- 19 Eylül 2020
- 431
- 1.992
- 33
- 32
Aaa doğru haklısın, kilotlu çorabı giydirmek zaten bir olayKuzum ya
Yazın rahat olur kısın külot bez giydirmek cok zor oluyor ya
Külotlu corabı cıkar falan
eski resimlere bakBenim de girmem lazım ama yürüyüşü de ihmal ediyorum bu ara. Motive etmem lazım kendimi
aminnnGünaydınnlar
Hayırlı cumalar
Sehitlerimiz varmıs
Allah gani gani rahmet eglesin
Ailelerine sabırlar versin
hadi gözün aydın kızzzHisseli yani ortaklı derken.
Satılırsa kvdem gööya payını bize vercekmis.
Benim pek umudum yokda
allah ödeme kolaylıgı versinBizim de evin borcu bitince değiştirmek istiyordu da bu ara vazgeçmiş durumda. Bir rahat cebimde param olsun istediğimi rahatça alayım istiyorum ondan dolayı vazgeçtim arabadan dedi.Ayy ben de dedimm. Kredi ödemekten gına geldi yıllardır.
@citl inşallah sizin de olur arabanız az sabır. Sonu selamet. Bizim de arabasız yıllarımız çok oldu. Çok şükür aştık çok şeyi. Ev kredimizde 6 ay kaldı. Zaman geçiyor. Çoğu bitti azı kaldı. İnşallah sen de güzel haberlerini burada yazarsın.
Milli acma tarifimiz :)Hamur tarifini banada yazarmisiniz canlar
Aman biz borc oderken kim yanimizdaydi.Vermem kız bunlar yer içer gezer. Sen zor durumda olmuşsun umurunda olmaz araba aldı kurban bayramında otobüsle eve geldik eşim saydı baya dedim bak gör işte akılla kendin koy al dedim ev alırken neler etti düşün dedim
Kiz deme oyle bizim evi biliyosun 40senelik imar sorunu vardi.Anasından miras beekliyo
Sana gelmz o diyorm(dededen bi ev var ortaklı ,annesi demis satılsın sana vercem üstüne kat ev alın demis)8 sene oldu satılmadı
Tarif bakiyorum bakiyorum muzlu pancakeyi sevmedi mesela.Ben klasik yemeklerden(Kıymalı patates, bezelye, tarhana, köfte, bulgur pilavı gibi) sıkılınca instagramda chefmom var ona bakıyorum. Çok güzel tarifleri var değişik. Öneririm yani canım
Öyle bi ev daha var kvde de:)Kiz deme oyle bizim evi biliyosun 40senelik imar sorunu vardi.
Biz cokdan vermistik simdiye kadar ama imara acilmadi hep tapusuzlar itiraz etti uzadi
Ama Rabbim ol dedi oldu valla
Hemde umudumuzh artik kestiğimiz zamanda.
Guzel dusunelim guzel olsun mubarek gun
Rabbim ev nasip etsin sana
Belediye iyi para veriyor.Öyle bi ev daha var kvde de:)
Belediye cocuk parkı yapcakmıs.
Mahalle olarak kötü biyerde ama olsun belki ilerde degerlenir.
Kvde de miras cıktıkca cıkıyo
Yunanistan göcmeni o,yunanistanda altın arıyolarmıs insanlar issizlikten.
Dedim gecen,yollayalım anneni gitsin baksın belki anasından babaınsdan vardır biseyler:)
Bu yaz denicez zaten krese baslarsa zor olur kresde.babyloading87 aklini severim onun cok akillilar cok.
Acaba bezi birakmaya mi hazir cikariyor falan ya.
Hani bu yaz deneseniz mi
Kizlar erken birakir soylentisi var ama bilmiyorum dogrumu.Bu yaz denicez zaten krese baslarsa zor olur kresde.
Hic sevmiyr yasından sonra baglatmak istemedi.
Annem dedi bu size benzior,annem 1,5 yasında bıraktırmıs bize bezi.
Alyada bırakcak erken herhdle ins.)
Yürür muhtemelenKizlar erken birakir soylentisi var ama bilmiyorum dogrumu.
Bizimkide emeklemiyor surunerek gidiyorda direk popoyi dikiyo hava ayaga kalkma cabasinda.
Yasinda yurucek mi acaba bakim.
Ay sorma daha cekmecelere kilit bile almadikYürür muhtemelen
Kızlar erkenci.
Yürüyünce asıl macera
Bizimki genc kız oldugundan kahvelermizin pesindeAy sorma daha cekmecelere kilit bile almadik
Neler bekliyor bizi bakalim.
Esimde dun diyoki artik kizin pesinde gezmekden oturup dizi izleyemem
Cok buyuk kayip dedim senin acindan cok uzgunum
Dun kahvenin yanina kurumeyve ciklt. Falan koymustum kizdan kaldirmis unitenin uzerine sabah dedim yememissin bunlari kizdan sakladim unuttum sonrada diyo.
Herseyi havalara kaldirmaya basladik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?