Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizimde h sonları pazar kurulmuyor yasaktan o yüzden hal günü oluyor çıkamadım bugün alcaktim yarın bı giderim hemde deterjanlarda indirime bakacağım

Ben yaşına kadar fileyle yıkadım nerdeyse korkuyodum bişe olur sabunlu elimden kayar diye o rahat oluyo oturunca üzerinden cikardigimi sırtına destek yaptım öyle yıkadım tabi el alisiyo cabuklasiyor insan
Ben de fileyi takmıştım. Çok rahat olmuştu. İlk iki hafta annem buradaydı sonra ben yalnız yıkadım zorlanmamıştım.
Bir banyo bir de biberonla mama vermek korkutuyordu beni ama iş başa düşüncs oluyormuş. Şimdi unuttuk bile :))

Selam canlar iyi h sonları olsun dün gece esim beyle tartıştık baya gece uyuz etti valla çocukla alakalı abuk subuk biseyden çıktı sonrada biraz başka şeylerden de doluydum patladım gece 3 buldu uyumam oglusts geç uyudu 11di uyandı 10 da ben uyandım 12 yi geciyirdu oğlanla lavaş vardı tost bastım yedik beyefendi kendi yapıp yedi çok muattab olmuyorum o çıktı kendine biseyler almaya balık istedim bize balık aldı kendi çok balık sevmez et almış kendine iki kere ugrascas ete balığa mezgit almış onu temizlerim ikidir çamaşır çalışıyor bir makine beyaz açtım astım bulaşık açtım oglus su döktü paspasa mutfağa onu attım banyonunkiyle duş aldım namaz kıldım o dışarı çıkınca oglusu yıkadım az kahve içiyorum namaz kılarım bulaşık topladım evde göze batan oyuncaklar var kırık vs onlara bir el atcam bu gece bazı şeyler cikicak kalabalık geliyor gözüme

Selam kızlar,
Kahvaltı sonrası kahve vs. Kızla oynadık biraz. Eşim kuşun kafesi temizledi. Ben süpürdüm. Odayı mutfağı.
balığı temizledim.yıkadım süzülmeye bıraktım. Ben yürüyüşe çıktım onlar parka :)
Komşuyla birlikte gitmişler parka sonra onlara geçmişler kahveye çağırdılar terledim gitmedim.
Markete uğradım. Mısır ve kıza çilekli süt aldım 7 tl bıraktım.
Bu ilaç beni zorluyor yürüyüşte yokuş çıkarken nefesim daralıyor ve daha yorgun düşüyorum. Bugün bitecek şükür

Yemek yedik topladım bulaşığı deterjanlı bezle sildim mutfak dolaplarını yakında oturan kardeşim kahvaltıya gelcek yarın gel ddim çalışıyor h içi zaten salonun perdesi batiktı bugün yarın yıkarım diyordum attım bide balikti kizarttim koktu mutfağın perdesinide attım iyi oldu çıksın aradan halı örtüsü serilcek sabah hallederim onları

İyi aksamlar bacımlar
Kabus gibi bir gündü
Aksamüzeri 16.00 gibi kosarken evde,kafayı masanın ayagına carptı.sivri yer denk gelmis pat acıldı
Alnında derin olmayan bi yarık,aradım babamı o panikle.
Hemen gittik kardesim ve esi annmlerdeydi
Saolsınlar geldiler hemen hastaneye(kocinin is eve cok uzak 20 km ,gelmesi daha uzun sürer)
Hemen pansuman yaptılr,cok acık degl ama yapıstıralım dedi acil dru.
Estetik yapıstırma yaptı,ordab film cekimine
Kzıı 3 kisi zor tuttuk
Cekti filmi sükür bisey yok,sanmıyorm bisey olsn ama kusma vs olursa hemen gelin dedi dr
Cok sükür 5 saat gecti olmadı bisey
Ama ömrümden ömür gitti.

Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuş

Geçmiş olsun canım ne zor korkarken sakin kalıp çocuklara yardım etmek o sırada bişe olmaz inşallah artık sivri yerleri bizimki çok düşüyordu koşarken çarpıyordu milyoncudan süngerli bişe alıp yapıştırmış tim koruyucu bişey yaparsan daha rahat olur

Çok geçmiş olsun inşaallah minik kuzuya.korkmustur haliyle. Allah beterinden korusun tüm sabileri

Benim oğlan da aynı sabunluk bosaltiyor içine su doldurup kavanozluyor Sütçü olmuş satıyor bolca:)

Bizde anneme geldik tabi hastaneddn kalcz ,koci gece is cıkısı gelcek
Herkesin moraller tabi bozuldı
Babam dedi mangal yakalım havamız degissin,balık yaptık.
Karides/kalamar yaptık daha dogrusu onlar hazırlamıs zAten,bizim olay cıkınca bırakıp gelmisler.
Uyudu bakalım kız simdi.
Azcık dinlensin.

Kız masanın ayaklarına carptı sok oldum
Sakinde kalamadım pek.
Tansiyonum 9-6 eve geldik
Kan görünce yüzünde sarıldım canhiras telefona

Hem kafa dinliyorsn,hem de yemek derdim olmuyor.
Biz sebze pisirip yiyorz kızla .AMa koci varken off düsün dur.(
Vardiya candır yaa
Ben tam gün çalıştığım için çarşı pazar işi oldu mu eşimi gönderiyorum
4 12 olduğunda akşam işten geliyorum yemek derdi yok yat uzan istediğini ye izle istediğin yere git ya da rahat rahat arkadaşlarını çağır
4 senedir güzel ekmeğini yedim vardiyanın bakalım çocuktan sonra nasıl olcak

Çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun çocuklar büyüyor büyüyene kadarda aklımızı başımızdan alıyor çocuk büyütmek gerçekten zor insallah bir şey olmaz daha kuzuya kritik saatleri atlatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…