Küçük Düşün Büyük Olsun!

Annelikoydu galiba bi hesap var ya ig de.
Koca ayi diyo

Havlu attim bugun is yapmadim dicemde sarma sardim daha napim
Canim yaprak sarma istedi sardim yedim valla.
Visneli brownie de yaptim.
7 gibi anneme geldik.
Mac bitsin eve gecicez.
Anneme kakaladim kizi
Devrildim bi koseye.
Aiyy anam kellepaca yapmis.
Valla kadin yapiyor ne guzel gedim salt collegen.

Eve gideriz esim kizi uyutur orada da devrilirim kanepeye

Ohh miss bnde annemdeyim kıza bakıyor koca maç derdinde bnde kk da

R

rıdvan hoca hangi kanalda kız
Bizimkinin havası yerinde kazandılar ya
Kendi kendine söylendi maç izlerken cok güldük
Fenerli Rıdvan Dilmen varya NTV sporda nokta atisli konuşuyor hakkaten benim eşim maçta ne söylerse adamda söylüyor git yorumcu ol harcaniyorsun buralarda diyorum

Selam Kızlar.Ben hala alamadım şu paramı arkadaştan.Pazartesi kesin verecekmiş hadi bakalım inş alırsam ben de altın alırım tam 6 ay oldu ya.Bir daha da kimseye borç vermicem büyük konuşmayayım da
Valla borç verince tanıyorsun insanları bu zamanda kimseye kötü olmamak için borç vermemek lazım yada verince unutmak gelirse ne ala bide isteyemiyirum ben versem utaniyorum inşallah alıp altın yaparsın baya dustu

Valla borç verince tanıyorsun insanları bu zamanda kimseye kötü olmamak için borç vermemek lazım yada verince unutmak gelirse ne ala bide isteyemiyirum ben versem utaniyorum inşallah alıp altın yaparsın baya dustu
İnşallah canım.
Burdan güzel haberi veririm inş Pazartesi.

Fenerli Rıdvan Dilmen varya NTV sporda nokta atisli konuşuyor hakkaten benim eşim maçta ne söylerse adamda söylüyor git yorumcu ol harcaniyorsun buralarda diyorum
Benimki ntv yi izlemiyo kiz
Trt spor , a spor
Ersinlerin abonesiyiz biz , adamı hergun izleye izleye alıştım
saçında üst baş değişik bise yapınca farkediyorum hemen o kivamdayiz

BEreketli olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…