Bir nevi eşine bakmış canım sanırım kaynanalik yapıyor birazGünaydın kızlar,
Malum misafir var çok giremedim. Yemek telaşı vs. Kızın yükü olmuyor bana ama yemek vs telaştan daha çok yoruldum. Pazara gittim markete gittim. 3 gün bizdeler birşeyler aldım. Koşturmayla geçti dün.
Teyze öğleden sonra geldi. Kıza boyama kitabı, yağmurluk almış. Bir de ben annemi neden çok seviyorum kitabı almış. :) sağolsun
Akşam Elanın da uyuması 12 yi buldu iyi de şımardı. Dün teyze sigara içecek ‘içmeee sigara sağlığa zararlıdır’ diyor. Teyzenin bayağı canına okudu. Çene ve tepesine çıkmakla :)) dayı gelsin de nefes alayım diye baktı. Bir de kuş da rahat bırakmadı kadını.
Ela ikide bir yatağını gösteriyor bunu anneannem aldı diyor. Biraz zaman geçti teyze kızın nevresimi için bunun biraz kalitesi iyi değil gibi dedi. Ben de özdilek in gayet iyi bence dedim. Hee dedi birşey diyemedi. Teyze iyidir hoştur da böyle huyunu hiç sevmiyorum. Anneannem aldı deyince kalitesi iyi değilmiş ne demek. Yani sürekli kemdi yaptıkları ön planda olsun ister. Dün de yine amcan şöyle amcan böyle kıza iyice amca sevgisi aşılamaya çalıştı. Çok gidip gelmiyoruz ya. Sanki amcalık yaptı. Neysr yani teyzeyle çoook can ciğer olamama sebebim bu tarz davranışlarından kaynaklı. Dayıya lafım yok. Onda görmedim öyle şey.
Bende gitmek istiyorum orayaBaby kuzu senin kasik dokmesinden yaptim.
Hic yapmamıştım sevdik.
Oglan uyuyo daha o uyansin onada yapcam.
Bize gun erken ayiyo malum kizim haftasonuda calisiyor is gec kalir falan mazallah kovarlar isten kendisi cok dakikdir isine sebaat eden bir calisandir.
Her sabah 7.30 dedim mi kalkar.
Haftasonuda calisiyor yani
O erken uyaninca bizimde h.sonumuz falan olmuyor.
Hic is yapasim yok bugun esimde aksam babanlara gidelim diyo derbi varmis.
Valla gitmeyeli dur bakalim 4 ay oldu galiba
Evde sigara iciyolar o sebeple gitmiyorum.
Anneme soylicem havalandirsin evi kiz varkende icmesinler yani annem icmezde babam gunde 2pkt iciyor birini yakip otekini sonduruyor.
O laf dinlemiyor salona sokmam en kotu kizi.
Anpaya gidemedik hala.
Cok kalabalikmis annemler gitmis sirtsirta herkes falan dedi
Esim hic sevmez orda moralimi bozar simdi hic o topa gidemicem.
Indirimden faydalanamam da artik sonra gezmeye giderim.
Geçmiş olsun ,Selamlar
Oğlum hafif ateşlenmiş hastalandı giremedim kaç gündür
3 gece gram uyumadı
Şükür bugün iyi toparladı
Herkes de iyidir umarım
Kaynana nasıldır bilmiyorum. Tatmadım :)) İşte annesi işe giderken onlara bırakırmış. Ölen teyzesi bskmış daha çok bu teyzeyle aralarında çok yaş farkı yok.İyi geceler canlar kız kardesim geldi 2 ayı geçti en son Aralık ta başlayan yasaklar dan 3 4 gün önce görmüştüm özlemişiz birbirimizi yemek çay pasta kestik haslik verdi çalışıyor bişe alamamış saolsun dolma çok güzel olmustu çorbada oda bitti yogurtlama vardı onu çok beğendiler kalktıar evleri arabayla 10 dakika iyi oldu gittiler mutfak toplayıp makineye attım tencere borcam fln elde yıkadım oglusuuyutmaya çalışıyorum şimdi disim agriyo yine ilaca başladım devam ederse ağrı
Bir nevi eşine bakmış canım sanırım kaynanalik yapıyor biraz
Valla krizi fırsata nasıl ceviriirim derdi daha cokBaby senin annen iki çocuk büyüten insan değilmi sanki çocuk konusunda tecrübesiz gibi davranıyor. Ya sabır sana
Uzun vadede zarar etmezsin sıkma canını430 tl den altın aldım
410 tl düştü
Kendimi nerelere atayım
Yaa afiyrt olsun cok güzel oluyo kasık dökmesi,hem kolay hemde kızartma degil saglıklıBaby kuzu senin kasik dokmesinden yaptim.
Hic yapmamıştım sevdik.
Oglan uyuyo daha o uyansin onada yapcam.
Bize gun erken ayiyo malum kizim haftasonuda calisiyor is gec kalir falan mazallah kovarlar isten kendisi cok dakikdir isine sebaat eden bir calisandir.
Her sabah 7.30 dedim mi kalkar.
Haftasonuda calisiyor yani
O erken uyaninca bizimde h.sonumuz falan olmuyor.
Hic is yapasim yok bugun esimde aksam babanlara gidelim diyo derbi varmis.
Valla gitmeyeli dur bakalim 4 ay oldu galiba
Evde sigara iciyolar o sebeple gitmiyorum.
Anneme soylicem havalandirsin evi kiz varkende icmesinler yani annem icmezde babam gunde 2pkt iciyor birini yakip otekini sonduruyor.
O laf dinlemiyor salona sokmam en kotu kizi.
Anpaya gidemedik hala.
Cok kalabalikmis annemler gitmis sirtsirta herkes falan dedi
Esim hic sevmez orda moralimi bozar simdi hic o topa gidemicem.
Indirimden faydalanamam da artik sonra gezmeye giderim.
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl iyi miSelamlar
3 gece gram uyumadı
Herkes de iyidir umarım
Aynen öyle ama alıpta ertesi gün düşünce insan sınır oluyoUzun vadede zarar etmezsin sıkma canını
Hesap açtığınızda senin numaranı verdiniz değil miİsyeriyle bir konuda kapıscam sanırım
Benim banka islemleri icin velaketim var.
Gecenlerde ziraatten hesap acalım sana dediler pek hoslanmıyorm herbanka bi hesap,lazım oluyo diye tmm dedim.
Bende de tel yoktı ya ,mobil subeyi indirdi kücük patron kendi cebine.
Bana indirmeye calıstık tel uygulama almadı falan.
Bi ordan sinir oldum.
Benim adıma hesap neden senin cebinde olsın.
Simdi de tam kzıı uyutuyorum zil caldı banka hesap kartı gelmis
Konuscm pazartesi bu konuyu.
Mecbur cep subeyi indirdim giremesin.
Sacmalık resmen ya.
Sen Allah'ın sevdiği kullarındansınKaynana nasıldır bilmiyorum. Tatmadım :)) İşte annesi işe giderken onlara bırakırmış. Ölen teyzesi bskmış daha çok bu teyzeyle aralarında çok yaş farkı yok.
işte kaynanalar hep onun tarafına yapılsın edilsin istiyor sa ön plana çıkarıyorsa bu da öyle
Geçmiş olsun canım.Selamlar
3 gece gram uyumadı
Herkes de iyidir umarım
Uzun vadeli düşünüyorsan birsorun olmaz canım. Ben de bu evi alırken dolardan zarar ettim ama acildi mecbur zararı görmemezlikten geldim. Onu da erken ödemeler yaparak o zararı kapatmaya çalıştım. Nasibim böyleymiş dedim.Aynen öyle ama alıpta ertesi gün düşünce insan sınır oluyo
300 tl zarardayım şuan neredeyse 1 gr parası öyle düşününce daha da dertleniyorum kiz
Çok şükür o zaman. Zaten kaynana hiç çekemezmişim sanırım. Allah bilmişte vermiş diye buna denirSen Allah'ın sevdiği kullarındansın
Geçmiş olsun canımSelamlar
3 gece gram uyumadı
Herkes de iyidir umarım
Öyle düşünme canım yaza virüs azalır düğünler başlarsa gör sarı kızı tutabiliyorlarmi benimde anneme bilezik var aslında az sıksan kendimi su ara alırım ama eşim araba bakıyor biraz para var gelecekte var ama sendekiler der isterse veriririm para olduğunu biliyor bu sefer zamanimiydi bileziğin der kavga ederiz430 tl den altın aldım
410 tl düştü
Kendimi nerelere atayım
Bende sevmem guvenmemde öyle şifresi Sana gelsin bari ne bilcek insan bisemi olurİsyeriyle bir konuda kapıscam sanırım
Benim banka islemleri icin velaketim var.
Gecenlerde ziraatten hesap acalım sana dediler pek hoslanmıyorm herbanka bi hesap,lazım oluyo diye tmm dedim.
Bende de tel yoktı ya ,mobil subeyi indirdi kücük patron kendi cebine.
Bana indirmeye calıstık tel uygulama almadı falan.
Bi ordan sinir oldum.
Benim adıma hesap neden senin cebinde olsın.
Simdi de tam kzıı uyutuyorum zil caldı banka hesap kartı gelmis
Konuscm pazartesi bu konuyu.
Mecbur cep subeyi indirdim giremesin.
Sacmalık resmen ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?