- 21 Ağustos 2015
- 32.164
- 97.649
- 798
- 38
3 yasdan sonra pilli fırcalar kullanabilirmisKızlar selam
Sizden sonra, eşimle kızım geldiler. Ben salata falan yaptım. Eşim balığı yaptı. O arada kabak tatlısını da yaptım.tahin cevizle götürdük. Şekeri az olmuş biraz. Şekerli şeyi azalttığımdan bu yana tatlılar şekersiz oluyor
Kızla yine diş fırçalama aksiyonu yaşadık. Yeni fırça ve macun aldım. Yoook yine yalvararak fırçalartırıyorum. Her şekle giriyorum. Sabah dedim sonra dedi. Akşam da fırçayı ön dişlere az sürdü hoop aynaya sürüyor yok oralara sürüyor sonra kalemini gördü aldı oraları çiziyor.Klozetin üzerine çıkıyor. Yapma diyorum. Bir de beni görsün diye ben de onunla birlikte fırçalıyorum hep. Dişimi bile düzgün fırçalayamadım en sonunda sinirlendim. Çıkınca kapıyo kapatıp kilitledim dişimi fırçalamaya devam ettim. Kapıya gelip ağladı. Çıkınca da gittim çikolata cips ne varsa topladım bunlar çöpe çünkü diş fırçalamıyorsun dedim. Bir ağlayış kıyameti daha koptu. Sonra sarılcam anne sana dedi. Sonra babasıyla fırçaladılar. Şükür.
sonra uyuyacak babası gel benimle uyuyalım diyor yok anne gelsin. Dedim uyuyun babayla illa anneyle uyuyacağım :) neyse uyuttum. Ama bu diş fırçalama olayını nasıl yapacağım şaşırdım. Valla yoruluyorum dişini fırçalartırırken
Kuzum biz onu 2 yaşından bu yana kullanıyoruz.3 yasdan sonra pilli fırcalar kullanabilirmis
Onlarla mı deneseniz?
Eglenceli gelir belki
Bence sıvı, green clean i tavsiye ederim. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşllahSelam kızlar
Sabah pentiden 2 tane pijama takımı sipariş verdim kendime
Diğer sitelerden daha ucuza denk geldi 2 tanesi 150 TL yaptı kargo ücreti yok haftasonu indirimi de varmış inşallah umduğum gibi çıkar beden konusunda emin olamadım doğum sonrası için düşündüm çünkü düğmeli gömlek modeli olanlardan aldım lohusa setleri hem çok pahalı hem orası burası dantelli süslü püslü çocukla rahat olmazmış gibime geldi
Bebişin de kıyafetleri az gibime geliyor sonuçta çocuk bu kuscak etcek günlük takımlar almak istiyorum tulum tarzı filan ama yasaklardan çıkamıyorum ki haftasonu yasakları kalksın istiyorum ama diğer yandan CMT çalışmak zorunda kalacağım için çok istemiyorum
Hastane çantası doğum çantası videoları izlediğimde yüzde yetmiş hazır gibiyim bebiş için deterjan alıp yıkayıp ütülemesi kaldı ona da daha erkenmiş gibime geliyo önereceğiniz deterjan var mı bebek için sıvı mı alsam granül matiklerden mi alsam emin değilim
Evt kuzu, metro cik. Azicik tereyag, bal, misir gevregiOnları metro cikolatayla mı yaptın bacım
Sekil flan vermissin süper gözüküyo
Ben napardım,paketiyle cikolatayı kahvenin yanına koyardm
Sen sekil falln yapmıssın onca is arasında helal
Canımm cok gecmis olsun Allah beterinden korusun insallahİyi aksamlar bacımlar
Kabus gibi bir gündü
Aksamüzeri 16.00 gibi kosarken evde,kafayı masanın ayagına carptı.sivri yer denk gelmis pat acıldı
Alnında derin olmayan bi yarık,aradım babamı o panikle.
Hemen gittik kardesim ve esi annmlerdeydi
Saolsınlar geldiler hemen hastaneye(kocinin is eve cok uzak 20 km ,gelmesi daha uzun sürer)
Hemen pansuman yaptılr,cok acık degl ama yapıstıralım dedi acil dru.
Estetik yapıstırma yaptı,ordab film cekimine
Kzıı 3 kisi zor tuttuk
Cekti filmi sükür bisey yok,sanmıyorm bisey olsn ama kusma vs olursa hemen gelin dedi dr
Cok sükür 5 saat gecti olmadı bisey
Ama ömrümden ömür gitti.
HosgeldinizHerkese merhabaBen de aranıza katılabilir miyim?
Çok geçmiş olsun canım benimİyi aksamlar bacımlar
Kabus gibi bir gündü
Aksamüzeri 16.00 gibi kosarken evde,kafayı masanın ayagına carptı.sivri yer denk gelmis pat acıldı
Alnında derin olmayan bi yarık,aradım babamı o panikle.
Hemen gittik kardesim ve esi annmlerdeydi
Saolsınlar geldiler hemen hastaneye(kocinin is eve cok uzak 20 km ,gelmesi daha uzun sürer)
Hemen pansuman yaptılr,cok acık degl ama yapıstıralım dedi acil dru.
Estetik yapıstırma yaptı,ordab film cekimine
Kzıı 3 kisi zor tuttuk
Cekti filmi sükür bisey yok,sanmıyorm bisey olsn ama kusma vs olursa hemen gelin dedi dr
Cok sükür 5 saat gecti olmadı bisey
Ama ömrümden ömür gitti.
Teşekkürler, hoşbuldukCanımm cok gecmis olsun Allah beterinden korusun insallah
Hosgeldiniz
COK gecmis olsn cnmSelam kızlar 2 gündür yoktum baya sayfa birikmiş hepsini okucam ama önce selam vereyim dedim
Ben midemi üşütmüşüm sanırım yatıyorum
Saolasın cnmbabyloading87 gelmiş geçmiş olsun canım
Saolasın kuzum aminCanımm cok gecmis olsun Allah beterinden korusun insallah
Hosgeldiniz
Saolasın cnmÇok geçmiş olsun canım benim
ay ben de foto istiyorum neymis neymisEvt kuzu, metro cik. Azicik tereyag, bal, misir gevregi
Ama yapmaz olaydim tadi efso beğ
Cok yedim
Dun yine yaptim esim falanda cok begendi artik kahve yani favorimdir ama gormeyeyedim yapmayayadim daha eyiydi sankim.
Yedikce yediriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?