Küçük Düşün Büyük Olsun!

Elti kızının gorumcesi beni davet etti pers.
Onu seviyorum görüşüyoruz çok cici bi kız
Ona katlı tabaklardan aldım.
Oglunada tshrt alicam lcw dan
Meyve falan alırım giderken çocuğa dondurma alırım.
Bu haftada böyle biter
Arkadaşımı cagircaktim güya ama sıkıştırmak istemiyorum.
Sonra artık.

Biraz canı sıkkın kızın babası evlenecekmis
Malesef böyle oluyor işte binbir emekle çabalıyorsun didiniyorsun sonra ölüyorsun arkandan gelen hazira
İnsanın içi tuhaf oluyor
Kadinin hala sesi kulağımda.
Kızım şu evin borcu bitsinde köye ev yaparız gideriz napcaz daha burda diyordu
Evin borcu bitti tam vefat etti
İnsan buruluyor be
Ne emekle biriktirmiş o evin pesinati anlatırdı şimdi başkası oturacak onun evinde esyasında.
Zalimsin be hayat..

Selaaaam
Anca kendime geldim. Uykusuzluk hiç bana yaramıyor. İki gündür de kulağımın oradan başıma doğru bir ağrı vuruyor.neden bilemedim. En son parol içtim ama tam geçmedi. Hayır olsun bakalım.
Bugün kahvaltı sonrası arkadaş çağırmıştı ona gittim. Ondan sonra kalan kirpiklerimi çıkarttırmaya gittim.kirpiklerim küçülmüş bence. Çünkü rimel sürdüm. Eskiden dolu görünürdü şimdi rimel belli olmuyor. Takma kirpiğin kirpikleri döktüğünü düşünüyorum.
Bakalım temmuzda yine yaptırırım büyük ihtimal. Bayram düğün aradan çıkar. Ben daha önce kaşımı üst komşuma yaptırdım. Yine yapacak. Geçen fiyat aldım. Kirpik de takıyormuş o da benden olsun dedi.
Ama havuz deniz zamanı istemem kirpik.
Kirpik işini halledince parka uğradık. Sonra tam eve gideceğiz bizim bloğun önünde arkadaş oturuyordu, Ela tutturdu eve gitmeyelim.hava serindi. Çıktık yukarı daha sıkı giyinip indik.evde yemek yok :)
Olsun kolay birşey yeriz diyor.
Akşama arkadaşla eşini çağırmıştık. (Sabah kahvaltıdan sonra gittiğim arkadaş :) )
Akşam onlar geldi.
Öyle bitirdik bu günü.

Ben iştahı yok dediğimde onu verdi.
Evdeki vit. Surubunu söylemiştim ama.
Dvit de 2 damlaya çıkardık
Benin ki zayıf ya istahsiz
Başka doktorada goturcem
Bana da ishal salgininda verdiler icireyim bitsin o halde birde probiyotik verdiler damla şeklinde belki yararı olur
Benimki de çok zayıf zorla hergun yalvararak yediriyorum bazen çizgi filme dalmissa siringayla ağzına çorba bosaltiyorum yada mama
Memeyi kesince düzelir yer sandık ama hala aynı hiç yemiyor , sütte icmiyor
Hayır hiç götürmez, çok kavga edersem anca o zamanda zaten bi anlamı kalmıyor gittiğinden birsey anlamıyor insan
Bugin izinli günü hafta içi izinli oluyor
Öğlene kadar uyuyacak kalkıp kahvaltı yapacak ben biyere gidelim dersem başlayacak bahane sıralamaya ne işimiz var orda napacaz cocuk hasta olur yok hava soğuk her hafta aynı
Ben ne desem bahane uydurmak için hazır bekliyor evde pinekliyor ancak

Babam gibi ya aynı
Biz giderken hep diyoruz hadi diye yok napicaz orda ne işim var siz gidin diyo
Enerji somurucu tipler diyorum ben bunlara

Bizde oyun oynarken yiyor Bi
Oyuncakları kaydiriyoruz tek tek
Bi de dışarıdayken oyuna dalınca tıkıyorum ağzına falan.
Nolcak böyle bilmiyorum
İştahlı cocuk ne güzelmiş ya
Oğlana küçükken diyet yaptiriyordum neredeyse döt göbek almis basini gidiyordu
Yemek yemeden uyuyamazdı yer öyle uyurdu
Hep yaşından büyük giydiriridim
Hala boğazına düşkündür eski kilosu yok ama öğütür hiç affetmez.
Kızda aksine

tr_lelli
Kardeşimin bi arkadaşı kamyon alıp trendyola filan bağlamış hem kendide calisiyor hem kamyon çalışıyor ayda 15 bin kaliyormus masraf cikinca
Babama dedimki bizim arabayı satıp bu işe girsek yapamazmiyiz evin borcu var bi dünya e bende çalışamıyorum kiz küçük gelir olur
Şoför tutmak lazım kimse elin işini kendi isi gibi yapmaz dedi öyle kaldı

Ağzına sağlık enerji sömürücü aynen ,
O evde olunca benim o gün dengem şaşıyor sinirlenmekten elim kolum tutmuyor
Ne desem bir bahane ne desem
Uyuşuk koltukta yatmakdan baska bisey yapmak istemez surekli bahane bulur bende soylenirim herr hafta kavga
Dun aksam dedim ki bende gezmez istiyorum alışveriş yapmak istiyorum yaz geldi her hafta biyere gitmek zorundamiyiz diyor
Sanki her hafta biyere goturuyormus gibi konuşma dedim herkes geziyor tozuyor ben niye gitmeyecekmisim dedim ben niye alamıyorum iddia oynarken annene bilezik verirken banami sordun ben niue sıkıntısını çekiyorum dedim ödeme her ay birini dedim 3 senedir sıkıntı çekiyorum ben burda hâlâ beni haksız görüyorsunuz kıymetimi bilen varmi daha cekemem dedim kimbilur daha neler yaparsın sen dedim

Selammm
Gözümü pansiyon bakarak açtım ☺
Eşime dedim ay sonu gidelim darlandım ben
Bi hava almam lazım 2-3gün
Bi valiz hazırlamam lazım geliyorlar bana.
İyi dedi kart 20sinde kesiliyor 22sine falan bak dedi.
3 gün gezeriz yine.
Otele kapanmak istemiyoruz.
Kız bag bahce kostursun istiyorum.
Köy içi pansiyon bakıyorum
Yine dere, göl, selaleli gezmeli.
1000tl konaklamaya versek
Mazotdu akşam yemeğiydi falan Bi 4 bin gider artık.
Napim ya gitsin.

Ben zaten kahve mak. Koyarım yine
Kamp sandalyelerimiz var onları aliriz yine kek pogaca falan yaparım sabah çıkar geze geze gideriz.

Söyle Bi ortalığı toparladım kiz tam 3 de uyudu uykusuzum.
Yemek yapicam, süpürge yaparım
Bulasik mak. Calisiyor
Camasir mak. Çalışacak
Evi silmem lazım artık bugun sil beni diyo
Yarin evde yokum
Cuma ben arkadasi çağırabilir
Bu ara cnm sohbet istiyo biri olsa sohbet etsek diye.

Cnm bizde öyle yaptık
Benim bankada para vardi(belki geçmiş konularda gözünden kacti yazmistim )
45bine falan o tarz Bi arac aldik nakliye işi yapiyo araç sofor koyduk.
Birazda arabaya bakim yaptık (calisip odedi parasini arac) şuan o araç hem 100bin oldu yani paramizda kazandı hemde her ay getirisi var.
Bizde havuz sistemi var ama araç tek başına getirmiyo bütün para havuzda toplanıyor bölünüyor
O ay is nekadar yapilmissa
Yani güzel Bi ticaret araştır bak bunu
Esim isin içinde olduğundan kafamiza yattı.
Bir de servis, plakası işi var.
Biraz yatırım istiyor ama o da 15-20bin bırakıyormuş.
Biz evi satıp almayı dusunuyoruz

Haftasonuda mesela tüm gün olmasa bile 4de falan çıksanız Bi koruya sahile inan o bile yetiyor insana
Hayatlarindan bezmisler yahu nolcak
İnsan cocuk için gider yahu kıyamaz

Hatırlıyorum o yüzden anlattım:)
Arabayı satsam 220 240 arası gider
Kamyon yada nakliye için uygun bisey alayim desem babam emekli kredi çıkıyor alabilirim
Ama iste nereye baglayacagom şoför bulmak uğraşmak hepsini nasıl becerecegim hic bilmediğim şeyler
Ne yapsam nasil yapsam acaba

Haftasonuda mesela tüm gün olmasa bile 4de falan çıksanız Bi koruya sahile inan o bile yetiyor insana
Hayatlarindan bezmisler yahu nolcak
İnsan cocuk için gider yahu kıyamaz
Haftada 6 gün sabah 8 de evden çıkıyor akşam 8 30 buluyor gelmesi
Bir gün evde sadece o günde benimle kavga ederek geçiriyor evde yatmak istiyormuş aksama kadar

Dışarıdan ne şekilde oluyor cnm hiç bilgim yok.
Ama kiraliyorlar sanirim ozaman aracini
İlan verirsin en kötü
Biz işin içinde olduğumuzdan hemen başladı ise araç.
Ama nakliye işlerinde de şöyle bisi var araba epeyce yıpranıyor kasasına kadar yenilettik diyim anla sen.
Tekeri osu busu
Yıpraniyor çabuk sürekli mal indir boşalt.
Daha kargo, esya vs işi yapan taşıyan bir yerle çalışsa masraf çıkarmaz belki

Tek başıma herseyi yapmak o kadar zor ki
Hangi aracı alacam kendim alamam kredi çekmek lazım babamı bu işe ikna etmem lazım
Oda diyorki sofor kendi isi gibi davranmaz aslında sadece araç kiralayan bi yer bulsam aracı al ver aylik getirisine bakarim uğraşmam hiç
Nasipse olsun inşallah, ben cocukla uzun zaman ise dönemem annem çalışıyor bakacak kimsem yok
Böyle senelerce çekilecek dert değil üstüne borçları düşünüyorum

Oglan sevıyo mu kız dag bayır?:)
Anneme sey dıyodum kucukken.
Bu Uludagın nesı var cıkıyolar karda kısta fdlklkfdlkf
Kızda aynı ben.
Kar yagsın asla sevmıyor cocuk.Soguk diyor.Kar topu oynamaktan nefret eden cocık yapmısım gflgllfl
Kocı sever selale falan.
Ben e tmm bak bak nereye kadar giremiyorz diyorm glgflgfll

Gunaydınlar
Bu hafta bıtsın artık,herkes ısıne gıtsın.
Evde duzen muzen kalmadı.
Pazardan aldıgım bezelyeler ayıklancak ,otururken ayıkla barı dedim dun hıcc dokunmamıs bıle.
Semız otu almıstım onu temızledım dıfrize attım .
Taze fasulye var dunden bol salata yeter bugunde.
Dun 2 dovızcı gezdım 10-20lık dovız yok.50 var abla dıyo bızım mahalledekı,ben de de 50 lık para yok dedım lglgfklgfkl
Kargom vardı sabah onları verdm
Alt ust tkım bakyırm lcw bıle 150 alt 150 üst
Kardesim d.gunu hediyesi bıseyler almıs.Kıyafet
Babama bırakmıs tatildeyken.
Onları alayım bakarım belki gerek kalmaz yaz alısverisine.

Selam kızlar
Saat 12 ama benim pilim bitti
Kız 7de açtı gözünü onu oynattım kahvaltı yaptık sabah sabah patataesli yumurta yaptım yağ oldu her yer ama kız seviyo napim kendime olsa uğraşmazdım valla sıcakta
Bitmeyen çamaşır yapmışlar 2. Makine çalışıyor daha beyazlar var ama sepet bomboş olcak inşallah
Evi süpürdüm eşim dedi makineleri çekiyim arkalarını da alalım diye pek temiz oldu valla ama yoruldum bu saatte.
Kız öğle uykusuna yattı duşa girsem olcak eşim de uyudu kaldı koltukta kız ağlasa duymaz kafamda deli sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…