Küçük Düşün Büyük Olsun!

En azından anne yokken veriyormus izin o da bisey:)
Bizimki 5 saatin 1,5 saati uyuyor ortalama.
Geri kalan zamanda agıt yakıyor su son 2 haftadır.
İns gececek diyorm

Her çocuk çocukla anne bağı farklı arkadaşımın oğlu eski binada bir abla vardı annesi yokkende duruyordu orda arkadaş eve zor götürüyordu benim oglandan 1 yaş küçük nerdeyse benimki hala kimsede durmaz ben yoksam eltimde bir kaç kez çıktım hemen bişe için kuzenleri var di yanında onda bile sormuş düşkün dur kızın sana

Buay son mu haftasonu yasakları?
1 mart itabariyle yasaklar kalkıyor mu ya?
Dün bakan acıklama yaptı ama bisey anlamadım ben
Yok canım daha belli değil kurul toplanmış karar cikicak sonra p tesi erdogan açıklama yapicak diyordu esim bende çok dinleyemedim

Esim sabah 8 gece çıktı annesigili almaya araba bizdeydi donceklermis p tesi yatak keyfi yaptım 10 a geliyodu kalkıp ortalık topladım yastık kılıfı değiştim kahvaltı ettik bulaşık calistirdim koltuk örtüsü düzelttim az kahve içiyorum şimdi sonra elektrik tutup paspas atcam

Yani bu bagı kurmak icin cok ugrastım.
Aramızda güven bagı olussun istedim hep ama buda cok abartı oldu:)
Kız wcye giremiyorm,kapıyı acmayalım agıt yakıyr sanki bisey olmus gibi,acınca anni diyip gülüyıo:)
Süpürgeyi kucakta yapıyorz.
Yemegi tezgaha oturuyor ben yaparken öyle.
Dün zeytinyagı sisesini son anda yakaladım.
Ay bilmiyorm cok değisik bi cocuk.

Kızlar size bir sorum olcak
Bnm kız yatınca filan hep sağa doğru çeviriyor kafasını dolayısıyla kafasında sekilsizlik oldu
Sol taraf doldu sağ taraf yassı oldu
E bebekten yastık aldım biraz düzeldi ama yine sağa çeviriyi yan filan yatırmaya çalışıyorum ağlıyor uyuyunca dönmeye çalışıyo bildiğiniz başka bi çözüm varmı düzelir mi kafası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…