- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
GünaydınnHerkese Günaydınlar..
Ara ara okudum yazamadım..Keyfim yok biliyorsunuz ..
Başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun hepinizden.
yedirenk79 canım hangi kaçıncı servis de yatıyor acaba..Çok geçmiş olsun.
Rabbim şifalar versin..
Umarım güzel haberler alacağımız mutlu olacağımız birgün olur..
Herkes iyidir umarım..
babyloading87 canım alya kuşuma da çok geçmiş olsun..
Okumuştum yazmaya fırsatım olmadı..
iyidir umarım..
İyi demek adettentir.Günaydınn
Saolasın cnm
İyi sükür
sen nasılsın?
Aa hayır olsun?İyi demek adettentir.
Bugünümüze şükür canım.. Eşim kötü biraz..Ona üzülüyorum bende..
Çok durgunlaştı.. pek konuşmuyor..O hislerini içinde yaşar..
Onu öyle görünce bende ona üzülüyorum.
Neyse inşallah geçecek.. Zaman herşeyin ilacıdır..
aynen canım.. Maalesef öyle.. Bende ona üzülüyorum..Aa hayır olsun?
Erkekler kendi icinde yasıyor herseyi.
Bizim gibi değiller.
Ben gecen kıs esimle aramız kötüyken,adam sınavlara girmis,amirlik kazanmıs.
Hersey bitince bana söyledi.
Ben olsam sınav tarihi acıklanır acıklanmaz ben amir oluyorm derdim
İns atlatır cnm.aynen canım.. Maalesef öyle.. Bende ona üzülüyorum..
Geçecek inşallah..
Senin eşinde maşallah zaten çok farklı bir insan:)Sana süpriz yapmış işte canım ne güzel:)
Çok güzel menün öyle kahvaltı hazırlamayalım çok olduYarın annesi hasta olan arkadaşı kahvaltıya çağırdım. Günlerdir hastanede kalıyor geliyor yeniden gidiyor. Uzak daKIZLARIMCANLARIM sizin hastanede yatıyor canım.
Arkadaş bu gece geldi dinlenirsin gel kahvaltıya uğraşma dedim. Kv si de onlarda çocukları ona bıraktı. Kv gelse ayıp olurmu dedi. Niye ayıp olsun dedim :)
Kahvaltıda domates biber maydonoz peynir ( üç çeşit var Tulum,eski kaşar, beyaz peynir ) bizde de peynir çeşiti olur hep. zeytin tereyağı salça ( anamın salçası ) olmazsa olmazım :))))
Ekstra olarak sucuk, pankek, fırında sütlü patates, yağda hamur ve yumurta yaparım. Tatlı menüm vişne reçeli, bal, tahin pekmez, süt reçeli, nutellaaaa ( bunları hafta sonu hariç hiç yemiyorum.
Daha yapsammı bişi bilemedim. Kalabalık olunca çeşit olması iyi oluyor.
kahvaltı hazırlamayı seviyorum. Çocuktan önce açık büfe gibiydimşimdi o kadar değil.
Hadi bereketli olsun cnmYarın çıkcam inşallah bende kargoya dönüşte kuyumcuya uğrayabilirsem alırım ddim 0.5 fln bende
Yok salona cnm.Canım biz Elanın odasına hepsiburadadan bir satıcıdan aldık çok da beğendik. Satıcı firma Bursa’da. Düşünürsen bilgilerini veririm. Çocuk odasınamı bakıyordunuz onu yanlışmı anladım bilmiyorum
Merhaba.bana verebilir misiniz satıcının adını, ben kızın odasına perde bakıyorum daCanım biz Elanın odasına hepsiburadadan bir satıcıdan aldık çok da beğendik. Satıcı firma Bursa’da. Düşünürsen bilgilerini veririm. Çocuk odasınamı bakıyordunuz onu yanlışmı anladım bilmiyorum
İyi niyetinden öperim de hastanede kalıyorsa risk değil mi yaYarın annesi hasta olan arkadaşı kahvaltıya çağırdım. Günlerdir hastanede kalıyor geliyor yeniden gidiyor. Uzak daKIZLARIMCANLARIM sizin hastanede yatıyor canım.
Arkadaş bu gece geldi dinlenirsin gel kahvaltıya uğraşma dedim. Kv si de onlarda çocukları ona bıraktı. Kv gelse ayıp olurmu dedi. Niye ayıp olsun dedim :)
Kahvaltıda domates biber maydonoz peynir ( üç çeşit var Tulum,eski kaşar, beyaz peynir ) bizde de peynir çeşiti olur hep. zeytin tereyağı salça ( anamın salçası ) olmazsa olmazım :))))
Ekstra olarak sucuk, pankek, fırında sütlü patates, yağda hamur ve yumurta yaparım. Tatlı menüm vişne reçeli, bal, tahin pekmez, süt reçeli, nutellaaaa ( bunları hafta sonu hariç hiç yemiyorum.
Daha yapsammı bişi bilemedim. Kalabalık olunca çeşit olması iyi oluyor.
kahvaltı hazırlamayı seviyorum. Çocuktan önce açık büfe gibiydimşimdi o kadar değil.
Zaman lazım canım zaman herseyin ilacı benim babam vefat edeli 7 sene oldu sanki hala çıkıp gelcek gibi hissediyorum yaşıyor gibi oluyor ilk vefat ettiğinde sanki dünyadan zevk alamıyorum diyordum sessizlesmistimİyi demek adettentir.
Bugünümüze şükür canım.. Eşim kötü biraz..Ona üzülüyorum bende..
Çok durgunlaştı.. pek konuşmuyor..O hislerini içinde yaşar..
Onu öyle görünce bende ona üzülüyorum.
Neyse inşallah geçecek.. Zaman herşeyin ilacıdır..
Allah yerinde dinlendirsin cnmZaman lazım canım zaman herseyin ilacı benim babam vefat edeli 7 sene oldu sanki hala çıkıp gelcek gibi hissediyorum yaşıyor gibi oluyor ilk vefat ettiğinde sanki dünyadan zevk alamıyorum diyordum sessizlesmistim
Çok sağolasın canım.. Seninde başınsağolsun.. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah..Zaman lazım canım zaman herseyin ilacı benim babam vefat edeli 7 sene oldu sanki hala çıkıp gelcek gibi hissediyorum yaşıyor gibi oluyor ilk vefat ettiğinde sanki dünyadan zevk alamıyorum diyordum sessizlesmistim
Sağol canım. Tam bilmiyorum ama annesi kanser hastası gün sayılıyor gibi. Akciğeri su toplamış. Kanser vücudunun çok yerini sarmış malesef.Herkese Günaydınlar..
Ara ara okudum yazamadım..Keyfim yok biliyorsunuz ..
Başsağlığı dileyen herkese çok teşekkür ederim.. Allah razı olsun hepinizden.
yedirenk79 canım hangi kaçıncı servis de yatıyor acaba..Çok geçmiş olsun.
Rabbim şifalar versin..
Umarım güzel haberler alacağımız mutlu olacağımız birgün olur..
Herkes iyidir umarım..
babyloading87 canım alya kuşuma da çok geçmiş olsun..
Okumuştum yazmaya fırsatım olmadı..
iyidir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?