Benimkinde olmadı ama 10 günden sonra teyzem geldi o ddi kızım hep aynı tarafa yatırma diye bilmiyordum öyle şeyler tabi ben kafasını çevirdim oda bı tarafa yatmaya başladı bı ara kendim çevirdim arkaya yastıkla destek yaptım dönmesin diye tabi kontrol ediyordumKızlar size bir sorum olcak
Bnm kız yatınca filan hep sağa doğru çeviriyor kafasını dolayısıyla kafasında sekilsizlik oldu
Sol taraf doldu sağ taraf yassı oldu
E bebekten yastık aldım biraz düzeldi ama yine sağa çeviriyi yan filan yatırmaya çalışıyorum ağlıyor uyuyunca dönmeye çalışıyo bildiğiniz başka bi çözüm varmı düzelir mi kafası
Ben yan yatırınca kendini düzeltiyor ağlıyorBende de 1 aylıkken falan oldu_Sitare_
Biz farkemedik,1 ay kontrolunde hep aynı tarafa mı yatıyor dedi dr.
Aa dedik nerden bildiniz?
Kafası basık kalmıs.
1 gün bi tarafa 1 gün diğer tarafa yatırın dedi.
Öyle yapınca düzeldi.
Ben düz yatırıyordum çocuk hep sağ tarafa ceviriyo kafasını sonradan fark ettikBenimkinde olmadı ama 10 günden sonra teyzem geldi o ddi kızım hep aynı tarafa yatırma diye bilmiyordum öyle şeyler tabi ben kafasını çevirdim oda bı tarafa yatmaya başladı bı ara kendim çevirdim arkaya yastıkla destek yaptım dönmesin diye tabi kontrol ediyordum
Düzelir düzelir.Ben yan yatırınca kendini düzeltiyor ağlıyor
Yan yatmak istemiyor
Sağ tarafı basik işte benimkinin de
Düzelir dimi ya
Uykuya dalınca ceviriyorum arkasını destekleyip
Bi ara onuda denedim yine aynı sağa çeviriyordu kafasınıDüzelir düzelir.
Yatıs yerini değistir.
Suan bas kısmıını koydıgu yere ertesi gün ayak kısmını koy.
Ben yaşına kadar fileyle yıkadım nerdeyse korkuyodum bişe olur sabunlu elimden kayar diye o rahat oluyo oturunca üzerinden cikardigimi sırtına destek yaptım öyle yıkadım tabi el alisiyo cabuklasiyor insanBu hafta 3 kez hastaneye gittik 2 seferinde babam götürüp getirdi hastaneden dönünce onlara götürdü tabi bizi , akşam eşim gelince aldı
Evde yemek pisirmedim o gunler iş de yapmadım butun gun kizla oturdum ne guzeldi
Kızı yıkadım biraz önce ilk defa tek başıma zor oldu bi aparat varmis ona bakayım da alayım hem tutup hem yıkamak zor is
Ohh afiyet olsun canim.Eşimi markete yolladım oğlanla kahve keyfi yapıyorum akşama dünden karışık ızgara var bı tava makarna istedi esim bide fırında soslu patates yeter ddim liste verdim eline alsın bı halsizlik vardı çıkmak istemedim hepimiz gitsek kuyumcu isim var gidemiycektim p tesi hallederim akşama erkek kardeşim ugrayacakmis oglus bişe istiyordu yaptırmış getircek ekler var çayın yanına daha yeter dün yememistik
File bende de var ama kayar diye onunla yıkamadım elimde tutarak yıkadım ama zor oldu :)Ben yaşına kadar fileyle yıkadım nerdeyse korkuyodum bişe olur sabunlu elimden kayar diye o rahat oluyo oturunca üzerinden cikardigimi sırtına destek yaptım öyle yıkadım tabi el alisiyo cabuklasiyor insan
Yumurta yarına var yumurta azdı ıslak mendil bide patates iki orta boy varmış bugün biter onur markette h sonu 1.19 yazıyı patates soğan gidip alırım iki kilo fln birde bugün itibariyle pazar günu dahil deterjanlarda %25indirim varmış bilginiz olsun kızlarOhh afiyet olsun canim.
Bende esime yazdim istediklerimi kiza mama fln alincak.
Cikmicam h.sonu markete
Bu onur marketde bizim semtde yokYumurta yarına var yumurta azdı ıslak mendil bide patates iki orta boy varmış bugün biter onur markette h sonu 1.19 yazıyı patates soğan gidip alırım iki kilo fln birde bugün itibariyle pazar günu dahil deterjanlarda %25indirim varmış bilginiz olsun kızlar
Hep aynı tarafa yatiyorsa canım. Yatakta yerini değiştir. Basucunda değilde ayak ucu tarafina yatır.belki ben yanlış anladım ama bir bak dene umarım doğru anlamisimdir.kolay gelsinBen yan yatırınca kendini düzeltiyor ağlıyor
Yan yatmak istemiyor
Sağ tarafı basik işte benimkinin de
Düzelir dimi ya
Uykuya dalınca ceviriyorum arkasını destekleyip
Bunu denedim ben yine sağ tarafa çevirdi kafasını,Hep aynı tarafa yatiyorsa canım. Yatakta yerini değiştir. Basucunda değilde ayak ucu tarafina yatır.belki ben yanlış anladım ama bir bak dene umarım doğru anlamisimdir.kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?