Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi geceler canlar kız kardesim geldi 2 ayı geçti en son Aralık ta başlayan yasaklar dan 3 4 gün önce görmüştüm özlemişiz birbirimizi yemek çay pasta kestik haslik verdi çalışıyor bişe alamamış saolsun dolma çok güzel olmustu çorbada oda bitti yogurtlama vardı onu çok beğendiler kalktıar evleri arabayla 10 dakika iyi oldu gittiler mutfak toplayıp makineye attım tencere borcam fln elde yıkadım oglusuuyutmaya çalışıyorum şimdi disim agriyo yine ilaca başladım devam ederse ağrı
Bir nevi eşine bakmış canım sanırım kaynanalik yapıyor biraz

Günaydın kızlar
Benim minnoş dün gündüz hiç uyumadı akşamda bi ağlama seansı yaşadık sormayın
Gece 3 du en son bayılmışım
Sabah da mızmızlandı ayağımda uyudu kaldı şimdi
Kalkıp kahvaltı hazırlayayım kız uyuyorken çamaşır makinesi açmam lazım bugün
Evin ayısı da kış uykusunda

Bende gitmek istiyorum oraya
Geçen önünden geçtik annem gidelim dedi babam oralı olmadi Ben de ses etmedim
Çok usteleyince kızıp bagiriyo, kavga ediyoruz

Selamlar
Oğlum hafif ateşlenmiş hastalandı giremedim kaç gündür
3 gece gram uyumadı
Şükür bugün iyi toparladı
Herkes de iyidir umarım
Geçmiş olsun ,
Benim kız da çok huzursuz dünden beri
Uyuyamıyor, ayağımda uykuya dalincada bırakmaya korkuyorum arkamı dönünce bağırmaya başlıyo

Kaynana nasıldır bilmiyorum. Tatmadım :)) İşte annesi işe giderken onlara bırakırmış. Ölen teyzesi bskmış daha çok bu teyzeyle aralarında çok yaş farkı yok.
işte kaynanalar hep onun tarafına yapılsın edilsin istiyor sa ön plana çıkarıyorsa bu da öyle

İsyeriyle bir konuda kapıscam sanırım
Benim banka islemleri icin velaketim var.
Gecenlerde ziraatten hesap acalım sana dediler pek hoslanmıyorm herbanka bi hesap,lazım oluyo diye tmm dedim.
Bende de tel yoktı ya ,mobil subeyi indirdi kücük patron kendi cebine.
Bana indirmeye calıstık tel uygulama almadı falan.
Bi ordan sinir oldum.
Benim adıma hesap neden senin cebinde olsın.
Simdi de tam kzıı uyutuyorum zil caldı banka hesap kartı gelmis
Konuscm pazartesi bu konuyu.
Mecbur cep subeyi indirdim giremesin.
Sacmalık resmen ya.

Yaa afiyrt olsun cok güzel oluyo kasık dökmesi,hem kolay hemde kızartma degil saglıklı

Hesap açtığınızda senin numaranı verdiniz değil mi
O zaman uygulamadan patron giremezki telefona gelen şifre olmadan

Sen Allah'ın sevdiği kullarındansın

Aynen öyle ama alıpta ertesi gün düşünce insan sınır oluyo
300 tl zarardayım şuan neredeyse 1 gr parası öyle düşününce daha da dertleniyorum kiz
Uzun vadeli düşünüyorsan birsorun olmaz canım. Ben de bu evi alırken dolardan zarar ettim ama acildi mecbur zararı görmemezlikten geldim. Onu da erken ödemeler yaparak o zararı kapatmaya çalıştım. Nasibim böyleymiş dedim.

430 tl den altın aldım
410 tl düştü
Kendimi nerelere atayım
Öyle düşünme canım yaza virüs azalır düğünler başlarsa gör sarı kızı tutabiliyorlarmi benimde anneme bilezik var aslında az sıksan kendimi su ara alırım ama eşim araba bakıyor biraz para var gelecekte var ama sendekiler der isterse veriririm para olduğunu biliyor bu sefer zamanimiydi bileziğin der kavga ederiz
Bende sevmem guvenmemde öyle şifresi Sana gelsin bari ne bilcek insan bisemi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…