Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi pazarlar
Anneme coktuk bu pazar
Gelin gelin diyodu gittik sonunda.
Mangal falan yakildi.
Yemek yedik olaysiz dagildik
Kardesimle babam 200 er tl verdiler kiza.
Kardesim zaradan takim almis kiza taytli.
Keselerine bereket.
Annemde yufka meyve,atistirmalik koymus.Koyune gidip lotus kremayla donen eve ben varimdir herhalde jdjdjd
Koyumun lotusu meshurdur bilirsiniz
Sali gunu kizlari kardesimle gezdircez.
Alya arabada bayildi.
Ben de kahvemi aldim,yargiya bakiyorm.
Patlama olmus istiklaldeİns kimsede bisdy yoktur diyorm ama varmis
Allah rahmet eglesin,yaaralilar sifa bulsun ins.
Koci kalabalik yerlere gitmeyin diye soyluyor aksamdan beri

Herkes buluyor be lleli benimkiler ergec buldu Allah gösteriyor içim rahat

Neler olmus bugün çok üzüldüm sabah işe gittik akşam anca geldik yine işe gitcem işler çokkk beya yığılmıs

selam kizlar nasilsiniz benim ikizler yine hasta .ogleden sonralari oyun grubuna gondermeye niyetlendim olmadi yine .evde cok bunaliyorlar ama nasip degilmis
Asiri kotu beslenme ve hareketsizlikten oturu gobegim artti iyice pilatese yazildim bakalim nasil olcak . insallah biraz toplanir vucudum beslenmeyi de duzeltmek lazim tabi
Ekonomik olarak kendime araba alma niyetim var ama fiyatlar cok .biraz arastiriyorum simdilik saglikla nasip olur insallah
benden gelismeler bu kadarcik tek duze hayata devam sukur diyelim

Günaydın, biraz geç oldu ama ben ancak gelebildim. Çok çok üzüldüm masum insanlar vefat etti Allah rahmet eylesin hepsine benimde bir gün İstanbula gidersem gitmek istediğim yerler arasında Taksim. Kızlar masam geldi ama çok agır içeriye alamam eşim gelince alırız. Akşam koltuk olayına son verdim Vivense de indirim varmış çok değil ama olsun dedim vade farkını indirimden çıkarırım dedim köşe takıma tövbeli olan ben köşe takımı ve iki berjer aldım. Yaşlanıyorum diyorum eşime asla-olmaz-hayır dediğim ne varsa yapmaya başladım. Yıllar önce eşim istemişti köşe koltuk takım ne çocuklar ne ben istemedik o koltuk takımı evin suçlusu muamelesi gördü ve ikinci ele sattık. Evdekiler hala şaşkın aldığıma çok sade ve şık duruyor salon için yeterli dedim. Temizliği yaptım saat 7.30 da başladım tuvaletler, banyolar, aynalar her yeri ovdum yıkadım. Elektrikliye tuttum, paspas çektim toz aldım ama kapılara gücüm kalmadı onlarıda yarın hallederim inşallah. Yemeğimi akşamdan yaptım güveç, pirinci ıslattım pilav yapıcam turşu ayran kabak tatlısı yeter. Markete gittim migrosa tavuk fileto ve ciğer aldım 81 tl kredi kartı geçtim. Çayımı içip az dinlenicem.

Selammm kızlar,
Saat 11 de uyandık anne kız
Akşam uyuturken bende uyumuşum. Eşim de ses etmemiş.
Dün genelde evdeydik biraz kızı lunaparka götürdük..sonra buket pide var karadeniz pidecisi yıllardır gitmiyorduk oraya gittik yemek için. Lezzeti hiç değişmemiş. Aynı tat. Oradan metroya gittik. Bulaşık mk deterjanı için stok kalmamış ya güzel kampanyaydı. Artık kampanyayı buluyorum ürün bulamıyorum
Eve geldik biraz otur vs. Puzzle yaptıık bayağı. Sonra uyku.
Gece 4:30 da uyandım. Kalkıp namaz kıldım.sonra sabah namazını bekledim.
Tabi 6:30 da uyuyunca saat 11 de Ela uyanmış uyandırdı yoksa daha da uyuyacakmışım.
Kahvaltı yaptık evde takılıyoruz.
Sabah oyuncak valizini almış, anneanneme gitmek için hemen hazırlanmam lazım diyor. Kilot atlet toka tarak kolye ne bulduysa koydu. Zaten okul tatilinin ilk günü 10 gün ne zaman geçecek diyordu. Okulunu özledi bile. Dünden bu yana da yaz tatili ne zaman olacak anneanneme ne zaman gideceğiz diye sormaya başladı.
Biraz sonra işlere girişirim. Bir kahve içimlik geldim :)

Dün bizde duyduk haberi çok üzüldüm ama şaşırmadım olan masum insanlara oluyor. Metrobüslerde tedirgin tedirgin gidip geldiğimiz günleri unutmadım.
Dün ablam da sordu iyimisiniz diye. Ben de dedim taksimle işimiz olmaz. Son gittiğim yıllar önceydi. Çok kötü olmuştu, hiç hiç eski tadı yok taksimin. Geçen de eşim gitti. Arap ülkesine dönmüş diyor.
İstanbulda tat bırakmadılar. Gönlümüz egeden yana

Selamm
Cağnımm doktorum (artık bnm doktorda ünlü olma yolunda valla bol takipcili) yaslanma karsiti krem ve baska krem yazmisti.
Devam kremlerini cok seviyo kendisi
Her gittigimde kremsiz cikamiyorum.
Bir de yas almada onlemi erken almakdan yana. Sureklide zamaninda cildi neme doyurmali falan konusuyoruz.
Cİlde yatırım diyoruz diyoruzda valla cok pahalilar.
50ml kreme 350tl baydim otekini almaya suan kalbim izin vermiyor kart kesilince alicam.
Ama ben etki goruyorum bugun fizik tedavi dr. Izah ederken kilo da etken ama sen zayifsin yasta etken ama sen gecsin daha diyo kendi kendine
40 a dayandim ayol genclik mi kaldı dicektim.
Birazda islemler ve dr. Onerileri bence ise yariyor.
Bakalım butcemi cok zorlamadigi surece cilt doktorumdan vazgecmem.
Ne derse o

Bana doktor seni strese sokacak seylerden uzak dur dedi
Esimin ailesi gibi yani aksam receteme doktor bunlari yazdi dicem esime.
O da stres kaynakli diyor.

Eve geldim evi toparladim
Supurdum
Siste tavuk yapicam sosa yatirdim
Yanina pilav
Lavasda var
Oglan evde bu hafta kursu var ama gunde 4 saat
Onu doyurmak icin dolabi doldurmam lazim bu hafta.
Sabah simit pogaca istiyorum diye basladi bile siparis verdim.
Babam kek istiyor gitmis yağ, seker, un falan almis.
Sen kek yap bana diyo
oglana milföy yaparım pesine
Kahvede istiyor artik pasam
Kahve yapsana diyo ee bi zahmet sicak suya kahveni atarsin çocuğum dedim

Kizda gelmis bana diyor ki ben kanka istiyorum.
He evladım sende kanka iste
Hepiniz bisi isteyin dedim ananizdan hic babanızdan istemeyin zaten
Sanada kanka bulim simdi tamam
Kankayida nerden ogrendiyse dayisina kanka napıyosun diyo

Evdeki kotlarim 27-28 beden likralida bu beden.
Yine 1 pant siparis verdim 29 beden olmadı cok huzuncluyum yeminle kilo veriyodum ne guzel saldım yine.
Ama pant. Kalıbı dar kesin digerleri olurken o olmadı. Yinede moralim bozuldu be.
Doktor banada pilates onerdi egzersiz yapmalısın dedi boynumda duzlesme var.
Agrilarinada iyi gelecek dedi
Pilates salonu bakicam bende civarda
Bakim haftada 3 gun falan 1 saat gitsem yeterdi.
Bir yer var yakın bi gidip goruscem.

Slmlar
Kaosla gozumuzu astik.
Kahvaltiya kadar Alya bi bardak sut icti.Tikandi tabi kahvalti etmedi.
Koci basladi kahvaltini bitir diye soylenmeye,Alya etmicem diyo o etcen.
Kalkti aglayarak
Ben aldim kucagima sakinlestirdm.
Dedim bi bnaa sor neden etmiyo,sut icti tikandi 1 saat sonra aciktim diyecek zaten.Neden zorluyosn yani cocugu dedim.
Masayi topladim kargoya cikcam dedim Alya ne dese
Ben de gelcem ,babsm bana bakmaz diyo.
Aha dedim buyur
Ciktik kargo verdik.E bebek e ugradik.Mini firin,resim defteri aldi 70 tl orda biraktik.
Akugurda pasta malzemelerinde indirim var,pastaci kremasi,kakao,misir nisastasi,soda,kucuk kolanya,dondurulmus bezelye,filtre kahve aldik 120 tl biraktik.
Bezelye aksm icin pisiyor,eve geldik aciktim dedi tabiki,sucuklu tost,muz ne bulsa yedi.
Kisir yaptm oglene nar ayikladim,kucuk kase nar da yedi.
Bosa yoruyor yani insani koci.

Hangi krem canım o, ben de 25 yaşında başladım kırışık kremlerine. Tabi sonra çocuk telaş vs saldım çayıra mevlam kayıra. Şimdiki tek çözüm botoks galiba.,o da süreklilik gerektiren birşey. Kolojen de gerekli ama biraz tedirginim çünkü tüp bebek tedavisinde bana Q10 ilacı verdiler bir gün kullandım bıraktım. İnanılmaz çarpıntı yaptı. Kolojenden ondan dolayı tedirgin oldum kullanmadım.
Yaşlanınca beyaz yaşla gezmek için and içtim bıktım saç boyasından. Genç yaşta beyazladı..
İki ay olacak adet olmadım. Geçen ayda 50 günü buldu. Yaşlanmayayım da ne yapaaam. menopoz korkutucu geliyor tabi kemik erimesi falan bahsediyorlar. Hiç iç açıcı değil. Ama erken menopozdan bahsetmişti doktorlar. İnan 40 yaş sonrası psikoloji daha da farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…