- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
bende ne zamandır katılammıştım canım..Ona katilamadim ya 2 haftadir.
Baris musluya 73bin katilim vardi o saat de bi de
Cok sasirdim
Bereketli olsun kuzu şimdiden.Kuyumcuya uğradım hep gittiğim yere altın sordum trendyolda daha pahalı bu sefer düşük geldi fiyatları çeyrekli bilekligimi yarım yaptırmak istiyorum bı süredir ondada yarım için çerçeve yokmuş kayışlı olan modele baktım başka yerede bakmadım benim bır çeyrek vardı onunla birleştirip yaparım ddim 100 üzerine bileklik kısmı için istedi h sonuna doğru gelirmiş esiminn verdigi ev hasligi suyunu cekiyorbugün taksiti ve bim harici yerleri nakit verdim suyu fln hep nakitten alıyorum iş tesillimi var yarın para alırsa hemen cokeyim nakit kartta var 500 fln ama bankanın onu kuyruktu hiç bekleyemedim artık eşindem alacagim
Inan boyle dusunmek istemiyorum vakti var demek diyorum denemeye devam diyorum motive olmam amaclibende ne zamandır katılammıştım canım..
Bu hafta katılayım dedim..
Millettde ne mucizeler varda.. Bizde daha yok bişi
Okurum aslında,okumadan yargılamak istemem.Canım merhaba Adem güneş okur musun bilmiyorum ama Doğal ebeveynlik kitabını tavsiye ederim, duyguda Özgür davranışta disiplinli çocuk yetiştirmek üzerine
Dis olabilir mi kuzu?Bugun kiz sabrimi sinadi resmen bi ara aglicaktim cok gerildim.
Nesi var anlamiyorum calpol verdim artik.
Surekli bir aglama hali hic bir yere sigamadi
Yemekde yapamadim evide supuremedim.
Nevresim degisip toz aldim.
Banyoyu temizledim ancak.
Pilav var sadece birazdan esim arar pöfss enerjimde kalmadi.
Kavurdugum etden cikarip sotelicem bi de salata yapip kaktircam.
Kofteyle ugrasamicam baska bahara artik.
Zor bela uyuttum azcik sessiz sakin oturcam.
Cidden bazen sessizligi asiri ozluyorum.
Aksam esim bakarken gidip yataga uzaniyorum onlar su nerde bu nerde fln sorana kadar.
Bi de sabah esim gidince kanepeye cokerdim battaniye alip tv izlerken uyurdum onu cok ozledim bee.
Neyse artik cani sagolsun bunlarda gecer elbet..
Ben sarmıyorm ama visneli sarma diye bi gercek var kuzuKiz ilahii
Biz sana veririz
Aklima vurdumuydu kizi sirtima baglar yine sararim ben
Genelde h.Sonuna denk getiriyorum ama lahanalar kotu olur h.sonuna.
Ya haslayip buzluga aticam ya da aksam esim gelince sarcam.
Tarafimi secmem lazim
Altlarda sisme var canim olabilir.Dis olabilir mi kuzu?
Bide artık ataklar sertlesecek
Disle birlesince hepten vuruyor cocukları ama 1hafta 10 güne geciyor ilk zamanlar gibi 30-35 gün sürmiyor artık ataklar.
Aa hic duymadimBen sarmıyorm ama visneli sarma diye bi gercek var kuzu
Efso bisey ,piserker üstüne visne at az.
Nasılsa erkekler yemiyormus.
Koci sevmiyo benim tatlıyla tuzluyu karıstırmayı ama ben bayılıyorm.
Not:Hamileler Allah affetsin beni yazdım ama
En kötü hazır sarma alıp,visneyle bi tasım kaynatın kız:)
Kız al benden de o kadar. Kız bebekken alıştım biraz rende olayına. Çok şeyi rendeleyince pratiğim arttı :))Dun yapamadigim sulukofteyi yapicam ama sogan rendelemeye asiri useniyorum
babyloading87 sende sogan dogramayi sevmiyordun ya.
Dogrim ama rendelemim.
Bimden al kız küp sogan dogranmıs:)Dun yapamadigim sulukofteyi yapicam ama sogan rendelemeye asiri useniyorum
babyloading87 sende sogan dogramayi sevmiyordun ya.
Dogrim ama rendelemim.
Ben aksm yasak elma esliğinde cay ictim bileydim gelirdimSelam kızlar,
Bugün sabah kahvaltı sonrası arkadaşla kızları parka götürdük. Sonra ben avm ye gittim. Gitmem lazımdı kızın ayakkabısı için. Gitmişken madamcocodan eksik tabakları aldım. 49 tl English home da uğradım. Çarşaf aldım. Boşuna takım almışım. Ohh mis gibi de oldu. Hem lastikli aldım çok daha kullanışlı oldu.45 tl Yıkadım kuruttum serdim.
carrefoura ayaküstü uğradım domestos Kampanyalıydı ben de kampanya arıyordum. Ama insört kataloğunda görmedim indirimini. 5.50 güzel fiyat bilginiz olsun. Onu aldım çıktım.
linensten kırmızı pike sipariş ettim Yastık kılıflarım hep kırmızılı zaten çarşafı ne renk alsam siZce. Renk uyumunu hiç beceremem :)
Bugün aldığımı gri renk aldım çünkü pikemde yoğun gri kırmızı vardı. Akşam yemek falan telaşı. Eşim geldi kızı uyuttum. Şimdi böğürtlenli şarap keyfindeyiz. Baby enfes kadehini kap gel
Ay nasıl kardeslik bu ya.Dün annem aradı ablama gitmiş canı sıkkın ağladı kızmış gitme suna diyorum ama gidiyo yinede
Benden için diyormuş Kocamdan maaş alacakmış ım bedavaya çalışıyomusum öyle diyormuş Ula kendi işimiz zaten adam bana veriyo
Boşver anne çatlasın dedim
Bizi kıskanıyor ya
Dedim evi arabası var
Bak ben borç ödüyom dahaa kredi evin
Arabam yok bu neyin derdinde
Durum atmıştım gecen paraları neye koyuyon uz yazmış eşime
Çuvala de dedim
Gecen hafta bilezik almaya gittiydimya
Annemede demedim markete diye çıktım
Kimse bilmesin dedik anneni aramış nereye gitti ne alacak
Yolda beni arıyo nereye gidiyon
Markete kendi heryere gider bizi takip ediyor resmen abim bize gelince
Diyormuş ki oğlun yine kızında dedim çok istiyorsa gelsin milletin hayatını takip etmesin dedim
Kıskançlığından ölecek
Rendesi yok mu yaw kofteyeBimden al kız küp sogan dogranmıs:)
Bende mart sonu oglanın dogumgünü,ona burdan hediye alcam .Bugün balık karides yapmayı düşünüyorum.
biraz oturdum banyo wc temizleyip koltukları çekip altlarını temizleyeceğim. Birdaha altı kapalı koltuk ve shaggy halı almam. Tövbebaza için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çünkü çok şeyi topluyor.
Bir çamaşır attım astım birazını da kurutmaya attım. Şimdi katlayacağım.
kızın ayakkabıyı da eşime veririm kargo ile gönderir. İstediğim numara kalmamış
Öyle de heveslenmişti ışıklı ayakkabım diye
Yok yaRendesi yok mu yaw kofteye
Valla bende illallah geldi altları kısa ayak koltukların bide ağarlar çek sil eziyet evde değişim yapmak istiyorum ilk istediğim koltuklar valla altları yüksek istiyorumBugün balık karides yapmayı düşünüyorum.
biraz oturdum banyo wc temizleyip koltukları çekip altlarını temizleyeceğim. Birdaha altı kapalı koltuk ve shaggy halı almam. Tövbebaza için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çünkü çok şeyi topluyor.
Bir çamaşır attım astım birazını da kurutmaya attım. Şimdi katlayacağım.
kızın ayakkabıyı da eşime veririm kargo ile gönderir. İstediğim numara kalmamış
Öyle de heveslenmişti ışıklı ayakkabım diye
Yuvarlamasi bile zor gelmiyo ama rendelemesiYok ya
İpli rondodan geciyorm ben rende olacak seyleri:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?