Bizimde h sonları pazar kurulmuyor yasaktan o yüzden hal günü oluyor çıkamadım bugün alcaktim yarın bı giderim hemde deterjanlarda indirime bakacağımCanım bizim alttaki onurda da yumurta fiyatı iyi insört 3 marta kadardı. Patatea soğan zaten her hafta sonu indirimli oluyır burada. Ama yine de kampanyalı ürünleri alıyorum diğerleri pahalı. Tikveşli kreması da 4.5 tl öncünün salçası da 7.95. Tüm şubeler aynımı bilmiyorum
Ben de fileyi takmıştım. Çok rahat olmuştu. İlk iki hafta annem buradaydı sonra ben yalnız yıkadım zorlanmamıştım.Ben yaşına kadar fileyle yıkadım nerdeyse korkuyodum bişe olur sabunlu elimden kayar diye o rahat oluyo oturunca üzerinden cikardigimi sırtına destek yaptım öyle yıkadım tabi el alisiyo cabuklasiyor insan
Çok geçmiş olsun canım Rabbim korumuşİyi aksamlar bacımlar
Kabus gibi bir gündü
Aksamüzeri 16.00 gibi kosarken evde,kafayı masanın ayagına carptı.sivri yer denk gelmis pat acıldı
Alnında derin olmayan bi yarık,aradım babamı o panikle.
Hemen gittik kardesim ve esi annmlerdeydi
Saolsınlar geldiler hemen hastaneye(kocinin is eve cok uzak 20 km ,gelmesi daha uzun sürer)
Hemen pansuman yaptılr,cok acık degl ama yapıstıralım dedi acil dru.
Estetik yapıstırma yaptı,ordab film cekimine
Kzıı 3 kisi zor tuttuk
Cekti filmi sükür bisey yok,sanmıyorm bisey olsn ama kusma vs olursa hemen gelin dedi dr
Cok sükür 5 saat gecti olmadı bisey
Ama ömrümden ömür gitti.
Geçmiş olsun canım ne zor korkarken sakin kalıp çocuklara yardım etmek o sırada bişe olmaz inşallah artık sivri yerleri bizimki çok düşüyordu koşarken çarpıyordu milyoncudan süngerli bişe alıp yapıştırmış tim koruyucu bişey yaparsan daha rahat olurİyi aksamlar bacımlar
Kabus gibi bir gündü
Aksamüzeri 16.00 gibi kosarken evde,kafayı masanın ayagına carptı.sivri yer denk gelmis pat acıldı
Saolsınlar geldiler hemen hastaneye(kocinin is eve cok uzak 20 km ,gelmesi daha uzun sürer)
Kzıı 3 kisi zor tuttuk
Cekti filmi sükür bisey yok,sanmıyorm bisey olsn ama kusma vs olursa hemen gelin dedi dr
Ama ömrümden ömür gitti.
Çok geçmiş olsun inşaallah minik kuzuya.korkmustur haliyle. Allah beterinden korusun tüm sabileriİyi aksamlar bacımlar
Kabus gibi bir gündü
Kzıı 3 kisi zor tuttuk
Ama ömrümden ömür gitti.
Benim oğlan da aynı sabunluk bosaltiyor içine su doldurup kavanozluyor Sütçü olmuş satıyor bolca:)Oglus taktı bu ara sabunlugu boşaltıyor lavaboyu köpük köpük yapıyor içine su doldurup duruyor bugün kızdım ağladı bu seferde ağlıyor bitti sıvı sabun resmen yarın erken kalkarsak gönderirim eşimi gitsin alsın valla kahvaltıyla ugrasirim
Saolasın cnm AminÇok geçmiş olsun inşaallah minik kuzuya.korkmustur haliyle. Allah beterinden korusun tüm sabileri
Kız masanın ayaklarına carptı sok oldumGeçmiş olsun canım ne zor korkarken sakin kalıp çocuklara yardım etmek o sırada bişe olmaz inşallah artık sivri yerleri bizimki çok düşüyordu koşarken çarpıyordu milyoncudan süngerli bişe alıp yapıştırmış tim koruyucu bişey yaparsan daha rahat olur
Vardiya candır yaaHem kafa dinliyorsn,hem de yemek derdim olmuyor.
Biz sebze pisirip yiyorz kızla .AMa koci varken off düsün dur.(
Çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun çocuklar büyüyor büyüyene kadarda aklımızı başımızdan alıyor çocuk büyütmek gerçekten zor insallah bir şey olmaz daha kuzuya kritik saatleri atlatmışİyi aksamlar bacımlar
Kabus gibi bir gündü
Kzıı 3 kisi zor tuttuk
Ama ömrümden ömür gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?