- 21 Ağustos 2015
- 32.164
- 97.649
- 798
- 38
En azından anne yokken veriyormus izin o da bisey:)Teşekkür ederim, sana da kolay gelsin2 yaşından sonra bu kadar sormazlar diye umuyorum. Benim annem bakıyor Kasım’dan beri. Annem bizde kalıyor çok alışık anneme ama benim sesimi duyduğu an başlıyor anne diye bi de mesela annem ben yokken her şeyini yapıyor ama ben varken asla izin vermiyor bezini değiştirmesine, üstünü giydirmesine, mama sandalyesinden çıkarmasına bile izin vermiyor ben varken
gecicek kuzu sonrw yeniden atak gelicek boyle boyle buyucekler insallahValla biraz beklicem ama cidden cokk fenayız.
Sesimi duymasın 750 kere anni/annii /anniiii sesleniyor.
Atak oldugu icin biter umudum var insss
Baby esin neden annesinde ise gitmiyo muEn azından anne yokken veriyormus izin o da bisey:)
Bizimki 5 saatin 1,5 saati uyuyor ortalama.
Geri kalan zamanda agıt yakıyor su son 2 haftadır.
İns gececek diyorm
Yakalandin kuzu sende zama takip ediyorsunKiz sahte psikolog cagla gibi olmasin sonra
Gececi kız bu hafta 4-12 calısıyo.Baby esin neden annesinde ise gitmiyo mu
Amin canım valla andım çok bir yasin okur bağışlarim geçenlerde rüyamda gördüm okudum yineAllah rahmet eylesin. Allah onune getirsin insallah yaptigi iyilikleride
84.hafta da bekliyoruz bidahakinigecicek kuzu sonrw yeniden atak gelicek boyle boyle buyucekler insallah
Her çocuk çocukla anne bağı farklı arkadaşımın oğlu eski binada bir abla vardı annesi yokkende duruyordu orda arkadaş eve zor götürüyordu benim oglandan 1 yaş küçük nerdeyse benimki hala kimsede durmaz ben yoksam eltimde bir kaç kez çıktım hemen bişe için kuzenleri var di yanında onda bile sormuş düşkün dur kızın sanaAyhh cok fena cok.
Tam diyorm tamam oldu bu kız.
Tekrar basa sarıyoruz.
Kociye soruyorm,ablasının oglan var 2,5 yasında
O sormuyor mu annesini?Soruyordur dimi?Onun bide tam gün diyıorm.
Yoo sormuyor alısık o anneme diyor.
Bizde yarım gün,bide babannede baba da yanında.
Kavram karmasası yasıyr cocuk
Herkes burda annem niye yok diyor herhdle
Allah sizede kolaylıklar versin cnm
Yok canım daha belli değil kurul toplanmış karar cikicak sonra p tesi erdogan açıklama yapicak diyordu esim bende çok dinleyemedimBuay son mu haftasonu yasakları?
1 mart itabariyle yasaklar kalkıyor mu ya?
Dün bakan acıklama yaptı ama bisey anlamadım ben
Yani bu bagı kurmak icin cok ugrastım.Her çocuk çocukla anne bağı farklı arkadaşımın oğlu eski binada bir abla vardı annesi yokkende duruyordu orda arkadaş eve zor götürüyordu benim oglandan 1 yaş küçük nerdeyse benimki hala kimsede durmaz ben yoksam eltimde bir kaç kez çıktım hemen bişe için kuzenleri var di yanında onda bile sormuş düşkün dur kızın sana
Vardiyalı çalıştığını bilmiyordum kiGececi kız bu hafta 4-12 calısıyo.
evet evet vardiyalı calısıyor.Vardiyalı çalıştığını bilmiyordum ki
Iyi olur ama bazen dimievet evet vardiyalı calısıyor.
Hem kafa dinliyorsn,hem de yemek derdim olmuyor.Iyi olur ama bazen dimi
Akşam evde yanlız vakit gecireblirsin
Kafa dinlersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?