Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kuzu senin annen iki çocuk nasi bakmış kadar kız biz kapıda oynardık hergun yertimiz yara bere içinde olurdu sen biliyorsundur kızının kötü olsa anlardın Allah korusun yavruları
Anamın derdi sence o mu
Cocuk düstü sn ise git diyo bana
İzin alayım istedi

Tuhafmis normalde hesaba bakıp söylemesi lazım boşluğuna mi geldi acaba yada art niyetmi var

Çok Geçmiş olsun canım

Bol bol sarıl kuzucuğuna

Ben anlamadim kac dakika hesap yaptilar bi de.
Bakiyo sonra doktor hanim bi de siz bakin diyo.
Hayirlatmasam bunu hic konusulmayacak
Makbuz vs kesmediler mi?
Bizde de acık hesap oldugundan bazen ıbana atıyor müsteri,söylemiyor.Yada biz silmeyi unutuyoruz.
Cari icin aradığımda hesaba atmıştım ben diyor.
Bir tek kişi var bnde sıkıntılı o da ofise su getiren cocık.
Ben bakmam onun hesabına dedim bu sene.
50 tl taksitle ödüyor 1 sene de hadi diyorz gariban.
Ama hersene son 50 TL’yi ödemiştim diyor.
1 oldu 2 oldu bu sene de patrona dedi ben ödemiştim diye.
Bi söylendi sen herseye aynı şeyi yapıyorm bak diye.
Makbuz kesiyorz kasa fisi isliyoruz 50 yere yazılıyor hala ben ödemistim diyo

Son düzenleme:
İyi aksamlar bacımlar
Nihayet telefonum geldi 360 tl sıkısmıs300 ekran 60 tl format atılması lazımmıs attırdık.
Kkdan cekti m.
25 tl nakit ödemis koci ekran koruyucu 15 tl de kılıf almıs bana nakit.
Alyanın bi atısı 400 tl
Ama valla nasıl güzelmis telefonumm canım benim
Kıza gelirken bi tabak köfte almıs 45 tl
Alinazik yükledim bugun.
Yarın izmir köfte yaparım herhlde.
Kız anca uyudu.
Diizi de kactı

Selam kızlar
Akşam misafirlerim vardı yeni gittiler eşimi de işe gönderdim geç yatıp keyif yapmak istiyorum bu akşam
Ay nasıl özlemişim arkadaşlarla vakit geçirmesini aylar aylar olmuştu ev iş market üçgeninde yaşayalı çoookk uzun zamandır arkadaşlarımıza ne gittik ne kimse gelebildi yasaklardan
Biran önce bitsin gitsin şu hastalık eski halimize dönelim lütfen

İyi geceler canlar kız kardesim geldi 2 ayı geçti en son Aralık ta başlayan yasaklar dan 3 4 gün önce görmüştüm özlemişiz birbirimizi yemek çay pasta kestik haslik verdi çalışıyor bişe alamamış saolsun dolma çok güzel olmustu çorbada oda bitti yogurtlama vardı onu çok beğendiler kalktıar evleri arabayla 10 dakika iyi oldu gittiler mutfak toplayıp makineye attım tencere borcam fln elde yıkadım oglusuuyutmaya çalışıyorum şimdi disim agriyo yine ilaca başladım devam ederse ağrı kesici icerin

Günaydınlar
Bol kalkmalı oturmalı bi gece gecirdim
Alya sürekli kalktı
7 de kalktım,mutfagı topladım,cay demledim.
Trendyoldan 80 tl üst aldım kendime.
Bu ay ayın 20sine kadr beees krussuzm ama aldım
Aksama nohut yapcam.
Yarına köfte ızgara falan yaparız dedik.
0.25 gr aldım hesaptan dün ama ins bozmam
Kahvaltıya krep yapcm tambugdaylı kızla yeriz

Günaydın kızlar,
Malum misafir var çok giremedim. Yemek telaşı vs. Kızın yükü olmuyor bana ama yemek vs telaştan daha çok yoruldum. Pazara gittim markete gittim. 3 gün bizdeler birşeyler aldım. Koşturmayla geçti dün.
Teyze öğleden sonra geldi. Kıza boyama kitabı, yağmurluk almış. Bir de ben annemi neden çok seviyorum kitabı almış. :) sağolsun
Akşam Elanın da uyuması 12 yi buldu iyi de şımardı. Dün teyze sigara içecek ‘içmeee sigara sağlığa zararlıdır’ diyor. Teyzenin bayağı canına okudu. Çene ve tepesine çıkmakla :)) dayı gelsin de nefes alayım diye baktı. Bir de kuş da rahat bırakmadı kadını.
Ela ikide bir yatağını gösteriyor bunu anneannem aldı diyor. Biraz zaman geçti teyze kızın nevresimi için bunun biraz kalitesi iyi değil gibi dedi. Ben de özdilek in gayet iyi bence dedim. Hee dedi birşey diyemedi. Teyze iyidir hoştur da böyle huyunu hiç sevmiyorum. Anneannem aldı deyince kalitesi iyi değilmiş ne demek. Yani sürekli kemdi yaptıkları ön planda olsun ister. Dün de yine amcan şöyle amcan böyle kıza iyice amca sevgisi aşılamaya çalıştı. Çok gidip gelmiyoruz ya. Sanki amcalık yaptı. Neysr yani teyzeyle çoook can ciğer olamama sebebim bu tarz davranışlarından kaynaklı. Dayıya lafım yok. Onda görmedim öyle şey.

Baby senin annen iki çocuk büyüten insan değilmi sanki çocuk konusunda tecrübesiz gibi davranıyor. Ya sabır sana

Birden düşündüm benim eşim de baba olarak daha iyi, baba kelimesi daha çok yakışıyor benim gözümde. Eminim ilerde o da kızına toz konduramaz K kardespayi senin baban gibi ))

Yaaa onun aklini severim.
Teyze = kaynana

Baby kuzu senin kasik dokmesinden yaptim.
Hic yapmamıştım sevdik.
Oglan uyuyo daha o uyansin onada yapcam.
Bize gun erken ayiyo malum kizim haftasonuda calisiyor is gec kalir falan mazallah kovarlar isten kendisi cok dakikdir isine sebaat eden bir calisandir.
Her sabah 7.30 dedim mi kalkar.
Haftasonuda calisiyor yani
O erken uyaninca bizimde h.sonumuz falan olmuyor.

Hic is yapasim yok bugun esimde aksam babanlara gidelim diyo derbi varmis.
Valla gitmeyeli dur bakalim 4 ay oldu galiba
Evde sigara iciyolar o sebeple gitmiyorum.
Anneme soylicem havalandirsin evi kiz varkende icmesinler yani annem icmezde babam gunde 2pkt iciyor birini yakip otekini sonduruyor.
O laf dinlemiyor salona sokmam en kotu kizi.

Anpaya gidemedik hala.
Cok kalabalikmis annemler gitmis sirtsirta herkes falan dedi
Esim hic sevmez orda moralimi bozar simdi hic o topa gidemicem.
Indirimden faydalanamam da artik sonra gezmeye giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…