Küçük Düşün Büyük Olsun!

İnsanın ici kirliyse malı mülküde olsa götürmez.
Bana da cok garip geliyor.
Ben 34 yasında kardesimin cogu kıyafetini giydim hamilelikde.
Düğünlere giderken trabzın setine kadar verdi kız bana.
Kocamın taraf hep benim sanmıs
Bilekliği büyük gelmisti havuza düsürüyordum bikere
Ay dedim bidaha verme kaybetcm (benim setim kasadaydı almamıstık gidip)
Nolcak kaybetsen sacmalama senden önemli mi demisti kız,gercekten gık demezlerdi kaybolsa fialn.
Yok dedim dhaa verme bana onu korucam derken düğünden bisey anlamıyorm demistim:)

Allah kolaylık versin bacım
Senin is zor ama az sabret acılıyomuys 1 martta okullar.
Gidecek mi seninki hangi sınıflr gidiyıor bilmiyrm da:S

Slm bacımlar
Dün gelemedim sayfalar birikmis
Okuya okuya geldim
Dün pek keyfim yoktu.
AMa bugun iyiyiim(moralim bozuktu)
Avans yatmıs gece ama ödemelerden bakalım elime ne kalacak.
75 tl migros sanal olusturdm
75 tl trendyolda spet yaptım kıza kitap alınacak.
105 tl Alya saglık icin kkna yatırcam eksiği tamamlıycam.
200 tl de altın alırsam 1 hafta acım
O yüzden kenarda bekletiyim haftaya kadr diyorm.
Haftasonu illaki market flaan lazım oluyor.
Bez bu haftaya var ama haftaya lazım olur.
Bide maas gecikirse kalırım ortada hepten.
Hesaptan usd alırım en kötü bozarım dedim lazım olursa.

O iplilerden ben de almıştım soğan doğramada çok işe yaramıştı ama çok uzun süre kullanamadım kırıldı. Bir daha da almadım.
koltuğumu seviyorum aslında rahat ve köşeli ama temizliği beni bitiriyor. Çek koy yerine komple evi temizlemiş gibi yoruluyorum. Kollarım çok kuvvetsiz. Biraz bacak biraz kol çalışayım en iyisi. Güya çocuktan önce dambıl aldırmıştım. Hani kilolu olursa kollarım kıvvetli olsun diye. Hala duruyor evde, hiç çalışmadım. Allahtan kızım da kilolu olmadı da sıkıntı yaşamadım.

selam kizlar bu ayda kk hedefim tutmadi.kociye bisiler aldim.supurgenin parcalarini degistirdik cok da pahaliymis onlar da.bir de sonuclar iyi cikarsa cocuk sevindircem demistim ama ailenin de durumu kotuymus.market alisverisi de yapayim biraz dedim uctu gitti kk
koci sabah 1800 gondermis altin alalim diye.ama bizim sacma sapan bi kredimiz var ihtiyac kredisi.ayda 1200 oduyoruz 1 yili var.tl cinsinden para biriktirip onu kapatayim diyorum bilemedim hangisini yapsam

Aksm icin ıspanak kavurcam
Alyaya kıymalı tel sehriye corbası yaptım gönderdim bugun,yarına da yer.
Aksam da benle ıspanak yer.
Rossman siparislerim gelmedi ya,geleydi temizlik yapcaktım.
Temizlik sirkesi flan aldım ordan bekliyorm.
Migrosdan da eldiven,yag sökücü sprey flaan attım sepete,mutfaktan baslarım bugun.
Daha Alyaya pisik kremi almam lazım maasta artık.
Evdekiler 1 hafta idare eder bizi.

o iplilerde benim de cok gozum var ya

Kız gelin baby lelli tencerenin yarısı duruyo Vişne de var koyarıs
Valla ablam fesatlıktan yana bişey paylaşamıyosun
Anlattığım gibi durumu benden iyi şuan
Habire eşime Patronun sen deyip duruyo Ula kazanıyosa suan o kadarr zamandır eşşek gibi çalışıyordu halada öyle
O keyif yaparken biz hiç bişey demiyorux
Yaz oluyo pikniğe gider hiç demez
Bizde abimle gidince laf eder çekemez
İnsan olup bir kere demedi
Herşeye mutsuz milletin ne yaptığında gözü
Evimiz çok yakın ama gitmiyorum
Annem diyo senin çalıştığını çekemiyor diyo çocuklarım için bak dedim beni o kadar sıktın ki mecbur kaldım dedim
Kim gelmiş gitmiş takip ediyor
Tek beni değil başkalarında takip ediyor
Paronoyak olmuş diyo abimdde
Eşimle mutlu olmamı istemiyor
Hatta boştan bile demişti
İlk yıl eşimle tartıştım dedim ona gideyim
Canım sıkıldı aradım
Sakın bana gelme dedi düşünün
Dışarda gezdim geldim hasa kafam dank etti öğrenmiş oldum
Annemgile bunlar kavga ediyo boşansın demiş
Yani anlayacağınız çekemiyor kıskanıyor
Böylee kardeş olmaz olsun
Kendinden kimse iyi olmasını istemiyor
Dedim sen bizden durumunda iyi sen ne istiyo da dedim
Ama Allah bu dedim yazın düşmez kalkmaz bir Allah dedim ne olacağı hiç belli olmaz dedin bugün vermez yarın belki senden daha iyi olursam dedim
Eşim yürüyo adam kocası yanında geciyo muş kafasını çeviriyor diyo
Allah büyük diyo boşver dedim
Ben. Sizin için senin çocuklarımın için dedim
Çalışıyorum sabredelim az daha dedin

Canım 3 tane taksi durağı aradım yoğunluk var 40 dk bir saatten önce araç gönderemem dediler
Param var di, hakkını yiyemem şimdi eşimde taksiyle git dedi ama taksi bulamadım
Geç kalıyorduk ondan dolayı otobüsle gitmek zorunda kaldik çok zor oldu
Zaten tahlilin bi tanesi sonuçta çıkmamış yetersiz numune diyor sonucta,
Bi dha yarın gdip kan vercez
Küçücük çocuk zaten geriliyorum kan verdiğinde , insanlar neden isini doğru yapmaz anlamıyorum alıyorken al işte yeteri kadar kanı
Küçük tupte aldı zaten birsruu tahlil var di bisey desen suçlu oluyosun bide sordum üstüne hangi tahliller bakılacak diye cevapta vermiyorlar

Ben çalışırken para verdim ablama market alışverişi bebesi in mama kıyafet bez
Hep alırdım yani hiç kenara koymadım
Oda kocasından gizleyip dolar altın yapmış
Bir kere olsun demedi düşün
Sonradan ben Bi para istedim 20 lira ertesi gün verirdim anneme pazara aldı vermediler
Yemin ediyorumanneeme vermemişin niye benden istemedin
Ama eşim çözmüşya
Bana dediki bak ablan çok tehlikeli bizi çekemiyor sana öyle geliyo sen yalan söylüyorsun da dedim kocama ama neyseki doğruymuş
Benim paramı yiyip arkamdan oynamış

kiz bu nasil abla .para dedigin lazim eyvallah da her sey para degil ki.insan kardesini nasil kiskanir tovbe tovbe

kiz bu nasil abla .para dedigin lazim eyvallah da her sey para degil ki.insan kardesini nasil kiskanir tovbe tovbe
Valla kıskanıyor el altından iste çeviriyor
Hatta benimle aynı yerden ev almaya kalktı ev pazRlığımızı çaydırmaya kalktı
Baya işgüzar işte abimde gitmiyor
Hatta kendi evini satılığa çıkardj
Abimin evinde satılık gibi göstermeye kalktı yok benim evi ucuza satacak abimin evini pahalı satacak kardeşi dedi
Yalanı çıktı ortaya yengemin kardeşi emlakçı
Bizim enişteyi aramış sağda solda laf dağıtıyor karın diyeee oh iyi oldudedim yalanı çıkmayacak sandı dedim

Ahh kıyamam
İns hayırlı haberlerle gelirsiniz cnm.

Sanki ne geciyo eline millete fesatlanınca.
Salt mutlulugu ic huzuru önemli insanın,o olmayınca yatlar katlar olsa mutlu olamaz.
Bi bardak cayını huzurla iciyorsan dünyalar senin.
Biz gecen kıs kociyle kötüydük,pandemi de kabus gibiydi,evde kalsın istemiyordm
Bu sene daha normaliz cay kahve yemek ne yesek derken geciyor haftasonu.
Aynı cayı iciyorsn ama huzur olmayınca iste zevk alamıyorsn
Kendi ic huzurunu yaratamazsa delilir sonunda.
Kendini toplasın bence.

Oy kuzum ya zaten zor bulunup alınıyor o kan oğlum 50 gunluktu em fıtık hem sünnet ettirdik biz direk damar yolu açılacak ti ddik ameliyat hemşiresi gelsin taksın geldi aldılar odaya 2 dakkada takip çıkardılar ama kuzum nasıl ağlıyordu o ameliyata girdi çıkana kadar resimlerine bakıp ağladım esim idrar yollarından 11 kez ameliyat olmuş yaşında yokmuş ilk ameliyatta kayınvalidem derdi çok zor diye o zaman anladım çaresizlik çok zor o anlarda rabbim korusun evlatlarımızı otobüs yada minibüsle bende çok gittim ana kucağı elimde bazen yer işte direk bazısı söylemeden yer vermiyo malesef

Valla şaşkınlikla okuyorum canım benim neyim varsa bütün kardeşlerimin daha iyisi olsun diye dua ederim kız kardeşimin çocuğu olmadı henüz 3 sene olcak dualarında hep diyorum önce onun olsun çocuğu diye bizde uveylik var ama iyiyiz hepsiyle arada sürtüşme oluyo elbet ama kardeşiz sonuçta birbirimizin en iyi arkadasiyiz üvey olan kardeşim korona atlattı kötü oldu hastaneye gitti ne kadar üzülüp ağladım bişe olmasın diye seninkinin yaptığını eltiler yapmiyo Allah içine vicdan versin onunda

Camları sildim şükür oğlusun odası arkaya bakiyo cam çok kirlenmiyor içten siliyorum arada onuda iç dış sildim balkonun dış cam kirli değil onu silmedim mutfak yatak odası salon sildim bitti bide yarın yağış gösteriyor balkon dışta kalıyor batmasın ddim yarın perdeyi yikarim ddim holde iki yolluk var birini attım yıkanıyor namaz kıldım az soluklanip Nescafe yapyim içiyorum şoka cikicam oglus tavuk çorbası diyo alıp yapayım ketçap ve ekmek alırım bide yanına tavuklu nohutlu pilav turşu yeter

Benimki zayıf doğdu , doğduğundan beri takipte tiroit için hem damar zor bulunuyor çocuk ağlıyor elimden bisey gelmiyor çok üzücü yıpratıcı bir durum
Ya otobüse ilk defa bindik yer vermeleri önemli değil bebek arabasıyla bindik indirip bindirmesi sorun oldu araba agir biraz
Sağlık olsun inşallah iyileşir 3 yaşından sonra ama ben iyi hissetmiyorum kendimi çok uykusuzum ondan mi bilmiyorum ama yilginlik var uzerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…