- 30 Kasım 2016
- 1.160
- 4.035
- 133
- 31
Amin canimriskli diyeyim kuzu yoktur insallah bisi .Allah evlatla sinamasin kimseyi
Allahım ya 2-3 saat baksa nolcak sankiGelemedim gelemedim.
Cilt bakima gittim bugun anneme kitledim bebemi.
Kartdan cektim.
Metroyla gittim geldim
Aylarrr aylarrr hatta yıl olmustur ya metroya bindim.
Bostuda
Tuhaf ya her yere giderdim metroyla bukadar uzun zaman sonra binmek degisik geldi.
Ama cebimde dezenfekta gezdim hep.
Surekli fis fıs
Baska bir yere ugramadim zaten 4 saat gecti annem soylencek dedim (kadin zorla geliyo hemen kaciyo ztn)
Kardesimde gelmis bize ablan nerde kaldi demis durmus.
Aiyy bazen gercekden anlayamiyorum.
Evde sigara icmeyin o gun getirim size birakim dedim boyle uzun isim olursa ben nasil oyalicam bizde oyuncak yok bisi yok diyor.
Kadin kisacasi çocuk falan bakmak istemiyor.
Bana guvenme diyor yanisi.
Ayy direk yoo ben nasil oyalicam dedi yaAllahım ya 2-3 saat baksa nolcak sanki
Alsın evine oyuncak yoksa o da mı zor
Valla zorMedet ummak istemiyorum annemden ama mecbur kaliyorum bazen.
Genelde markete, pazara uyutup oglana tembihleyip cikiyorum.
Ya da h.sonu esime birakip.
Annem haftalar sonra geliyor 3-4 saat duruyor gozu yolda.
Esimede bisi belli etmek istemiyorum ama icten ice sinirleniyorum.
Surekli cagiririm ya da darladim da anlarim dicem darliyorum kadini.
Kendi diyo oglana birakma beni çağır gelirim diyor sonrada ablan nerde kaldi falan falan.
Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin
Isim dusmesin kimseye diye dua edicem artik
Ben de bu haftadn korkuyırm ,Alya bugun bi değisik anne annne uyutken uykudan kalkıp anne diyoAyy direk yoo ben nasil oyalicam dedi ya
Boyle cocuklarina destek olmak amacli yardimci olan anneleri babalari gorunce imreniyorumm.Valla zor
Kvdem 10 senedir nerdeyse tam gün cocık bakıyor
Sabahtann aksma kadr
2 tane büyüttü görümceme
Annem hayatta bakamaz öyle.
Bakan bakıyor iste
Insallah öyle olmaz kuzu.Ben de bu haftadn korkuyırm ,Alya bugun bi değisik anne annne uyutken uykudan kalkıp anne diyo
Atak haftası mı ne anlamadım
Annem haftaya kesin arıza cıkaracak böyle giderse
Valla online pedagog yardımı alabilirim biraz arastırıp.Insallah öyle olmaz kuzu.
Annene malzeme cikmasin.
Valla benimki zaten bu kıs istersen bakıcı tut bana güvenme diyor.Boyle cocuklarina destek olmak amacli yardimci olan anneleri babalari gorunce imreniyorumm.
Ben zaten bakmak zorunda demiyorum, degil.
Ama goruyorsunuz kac defa cagiriyorum ki zaten.
Ayda 1 bile degil
Bazı insanların doğası yapısı farklı beni.m rahmetli yengemde oglu ayrıldı altlı üstlü oturuyorlardı gelin çocukları almadı başkasıyla evlendi yengem baktı oğlu bı kızla tekrar evlendi kız istemedj çocukları o yengem hep baktı iki evlenmemiş çocuğu var yaşları 30 yakındı bide amcan evine gelen giden bitmezdi şeker tansiyon vardı gık demiyirdu sadece anneleriyle buyumediler diye içerliyordu kadincahiz Allah rahmet eylesin iyi insandı o çocuklar üvey annede öz annede almıyor arada görüyormuş amca oğlunun yeni esindende çocuğu oldu diğerleriyle çokta ilgilendiği söylenmez kız ne yazdımValla zor
Kvdem 10 senedir nerdeyse tam gün cocık bakıyor
Sabahtann aksma kadr
2 tane büyüttü görümceme
Annem hayatta bakamaz öyle.
Bakan bakıyor iste
Valla kuzu yakın olsam bakardim he kız yarım gün zaten bide hep annende degilmi bişey derse kayinvalidemde bakiyo bişey demiyor de şansa hep onun günlere geliyor böyle durumlarValla benimki zaten bu kıs istersen bakıcı tut bana güvenme diyor.
Benim tahminim ramazanda zateb bakamam dedi ya,sonra kacar köye .
Yaza kadar kız derdini anlatacak hale gelsin diye dua ediyorm.
Okula baslarsa anlatır en azından derdini cocuuum
Amin. İnşallah yoktur. Mutlu haberlerini verirsin inşallah.riskli diyeyim kuzu yoktur insallah bisi .Allah evlatla sinamasin kimseyi
Bizim dolap çarşamba pazarı. Bu ara yok şunu giyeceğim yok bunu takacağım ooo. Başladı dolap yerdeAkşam yemeği yapma ddi dışardan biseyler istiycem bende oğlusun dolabını düzenledim yatağına nevresim değiştim odasını topladım olmayanları çıkardım giysi kutusuna koyarım küçük gelenleri çıkardım bı posta çok dağıtıyor valla dolabını ayran yaptım gelsin diye bekliyorum yemek
Allah rahmet eglesin yaa ne güzel insanmısBazı insanların doğası yapısı farklı beni.m rahmetli yengemde oglu ayrıldı altlı üstlü oturuyorlardı gelin çocukları almadı başkasıyla evlendi yengem baktı oğlu bı kızla tekrar evlendi kız istemedj çocukları o yengem hep baktı iki evlenmemiş çocuğu var yaşları 30 yakındı bide amcan evine gelen giden bitmezdi şeker tansiyon vardı gık demiyirdu sadece anneleriyle buyumediler diye içerliyordu kadincahiz Allah rahmet eylesin iyi insandı o çocuklar üvey annede öz annede almıyor arada görüyormuş amca oğlunun yeni esindende çocuğu oldu diğerleriyle çokta ilgilendiği söylenmez kız ne yazdımyengecigim rahmet istedi benim üvey annede de hiç anaçlik yok kendi cocuklarinada öyleydi hala öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?