkiniza kendiniZ giriyorsunuz randevu takip edemiyormusunuz isiniz randevulari takip etmek degil mi?
Lutfen isinizi yapin dedim ciktim.

O kadinin o gun ki aaa size randevumu vermistik tavrida gitmedim ya devam etmedim onaydi

Onuda dedim ben dis taktiririm dolgu yaptiririmda odeme yapmam pesime dusersiniz siz ne hakla beni ariyorsunuz dedim.
Biz covidsiniz diye merak ettik diyo.
Covid atlatali olmus 2 ay bana nasil oldunuz diyo cok cakal cok

Slm bacımlar
1 yıl sonra avmye girdim cıktım.
Telefonu bıraktım.
Evren telefonu kocam ödesin diye cok calısıyor ama yok anacım adam cakal
Israrla alın ödemeyi dedim servise.
Hayır dediler islem sonu alıyorz.
Migrosa girdim sipsak; 59 tl:2 kutu tambugday makarna,ananas,yabanmersini(35 tl tuttu ikisi)kereviz,brokoli tabaklı.
Alinazık yaptım.
Kociye eriste yaptım.
Aksm dizim var cay demlerim.
2 mak.camasır yıkadım astım.
Bekliyorm telefonum gelsin diye.
Koci alıp gelcek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…