Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar
Sabah kalkar kalkmaz hemen beyazları attım makinaya dünden mutfak dağınıktı onu topladım kahvaltı hazırladım
Dün maaş aldığım için kahvaltı sonrası genel bütçe toplantısını yaptık düştük yollara o ATM senin bu ATM benim yasak tanımadan ödemeleri yaptık şükür
Kredi 1:720 TL
Kredi 2: 200 TL
Kredi 3: 470 TL (son taksidini ödedim mobil bankacılığı açıp açıp krediniz bulunmamaktadır yazısına bakıyorum)
Kredi kartı 1: 480 TL (yapılandırmıştım bu da son taksidi çok şükür hesaba attım ekstre kesilince ödeyip hiç açtırmıcam)
Kredi kartı 2: 400 TL
Faturalar kaldı onları Pzt yatırcam artık
Eşim maaşını alınca araba kredisini kirayı filan yatırır valla ödemeleri toplayınca ev kredisi kadar para ödüyoruz her ay zamanında fırsat olsaydı şimdiye yarı borcu biterdi bu kadar ödemeyen

Markette de toplam 200 TL bayıldım ama baya stoklu alışveriş yaptım bulaşık tableti stokladım 50 tane finish 23 TL ye geldi
2 li colgate diş macunu 10 TL 2li diş fırçası 10 TL eşime şampuan aldık salça çay birkaç konserve peçete filan derken baya uyguna geldi aslında ve hepsi 2 3 ay idare etcek ürünler
Allah Bin bereket versin herkese borç ödeme kolaylığı versin

Dışarı çıkıp geldim yürüdüm bi saate yakın Onur'a girdim dönüşte 98 TL harcamisim 1 kg et demlik çay kuru soğan armut 3 parca hindi kanat özledim zamandır yemiyordum onu attım eti haslamaya ettim kavurcam et kavurma pilav salata menü ben kendime hindi yapiyorum fırından bı ekmek aldım birde camasir astım beyazları hava güzel akşama kurusun

Slm kızlar
3 er makina bulasık ve camasır calıstırdm
Vitrini temizledim,icindekileri yıkadım.
Nevresimleri degistirdim
Sil süpür yaptm
Aksama nohut pisirdim
Kıza tarhana pisirdim
Simdi evdekilere tavada elma dilim pattes yapıyorm
Tavada da oluyırmus
Fırın yakmamıs olurm sırf onun icin.
Elektrik düsmüs biraz 220 tldi gecen ay,179 gelmis buay.

Günün hamaratı baby maşallah
Bizim de elektrik bu ay 100 lira geldi geçen ay 130 du galiba doğalgaz da az geldi kombi az çalıştı diye mi bilmiyorum üstelik bu ay zamlıymış eşim dedi geçen ay 60 kuruşken bu ay 65 kuruş olmuş

Ayy okadr is varki daha yapılcak
Mutfak dolapları bana bakıyor
Banyo ovulacak
Koltuklar sil beni diye aglıyor
Ama ben kızla kule yapıyorm

Herkese selamlar..
Bu haftam çok yoğun, hıphızlı geçti benim..günler su gibi geçiyor.. Umarım herkes iyidir..
Sabah hafta sonu olması nese3biraz gwç kalktık.. Malum geç kalkınca da işler geç bitiyor maalesef.. Ama çalışan bayanlar bilir haftanın yorgunluğunu anca hafta sonu atıyorum.
Zaten yarında hastanede 4/11 arası nöbetim var..umarım çabuk geçer.. Sıkıntısız ve relax olarak atlatırım..
Bir makine beyazları attım yıkanıyor.. Balkonu yıkadım.. Kahvaltı ye kalk mutfak topla..
Yatakları topla çamaşır as..
Briazdan süpürge yapcam.. Yemek bamya yapmayı düşünüyorum.. Buzlukta var.. Çok severiz.. Bugün de böyle biter.. Yarım da diğer işleri halledip nöbete giderim inşallah.. Gelince ancak duş namaz ve yatış olur.. Herkese güzwl bir hafta sonu dilerim
.

Ayy okadr is varki daha yapılcak
Mutfak dolapları bana bakıyor
Banyo ovulacak
Koltuklar sil beni diye aglıyor
Ama ben kızla kule yapıyorm
Benim koltuklar da öyle ama bi koltuk örtüsü alamadım silsem yine aynı olcak biliyorum ama gördükçe içim kararıyor

Merhaba , bende trendyolda gram altın gördüm cesaret edemedim gelince yazarmisiniz buraya sorun olmaz umarım
Merhaba, bugün geldi kargo, kurdeleli kese ve zarf içinde güzel paketlenmiş bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Faturası da çıksın içinden isterdim ama trendyol online alışveriş faturasını yeterli gördüler sanırım kuyumcu faturası yok içinde. Kargo gelene kadar çok endişeliydim derin bir nefes aldım :) babyloading87 ilham oldu teşekkür ederim. Uzun süre altın almam sanırım artık, sizin fikriniz nedir öğrenmek isterim ama kenarda hiçbir şeye bağlı olmayan bir miktar nakit dursa iyi olur gibi geliyor. Gerçi kredi kartlarına güveniyoruz her yerde geçiyor diye ama bilemedim sanki böyle boşta hesapta 2-3 bin lira dursa rahat edecekmişim gibi geliyor.

Herkese güzel haftasonları, sağlıklı günler dilerim.

Selam yeniden kızlar,
kahvaltı Sonra eşim kızla gelince kahve faslı,tabi teyze direk tabletten bahsedince kız başladı aç aç. O da tabi biraz rahat etsin diye açtı tablet konusunu.
Saç boyası almıştım. Eşime boyatacaktım hafta sonunu bekledim. Bugün de saç boyadan bahsedince teyze ben boyarım dedi. Boyadı sonra beklerken spor yaptım. Çünkü yürüyüşümü yapamadım. Sonra banyoya girdim kırklandım iyi oldu :)))
Kızı uyutmaya çalışıyor şimdi ondan dolayı odaya girmedim ama saat 10 da kalkınca uyumuyor genelde.
garibim o da belliki yoruldu ondan uyutmaya çalışıyor
Eşim kızı parka götürünce de kapıyı kapatınca ahhh özgürlük ah özgürlük dedi

Bereketli olsun canım inşallah diğer kredilerinde bbiter hemencecik

Sorun olmamasna sevındım
Aklımda olsun
Acil ihtiyaç için para bırakmak lazım bencede ama bıraktım mı hayır
Yıllar sonra altın almaya başladım elime para geçince kuyumcuda kendımi kaybedıyorum

Yemekler hazır gibi hindiyi hasladim sona doğru bı patates attım içine oglusa tavuk diye kaptirabilsem yese inşallah et kavurma tamam pilav koydum şimdi oglusla oynadik derbi varmış sabah beri yorum izliyoruz
Aramıza hoşgeldin
Biz 7-24 ızliyoruz Allahdan tv sevmiyorum dizi filan izlemem yoksa kavga çıkar valla
Çocuğa çizgi film açarsın bnm kocaya a spor ac bırak sesı ckmaz

Çok şükür o zaman. Zaten kaynana hiç çekemezmişim sanırım. Allah bilmişte vermiş diye buna denir
Bende 8-9 bin lira zarar ettim dolardan bekleseydim ıyı kar olurdul

Alıyorum bi yandan çıkar inş
Rapor paralarımı yatrdım altına tl kalsa gıderdı
Ben kac tl yattıgını soylemedım kocıye bı sordu yüz vermeyince sustu

Aramıza hoşgeldin
Biz 7-24 ızliyoruz Allahdan tv sevmiyorum dizi filan izlemem yoksa kavga çıkar valla
Çocuğa çizgi film açarsın bnm kocaya a spor ac bırak sesı ckmaz
Bende kaç senedir izliyorum ama bu sene fikstür yetişsin diye iki fln oynuyorlar haftada

Alıyorum bi yandan çıkar inş
Rapor paralarımı yatrdım altına tl kalsa gıderdı
Ben kac tl yattıgını soylemedım kocıye bı sordu yüz vermeyince sustu
Onuda sorup istemesin bı zahmet herşeye trip atıp akıllı olsa insan sormadan verir valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…