- 21 Ağustos 2015
- 32.164
- 97.649
- 798
- 38
İnsanın ici kirliyse malı mülküde olsa götürmez.aynen canım ya.. inan şaşırdım okurken..
Benimde içimde uktedir hep..
N teyzem var ne kızkardeşim ne ablam
böyle olacaksa hiç olmasın tabi..
Ama gerçekten ilginç..
Benimde çevremde bir iki arkadaşım var böyle küsler kız kardeşleriyle.. Mal mülk davası..
Bana tuhaf geliyor ya..
Rızkı veren Allah.. Neyin derdi bu kadar.. Ki durumu dacitl den iyiymiş birde..
Demek durumu da olmasa vay ki ne vay
Benimde soganla var kesinYuvarlamasi bile zor gelmiyo ama rendelemesi
Acaba rendeyle bir travmam mi vardur bunada calisim.
Allah kolaylık versin bacımAltlarda sisme var canim olabilir.
Buyume atagi gibi
Bi kucuk ergen bi buyuk ergen
Bakirkoy ruh ve sinir hast. Hastanesinin kapisindan tekmeyle girip acilin mekanin sahibi geldi diyesim var.
Buyuk ergende alarm kuruyo kalkmiyo.
Cagiriyorum kalkiyo geri yatiyo pesimden.
Bi posta da ona carladim orgt. Wp den atiyo derse girmeyenlere herkesin icinde.
Sinavlar baslayinca goruscez dedim.
Bunaldı cocuklarda ya
o iplilerde benim de cok gozum var yaO iplilerden ben de almıştım soğan doğramada çok işe yaramıştı ama çok uzun süre kullanamadım kırıldı. Bir daha da almadım.
koltuğumu seviyorum aslında rahat ve köşeli ama temizliği beni bitiriyor. Çek koy yerine komple evi temizlemiş gibi yoruluyorum. Kollarım çok kuvvetsiz. Biraz bacak biraz kol çalışayım en iyisi. Güya çocuktan önce dambıl aldırmıştım. Hani kilolu olursa kollarım kıvvetli olsun diye. Hala duruyor evde, hiç çalışmadım. Allahtan kızım da kilolu olmadı da sıkıntı yaşamadım.
Canım 3 tane taksi durağı aradım yoğunluk var 40 dk bir saatten önce araç gönderemem dedilerUzak mı hastane?Taksiyle gitseydiniz keske cnm.
Benim ilk ise basladıgımda kvdeme gidip kızı almam gerekti cmrtsiler taksiyle gittim hep ,yani yazıyo ama yapcak bisey yok babası versin.
Benimki bile taksiyle gidin gelin dediydi 1 yasndaydı.
Seninki daha yenidogan versin bi zahmet taksi parasını
kiz bu nasil abla .para dedigin lazim eyvallah da her sey para degil ki.insan kardesini nasil kiskanir tovbe tovbeKız gelin baby lelli tencerenin yarısı duruyo Vişne de var koyarıs
Valla ablam fesatlıktan yana bişey paylaşamıyosun
Anlattığım gibi durumu benden iyi şuan
Habire eşime Patronun sen deyip duruyo Ula kazanıyosa suan o kadarr zamandır eşşek gibi çalışıyordu halada öyle
O keyif yaparken biz hiç bişey demiyorux
Yaz oluyo pikniğe gider hiç demez
Bizde abimle gidince laf eder çekemez
İnsan olup bir kere demedi
Herşeye mutsuz milletin ne yaptığında gözü
Evimiz çok yakın ama gitmiyorum
Annem diyo senin çalıştığını çekemiyor diyo çocuklarım için bak dedim beni o kadar sıktın ki mecbur kaldım dedim
Kim gelmiş gitmiş takip ediyor
Tek beni değil başkalarında takip ediyor
Paronoyak olmuş diyo abimdde
Eşimle mutlu olmamı istemiyor
Hatta boştan bile demişti
İlk yıl eşimle tartıştım dedim ona gideyim
Canım sıkıldı aradım
Sakın bana gelme dedi düşünün
Dışarda gezdim geldim hasa kafam dank etti öğrenmiş oldum
Annemgile bunlar kavga ediyo boşansın demiş
Yani anlayacağınız çekemiyor kıskanıyor
Böylee kardeş olmaz olsun
Kendinden kimse iyi olmasını istemiyor
Dedim sen bizden durumunda iyi sen ne istiyo da dedim
Ama Allah bu dedim yazın düşmez kalkmaz bir Allah dedim ne olacağı hiç belli olmaz dedin bugün vermez yarın belki senden daha iyi olursam dedim
Eşim yürüyo adam kocası yanında geciyo muş kafasını çeviriyor diyo
Allah büyük diyo boşver dedim
Ben. Sizin için senin çocuklarımın için dedim
Çalışıyorum sabredelim az daha dedin
Valla kıskanıyor el altından iste çeviriyorkiz bu nasil abla .para dedigin lazim eyvallah da her sey para degil ki.insan kardesini nasil kiskanir tovbe tovbe
Ahh kıyamamCanım 3 tane taksi durağı aradım yoğunluk var 40 dk bir saatten önce araç gönderemem dediler
Param var di, hakkını yiyemem şimdi eşimde taksiyle git dedi ama taksi bulamadım
Geç kalıyorduk ondan dolayı otobüsle gitmek zorunda kaldik çok zor oldu
Zaten tahlilin bi tanesi sonuçta çıkmamış yetersiz numune diyor sonucta,
Bi dha yarın gdip kan vercez
Küçücük çocuk zaten geriliyorum kan verdiğinde , insanlar neden isini doğru yapmaz anlamıyorum alıyorken al işte yeteri kadar kanı
Küçük tupte aldı zaten birsruu tahlil var di bisey desen suçlu oluyosun bide sordum üstüne hangi tahliller bakılacak diye cevapta vermiyorlar
Sanki ne geciyo eline millete fesatlanınca.Kız gelin baby lelli tencerenin yarısı duruyo Vişne de var koyarıs
Valla ablam fesatlıktan yana bişey paylaşamıyosun
Anlattığım gibi durumu benden iyi şuan
Habire eşime Patronun sen deyip duruyo Ula kazanıyosa suan o kadarr zamandır eşşek gibi çalışıyordu halada öyle
O keyif yaparken biz hiç bişey demiyorux
Yaz oluyo pikniğe gider hiç demez
Bizde abimle gidince laf eder çekemez
İnsan olup bir kere demedi
Herşeye mutsuz milletin ne yaptığında gözü
Evimiz çok yakın ama gitmiyorum
Annem diyo senin çalıştığını çekemiyor diyo çocuklarım için bak dedim beni o kadar sıktın ki mecbur kaldım dedim
Kim gelmiş gitmiş takip ediyor
Tek beni değil başkalarında takip ediyor
Paronoyak olmuş diyo abimdde
Eşimle mutlu olmamı istemiyor
Hatta boştan bile demişti
İlk yıl eşimle tartıştım dedim ona gideyim
Canım sıkıldı aradım
Sakın bana gelme dedi düşünün
Dışarda gezdim geldim hasa kafam dank etti öğrenmiş oldum
Annemgile bunlar kavga ediyo boşansın demiş
Yani anlayacağınız çekemiyor kıskanıyor
Böylee kardeş olmaz olsun
Kendinden kimse iyi olmasını istemiyor
Dedim sen bizden durumunda iyi sen ne istiyo da dedim
Ama Allah bu dedim yazın düşmez kalkmaz bir Allah dedim ne olacağı hiç belli olmaz dedin bugün vermez yarın belki senden daha iyi olursam dedim
Eşim yürüyo adam kocası yanında geciyo muş kafasını çeviriyor diyo
Allah büyük diyo boşver dedim
Ben. Sizin için senin çocuklarımın için dedim
Çalışıyorum sabredelim az daha dedin
Oy kuzum ya zaten zor bulunup alınıyor o kan oğlum 50 gunluktu em fıtık hem sünnet ettirdik biz direk damar yolu açılacak ti ddik ameliyat hemşiresi gelsin taksın geldi aldılar odaya 2 dakkada takip çıkardılar ama kuzum nasıl ağlıyordu o ameliyata girdi çıkana kadar resimlerine bakıp ağladım esim idrar yollarından 11 kez ameliyat olmuş yaşında yokmuş ilk ameliyatta kayınvalidem derdi çok zor diye o zaman anladım çaresizlik çok zor o anlarda rabbim korusun evlatlarımızıCanım 3 tane taksi durağı aradım yoğunluk var 40 dk bir saatten önce araç gönderemem dediler
Param var di, hakkını yiyemem şimdi eşimde taksiyle git dedi ama taksi bulamadım
Geç kalıyorduk ondan dolayı otobüsle gitmek zorunda kaldik çok zor oldu
Zaten tahlilin bi tanesi sonuçta çıkmamış yetersiz numune diyor sonucta,
Bi dha yarın gdip kan vercez
Küçücük çocuk zaten geriliyorum kan verdiğinde , insanlar neden isini doğru yapmaz anlamıyorum alıyorken al işte yeteri kadar kanı
Küçük tupte aldı zaten birsruu tahlil var di bisey desen suçlu oluyosun bide sordum üstüne hangi tahliller bakılacak diye cevapta vermiyorlar
Valla şaşkınlikla okuyorum canım benim neyim varsa bütün kardeşlerimin daha iyisi olsun diye dua ederim kız kardeşimin çocuğu olmadı henüz 3 sene olcak dualarında hep diyorum önce onun olsun çocuğu diye bizde uveylik var ama iyiyiz hepsiyle arada sürtüşme oluyo elbet ama kardeşiz sonuçta birbirimizin en iyi arkadasiyiz üvey olan kardeşim korona atlattı kötü oldu hastaneye gitti ne kadar üzülüp ağladım bişe olmasın diye seninkinin yaptığını eltiler yapmiyo Allah içine vicdan versin onundaValla kıskanıyor el altından iste çeviriyor
Hatta benimle aynı yerden ev almaya kalktı ev pazRlığımızı çaydırmaya kalktı
Baya işgüzar işte abimde gitmiyor
Hatta kendi evini satılığa çıkardj
Abimin evinde satılık gibi göstermeye kalktı yok benim evi ucuza satacak abimin evini pahalı satacak kardeşi dedi
Yalanı çıktı ortaya yengemin kardeşi emlakçı
Bizim enişteyi aramış sağda solda laf dağıtıyor karın diyeee oh iyi oldudedim yalanı çıkmayacak sandı dedim
3 haftada bir kan veriyoruzAhh kıyamam
İns hayırlı haberlerle gelirsiniz cnm.
Benimki zayıf doğdu , doğduğundan beri takipte tiroit için hem damar zor bulunuyor çocuk ağlıyor elimden bisey gelmiyor çok üzücü yıpratıcı bir durumOy kuzum ya zaten zor bulunup alınıyor o kan oğlum 50 gunluktu em fıtık hem sünnet ettirdik biz direk damar yolu açılacak ti ddik ameliyat hemşiresi gelsin taksın geldi aldılar odaya 2 dakkada takip çıkardılar ama kuzum nasıl ağlıyordu o ameliyata girdi çıkana kadar resimlerine bakıp ağladım esim idrar yollarından 11 kez ameliyat olmuş yaşında yokmuş ilk ameliyatta kayınvalidem derdi çok zor diye o zaman anladım çaresizlik çok zor o anlarda rabbim korusun evlatlarımızıotobüs yada minibüsle bende çok gittim ana kucağı elimde bazen yer işte direk bazısı söylemeden yer vermiyo malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?