Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim oğlumda sabunluga taktı bu ara boşaltıyor lavaboya eline boca ediyor sabun dayandiramaz oldum bu ara

Geçmiş olsun kuzuma. Biz de kaşımızı yarmıştık o yaşlardaydı tam da. Yay gibi kaşının nazarı dedim.Aylar sürdü iyileşmesi. Bizim masanın ayağında baloncuklu patpatlsrdan sarılıydı bantlanmış. Ama eşim babası gelecek diye çıkarmıştı :)) köşelikler hala takılı sivri yerlere muhakkak takın canım anlık oluyor herşey

Bizde de durum aynı

Aynen hep hop oturup hop kalkıyoruz. Geçen siteden arkadaş kahvaltıya gelmişti. Çay koydu kızlar da istedi. Onlara da koydu soğuk su koydum dedi. Benim kızın önüne koymuş bardağı bardağı deviri çığlığı bastı. Ama nasıl korktum anlatamam. O panikle hemen kıyafetini çıkardım göbeğine soğuk su tuttum. İlaç sürdüm. Meğer çay çok sıcak değilmiş de benim koyduğum kadar soğuk da değilmiş. işte sonra anlattı anne içtim sıcaktı ondan ağladım diye, panikle ağlamış. Hafif kızarıklık vardı hemen kayboldu.
Bir de kardeşim geldiğinde kıza çorba içiriyorum kardeşim bana da çorba koydu ben tabakları karıştır benim çorbamdan vermişim. O an içim nasıl cız etti. Zor gerçekten çocuk büyütmek. Ömrümüzden ömür gidiyor

Kızlar selam
Sizden sonra, eşimle kızım geldiler. Ben salata falan yaptım. Eşim balığı yaptı. O arada kabak tatlısını da yaptım.tahin cevizle götürdük. Şekeri az olmuş biraz. Şekerli şeyi azalttığımdan bu yana tatlılar şekersiz oluyor
Kızla yine diş fırçalama aksiyonu yaşadık. Yeni fırça ve macun aldım. Yoook yine yalvararak fırçalartırıyorum. Her şekle giriyorum. Sabah dedim sonra dedi. Akşam da fırçayı ön dişlere az sürdü hoop aynaya sürüyor yok oralara sürüyor sonra kalemini gördü aldı oraları çiziyor.Klozetin üzerine çıkıyor. Yapma diyorum. Bir de beni görsün diye ben de onunla birlikte fırçalıyorum hep. Dişimi bile düzgün fırçalayamadım en sonunda sinirlendim. Çıkınca kapıyo kapatıp kilitledim dişimi fırçalamaya devam ettim. Kapıya gelip ağladı. Çıkınca da gittim çikolata cips ne varsa topladım bunlar çöpe çünkü diş fırçalamıyorsun dedim. Bir ağlayış kıyameti daha koptu. Sonra sarılcam anne sana dedi. Sonra babasıyla fırçaladılar. Şükür.
sonra uyuyacak babası gel benimle uyuyalım diyor yok anne gelsin. Dedim uyuyun babayla illa anneyle uyuyacağım :) neyse uyuttum. Ama bu diş fırçalama olayını nasıl yapacağım şaşırdım. Valla yoruluyorum dişini fırçalartırırken

bak panik olmamaya calissakta olmuyor annelik farklı gerçekten benim eşim sakindir ama ben asla sakın olamıyorum aklım cikiyor böyle şeylerde çocuğa çok bişi olmasa da benim panik halimden etkileniyor zaten bende kaygı bozukluğu var kesin hep içimde çocuğuma bişi olacak korkusuyla yaşıyorum eşimle dışarı çıksa 10 kere arıyorum bana psikolog şart
Birde çocuk büyütürken maddi anlamda bir şeyler yapıyoruz elimizden geldiğince ama manevi anlamda hep bı suphede kalıyoruz yeterlimiyiz degilmiyiz diye
Amann anne olmak baba olmaktan daha zor bence rabbim evlatlarımizin ayağına taş,gözüne yaş degdirmesin inşallah

Amiiinn
Ben eşime göre daha sakinim ama o manevi olarak yeterlimiyim diye kaygı hiç hiç bitmiyor.

Geçmiş olsun Rabbim şifa versin

Bu yaşlarda oluyor
Bizim oglanda karni kesilmişti cam patlayınca
Dikiş atıldi hiç durmadi tabi...
öyle durumlarda insan kendini dengesini kaybetmemesi lazım çok zor bir durum ama oluyor çocukken kazalar

Off valla ya
Saolasın cnm

Saoalasun cnm
Oyy ya valla cocıklara bisey olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…