Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam herkese,
Okuyamasam da bir selam vereyim.
Yarın sabah çocuk alerji doktoruna randevumuz var. Kendime de randevu aldın dirsek ve kalça ağrıma. Yaşlanıyormuyuz ne
Bir kaç gündür koşturmaca ile geçti. Ev işi vs. okulda aile eğitim seminer vardı cuma günü. Akşam da Elayla oynadık. Evcilik oyununda şöyle anlatıyor; benim iki tane çocuğum var biri bebek evinden geldi diğeri karnımdan doğdu
Cumartesi arkadaşın kızının doğum günü vardı. Gitmeden arkadaşa sordum konsept ne blackpink dedi o ne dedim daha ne konseptler öğreneceğiz. Güldük biraz.,
İki gündür eşimle biraz film takıldık. Ela uyuuunca.
Bugün de markete gittik. Elayla etkinlik yapıyorum iki gündür. Çok mutlu oluyor. Bugün İyiki senin gibi bir annem var diyor.
Okulunu da çok seviyormuş çünkü evde ben iş yaparken onunla her zaman etkinlik yapamıyormuşum ama okulda hep yapıyormuş :) hep sevsin inşallah.
Yarın okula gitmeyecek salı günü de çılgın saç partisi yapacaklarmış. Çılgın Bir şekil yapacağız bakalım. Şimdilik sayılarla ilgili taç yaptım üzerine de balonlar ve rafya ile saç düşünüyorum.

Bu ara biraz da okulda çocuklara yapacağım Rusya tanıtımı için araştırma yaptım. Çocuklara matruşka resmi boyatmayı planladım Ve güzel bir resim buldum. Bir de ayarlayabilirsem paskalya yumurtası boyayıp çocuklara dağıtmayı düşündüm. Elaya 2 yaşında yaptırmıştım bayılmıştı. Hala diyor anne yine yapalım. Birlikte yaparız.
Tatlı olarak da medovik çocuklar yemeyebilir, blini düşündüm. Ama tabi bizdeki krep gibi yaparım yerler sanırım hepsi :)

Güzel bir hafta olsun hepimize kızlar. Benim yine hafta açılışım temizlikle başladı, balkonu yıkamadım gücüm kalmadı. Temizlik sonrası mutfağa geçtim camını sildim yarın gün için hazırlık yapıcam kızlar çarşamba günü bende olucaklar. Pırasa böreği yapıcam pırasalarımı kavurdum, mantar almıştım pazardan tavuk fileto ile sebzeli kavurdum. Eşime marketten aldırıyordum rus salatası akşam sen yapsana hiç lezzeti yok bunların dedi ben de onun hakkından bu şekilde geliyorum canımı sıktıgı zaman onun sevdiği şeyleri evde malzemem olsa bile şu yok bu yok bak markette hazırı var iş çıkışı alıver diyorum. Sabah yine söyleyince bir de ne zaman istersen o zaman yap diyor biliyor bu gün temizlik günüm. Rus salatasını evde yapmak bana aşure pişirmeye bedel geliyor küçük küçük kaplarda hepsini ayrı ayrı haşlamak neyse onları ocaga koydum birde fava yaptım en son mutfagı toplarken bacaklarım titriyordu yorgunluktan. Nihayet mutfagı topladım, güzelce yemeğimi yedim çayımı aldım size geldim çok şükür hava yağmurlu arada arada olsa da yağıyor. Eşim peynir almış 160 tl kilosu vallahi dedim kırmızı etle yarışıyor mübarek evde var ama meze yapıyor kendine çok tükeniyor böyle onun için ben hiç söylemiyorum peynir almasını yiyorsa alıcak. Çamaşır makinesini hazırladım ama çalıştıramıyorum hava muhalefetinden dolayı.

Öncelikle hosgeldin ve iyiki yazdin.
Malesef duramiyorum.
Inan kendime kiziyorum gun icinde defalarca gözüm gördüğünde dayanamiyorum iste
Crp falan normal benim iltihapli bisi diil bendeki demek.
Bana bir ilac ya da tedaviden bahsetmedi.
Ama ben fizik tedavi de. Gitmiştim romotolojiye gittigimde baska sikayetle gitmistim.
Tekrar romotolojiye alicam randevu
Cunku pilates, egzersiz, yuruyus iyi gelir dedi sadece.
Kendimi azicik iyi hissettigimde hemen elimde bez.
Böyle oldukca kimse bir yerimin agridigina bile inanmiyor ama aksam inleyerek uyuyorum.
Sabah boynumu kipirdatamiyorum bi 20dk.
Yavas yavas aciliyor hareket ettikce.
Cok bet bisiymis Allah sifa versin kayinvalidenede.
Cagin hastaligi oldu sanirim adini bile agrilarim basladiginda duydum ögrendim
arastirirken.

Hic okuyamadim okucam bos vaktimde
Yine ben ve yine duramiyorum.
Aksam acillik olmazsam iyi
Ya dayanamiyorum takintilarimdan kurtulamicam sanirim.
Baktim balkon batik yikadim.
Korkulugu sildim.
Hadii elime bezi aldim ya mutfagin camini salonun camini sildim.
Aynalari sil toz al ev supur derken
Mutfak ve banyo ders aralarini domestosla fircaladim.
Bembeyaz oldular.
3 mak camasir astim nevresimler degisti.
Mercimek corbasi yaptim, etli patlican yemegi yaptim
Kendime karnabahar yaptim.
Dunden kofte pilavda var yeter salata yaparim.
Kizla evcilik oynadik uyudu simdi
Direk yattim kanepeye sırtımı dinlendirmezsem pertim aksama

2 defa siparis verdim hizlidan.
Kargolarda geliyo bi tarafdan.
Kendime tayt, kiza masa tabure, akilli saat aldim yine kendime.
Kizdim yine (bu ara zaten aramiz hic iyi diil haydi hayirlisi) kizdikca harcadim.
Oglana 2 esofman siparis verdim.
Kiza atki bereler aldim.
Sabah beri gelip duruyo.

Yüzyogasina basladim (muhtemel devamlılık olmaz bende )
O ki mezoterapi, kirisiklik karsiti falan kullaniyorum bari 2 de masaj yapim dedim
Duu bakim 25 yaslarima inersem yazarim sizede

Hosbuldum. Birde her zaman crpsi yüksekmiş. İşte oda kendini iyi hissetti mi hemen girisiyor sonrada bir hafta yatıyor. Amin inşallah tüm hastalara şifa versin.
Oda senelerce fizik tedavilere gitti bir sürü ilaç kullandı kaplıca tedavisi gördü ama hepsi boşunaymış artık annemin kalça kemikleri falan erimiş dahada erimeye devam ediyormuş çok iyi doktorlara gitti erken teshisde bir hap varmis onunla tamamen bitmiyormus ama yavaslatiliyirmus araştırma hastanelerinden ozellere en son romatoloji hastanesine gitti o bir iğne verdi onu kullanıyor çok uzun süre oturamıyor çok uzun sure ayakta duramıyor küçücük bir esinti çarpıyor ve tutuluyor ağrıyor çok boyle havalarda heryerim ağrıyor diyor yani çok zor bir hastalıkmış elden ayaktan dusucem diye korkuyor agliyor size muhtaç olucam diye Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin herkes için zor tabii bakariz başımız üstüne ama oda daha genç. Yanlış bilmiyorsam romatoloji bölümüne gitmen gerekiyor. İnşallah bisey yoktur birde fiziksel ve psikolojik travmaylada kendini gösteriyormuş genetik de olabiliyormuş.

Esmalarimida kac zamandir fazla fazla cekemiyordum.
Bugun 1000 tane cektim
Aksama kadar 500 daha cekecegim
9999 fetih suresinin ilk ayetine niyetlendim.
Ama zaman koymadim sukadar zamanda falan yaziyorlar cekilmesi lazim öyle olunca kendimi zorluyorum yetistirmek icin.
Ben niyet ettim hepsini cekemesem bile varsa nasibimde, daha varmadan yoldayken bile oluverir hacetlerim..
Tevekkül edimde ben gerisi kudret sahibinin.
Yıllardır esmaları okumaya öyle alistim ki cekemezsem ya da ac cekersem sucluluk hissediyorum.
Yine her gün 1 sureyide ödev edinmem lazim.
Ben niye hic bisi yetisemiyorum ya da süreklilik saglayamiyorum bilmiyorum.

Her ay 1 kitap dedim yapamadim.
Namazlarimi aksatiyorun
Yogaya basladim haftasinda cozuttum
Kilo vermeye basliyorum tam salıyorum
Her gun 1 sure dedim guzelde gittim sonra ucunu kacirdim

Hersey hep yarım kaliyor.
Zaten ömurde de öyle degil mi

Bendede var bazıları
Mesela bende uzun sure ayakta duramiyorum, saatlerce yuruyemiyorum. uzun sure sirtimi yaslamadan oturamiyorum.
Gecen bankada baktim yer yok 20dk falan bekledim ayakta yok anladim kendimi belime girdi o agri daha dayanamicam ciktim artik döndüm eve. Halledemedim isimi
Instada bi kadinda benimle aynı sikayetleri vardi pilatese basladi daha iyiyim diyordu.
Onunda seansi 300tl mis ya.
Bir de ben o egzersizleri fizyoterapistle falan yapmam lazim ki agri noktalarim icin.
Kafama görede yapamam.

Bende panik atak, anksiyate falanda var.
Hepsi bir araya gelince tövbe estagfurullah ben vasiyet yazmaya basliyorum.
Cunku agrilar anksiyatemi tetikliyor surekli kuruyorum bu agrilar baska bisiyden bulamiyorlar sebebini diye farkli farkli bolumlere gidip duruyorum
Acayip bir kısır dongudeyim icinden çıkabilirim umarim

İyi geceler
Ortama adaptasyon hiziim efsane
Bugun gidip evden,kiza esya,kendime camasir aldim.
Annem kizi konusturuyor ,isteymis.Kuruyan camasirlari katladim.1 makina camasir yikadim astim ciktim.
Kizla gorumtulu konustular aksm uzeri.Cocuk soruyor tabi iste diyoruz.
Anamin evi hakladik yalniz,kovulmamiz yakin

konustun mu baby esinle hic

seni seviyoruz babycim her sey guzel olur insallah . benimki de arada cok soyleniyor bi cinnet 6 ay goturuyor bizim evde
Bende sizii seviyirm kizlar
Ben bu sefer gorsun istedim,al bak yokuz kendin yasa simdi demek istedim .Baska turlu soyleniyorsn 3 gun sonra yine ayni.

Beybimm okudum simdi olur öyle seyler masallah sen yine gayet sabırlısın.
Bizdede tersi esim sabrediyor sabrediyor bana, patlayinca birbirimize giriyoruz.
Huyu degismez sanmıyorum ama biraz sessizlik belki iyi gelir sana.
O da az sussun anacım tozu mozu napcak acaba
Siliyosun ertesi gün yine toz nelere takiliyor o da
Biraz tartisma alevlenince hepsi dokuluyor iste o an.

Bende bazen bu adamla hep yasicama gormim kafami dinlim diyorum.
Su cati kati ilkay ve parasal durum kanıma giriyor resmen.
Valla suan koca derdi, koca ailesi derdi olmayan herkes benim idolüm bu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…