Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gelemedim gelemedim.
Cilt bakima gittim bugun anneme kitledim bebemi.
Kartdan cektim.
Metroyla gittim geldim
Aylarrr aylarrr hatta yıl olmustur ya metroya bindim.
Bostuda
Tuhaf ya her yere giderdim metroyla bukadar uzun zaman sonra binmek degisik geldi.
Ama cebimde dezenfekta gezdim hep.
Surekli fis fıs
Baska bir yere ugramadim zaten 4 saat gecti annem soylencek dedim (kadin zorla geliyo hemen kaciyo ztn)
Kardesimde gelmis bize ablan nerde kaldi demis durmus.
Aiyy bazen gercekden anlayamiyorum.
Evde sigara icmeyin o gun getirim size birakim dedim boyle uzun isim olursa ben nasil oyalicam bizde oyuncak yok bisi yok diyor.

Kadin kisacasi çocuk falan bakmak istemiyor.
Bana guvenme diyor yanisi.

Allahım ya 2-3 saat baksa nolcak sanki
Alsın evine oyuncak yoksa o da mı zor

Medet ummak istemiyorum annemden ama mecbur kaliyorum bazen.
Genelde markete, pazara uyutup oglana tembihleyip cikiyorum.
Ya da h.sonu esime birakip.
Annem haftalar sonra geliyor 3-4 saat duruyor gozu yolda.

Esimede bisi belli etmek istemiyorum ama icten ice sinirleniyorum.
Surekli cagiririm ya da darladim da anlarim dicem darliyorum kadini.
Kendi diyo oglana birakma beni çağır gelirim diyor sonrada ablan nerde kaldi falan falan.

Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
Isim dusmesin kimseye diye dua edicem artik

Valla zor
Kvdem 10 senedir nerdeyse tam gün cocık bakıyor
Sabahtann aksma kadr
2 tane büyüttü görümceme
Annem hayatta bakamaz öyle.
Bakan bakıyor iste

Valla zor
Sabahtann aksma kadr
2 tane büyüttü görümceme
Bakan bakıyor iste
Boyle cocuklarina destek olmak amacli yardimci olan anneleri babalari gorunce imreniyorumm.
Ben zaten bakmak zorunda demiyorum, degil.
Ama goruyorsunuz kac defa cagiriyorum ki zaten.
Ayda 1 bile degil

Ben de bu haftadn korkuyırm ,Alya bugun bi değisik anne annne uyutken uykudan kalkıp anne diyo
Atak haftası mı ne anlamadım
Annem haftaya kesin arıza cıkaracak böyle giderse
Insallah öyle olmaz kuzu.
Annene malzeme cikmasin.

Insallah öyle olmaz kuzu.
Annene malzeme cikmasin.
Valla online pedagog yardımı alabilirim biraz arastırıp.
Bi arkadasım alıyırmus online psikolog yardımı.
Ay dedim onunda mı onlinenı cıkmıs ,bizim hastane veriyor mu acaba online ya bi bakmam lazım

Boyle cocuklarina destek olmak amacli yardimci olan anneleri babalari gorunce imreniyorumm.
Ben zaten bakmak zorunda demiyorum, degil.
Ama goruyorsunuz kac defa cagiriyorum ki zaten.
Ayda 1 bile degil
Valla benimki zaten bu kıs istersen bakıcı tut bana güvenme diyor.
Benim tahminim ramazanda zateb bakamam dedi ya,sonra kacar köye .
Yaza kadar kız derdini anlatacak hale gelsin diye dua ediyorm.
Okula baslarsa anlatır en azından derdini cocuuum

Valla zor
Sabahtann aksma kadr
2 tane büyüttü görümceme
Bakan bakıyor iste
Bazı insanların doğası yapısı farklı beni.m rahmetli yengemde oglu ayrıldı altlı üstlü oturuyorlardı gelin çocukları almadı başkasıyla evlendi yengem baktı oğlu bı kızla tekrar evlendi kız istemedj çocukları o yengem hep baktı iki evlenmemiş çocuğu var yaşları 30 yakındı bide amcan evine gelen giden bitmezdi şeker tansiyon vardı gık demiyirdu sadece anneleriyle buyumediler diye içerliyordu kadincahiz Allah rahmet eylesin iyi insandı o çocuklar üvey annede öz annede almıyor arada görüyormuş amca oğlunun yeni esindende çocuğu oldu diğerleriyle çokta ilgilendiği söylenmez kız ne yazdım yengecigim rahmet istedi benim üvey annede de hiç anaçlik yok kendi cocuklarinada öyleydi hala öyle

Valla kuzu yakın olsam bakardim he kız yarım gün zaten bide hep annende degilmi bişey derse kayinvalidemde bakiyo bişey demiyor de şansa hep onun günlere geliyor böyle durumlar

İyi geceler herkese,
Sizden sonra ütüye giriştim. Azimle bitirdim birikmiş ütüyü Dizi izledim. Ütüyü yaparken sıkılmayayım diye. Ela uyurken de fırsat bu dedim. Yeni dizi başlamış masumiyet diye oyuncu kadrosu bayağı iyi. İzledim biraZ.
O arada kız uyandı son parça çarşafları ütüledim.
sonra yemek yedik. Eşim geldi beni çamlığa yürüyüşe götürdü. Yürüyüş yaptım orada ohh mis gibi ağaçların içinde nefes aldım.ah bir de oturup sigara içinler olmasa. İyi oldu yürüyüş onlar da oyalandı.
Diğer işlerim de kaldu. Ne yapayım alışkınım ben :)
Yürüyüş açılışını yaptım bakalım yine kar yaparsa yine başlarım duraklamaya

Bizim dolap çarşamba pazarı. Bu ara yok şunu giyeceğim yok bunu takacağım ooo. Başladı dolap yerde

tr_lelli artık biryere gitmek bile lüks oldu. Öyle alıştıkki belli sınırlar içinde yaşamaya. Ben de şimdi metroya metrobüse binsem farklı gelir. Bugün yürüyüşe giderken arabayla gittik ya, kız arabaya binince çok heyecanlı çok heyecanlı demeye başladı. Arabaya binip gitmeyeli bayağı zaman olmuş. :) değişik geldi. Biz de mutlu olduk bundan.
babyloading87 ben de bakardım yakın olsan. Seni çok iyi anlıyorum zor süreçler.
K kardespayi benim kız da yarım saat önce uyudu. Uyuyamıyorum annee deyip durdu da daldı uykuya kuzum. Bir şey var demekki bu gecede :)

Allah rahmet eglesin yaa ne güzel insanmıs
Kız 2 saat bırakıyorz da icimiz parcalanıyo,nasıl evlencem diye bırakıyolar cocukları ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…