Biz trt spor ersin düzeni izliyoruz geneldeAynen bizim favori mız Rıdvan hoca hemen oraya bakiyo
Annelikoydu galiba bi hesap var ya ig de.Günaydın kızlar
Benim minnoş dün gündüz hiç uyumadı akşamda bi ağlama seansı yaşadık sormayın
Gece 3 du en son bayılmışım
Sabah da mızmızlandı ayağımda uyudu kaldı şimdi
Kalkıp kahvaltı hazırlayayım kız uyuyorken çamaşır makinesi açmam lazım bugün
Evin ayısı da kış uykusunda
Valla ben bilmiyorum o hesabıAnnelikoydu galiba bi hesap var ya ig de.
Koca ayi diyo
Ohh miss bnde annemdeyim kıza bakıyor koca maç derdinde bnde kk daHavlu attim bugun is yapmadim dicemde sarma sardim daha napim
Canim yaprak sarma istedi sardim yedim valla.
Visneli brownie de yaptim.
7 gibi anneme geldik.
Mac bitsin eve gecicez.
Anneme kakaladim kizi
Devrildim bi koseye.
Aiyy anam kellepaca yapmis.
Valla kadin yapiyor ne guzel gedim salt collegen.
Eve gideriz esim kizi uyutur orada da devrilirim kanepeye
Önce ridvan hoca sırasıyla bakiyo bizimkide kazanamadılar bakmıyor şimdiBiz trt spor ersin düzeni izliyoruz genelde
Sımdı ızlıyo söyleniyor kendi kendine
Gecen a sporda canlı yayında kavga ettiler kız
rıdvan hoca hangi kanalda kızÖnce ridvan hoca sırasıyla bakiyo bizimkide kazanamadılar bakmıyor şimdi
Geçmiş olsun canımnBende oğlanı uyuttum şimdi dişim kötü yine ağrı kesici içmedim bugün ama iccem galiba karanfil suyuyla tuttum ama uyunmaz bu ağrıylaantibiyotikte içerim az kitap okurum belki
Fenerli Rıdvan Dilmen varya NTV sporda nokta atisli konuşuyor hakkaten benim eşim maçta ne söylerse adamda söylüyor git yorumcu ol harcaniyorsun buralarda diyorumR
rıdvan hoca hangi kanalda kız
Bizimkinin havası yerinde kazandılar ya
Kendi kendine söylendi maç izlerken cok güldük
Valla borç verince tanıyorsun insanları bu zamanda kimseye kötü olmamak için borç vermemek lazım yada verince unutmak gelirse ne ala bide isteyemiyirum ben versem utaniyorum inşallah alıp altın yaparsın baya dustuSelam Kızlar.Ben hala alamadım şu paramı arkadaştan.Pazartesi kesin verecekmiş hadi bakalım inş alırsam ben de altın alırım tam 6 ay oldu ya.Bir daha da kimseye borç vermicem büyük konuşmayayım da
İnşallah canım.Valla borç verince tanıyorsun insanları bu zamanda kimseye kötü olmamak için borç vermemek lazım yada verince unutmak gelirse ne ala bide isteyemiyirum ben versem utaniyorum inşallah alıp altın yaparsın baya dustu
Benimki ntv yi izlemiyo kizFenerli Rıdvan Dilmen varya NTV sporda nokta atisli konuşuyor hakkaten benim eşim maçta ne söylerse adamda söylüyor git yorumcu ol harcaniyorsun buralarda diyorum
Koltuk ortusunu dagınık gösteriyr ya benceBenim koltuklar da öyle ama bi koltuk örtüsü alamadım silsem yine aynı olcak biliyorum ama gördükçe içim kararıyor
BEreketli olsunnMerhaba, bugün geldi kargo, kurdeleli kese ve zarf içinde güzel paketlenmiş bir sıkıntı yok gibi görünüyor. Faturası da çıksın içinden isterdim ama trendyol online alışveriş faturasını yeterli gördüler sanırım kuyumcu faturası yok içinde. Kargo gelene kadar çok endişeliydim derin bir nefes aldım :)babyloading87 ilham oldu teşekkür ederim. Uzun süre altın almam sanırım artık, sizin fikriniz nedir öğrenmek isterim ama kenarda hiçbir şeye bağlı olmayan bir miktar nakit dursa iyi olur gibi geliyor. Gerçi kredi kartlarına güveniyoruz her yerde geçiyor diye ama bilemedim sanki böyle boşta hesapta 2-3 bin lira dursa rahat edecekmişim gibi geliyor.
Herkese güzel haftasonları, sağlıklı günler dilerim.
GEcmis olsunn bacımmBende oğlanı uyuttum şimdi dişim kötü yine ağrı kesici içmedim bugün ama iccem galiba karanfil suyuyla tuttum ama uyunmaz bu ağrıylaantibiyotikte içerim az kitap okurum belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?