Küçük Düşün Büyük Olsun!

_Sitare_ Çok geçmiş olsun Allah Şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin.
K kardespayi Çok sevindim kan değerlerinin iyi çıkmasına inşallah diğer sonuçlar da beklediğinizden çok daha iyi gelir.
citl Canım malesef aynı karından dünyaya gelsekte evlenince işin içine eşler de giriyor, farklı şekilde düşünceler oluyor yapıcak birşey yok ben de kızkardeşlerimle görüşmüyorum. Başlangıçta çok ama çok zordu, çünkü biz hiç ayrılmamıştık. Üç kız bir erkek kardeşim var iki kız kardeşim birlik oldular beni dışladılar, sadece beni değil çocuklarımıda dışladılar. Ben bunun farkına geç vardım, kızlarım bana onların gerçek yüzlerini gösterdiler yada ben görmek istemedim hep iyi olsun aramız istedim ama bir tarafın çabası ile olmuyormuş. Çok sevdiğim bir sözdür "Düşmanını annen bile doğurur" şimdi yeni tanışdığımız insanlar soruyor kaç kardeşsiniz diye o kadar kafamdan silmişim ki iki diyorum sonra hemen düzeltiyorum iki kızkardeşimle de malesef görüşmüyoruz diyorum. Ama ben annemi iyi tanıdığım için hemen anne bana bir daha onlardan bahsetme dedim çünkü laf taşımasını seviyor. tam 11 yıl oldu inan hiç bir zaman eksikliklerini hissetmedim, bir kız kardeşim boşandı annem söyledi hayırlısı olsun dedim. Sözün bittiği yer çünkü benim için, Allah herkesin yerinde sağlık versin derim hep. İnan başlangıçta psikolojim bozulmuştu şimdi diyorum çok büyütmüşüm gözümde. Geçtiğimiz yaz küçük kızıma yeğenim soruyormuş yazlığınıza gitmiyormusunuz diye kızım da diyor hemen anladım bizimle gelmek istediğini tabi ki gidiyoruz babam hafta içi çalıştıgı için hafta sonları gidiyoruz demiş. Akıllı çocuklarım var onlar gözümü açmasaydı daha çok yıpranırdım. Nacizane tavsiyem gözünde fazla büyütme ablanı senin de eşin bak çözmüş ablanı.

Şoka gidip geldik haslamalik tavuk yoktu bütün aldım bir tane milföy hamuru süt bir paket çikolatalı süt oglusa biseler tava rafı vardı bir tane ondan ketçap 25 üzeri Signal white vardı ondan aldım 63 ödedik bir tane halk ekmeği aldık tavuğu parçaladım bir haşlamalik bı kez de tavada yada fırında yapilcak gibi kesip buzluğa attım bir makinede attım giderken yolluk yıkanıyor hava güzel kurusun sererim hemen esim çıkmış geliyor pilav yapcam az dinlenim

Selam kızlar,
Kız uykum geldi dedi. Onu uyuturken hoop koştum buraya. Banyo wc komple temizledim. O arada kıza da kovaya su koydum. Mayosunu giydirdim. Oyna dedim zaten o da dünden meraklı :))
Sonra sıcak su tuttum bol bol vücudunu sudan geçirdim. Zaten ev sıcak banyo da sıcaktı kurutma makinasından.
sonra tabi dinlenmeden iş yapamam belim çok ağrıyor dinlenmessem.bu da yaşlılık belirtisi galiba
Oturdum bir kahve içerken kıza da kakaolu süt yaptım. Yanına kuruyemiş koydum ona. Oturduk kızımla biraz keyiflendik. O ara sarılıyor ‘anne sana sarılmaktan hiç bıkmıyorum, sana hep sarılmak istiyorum ben’ diyor.,ayy dedim yiyeyim dillerini. Bir de bu ara hayatım diyor ne dese hayatımm şunu verirmisin, Hayatım bunu yaparmısın.
Neyse kahve bittikten sonra giriştim odaya. Herşeyi kaldırdım süpür sil. Koltuğun altından yine yığınla oyuncak çıktı. Onları yıka. İkide bir ne Zaman bitecek işin. Tam mutfağı da süpürdüm. Anne uykum geldi dedi. Uyudu şimdi. Akşam için söz verdim. Kitap okuyup oyun oynayacağız. O uyanana kadar işim ve yemek olayını hallederim. İş bitmiyorki, daha bazanın altını mutfak çekmecelerini toparlayıp temizleyecektim. Yok vakit yetmiyor hala yapacağım

Kardeşi olsun yalnız kalmasın derler ya, işte bu olayları vb çok duyuyoruz. Hatta en önemli şey miras kavgalarını çok duydum kardeşler arasında. Eee nerde kardeşi olsa yalnız kalmıyordu. Hiç gerek yok. Böyle kardeş olacaksa hiç olmasın.
ben kardeşlerim için birşey diyemem. Sağolsunlar hiç biri para peşinde değil. Destek de gördüm ama örneğin benim kızımın kardeşi olsa aynı olacağını nereden bileyim.
kızımın da üzülmesini hiç istemem.Aralarında sıkıntı olsa ben onlardan çok üzülürüm.

Böyle olunca insan daha da çok üzülüyor. Kardeş de olsa haketmiyorsa yapmayacaksın. Yedi kat yabancı canın ciğerin olunca insan anlıyor kan bağının boş olduğunu.
bundan sonra sen de ona göre davranırsın. Ben bile burda sinir oldum davranışına

Aynen bende diyorum neden görmedim bu zamana kadar ki helede
Eşim çözdü dışarıdan gördü olayı
Abimv ede ben anlattım
Baktınoda yok filan dedi oda anladı biz neden anlayamadık dedi hatta
Zararın neresinden dönsek kar
Umursamıyorum kendi işime bakıyorum
Gitmiyorum bile hatta şu altın olayından sonra bende onada gitmiyorum
Markete bahçeye gidiyorum o kadar soğudum yalnızlık inanki daha iyi
Bazen düşünüyorum eşimde diyo durgunsun bişey yok diyorum
Ablamla aramada mesefe koydum aramıyorum rahatım o msj atsa bile birine cevap versem çoğunu yazmıyorum

Uzagız abimde gitmiyor işte akıllı olsa oda gelsin diyorum çrkrmediği içinde gelemiyır

Gel benim camları da sil inan varya iğrenççç camlarım. Silmem de lazım bakalım birara girişirim

Kıyamam kuzuma. İnşallaah atlatır. Zor süreçler. Bebek arabasıyla taksi daha zor oluyor sanki. Çok bindim ama arabayı katla koy aç vs. Uğraştırıcı.
Bebekken kalabalık diye metrobüse binmezdim. Tam bineyim dedim bir defa. Rahat da bindim bebek arabasız. Tabi büyümüştü biraz. Virüs öncesiydi. Oturduk.sakindi. Habire çok eğlenceli deyip durdu çok hoşuna gitmişti. ardından da otobüsün tekerleği yuvarlak şarkısını söyledi. Ama şöyle söylüyordu. Otobüsün tekerleği yuvarlak yuvarlak otobüsün tekerleği yuvarlak dönüyor. Annemi babamı çok seviyorum çok seviyorum çoook seviyorum
Şimdi binsek ne yapar meraktayım. Tam çocuk büyüdü binerim dedim. Virüs çıktı

Evet takside arabayı katlayıp bagaja koyma çıkarma işi de zor ,
Küçük çocukla dışarı çıkmak zor
Eşim diyoki bide çocuğu alıp gezmeye gitcem diyordun,nasıl gitcen
Kanguru alıp onunla tasiycam arabayla gitmiycem dedim

Huh
Attim uzerimdeki ölu topragi onada bi ara travma terapi yapicam
Yemeklerimi yaptım
Evimi supurdum sildim
Artik sık siliyorum kız paso yerlerde.
Dus aldim
Visneli mozaik pasta yaptim
Camasir katladim.
Kaldi kapi silme ama vakitt coookk geccc
Yarina artik.
Yarinda kapi ayna neyim silerim.

Saka gibi ama istahim yok.
Visneli mozikden tadimlik yicem ama cunkusu Visne var icinde.
Aksam yemegi yemicem canim istemiyo dibek icerim.
Platesde 10dakkacik yapabildim aksamda ecük yaparsam gun biter bana.

Esim her ay Ata aliyor diye kasmadim bu ay saldim.
Karti ucurmusuz baya.
Yaa birazda su ek gelir sebebiyle salmis olabilerim.
Bi rahatlatti beni.
Tabi daha ancak borcu bitti.
Bankadaki paramin karsiligini Mart itibariyle cikarmaya baslicak.

Kuru meyvelerimiz az kaldi Makbul'e bi ugramam lazim yine 100liralik olurum
Salam az kalmis esimde bende yemiyoruz ama oglan icin aliyorum kucuklerden.
Salam sosis ona aliyorum.
Meyve kalmadi gibi bisi yarin meyve aldiririm esime.

Annem 2.5kg pirinc ve mercimek getirmisti. Makarna ve kurufasulye alirsam bakliyat da almam 2 ay.
Evde bulgur nohut var.

Bu ay karti costurmicam

Cnm annen falan niye gelmiyor ya sana gündüz esin yokken gelsin
Sen de az uyusan dinlensen
Ahh ya yeni annelere tek tek sarılasım var.
Sen yat dinlen ben bakarım bebege diyesim var

Gel benim camları da sil inan varya iğrenççç camlarım. Silmem de lazım bakalım birara girişirim
Yakın olsak oyalardik oglusla kızı kuzum yapardın işlerini valla oğlan oyalanirkem işler çabuk bitiyo valla bazen birakmiyo beni babası evdeyse tombala oynuyolar hemen yapıyorum yapacağımı

İyi aksamlar bacımlar
Ben de mutfakla salonun bi camını sildim
Migros geldi,Allah sanal marketi cıkarandan razı olsun
Ispanak kavırdım yumurta kırcam üzerine,cif falan almıstım yag sökücü mutfak dolaplarını üstten sildim
Kız uyusun icleri de silcem.
Mutfakta acarım netten masumlar aksm,izlerken silerim
Alyaya mercimek corbası yaptım yarın icin.
Kvdem diyomus baby saolsn öglen yemegi düsünmüyorz cocıkalara diyomus
1 lt kavanozla yolluyorm artk corbaları
Oglanla iciyorlarnıs
Dedim sifa olsun yeterki icsinled ben yaparım.
Türk kahvesi yaptm iciyorm
Kocamın espressosu bitmis
Kaldık Türk kahvesine

Kanguruyla yakın mesafe oluyo canım uzak zor beli ağrıyor insanın

Bereketli olsun aldıkların canım türk kahvesi candır kuzu ya

Bende buraya
Herşey çok pahalı zaten normal lelli bide dikkat etmeyince uzuyor ben bu ay deftere yazdım baya gider var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…