- 21 Ağustos 2015
- 32.170
- 97.665
- 798
- 38
Anamın derdi sence o muKuzu senin annen iki çocuk nasi bakmış kadar kız biz kapıda oynardık hergun yertimiz yara bere içinde olurdu sen biliyorsundur kızının kötü olsa anlardın Allah korusun yavruları
Tuhafmis normalde hesaba bakıp söylemesi lazım boşluğuna mi geldi acaba yada art niyetmi varAiyy cuma cuma gerildim anlatimde deyin haksizmiyim.
Covid den once disime baslamistim.
1 cekim yapildi parasini odedim.
3 dolgu 1 kaplama yapilcakti devaminda.
Kaplama icin olcu alindi ve dolgunun 2 tanesi yapilmisti.
Ben dolgularimin parasini odemistim.
Geriye kaplama ve 1 dolgum kalmisti.
Bunlar yapilmadi (kaplamaninda siparisi vs verilmedi sadece olcu alindi ve kalan 1 dolguma hic bir islem yapilmamisti)
Covid sonrasi gidemedim bir turlu.
2 ay girdi araya bir siparis verilmediginden islem paralarinida odedigimden dedim dursun maddi olarakda toparlaninca giderim.
Guya dr. Tanidik yani oglanin dislerine flanda her sene o bakiyor dolgusunu falan yapmisti.
Git gel samimi olmustuk yani.
Yaninda calisan kadini sevemedim bir türlü
Gelen gidenin dedikosunu yaparken duydum giden hastanin hakkinda konustu.
1 defada (ne problemi var bilmiyorum) oglan icin gittigimde agliyordu.
Neyse beni aradi dediki lelli hnm merak ettik iyimisiniz covid sonrasi gelmeyince siz merak ettim.
Dedim gayet iyiyim evet gelemedim falan dedim.
Ama maksati isleme devam edim aramasi guya yarim kaldi islemime getiriyo ki yapılıp da odenmemis bisi yok.
Ben sizi merak ettim diyo (para pesinde)
Dedim ben h.ici gelemiyorum h. Sonu da siz calismiyorsunuz bu sebeple evet devam edemedim dedim.
Dediki hemen aa artik cumartesi oglene kadar burdayiz gelin cumartesi dedi.
Dedim lelli yaptir bari ciksin aradan.
Dedim cumartesi randevu olusturalim ozaman esime birakir gelirim
11 de gelin dedi.
Zaten prova olacak dedi kaplama icin ozamanda hesap cikarmistik devam edecektim ya guya 1000tl tutuyordu 600 kaplama+ 1dolgu 400tl
Neyse gittim gecen cumartesi ama nasil yagmur cocugu sabah sabah birakmisim.
Kahvati bile edemeden kostur kostur gitmisim bana kapiyi acinca demez mi saskin bir halde aaa biz size randevu mu vermistik dedi ben sok.
Neyse tamam cikmadan bakalim hemen dedi.
Ses etmedim.
Zaten 5dk prova oldu pazartesi siparis geciceZ dedi.
Tamam dedim.
Dedim h. Sonu gelirim h.ici gelemem.
Bu h. Sonu yokuzda bir dahaki hafta doktor dedi ben yokum.
Tamam dedim bebegi birakirim bi sekilde ama erkene randevu verin bugun icin gittim.
Dis gelmis takildi bana 1000tl kalmis diyo.
Pardonda o 1000tl icinde dolguda var dedim.
Acti bakti sonra doktora dedi doktor bakti aa evt 17no dolguda dahilmis dedi fiyata.
Ben soylemesem siz es gecicektiniz sanirim dedim.
Hemen o kadin yok iste biz yine bakicaktikda, bizde oyle sey olmazda.
Sonucta 10bin 12bin bi para diil ne odediyseniz cikaririzda (ben dolgulari odemistim ya yaptirdikca ozaman toplam hesap cikarmislardi devam edecektim)
Dedim ki ben buraya 1750tl para odemis oluncam siz cok zenginsiniz demek size mebla az geldi ben sizin kadar zengin değilim benim icin iyi bi para dedim.
Kadini uyarmasam yapmadigi 400tl dolgunun parasini bana kaktircak.
Belki cebine atacak.
Nerden bilim.
Dedim cikarin o dolguyu ne kaldi 600tl kaplama
Cek su karttan.
Siz beni yanlis anladiniz, ben oyle not almisim bakmadan zaten odeme almazdim (yapilan dis notlari dr. Odasindaki dosyada onda aldi verdi randevular var)
Dedim doktor hanim sizin yaptiginiz islemden keza oglum icin keza kendim icin cok memnunum.
Helali hos olsun dedim ciktim.
Kadin aglamakli falan benim kul hakkima giriyorsunuz diyo bana
Sizin isiniz randevu takip edip doktora asistanlik yapmak
Sen randevu takip edip nekadar islemden ne alinacagini hesaplama cakallik yap ben kul hakkina giriyormusum.
Siz kendi kul hakkiniza kendiniZ giriyorsunuz randevu takip edemiyormusunuz isiniz randevulari takip etmek degil mi?
Lutfen isinizi yapin dedim ciktim.
O kadinin o gun ki aaa size randevumu vermistik tavrida gitmedim ya devam etmedim onaydi
Onuda dedim ben dis taktiririm dolgu yaptiririmda odeme yapmam pesime dusersiniz siz ne hakla beni ariyorsunuz dedim.
Biz covidsiniz diye merak ettik diyo.
Covid atlatali olmus 2 ay bana nasil oldunuz diyo cok cakal cok
Kız annen hiç calismamis heralde sürekli her bahaneyle izin istenirmi zaten kötü görsem gitmem deseydinAnamın derdi sence o mu
Cocuk düstü sn ise git diyo bana
İzin alayım istedi
Ben anlamadim kac dakika hesap yaptilar bi de.Tuhafmis normalde hesaba bakıp söylemesi lazım boşluğuna mi geldi acaba yada art niyetmi var
Çok Geçmiş olsun canımGünaydnlarr
Hayırlı cumalar
Güne üzünclü basladık,alya düstü sandalyeden
Dibimde bide.
İyi sükür 9,30 da cıktım evden.
Kusma vs olur Allah korusun diye
Cok agladı ama kuzum
Bide kapıda anne diye agladı cıkıyordm ,cıkardım artk montu falan oturdum.
Sakinledi öyle cıktım.
Ahh iste calısmak iyi güzel de ,böyle zamanlarda bırakıp gitmek kahrediyor insanı.
Annem panilk bide ay cocuk düstü ay cocuk düstü diye panik yapınca daha cok agladı cocuk korktu
Bugun hemencik bitsin kızıma koscam.
Aglayasım var oturup
Işte aradığım bababenim babam evlenirken strese girince olmazsa bosanirsin kasma bu kadar kendini demisti .kocinin ondan pek sesi cikmiyor sanirim deli deliyi gorunce sopasini saklarmis misali bizim ev.
Aynen çalışmamış.Kız annen hiç calismamis heralde sürekli her bahaneyle izin istenirmi zaten kötü görsem gitmem deseydin
Makbuz vs kesmediler mi?Ben anlamadim kac dakika hesap yaptilar bi de.
Bakiyo sonra doktor hanim bi de siz bakin diyo.
Hayirlatmasam bunu hic konusulmayacak
TEsekkürlerÇok Geçmiş olsun canım
Bol bol sarıl kuzucuğuna
Baby senin annen iki çocuk büyüten insan değilmi sanki çocuk konusunda tecrübesiz gibi davranıyor. Ya sabır sanaAnnem tam bir dramaqueen.
Kardesimi de fisfikliyo.
Sabah konustuk kardesim 3 saat kusma vs olmazsa korkma,oğlan ıcın bizimki gün asırı düsüyo flaan dedi beni rahatlatmak icin.
Annemle konusunca tam tersi oluyor,acile mi götürseniz acaba?
Yok film cekilsin kafa üstü düsmüs flan diyo.
Acile göttürülcek olsa drmuz derdi gelin diye dedim.
Yazdım hemen cünkü.
Sizin drda sizin gibi rahat diyo bana.
Ay bayılazammmm
Birden düşündüm benim eşim de baba olarak daha iyi, baba kelimesi daha çok yakışıyor benim gözümde. Eminim ilerde o da kızına toz konduramaz K kardespayi senin baban gibiNasıl güzel bir tespit yapmışsın. İyi baba olması iyi bir eş olacagı anlamına gelmiyor çoğu insan bunu fark etmiyor. Burada buna benzer paylaşımlar beni iyi besliyor teşekkür ederim paylaşımın için.
Yaaa onun aklini severim.Günaydın kızlar,
Malum misafir var çok giremedim. Yemek telaşı vs. Kızın yükü olmuyor bana ama yemek vs telaştan daha çok yoruldum. Pazara gittim markete gittim. 3 gün bizdeler birşeyler aldım. Koşturmayla geçti dün.
Teyze öğleden sonra geldi. Kıza boyama kitabı, yağmurluk almış. Bir de ben annemi neden çok seviyorum kitabı almış. :) sağolsun
Akşam Elanın da uyuması 12 yi buldu iyi de şımardı. Dün teyze sigara içecek ‘içmeee sigara sağlığa zararlıdır’ diyor. Teyzenin bayağı canına okudu. Çene ve tepesine çıkmakla :)) dayı gelsin de nefes alayım diye baktı. Bir de kuş da rahat bırakmadı kadını.
Ela ikide bir yatağını gösteriyor bunu anneannem aldı diyor. Biraz zaman geçti teyze kızın nevresimi için bunun biraz kalitesi iyi değil gibi dedi. Ben de özdilek in gayet iyi bence dedim. Hee dedi birşey diyemedi. Teyze iyidir hoştur da böyle huyunu hiç sevmiyorum. Anneannem aldı deyince kalitesi iyi değilmiş ne demek. Yani sürekli kemdi yaptıkları ön planda olsun ister. Dün de yine amcan şöyle amcan böyle kıza iyice amca sevgisi aşılamaya çalıştı. Çok gidip gelmiyoruz ya. Sanki amcalık yaptı. Neysr yani teyzeyle çoook can ciğer olamama sebebim bu tarz davranışlarından kaynaklı. Dayıya lafım yok. Onda görmedim öyle şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?