- 21 Ağustos 2015
- 32.164
- 97.649
- 798
- 38
Canımsın yaValla kuzu yakın olsam bakardim he kız yarım gün zaten bide hep annende degilmi bişey derse kayinvalidemde bakiyo bişey demiyor de şansa hep onun günlere geliyor böyle durumlar
Canımsın saolasuntr_lelli artık biryere gitmek bile lüks oldu. Öyle alıştıkki belli sınırlar içinde yaşamaya. Ben de şimdi metroya metrobüse binsem farklı gelir. Bugün yürüyüşe giderken arabayla gittik ya, kız arabaya binince çok heyecanlı çok heyecanlı demeye başladı. Arabaya binip gitmeyeli bayağı zaman olmuş. :) değişik geldi. Biz de mutlu olduk bundan.
babyloading87 ben de bakardım yakın olsan. Seni çok iyi anlıyorum zor süreçler.
K kardespayi benim kız da yarım saat önce uyudu. Uyuyamıyorum annee deyip durdu da daldı uykuya kuzum. Bir şey var demekki bu gecede :)
Sorma çıkardığını da top gibi yapıp koyuyor oraya onları ayıkla bideBizim dolap çarşamba pazarı. Bu ara yok şunu giyeceğim yok bunu takacağım ooo. Başladı dolap yerde
Nebilim rahat bı kızdı yengem yardım ediyordu hep zaten yemeği kahvaltıyı orda yapıyordu çocuklarla evdede var halbuki alt üst ya tek kız değil ama kocadada iş yok tü bi çalıştı bı bıraktı parasız kaldılar kız çalıştı bı ara zaten o sırada ayrıldılar duydun evlenmiş kendi boyun da çocuğu olan bir adamla resimlerini fln gördün sonra ondanda ayrıldı baktım silinmiş resimler kardeşim ddi ayrikmislar diye kız küçüktü kaçarak geldi daha 30 yoktu evlendi ikinciye o adamlaAllah rahmet eglesin yaa ne güzel insanmıs
Kız 2 saat bırakıyorz da icimiz parcalanıyo,nasıl evlencem diye bırakıyolar cocukları ya
off ya olan cocuklara oluyor isteNebilim rahat bı kızdı yengem yardım ediyordu hep zaten yemeği kahvaltıyı orda yapıyordu çocuklarla evdede var halbuki alt üst ya tek kız değil ama kocadada iş yok tü bi çalıştı bı bıraktı parasız kaldılar kız çalıştı bı ara zaten o sırada ayrıldılar duydun evlenmiş kendi boyun da çocuğu olan bir adamla resimlerini fln gördün sonra ondanda ayrıldı baktım silinmiş resimler kardeşim ddi ayrikmislar diye kız küçüktü kaçarak geldi daha 30 yoktu evlendi ikinciye o adamla
Kiz sahte psikolog cagla gibi olmasin sonraValla online pedagog yardımı alabilirim biraz arastırıp.
Bi arkadasım alıyırmus online psikolog yardımı.
Ay dedim onunda mı onlinenı cıkmıs ,bizim hastane veriyor mu acaba online ya bi bakmam lazım
Yok bunlar diplomalı.Kiz sahte psikolog cagla gibi olmasin sonra
Allah rahmet eylesin. Allah onune getirsin insallah yaptigi iyiliklerideBazı insanların doğası yapısı farklı beni.m rahmetli yengemde oglu ayrıldı altlı üstlü oturuyorlardı gelin çocukları almadı başkasıyla evlendi yengem baktı oğlu bı kızla tekrar evlendi kız istemedj çocukları o yengem hep baktı iki evlenmemiş çocuğu var yaşları 30 yakındı bide amcan evine gelen giden bitmezdi şeker tansiyon vardı gık demiyirdu sadece anneleriyle buyumediler diye içerliyordu kadincahiz Allah rahmet eylesin iyi insandı o çocuklar üvey annede öz annede almıyor arada görüyormuş amca oğlunun yeni esindende çocuğu oldu diğerleriyle çokta ilgilendiği söylenmez kız ne yazdımyengecigim rahmet istedi benim üvey annede de hiç anaçlik yok kendi cocuklarinada öyleydi hala öyle
Vayy anasini caklit mokaYok bunlar diplomalı.
Muayeneleri de var ama pandemiden ötürü online veriyormus cogu simdi.
Msjlasma 120 tlden baslıyo yalnız
Görüntülü konusma 200 tl civarı.
Görüntülü konusmadan nefrt ederim zaten.:)
baby bu ay cidden normal.bir iki ay bi bekle benceYok bunlar diplomalı.
Muayeneleri de var ama pandemiden ötürü online veriyormus cogu simdi.
Msjlasma 120 tlden baslıyo yalnız
Görüntülü konusma 200 tl civarı.
Görüntülü konusmadan nefrt ederim zaten.:)
Valla biraz beklicem ama cidden cokk fenayız.baby bu ay cidden normal.bir iki ay bi bekle bence
Onun sigortadan para almak icin kendi yaktıgını söyleyenler varGunaydınss dis olduguna emin oldum mizmizliginin yeleginin ipiyle bile disini kasimaya calisip kavga ediyo benim kiz.
Dencol surdum.
Sakinledi.
Ayy bu cilgin Sedat da gundem oldu yine.
Evi yanmis yani Allah kimseye gostermesin tabiki zor engellide cocugu var.
Ama be kardesim haczin var hacizlik borcun var 3katli evde oturuyosun.
Evde yardimcilar falan.
Ben bunu anlamiyorum.
Demet Akalin oducekmis haciz borcunu esya falan alcaklarmis.
Yani tuhaf diil miOnun sigortadan para almak icin kendi yaktıgını söyleyenler var
1-2 sene öncede dükkanı yanmıs.
Bilemeyiz tabi ama Allah yardımcısı olsun.
Görünce bende sasırdım,cocugu icin yardım toplamıslardı.
Villa da neden oturuyorsun yani madem durumun yok
Aynı moddayız baby anne anne anne bi de bir tavşanı var kucağında yavrusu var ben yokken o tavşana bakıp bakıp anne anne anne diye sayıklıyormuş ben yokkenValla biraz beklicem ama cidden cokk fenayız.
Sesimi duymasın 750 kere anni/annii /anniiii sesleniyor.
Atak oldugu icin biter umudum var insss
Ayhh cok fena cok.Aynı moddayız baby anne anne anne bi de bir tavşanı var kucağında yavrusu var ben yokken o tavşana bakıp bakıp anne anne anne diye sayıklıyormuş ben yokken
Teşekkür ederim, sana da kolay gelsinAyhh cok fena cok.
Tam diyorm tamam oldu bu kız.
Tekrar basa sarıyoruz.
Kociye soruyorm,ablasının oglan var 2,5 yasında
O sormuyor mu annesini?Soruyordur dimi?Onun bide tam gün diyıorm.
Yoo sormuyor alısık o anneme diyor.
Bizde yarım gün,bide babannede baba da yanında.
Kavram karmasası yasıyr cocuk
Herkes burda annem niye yok diyor herhdle
Allah sizede kolaylıklar versin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?