- 21 Ağustos 2015
- 32.202
- 97.785
- 798
- 38
Allah yardımcın olsun.Ağzına sağlık enerji sömürücü aynen ,
O evde olunca benim o gün dengem şaşıyor sinirlenmekten elim kolum tutmuyor
Ne desem bir bahane ne desem
Uyuşuk koltukta yatmakdan baska bisey yapmak istemez surekli bahane bulur bende soylenirim herr hafta kavga
Dun aksam dedim ki bende gezmez istiyorum alışveriş yapmak istiyorum yaz geldi her hafta biyere gitmek zorundamiyiz diyor
Sanki her hafta biyere goturuyormus gibi konuşma dedim herkes geziyor tozuyor ben niye gitmeyecekmisim dedim ben niye alamıyorum iddia oynarken annene bilezik verirken banami sordun ben niue sıkıntısını çekiyorum dedim ödeme her ay birini dedim 3 senedir sıkıntı çekiyorum ben burda hâlâ beni haksız görüyorsunuz kıymetimi bilen varmi daha cekemem dedim kimbilur daha neler yaparsın sen dedim
Sagol canimAllah yardımcın olsun.
Uyusuk adamla cıdden zor.
Benım en tahammul edemediğimn sey.
Bu ara kendıme kızıyorm
Hasta adam relax ol dıye ama .
Gercekten o evın dagıınıklıgı,o ordan oraaya yatması benı delirtiyor.
Dun arkadaslarıyla kahve ıcmeye cıktı 2 saat olmadı geldı.
Ay ne geldın hemen diyorm gflkfgklgf
Tam topladm heryerı pat geldı.
Benimde 60 gram vardı 440 keen ödedim gamını sonra bozdurduğumda 133 dü gramı annemden almjstımGram altın 1000 tl yi geçmiş kızlar
Bnm 70 gr bilezik 40 çeyrek borcum var
1900 de dolarnasil alacağım bilmiyorum
Ahh o yeme sorunu. Hiç bitmiyor bizde de. Acıktım demez binde bir..Babam gibi ya aynı
Biz giderken hep diyoruz hadi diye yok napicaz orda ne işim var siz gidin diyo
Enerji somurucu tipler diyorum ben bunlara
Bizde oyun oynarken yiyor Bi
Oyuncakları kaydiriyoruz tek tek
Bi de dışarıdayken oyuna dalınca tıkıyorum ağzına falan.
Nolcak böyle bilmiyorum
İştahlı cocuk ne güzelmiş ya
Oğlana küçükken diyet yaptiriyordum neredeyse döt göbek almis basini gidiyordu
Yemek yemeden uyuyamazdı yer öyle uyurdu
Hep yaşından büyük giydiriridim
Hala boğazına düşkündür eski kilosu yok ama öğütür hiç affetmez.
Kızda aksine
İş yapmamak yan gelip yatmakmı, sende o performansı hiç göremiyorum bacımKız 9 da uyandi
Pilav taze fasulye yedirdim zorla
Sabahtan malz. Çıkardım okadarda niyet ettim yapicam diye akşam ancak yaptım elmalı kurabiyeyi
Bu ara hamur işine aşırı eriniyorum
Bir de bende dayanamayıp yerim diye
Yarım olcek malz. Yaptım yarın bitirirler erbaslar
Annem yagli çörek sayikliyordu yapmış olmamis
Aslında yememesi lazım tansiyonu cikiyo ama bi ara az bisi yapicam yesinde hevesi geçsin bari.
Bulaşık ve çamaşır hiç bitmiyo çok içimi sıkıyor bu durum
Arkamı donuyorum çamaşırlik dolmuş, tezgah dolmuş.
Sanki evde 10 kişi yasiyoruz
Arkadasim yazlığa geçecek ohh kafanı dinle valla diyorum kız ordada dinlenemiyorum ev işi bitiyormu diyor
Ayy Bi sus dedim yazlık hayalim iş yapmamak yan gelip yatmak devam hayale diyo
Benim kardeşim de erse diyordu, o ne laa dedim. Patlıcan salatası dedi. Kardeşim benden daha Bursalıymış yaa.Patlican salatası desene bacım ben erse fln duymadım
Ben de elbise seviyorum. Ama bir yere gidiyorız. Elbiseyle yatıp yuvarlanıyor. Uzun kilot giydiriyorum.geçen teyzeye gittik elbise giydirmiştim. Koltukta ayaklar havada. Eteğin altına kısa taytta giydirmeyi sevmiyorum.bir de aaa öyle aaa böyle laflar.Selam kızlar
4. Makinem çalışıyor bugün çamaşırlık kırıldı geçen gün yıkayamadım sepet taşıyordu en son.
Eşim bugün balkona takılan çamaşırlıktan almış 130 liraya çok rahat bişeymiş ya heeh dedim tam ev hanımı gibi hissettim kendimi çamaşır sererkenhayaller kurutma makinesi hayatlar çamaşır teli gerçi benim banyoda kirli sepetine bile yer yok makineyi nereye kurcam
Bugün eşim kıza baktı sen git pazarda ev için kendime birşeyler alcam diyodun rahat rahat al gel dedi salak gibi çarşıya çıktım babalar günü hediyesi baksana hep kendime aldım valla
Evde giymek için eksiklerim vardı şort askılı filan onlara baktım
2 şort aldım 35 TL
1 kolsuz badi aldım 20 TL
Köye giderken giymek için uzun pantolon eşofman tarzı bişey aldım 40 TL
Ev için terlik aldım 25 TL
Kıza mayo aldım 40 TL minicik yaaaa
Bi de elbise aldım kıza penye 25 TL
Bizim burda düğünler yemekli olur gündüzden yemek verilir öyle düğüne giderken giysin ince ince dedim annem bize pek elbise giydirmezdi ben gördüm mü dayanamıyorum kıza alasım geliyo hep
Ayy çook güzel olmuşşYeni şapkamız
Çok güzel ellerine sağlıkYeni şapkamız
Güle güle kullansın eloşcuk.. çok güzel olmuş canım.. ellerine sağlık.Yeni şapkamız
Gecmıs olsunnnGünaydın kızlar
Kız sabah 5te kalktı 1 saat oyaladık en son mama içti uyudu
10 gibi kalktık midemi üşüttüm sanırım çok fenayım kahvaltı yaptık kız maşallah baya yedi normalde uyanınca ilk mama içer sabah içti diye direkt kahvaltıya oturttum
Kahvaltı masasını bile toplamadan uzandım hap içtim midem için işe yarar inşallah
Eniştem motor alcakmış eşim onunla gitti iyi değilsen kalayım dedi de git dedim valla kıza da çizgi film açtım bu günlük böyle olsun toparlanırsam oyun oynatırım
Son makine çamaşır kaldı onu da atarsam bugün üstümden yük kalkacak
Gerçekten ne anneler ne bebeler hasta olmasın babalar da hasta olmasın hiç nazları çekilmiyor
Teyzemden aldimBenimde 60 gram vardı 440 keen ödedim gamını sonra bozdurduğumda 133 dü gramı annemden almjstım
Kimden aldın inanki keşke altın almasaydın borcu çok zor duruma düştüm
Çalışma imkanım varsa çalış yoksa krediden fazlaysa geliyo gün gevtikçe 1.5 yılda bu rahama ulaştı suan bileziğin gramı 935 olmus şimdi hiç ödeyemez dim uykularım kaçtı annnemdeen aldığım halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?