- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Herkes buluyor be lleli benimkiler ergec buldu Allah gösteriyor içim rahatKac senede geçse kimsenin ahı kimsede kalmıyor net.
Allah çıkarıyor.
Kaynanam benim basim acik diye laflar etti benim yuvami yikmaya calisti.
Kendi kızı yani gorumcem kocasindan ayrildi kapalıydı açıldı
Kimseye karismican, kimsenin yuvasini yikmican Allah var Allah yâr cok şükür elhamdülillah.
Valla yababyloading87 koyden lotus alip gelmek efsane olaymis cidden
Hadi hayirlisi olsunEkonomik olarak kendime araba alma niyetim var
ben parami kiyamiyorum lotus cok pahali yaValla ya
2 sene once almistim sanirim ozman 59 lardaydiben parami kiyamiyorum lotus cok pahali ya
Dün bizde duyduk haberi çok üzüldüm ama şaşırmadım olan masum insanlara oluyor. Metrobüslerde tedirgin tedirgin gidip geldiğimiz günleri unutmadım.Günaydın, biraz geç oldu ama ben ancak gelebildim. Çok çok üzüldüm masum insanlar vefat etti Allah rahmet eylesin hepsine benimde bir gün İstanbula gidersem gitmek istediğim yerler arasında Taksim. Kızlar masam geldi ama çok agır içeriye alamam eşim gelince alırız. Akşam koltuk olayına son verdim Vivense de indirim varmış çok değil ama olsun dedim vade farkını indirimden çıkarırım dedim köşe takıma tövbeli olan ben köşe takımı ve iki berjer aldım. Yaşlanıyorum diyorum eşime asla-olmaz-hayır dediğim ne varsa yapmaya başladım. Yıllar önce eşim istemişti köşe koltuk takım ne çocuklar ne ben istemedik o koltuk takımı evin suçlusu muamelesi gördü ve ikinci ele sattık. Evdekiler hala şaşkın aldığıma çok sade ve şık duruyor salon için yeterli dedim. Temizliği yaptım saat 7.30 da başladım tuvaletler, banyolar, aynalar her yeri ovdum yıkadım. Elektrikliye tuttum, paspas çektim toz aldım ama kapılara gücüm kalmadı onlarıda yarın hallederim inşallah. Yemeğimi akşamdan yaptım güveç, pirinci ıslattım pilav yapıcam turşu ayran kabak tatlısı yeter. Markete gittim migrosa tavuk fileto ve ciğer aldım 81 tl kredi kartı geçtim. Çayımı içip az dinlenicem.
Bereketli olsun.Kredi çekip kazanç yapan bile var.Günaydın .
İş bankası doğum günü ayına özel 1500 tl nakit veriyor faizsiz 5 ay da geri ödeniyor'' kampanyasından faydalandım. 1500tl lik gram altın aldım.
Nutella da 75 tlben parami kiyamiyorum lotus cok pahali ya
öyledir.Bereketli olsun.Kredi çekip kazanç yapan bile var.
Berektli olsunGünaydın .
İş bankası doğum günü ayına özel 1500 tl nakit veriyor faizsiz 5 ay da geri ödeniyor'' kampanyasından faydalandım. 1500tl lik gram altın aldım.
Hangi krem canım o, ben de 25 yaşında başladım kırışık kremlerine. Tabi sonra çocuk telaş vs saldım çayıra mevlam kayıra. Şimdiki tek çözüm botoks galiba.,o da süreklilik gerektiren birşey. Kolojen de gerekli ama biraz tedirginim çünkü tüp bebek tedavisinde bana Q10 ilacı verdiler bir gün kullandım bıraktım. İnanılmaz çarpıntı yaptı. Kolojenden ondan dolayı tedirgin oldum kullanmadım.Selamm
Cağnımm doktorum (artık bnm doktorda ünlü olma yolunda valla bol takipcili) yaslanma karsiti krem ve baska krem yazmisti.
Devam kremlerini cok seviyo kendisi
Her gittigimde kremsiz cikamiyorum.
Bir de yas almada onlemi erken almakdan yana. Sureklide zamaninda cildi neme doyurmali falan konusuyoruz.
Cİlde yatırım diyoruz diyoruzda valla cok pahalilar.
50ml kreme 350tl baydim otekini almaya suan kalbim izin vermiyor kart kesilince alicam.
Ama ben etki goruyorum bugun fizik tedavi dr. Izah ederken kilo da etken ama sen zayifsin yasta etken ama sen gecsin daha diyo kendi kendine
40 a dayandim ayol genclik mi kaldı dicektim.
Birazda islemler ve dr. Onerileri bence ise yariyor.
Bakalım butcemi cok zorlamadigi surece cilt doktorumdan vazgecmem.
Ne derse o
Bana doktor seni strese sokacak seylerden uzak dur dedi
Esimin ailesi gibi yani aksam receteme doktor bunlari yazdi dicem esime.
O da stres kaynakli diyor.
Eve geldim evi toparladim
Supurdum
Siste tavuk yapicam sosa yatirdim
Yanina pilav
Lavasda var
Oglan evde bu hafta kursu var ama gunde 4 saat
Onu doyurmak icin dolabi doldurmam lazim bu hafta.
Sabah simit pogaca istiyorum diye basladi bile siparis verdim.
Babam kek istiyor gitmis yağ, seker, un falan almis.
Sen kek yap bana diyo
oglana milföy yaparım pesine
Kahvede istiyor artik pasam
Kahve yapsana diyo ee bi zahmet sicak suya kahveni atarsin çocuğum dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?