- 31 Ağustos 2017
- 2.463
- 11.219
- 208
- 35
Kardeşi olsun yalnız kalmasın derler ya, işte bu olayları vb çok duyuyoruz. Hatta en önemli şey miras kavgalarını çok duydum kardeşler arasında. Eee nerde kardeşi olsa yalnız kalmıyordu. Hiç gerek yok. Böyle kardeş olacaksa hiç olmasın.Kız gelin baby lelli tencerenin yarısı duruyo Vişne de var koyarıs
Valla ablam fesatlıktan yana bişey paylaşamıyosun
Anlattığım gibi durumu benden iyi şuan
Habire eşime Patronun sen deyip duruyo Ula kazanıyosa suan o kadarr zamandır eşşek gibi çalışıyordu halada öyle
O keyif yaparken biz hiç bişey demiyorux
Yaz oluyo pikniğe gider hiç demez
Bizde abimle gidince laf eder çekemez
İnsan olup bir kere demedi
Herşeye mutsuz milletin ne yaptığında gözü
Evimiz çok yakın ama gitmiyorum
Annem diyo senin çalıştığını çekemiyor diyo çocuklarım için bak dedim beni o kadar sıktın ki mecbur kaldım dedim
Kim gelmiş gitmiş takip ediyor
Tek beni değil başkalarında takip ediyor
Paronoyak olmuş diyo abimdde
Eşimle mutlu olmamı istemiyor
Hatta boştan bile demişti
İlk yıl eşimle tartıştım dedim ona gideyim
Canım sıkıldı aradım
Sakın bana gelme dedi düşünün
Dışarda gezdim geldim hasa kafam dank etti öğrenmiş oldum
Annemgile bunlar kavga ediyo boşansın demiş
Yani anlayacağınız çekemiyor kıskanıyor
Böylee kardeş olmaz olsun
Kendinden kimse iyi olmasını istemiyor
Dedim sen bizden durumunda iyi sen ne istiyo da dedim
Ama Allah bu dedim yazın düşmez kalkmaz bir Allah dedim ne olacağı hiç belli olmaz dedin bugün vermez yarın belki senden daha iyi olursam dedim
Eşim yürüyo adam kocası yanında geciyo muş kafasını çeviriyor diyo
Allah büyük diyo boşver dedim
Ben. Sizin için senin çocuklarımın için dedim
Çalışıyorum sabredelim az daha dedin
Böyle olunca insan daha da çok üzülüyor. Kardeş de olsa haketmiyorsa yapmayacaksın. Yedi kat yabancı canın ciğerin olunca insan anlıyor kan bağının boş olduğunu.Ben çalışırken para verdim ablama market alışverişi bebesi in mama kıyafet bez
Hep alırdım yani hiç kenara koymadım
Oda kocasından gizleyip dolar altın yapmış
Bir kere olsun demedi düşün
Sonradan ben Bi para istedim 20 lira ertesi gün verirdim anneme pazara aldı vermediler
Yemin ediyorumanneeme vermemişin niye benden istemedin
Ama eşim çözmüşya
Bana dediki bak ablan çok tehlikeli bizi çekemiyor sana öyle geliyo sen yalan söylüyorsun da dedim kocama ama neyseki doğruymuş
Benim paramı yiyip arkamdan oynamış
Aynen bende diyorum neden görmedim bu zamana kadar ki helede_Sitare_ Çok geçmiş olsun Allah Şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin.
K kardespayi Çok sevindim kan değerlerinin iyi çıkmasına inşallah diğer sonuçlar da beklediğinizden çok daha iyi gelir.
citl Canım malesef aynı karından dünyaya gelsekte evlenince işin içine eşler de giriyor, farklı şekilde düşünceler oluyor yapıcak birşey yok ben de kızkardeşlerimle görüşmüyorum. Başlangıçta çok ama çok zordu, çünkü biz hiç ayrılmamıştık. Üç kız bir erkek kardeşim var iki kız kardeşim birlik oldular beni dışladılar, sadece beni değil çocuklarımıda dışladılar. Ben bunun farkına geç vardım, kızlarım bana onların gerçek yüzlerini gösterdiler yada ben görmek istemedim hep iyi olsun aramız istedim ama bir tarafın çabası ile olmuyormuş. Çok sevdiğim bir sözdür "Düşmanını annen bile doğurur" şimdi yeni tanışdığımız insanlar soruyor kaç kardeşsiniz diye o kadar kafamdan silmişim ki iki diyorum sonra hemen düzeltiyorum iki kızkardeşimle de malesef görüşmüyoruz diyorum. Ama ben annemi iyi tanıdığım için hemen anne bana bir daha onlardan bahsetme dedim çünkü laf taşımasını seviyor. tam 11 yıl oldu inan hiç bir zaman eksikliklerini hissetmedim, bir kız kardeşim boşandı annem söyledi hayırlısı olsun dedim. Sözün bittiği yer çünkü benim için, Allah herkesin yerinde sağlık versin derim hep. İnan başlangıçta psikolojim bozulmuştu şimdi diyorum çok büyütmüşüm gözümde. Geçtiğimiz yaz küçük kızıma yeğenim soruyormuş yazlığınıza gitmiyormusunuz diye kızım da diyor hemen anladım bizimle gelmek istediğini tabi ki gidiyoruz babam hafta içi çalıştıgı için hafta sonları gidiyoruz demiş. Akıllı çocuklarım var onlar gözümü açmasaydı daha çok yıpranırdım. Nacizane tavsiyem gözünde fazla büyütme ablanı senin de eşin bak çözmüş ablanı.
Uzagız abimde gitmiyor işte akıllı olsa oda gelsin diyorum çrkrmediği içinde gelemiyırBöyle olunca insan daha da çok üzülüyor. Kardeş de olsa haketmiyorsa yapmayacaksın. Yedi kat yabancı canın ciğerin olunca insan anlıyor kan bağının boş olduğunu.
bundan sonra sen de ona göre davranırsın. Ben bile burda sinir oldum davranışına
Gel benim camları da silCamları sildim şükür oğlusun odası arkaya bakiyo cam çok kirlenmiyor içten siliyorum arada onuda iç dış sildim balkonun dış cam kirli değil onu silmedim mutfak yatak odası salon sildim bitti bide yarın yağış gösteriyor balkon dışta kalıyor batmasın ddim yarın perdeyi yikarim ddim holde iki yolluk var birini attım yıkanıyor namaz kıldım az soluklanip Nescafe yapyim içiyorum şoka cikicam oglus tavuk çorbası diyo alıp yapayım ketçap ve ekmek alırım bide yanına tavuklu nohutlu pilav turşu yeter
Kıyamam kuzuma. İnşallaah atlatır. Zor süreçler. Bebek arabasıyla taksi daha zor oluyor sanki. Çok bindim ama arabayı katla koy aç vs. Uğraştırıcı.Benimki zayıf doğdu , doğduğundan beri takipte tiroit için hem damar zor bulunuyor çocuk ağlıyor elimden bisey gelmiyor çok üzücü yıpratıcı bir durum
Ya otobüse ilk defa bindik yer vermeleri önemli değil bebek arabasıyla bindik indirip bindirmesi sorun oldu araba agir biraz
Sağlık olsun inşallah iyileşir 3 yaşından sonra ama ben iyi hissetmiyorum kendimi çok uykusuzum ondan mi bilmiyorum ama yilginlik var uzerimde
Evet takside arabayı katlayıp bagaja koyma çıkarma işi de zor ,Kıyamam kuzuma. İnşallaah atlatır. Zor süreçler. Bebek arabasıyla taksi daha zor oluyor sanki. Çok bindim ama arabayı katla koy aç vs. Uğraştırıcı.
Bebekken kalabalık diye metrobüse binmezdim. Tam bineyim dedim bir defa. Rahat da bindim bebek arabasız. Tabi büyümüştü biraz. Virüs öncesiydi. Oturduk.sakindi. Habire çok eğlenceli deyip durdu çok hoşuna gitmişti. ardından da otobüsün tekerleği yuvarlak şarkısını söyledi. Ama şöyle söylüyordu. Otobüsün tekerleği yuvarlak yuvarlak otobüsün tekerleği yuvarlak dönüyor. Annemi babamı çok seviyorum çok seviyorum çoook seviyorum
Şimdi binsek ne yapar meraktayım. Tam çocuk büyüdü binerim dedim. Virüs çıktı
Cnm annen falan niye gelmiyor ya sana gündüz esin yokken gelsinBenimki zayıf doğdu , doğduğundan beri takipte tiroit için hem damar zor bulunuyor çocuk ağlıyor elimden bisey gelmiyor çok üzücü yıpratıcı bir durum
Ya otobüse ilk defa bindik yer vermeleri önemli değil bebek arabasıyla bindik indirip bindirmesi sorun oldu araba agir biraz
Sağlık olsun inşallah iyileşir 3 yaşından sonra ama ben iyi hissetmiyorum kendimi çok uykusuzum ondan mi bilmiyorum ama yilginlik var uzerimde
Yakın olsak oyalardik oglusla kızı kuzum yapardın işlerini valla oğlan oyalanirkem işler çabuk bitiyo valla bazen birakmiyo beni babası evdeyse tombala oynuyolar hemen yapıyorum yapacağımıGel benim camları da silinan varya iğrenççç camlarım. Silmem de lazım bakalım birara girişirim
Bende silmiyodun kız hazır esim yokken girdim batmıştı bizimkilereGel benim camları da silinan varya iğrenççç camlarım. Silmem de lazım bakalım birara girişirim
Kanguruyla yakın mesafe oluyo canım uzak zor beli ağrıyor insanınEvet takside arabayı katlayıp bagaja koyma çıkarma işi de zor ,
Küçük çocukla dışarı çıkmak zor
Eşim diyoki bide çocuğu alıp gezmeye gitcem diyordun,nasıl gitcen
Kanguru alıp onunla tasiycam arabayla gitmiycem dedim
Bereketli olsun aldıkların canım türk kahvesi candır kuzu yaİyi aksamlar bacımlar
Ben de mutfakla salonun bi camını sildim
Migros geldi,Allah sanal marketi cıkarandan razı olsun
Ispanak kavırdım yumurta kırcam üzerine,cif falan almıstım yag sökücü mutfak dolaplarını üstten sildim
Kız uyusun icleri de silcem.
Mutfakta acarım netten masumlar aksm,izlerken silerim
Alyaya mercimek corbası yaptım yarın icin.
Kvdem diyomus baby saolsn öglen yemegi düsünmüyorz cocıkalara diyomus
1 lt kavanozla yolluyorm artk corbaları
Oglanla iciyorlarnıs
Dedim sifa olsun yeterki icsinled ben yaparım.
Türk kahvesi yaptm iciyorm
Kocamın espressosu bitmis
Kaldık Türk kahvesine
Bende burayaEsim her ay Ata aliyor diye kasmadim bu ay saldim.
Karti ucurmusuz baya.
Yaa birazda su ek gelir sebebiyle salmis olabilerim.
Bi rahatlatti beni.
Tabi daha ancak borcu bitti.
Bankadaki paramin karsiligini Mart itibariyle cikarmaya baslicak.
Kuru meyvelerimiz az kaldi Makbul'e bi ugramam lazim yine 100liralik olurum
Salam az kalmis esimde bende yemiyoruz ama oglan icin aliyorum kucuklerden.
Salam sosis ona aliyorum.
Meyve kalmadi gibi bisi yarin meyve aldiririm esime.
Annem 2.5kg pirinc ve mercimek getirmisti. Makarna ve kurufasulye alirsam bakliyat da almam 2 ay.
Evde bulgur nohut var.
Bu ay karti costurmicam
Herşey çok pahalı zaten normal lelli bide dikkat etmeyince uzuyor ben bu ay deftere yazdım baya gider varEsim her ay Ata aliyor diye kasmadim bu ay saldim.
Karti ucurmusuz baya.
Yaa birazda su ek gelir sebebiyle salmis olabilerim.
Bi rahatlatti beni.
Tabi daha ancak borcu bitti.
Bankadaki paramin karsiligini Mart itibariyle cikarmaya baslicak.
Kuru meyvelerimiz az kaldi Makbul'e bi ugramam lazim yine 100liralik olurum
Salam az kalmis esimde bende yemiyoruz ama oglan icin aliyorum kucuklerden.
Salam sosis ona aliyorum.
Meyve kalmadi gibi bisi yarin meyve aldiririm esime.
Annem 2.5kg pirinc ve mercimek getirmisti. Makarna ve kurufasulye alirsam bakliyat da almam 2 ay.
Evde bulgur nohut var.
Bu ay karti costurmicam
Ben en az 1 kez iciyorm günde valla ama son aldıgım acıktı,ayy hic iyi değildi bitsin diye ictim valaBereketli olsun aldıkların canım türk kahvesi candır kuzu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?