Küçük Düşün Büyük Olsun!

Beğendiysen tarifi paylaşır mısın, ben bilmiyorum bunu

Selam kızlar,
Yoğun bir gün oldu.Sabah kız erken geldi yanımıza Uyudu tekrar. iki gecedir odasında yalnız yatıyor. Kendi istedi. Kahvaltı kahve zaten benim kocanın kahvesi eksik olmaz. Sütlü türk kahve sonra filtre kahve. Aburcuburu zaten bitmez. Gerçi kendi koyuyor şükür benden istemiyor. Ben kızla oyuna daldım. Bugün huysuzluğu üzerindeydi. Ağlayarak masayı odaya getirmek istedi. Kafam kaldırmıyor ağlama sesi. Gittim odasına orada oynadık. Kocanın da bugün film ve maç keyfi boldu.
neyse ben yürüyüşe çıktım.çıkarken söyledim seni çok özleyeceğim anne dedi. Sonra ağlamış annemi istiyorum diye. Sonra uyumuş. Ben yürüyüşe çıktım. Markete de uğradım. Lahmacun yapacaktım. Buzlukta hazırladığım iç vardı. Un aldım. Bir de pasta süsü aldım kıza yapınca süslerim. 12 tl bıraktım. Geldim banyo yaptım. Bir nescafe gömdük. Bulaşık bitermi.
sonra kız uyandı..biraz onunla oturup lahmacuna giriştim. İçli köfte pişirdim. Kıza da kemik suyunda ezogelin çorbası ve pancar kuyunca tereyağlı makarna pişirdim. Ev dandini ben çay keyfi yapıyorum :)

O makarnayı beğenende çok oldu, beğenmeyende ben de henüz denemedim ama merak ediyorum açıkcası
Okurken yoruldum

Selam kızlar
Bugün baya dolu dolu geçti
Eşimle iki yandan evi temizledik yetmedi gardroba giriştik giymediklerimizi ayırdık iyi durumda olanları bağış kutusuna götürdük kötüleri attık birkaç bişey ayırdım dolapta gardropsta filan satmayı denicem daha önce hiç yapmadım hangi site daha iyi olur bilmiyorum
Bu arada doğalgazımız 160 TL gelmiş aldığımız oda termostatının kesinlikle faydasını gördük ilk ay 390 gelmişti şuan hem kendi parasını çıkardı hem kara bile geçirdi bizi

Cok sevindim yeni eve alayim bende

Geçmiş olsun canım

Ben ikisindede satıyorum ama dolapta daha çok ürün sattım kesintisi fazla oluyor yüksek satacağım şeyleri gardospta yönlendirecem orda kesinti 200 TL üzeri yüzde 6 dolapta her üründe %10 kesiyor markalı şeyler çabuk gidiyir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…