- 27 Şubat 2013
- 14.807
- 42.315
- 798
Saolasin cnm AminAynen biraz dinlenmek , uzak kalmak iyi gelir. Hakkında en hayırlısı olsun, sevgiyle
Öncelikle hosgeldin ve iyiki yazdin.Merhaba tr lelli hergun okumaya çalışıyorum sizi sessiz takipcisiyim sayfanın.
Kayinvalidemde fibromiyalji var onun ki vücutta 18 noktada yani çok ileri artık aynı zamanda Ankilozonspondilit de var artık parmaklarında kemikler çıkmaya başlıyor ayağında boynundaki omuz başı çok şişiyor ve günlük işini anca yapiyor biraz kendine yüklensin heryeri ağrıyor ve hastalanıp açıklık oluyor. Kendisi bir gunde bütün evin badanasini yapar halılarını yıkar evin işini bitirirmiş ve psikolojik olarak da bu hastalık çıkıyormuş insanda yani geçmişte çok çektiyse benim kayinvalodemin başında 4 görümce 1 kayinvalide varmış kayinpederde zor bir insanmis erken tedaviyle önüne geciliyormus ama kayinvalidem gec kalmış halbuki ben bildiğim bileli hastanelerde geziyor ama bulunamamış ileri derecede hastalar geliyor gencecik tekerlekli sandalyeyle geliyorlarmıs onlar gibi olmak istemiyorum diyor kendi işimi yapayım kimseye muhtaç olmayayım diye uğraşıyor. Yani demem o ki çok pişman yaptığı her iş için gencecik daha 50 yaşında kac senedir rahatsız biraz iş yapsın hemen hastalaniyor iğne kullanıyor doktoru iğne verdi o biraz rahatlatiyor ama onun da kanserden tut bir suru yan etkisi var kendini biraz daha durdur bizede her zaman söyler üzmeyin kendinizi iş için yormayın yipratmayin her zaman olur diye naçizane tavsiyem sende kendine çok yukleniyorsun bilginiz var.mi diye sormuşsun söylemek istedim. Birde bu hastalık kandaki iltihabı yükseltiyor.
Hosbuldum. Birde her zaman crpsi yüksekmiş. İşte oda kendini iyi hissetti mi hemen girisiyor sonrada bir hafta yatıyor. Amin inşallah tüm hastalara şifa versin.Öncelikle hosgeldin ve iyiki yazdin.
Malesef duramiyorum.
Inan kendime kiziyorum gun icinde defalarca gözüm gördüğünde dayanamiyorum iste
Crp falan normal benim iltihapli bisi diil bendeki demek.
Bana bir ilac ya da tedaviden bahsetmedi.
Ama ben fizik tedavi de. Gitmiştim romotolojiye gittigimde baska sikayetle gitmistim.
Tekrar romotolojiye alicam randevu
Cunku pilates, egzersiz, yuruyus iyi gelir dedi sadece.
Kendimi azicik iyi hissettigimde hemen elimde bez.
Böyle oldukca kimse bir yerimin agridigina bile inanmiyor ama aksam inleyerek uyuyorum.
Sabah boynumu kipirdatamiyorum bi 20dk.
Yavas yavas aciliyor hareket ettikce.
Cok bet bisiymis Allah sifa versin kayinvalidenede.
Cagin hastaligi oldu sanirim adini bile agrilarim basladiginda duydum ögrendim
arastirirken.
Bendede var bazılarıHosbuldum. Birde her zaman crpsi yüksekmiş. İşte oda kendini iyi hissetti mi hemen girisiyor sonrada bir hafta yatıyor. Amin inşallah tüm hastalara şifa versin.
Oda senelerce fizik tedavilere gitti bir sürü ilaç kullandı kaplıca tedavisi gördü ama hepsi boşunaymış artık annemin kalça kemikleri falan erimiş dahada erimeye devam ediyormuş çok iyi doktorlara gitti erken teshisde bir hap varmis onunla tamamen bitmiyormus ama yavaslatiliyirmus araştırma hastanelerinden ozellere en son romatoloji hastanesine gitti o bir iğne verdi onu kullanıyor çok uzun süre oturamıyor çok uzun sure ayakta duramıyor küçücük bir esinti çarpıyor ve tutuluyor ağrıyor çok boyle havalarda heryerim ağrıyor diyor yani çok zor bir hastalıkmış elden ayaktan dusucem diye korkuyor agliyor size muhtaç olucam diye Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin herkes için zor tabii bakariz başımız üstüne ama oda daha genç. Yanlış bilmiyorsam romatoloji bölümüne gitmen gerekiyor. İnşallah bisey yoktur birde fiziksel ve psikolojik travmaylada kendini gösteriyormuş genetik de olabiliyormuş.
Saolasin cnm ins,babyloading87 umarim ikinize de cok iyi gelir beybim uzuldum cok
konustun mu baby esinle hicİyi geceler
Ortama adaptasyon hiziim efsane
Bugun gidip evden,kiza esya,kendime camasir aldim.
Annem kizi konusturuyor ,isteymis.Kuruyan camasirlari katladim.1 makina camasir yikadim astim ciktim.
Kizla gorumtulu konustular aksm uzeri.Cocuk soruyor tabi iste diyoruz.
Anamin evi hakladik yalniz,kovulmamiz yakin
Konusmadim.Beni aramasin dedim bikac gun kafami topluycm dedim annemlere.Annemle iletisim kuruyor kiz icin.konustun mu baby esinle hic
seni seviyoruz babycim her sey guzel olur insallah . benimki de arada cok soyleniyor bi cinnet 6 ay goturuyor bizim evdeKonusmadim.Beni aramasin dedim bikac gun kafami topluycm dedim annemlere.Annemle iletisim kuruyor kiz icin.
Ayy noluyo noluyo bi gecmisi okim benKonusmadim.Beni aramasin dedim bikac gun kafami topluycm dedim annemlere.Annemle iletisim kuruyor kiz icin.
Bende sizii seviyirm kizlarseni seviyoruz babycim her sey guzel olur insallah . benimki de arada cok soyleniyor bi cinnet 6 ay goturuyor bizim evde
Aldim kizi geldim anama cmrtsi aksami bacimAyy noluyo noluyo bi gecmisi okim ben
Kiz bnm anamda burda cocumu alip gidecek yerim bile yok öyle bir yoklukdayimAldim kizi geldim anama cmrtsi aksami bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?