- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Ben soyluyorm valla artik yaslaninca cekemem diyorum.Bunun gencligi boyleyse ,yasliliginda nefes almadan soylenir buBeybimm okudum simdi olur öyle seyler masallah sen yine gayet sabırlısın.
Bizdede tersi esim sabrediyor sabrediyor bana, patlayinca birbirimize giriyoruz.
Huyu degismez sanmıyorum ama biraz sessizlik belki iyi gelir sana.
O da az sussun anacım tozu mozu napcak acaba
Siliyosun ertesi gün yine toz nelere takiliyor o da
Biraz tartisma alevlenince hepsi dokuluyor iste o an.
Bende bazen bu adamla hep yasicama gormim kafami dinlim diyorum.
Su cati kati ilkay ve parasal durum kanıma giriyor resmen.
Valla suan koca derdi, koca ailesi derdi olmayan herkes benim idolüm bu ara.
Anani da al koye kac daralincaKiz bnm anamda burda cocumu alip gidecek yerim bile yok öyle bir yoklukdayim
Sakin sakin az dinlen degisiklik olsun
Bende igda zeze var ya ,kadin aldi yurudu bossninca .Valla onun hayata bayiliyorm djjsjsj O party senin bu alem benim.Anasi kizi bakiyor,altinda araba,ev o bicim.Beybi nen bosayalim bunlari varsa daha beri gelsin oturalim toplasip birimiz yemek isine bakar birimiz calisir birimiz cocuk bakar.
Ev var bende ben yemek yapar cocuk eylerim.
Esini kaybeden arkadasimami gitsem acaba dedim bende
Kocasiz yasariz öyle ayy tövbe estg. Bu adama kizinca cok özeniyorum onlara ya
Ne guzel koca ailesi yok ne guzel cocuklarina göre pisirir yerler, ne guzel istedigi gibi takiliyo diyorum.
Icine girmeden bilinmez ama ne bilim ben de cok yoruldum artık
Hayir bi de ev benim zaten adam gitmiyo ben terk etsem gidecek yerimse yok
Bisi soylim mi insan unutuyor biliyomusunBen soyluyorm valla artik yaslaninca cekemem diyorum.Bunun gencligi boyleyse ,yasliliginda nefes almadan soylenir bu
Valla ben sevdim yalan yok,dirdir yok,kafana gore hareket ediyosn.Baska zaman nerde ben kalcm anamda boyle 3 gun.Ertesi gun baslar daha gelin demeye.
Bugun eve gittim kendi kendime diyorm,bak burda da kizla yasardik biz mis gibi
Kiz bi de ece gibi 2. 3. Bosayanlar varBende igda zeze var ya ,kadin aldi yurudu bossninca .Valla onun hayata bayiliyorm djjsjsj O party senin bu alem benim.Anasi kizi bakiyor,altinda araba,ev o bicim.
Ben 2.evliligi neden yapiyo insanlar hic anlamiyirm zaten dnjddnKiz bi de ece gibi 2. 3. Bosayanlar var
Gayetde normal geliyo bunlara biz olsak o depresyondan cikar otekine gireriz
Cunku tmm cocuklar ozliyor,uzuluyorsun ama bi yandan da bi cendereden cikmissin,kafan rahat valla sultanlik.Bisi soylim mi insan unutuyor biliyomusun
Ben daha önce yasadigimdan seninki gibi bisi bi zaman sonra o rahatligs alismistim esimide unutmaya baslamistim.
Cunku zaman gercekden ilac.
Zamanla duygular eskiyor
Malesef ki yaslandikca daha cok huysuzlasiyorlar sekil A babam
Artik annem agri kesici diye antidepresan tutturuyor arada (bilse icmez) uyusunda sussun diye.
Adam asla susmuyor.
Herkesle kavga ediyor herkese bulasiyor
Dun aksam adam araba park etmis kapiya adamla yukaridan asagi birbirlerine girdiler.
Yahu adam misafir gelmis ne laf ediyosun.
Ne bilim birakip gidiyorlar diyo.
Yahu sanane
Malesef koca iyi bisi olsa adi Gonca olurdu annemin babannesinin lafı dogruymus.
Ayy sey vardi ceydaalfa cok eskiden takip ederdim.Ben 2.evliligi neden yapiyo insanlar hic anlamiyirm zaten dnjddn
Abi bikere yapmissin o hatayi,2.evlenip neden kadere kafa atiyosn fjdjxjx
Kendini sarj et bacım fulleCunku tmm cocuklar ozliyor,uzuluyorsun ama bi yandan da bi cendereden cikmissin,kafan rahat valla sultanlik.
Kardesimin kiz hasta bugun,dun birlteydik.
Simdi duysa yerdi beni,iste gittin bak cocuk hasta olacak simdi vs ,dirdir susmazdi.
Bu bile suan nimet benim icin dirdirlanamiyor
toza laf eden bizim eve gelsin kendi evine sukrederek gider .ikizlerle tek amacim ruh sagligimi korumakBeybimm okudum simdi olur öyle seyler masallah sen yine gayet sabırlısın.
Bizdede tersi esim sabrediyor sabrediyor bana, patlayinca birbirimize giriyoruz.
Huyu degismez sanmıyorum ama biraz sessizlik belki iyi gelir sana.
O da az sussun anacım tozu mozu napcak acaba
Siliyosun ertesi gün yine toz nelere takiliyor o da
Biraz tartisma alevlenince hepsi dokuluyor iste o an.
Bende bazen bu adamla hep yasicama gormim kafami dinlim diyorum.
Su cati kati ilkay ve parasal durum kanıma giriyor resmen.
Valla suan koca derdi, koca ailesi derdi olmayan herkes benim idolüm bu ara.
Ahh o yaşlılık beni de çok düşündürüyor. Çünkü yaşlanınca erkekler daha çok konuşuyor malesef. Bir de emekli olup evde durunca yandıkkk bayanlarBen soyluyorm valla artik yaslaninca cekemem diyorum.Bunun gencligi boyleyse ,yasliliginda nefes almadan soylenir bu
Valla ben sevdim yalan yok,dirdir yok,kafana gore hareket ediyosn.Baska zaman nerde ben kalcm anamda boyle 3 gun.Ertesi gun baslar daha gelin demeye.
Bugun eve gittim kendi kendime diyorm,bak burda da kizla yasardik biz mis gibi
Bekarlık sultanlıktır diye boşuna dememişlerBeybi nen bosayalim bunlari varsa daha beri gelsin oturalim toplasip birimiz yemek isine bakar birimiz calisir birimiz cocuk bakar.
Ev var bende ben yemek yapar cocuk eylerim.
Esini kaybeden arkadasimami gitsem acaba dedim bende
Kocasiz yasariz öyle ayy tövbe estg. Bu adama kizinca cok özeniyorum onlara ya
Ne guzel koca ailesi yok ne guzel cocuklarina göre pisirir yerler, ne guzel istedigi gibi takiliyo diyorum.
Icine girmeden bilinmez ama ne bilim ben de cok yoruldum artık
Hayir bi de ev benim zaten adam gitmiyo ben terk etsem gidecek yerimde yok
Benim eşim senin babanla kapışır bu konuda, çok benzetiyorum.Bisi soylim mi insan unutuyor biliyomusun
Ben daha önce yasadigimdan seninki gibi bisi bi zaman sonra o rahatligs alismistim esimide unutmaya baslamistim.
Cunku zaman gercekden ilac.
Zamanla duygular eskiyor
Malesef ki yaslandikca daha cok huysuzlasiyorlar sekil A babam
Artik annem agri kesici diye antidepresan tutturuyor arada (bilse icmez) uyusunda sussun diye.
Adam asla susmuyor.
Herkesle kavga ediyor herkese bulasiyor
Dun aksam adam araba park etmis kapiya adamla yukaridan asagi birbirlerine girdiler.
Yahu adam misafir gelmis ne laf ediyosun.
Ne bilim birakip gidiyorlar diyo.
Yahu sanane
Malesef koca iyi bisi olsa adi Gonca olurdu annemin babannesinin lafı dogruymus.
Hayatta yapmam yaşım olmuş 43Ben 2.evliligi neden yapiyo insanlar hic anlamiyirm zaten dnjddn
Abi bikere yapmissin o hatayi,2.evlenip neden kadere kafa atiyosn fjdjxjx
Baba konusunda hassasım.Cunku tmm cocuklar ozliyor,uzuluyorsun ama bi yandan da bi cendereden cikmissin,kafan rahat valla sultanlik.
Kardesimin kiz hasta bugun,dun birlteydik.
Simdi duysa yerdi beni,iste gittin bak cocuk hasta olacak simdi vs ,dirdir susmazdi.
Bu bile suan nimet benim icin dirdirlanamiyor
O dizi olayı beni de deli ediyır. Bir de maç tabi. Deli eden kısmı sende izle birlikte izleyelimKendini sarj et bacım fulle
Bende tek yasasam yani cocuklarla yemek yeriz aksam evde tv kapali (o hep dizi ya da mac izliyo tv hic kapanmaz) sessiz kizla oynar uyuturum sonra lambaderi acar altina coker sakin sakin uzanirim.
Ba ba hayale bak sunu bile özlüyorum
Utu yapmam
Ona ayri yemek yapmam (seciyorlar oglana gore yaparim)
Valla islerim bile daha cabuk biter az olur ev kirlenmez
Zaten haliya meyvesuyu doktu yarin yikatmaya gidecek
Kucucuk bebe dönmüyor kocaman adam boca etti sildi ama izi belli.
Bu daha cok evi kirletiyo
Yerine mandal legen alasim var suan okadar sinirliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?