Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben soyluyorm valla artik yaslaninca cekemem diyorum.Bunun gencligi boyleyse ,yasliliginda nefes almadan soylenir bu
Valla ben sevdim yalan yok,dirdir yok,kafana gore hareket ediyosn.Baska zaman nerde ben kalcm anamda boyle 3 gun.Ertesi gun baslar daha gelin demeye.
Bugun eve gittim kendi kendime diyorm,bak burda da kizla yasardik biz mis gibi

Beybi nen bosayalim bunlari varsa daha beri gelsin oturalim toplasip birimiz yemek isine bakar birimiz calisir birimiz cocuk bakar.
Ev var bende ben yemek yapar cocuk eylerim.

Esini kaybeden arkadasimami gitsem acaba dedim bende
Kocasiz yasariz öyle ayy tövbe estg. Bu adama kizinca cok özeniyorum onlara ya
Ne guzel koca ailesi yok ne guzel cocuklarina göre pisirir yerler, ne guzel istedigi gibi takiliyo diyorum.
Icine girmeden bilinmez ama ne bilim ben de cok yoruldum artık
Hayir bi de ev benim zaten adam gitmiyo ben terk etsem gidecek yerimde yok

Son düzenleme:
Bende igda zeze var ya ,kadin aldi yurudu bossninca .Valla onun hayata bayiliyorm djjsjsj O party senin bu alem benim.Anasi kizi bakiyor,altinda araba,ev o bicim.

Bisi soylim mi insan unutuyor biliyomusun
Ben daha önce yasadigimdan seninki gibi bisi bi zaman sonra o rahatligs alismistim esimide unutmaya baslamistim.
Cunku zaman gercekden ilac.
Zamanla duygular eskiyor
Malesef ki yaslandikca daha cok huysuzlasiyorlar sekil A babam
Artik annem agri kesici diye antidepresan tutturuyor arada (bilse icmez) uyusunda sussun diye.
Adam asla susmuyor.
Herkesle kavga ediyor herkese bulasiyor
Dun aksam adam araba park etmis kapiya adamla yukaridan asagi birbirlerine girdiler.
Yahu adam misafir gelmis ne laf ediyosun.
Ne bilim birakip gidiyorlar diyo.
Yahu sanane
Malesef koca iyi bisi olsa adi Gonca olurdu annemin babannesinin lafı dogruymus.

Bende igda zeze var ya ,kadin aldi yurudu bossninca .Valla onun hayata bayiliyorm djjsjsj O party senin bu alem benim.Anasi kizi bakiyor,altinda araba,ev o bicim.
Kiz bi de ece gibi 2. 3. Bosayanlar var
Gayetde normal geliyo bunlara biz olsak o depresyondan cikar otekine gireriz

Kiz bi de ece gibi 2. 3. Bosayanlar var
Gayetde normal geliyo bunlara biz olsak o depresyondan cikar otekine gireriz
Ben 2.evliligi neden yapiyo insanlar hic anlamiyirm zaten dnjddn
Abi bikere yapmissin o hatayi,2.evlenip neden kadere kafa atiyosn fjdjxjx

Cunku tmm cocuklar ozliyor,uzuluyorsun ama bi yandan da bi cendereden cikmissin,kafan rahat valla sultanlik.
Kardesimin kiz hasta bugun,dun birlteydik.
Simdi duysa yerdi beni,iste gittin bak cocuk hasta olacak simdi vs ,dirdir susmazdi.
Bu bile suan nimet benim icin dirdirlanamiyor

Bende hala küsüm yani artık umursamıyorum valla ugrasacakda vaktim yok.
Telf. Engelledim (en sevmedigi)
Evde denklesirsek satasiyorum cocuklar yoksa git dava ac karim ailemle gorusmuyor ablami evine cagirip yataklar sermedi, yemekler yapmadı ühü ühüü hakim bey diye ağla diyorumm.
Mevzu ordan basladi ya.
Simdi gorumcemin eltisi gelmis yine ( 1 defa gorustum ya) bizi cagiriyolarmisda ben gitmezmisim ondan yuzu yokmus onunda gitmeye.
Arkadasim kocamin ablasinin kocasinin abisinden ve karisindan banane yahu
Kendi illa istedi diye 1 defa davet etti diye her ist. Geldiklerinde ben gormek ve görüşmek zorundamiyim(burda dilberay zorundamiyim gardas arka fon) Allah askina siz soyleyin.
Bunlardan 1 kisiyle kaza bela gorustuysen afedersiniz tezegi avucla yediniz.
Olurda bi selamlasirsaniz bi oturup sohbet ederseniz tamam.
Surekli gorusmek zorundaymissiniz algisi yarattiriyorlar hemen.
Ne bulaşık insanlar.

Ee sen git gör diyorum olur mu bak karisini getiremedi dedirtmez.
Hep zaten bu gövde gosterileri yicek bunun basinida. Az kaldı.
Lan senin hısmın banane yahu.
Tanimam etmem gider gorursun mazeret beyan et cok aciklaman gerekiyorsa git gör.

Allah askina surda kac kisi gorumcesinin kocasinin, abisi karisiyla falan gorusuyor.
Tanimiyorlardir bile.
Yok ben ciddi sınanıyorum buna emin oldum.

Bir de sunu cok iyi anladim kavga etmeye alismis bundan beslenen insanlar (esimin ailesi) böyle duruşu olan, kimseyle muhattap olmayan, kimseyle kavga etmeyen, laf sokmayan falan birini (beni) gorunce zorlarina gidiyor bence.
Alismislar kavgadan beslenmeye sessizlik herzaman mahveder..
Iyidir iyi.

Ben 2.evliligi neden yapiyo insanlar hic anlamiyirm zaten dnjddn
Abi bikere yapmissin o hatayi,2.evlenip neden kadere kafa atiyosn fjdjxjx
Ayy sey vardi ceydaalfa cok eskiden takip ederdim.
Kadin mutlu gorunuyordu sonra boşandı yine evlendi suan cok mutlu.
Ya belki ten temasi seviyor, sicaklik ariyor, ilgi sevgi açı bilmiyorum.

Kendini sarj et bacım fulle

Bende tek yasasam yani cocuklarla yemek yeriz aksam evde tv kapali (o hep dizi ya da mac izliyo tv hic kapanmaz) sessiz kizla oynar uyuturum sonra lambaderi acar altina coker sakin sakin uzanirim.
Ba ba hayale bak sunu bile özlüyorum
Utu yapmam
Ona ayri yemek yapmam (seciyorlar oglana gore yaparim)
Valla islerim bile daha cabuk biter az olur ev kirlenmez
Zaten haliya meyvesuyu doktu yarin yikatmaya gidecek
Kucucuk bebe dönmüyor kocaman adam boca etti sildi ama izi belli.
Bu daha cok evi kirletiyo
Yerine mandal legen alasim var suan okadar sinirliyim.

toza laf eden bizim eve gelsin kendi evine sukrederek gider .ikizlerle tek amacim ruh sagligimi korumak

Ahh o yaşlılık beni de çok düşündürüyor. Çünkü yaşlanınca erkekler daha çok konuşuyor malesef. Bir de emekli olup evde durunca yandıkkk bayanlar
Bir de biliyormusun Ela da başladı babasına ‘baba sen de çok konuşuyorsun bıdı bıdı, bıdı bıdı’ diye söylemeye. Bir de eliyle bıdı bıdı hareketini görsen koparsın
Kızlarımız arkamızda sırtımız yere gelmez, iyiki varlar. Böyle deyince nazenin9320 ve anne destekçisi kızları aklıma geliyor.

Bekarlık sultanlıktır diye boşuna dememişler 30 yaşında evlenmeyi planlamıştım çok kararlı plan olmuş geç evlendiğime hiç pişman değilim.
En çooook özlediğim şey, özgürce hayatım. Kararlarımı tek başıma vermem, arkadaşlarımla istediğim yerde istediğim kafada takılmam.
Evli olunca mecbur birlikte karar veriliyor. Benim eşim de çok evcimen şöyle arkadaşlarıyla arada bir de olsa takılsa ben de takılacağım. Malesef sınırlı görüşmek zorunda kalıyorum. Bekar arkadaşlarım var onlarla daha az görüşüyorum

Benim eşim senin babanla kapışır bu konuda, çok benzetiyorum.
Bir de fazla fazla alması da cabası.
Dün bana ne diyor; Geçen teyzesine bozuldu ya, uzun bir süre gitmem onlara ve olurda arar geleceğim size derse, işimiz var biryere gideceğiz de, gelmesin istemiyorum diyor. Taaa Allahım dedim ya. İki defa da ben barıştırmıştım. Daha uğraşamayacağım valla.
He bir de kardeşimin eşi dün aradı. Sonra gördü aramasını. Dönmeyeceğim, o da ben aradığımda geri aramamıştı birara dedi. O zamanki konuşmamızda telefonun bazen yeğenimin elinde olduğunu ondan dolayı görmemiş olacağını belirtmiştim.
Sonra aramıştı. O konu kapandı yani. Niye yeniden gündeme getiriyorsun.
Sonra oralı olmadım öyle demesine. Bir baktım eşim geri aramış konuşuyorlar

Bir de bugün bana ne diyor, dün konuşmuşlar kardeşim ara tatilde gelmeyecekmiş. Eşi git demiş de kardeşim gitmeyeceğim demiş Höööök dedim. Ya mahalle karısı gibisinİz iki kardeşi birbirine düşürme derdindesiniz dedim konu öyle değil böyle dedim anlattım.
Yeğenim babam yalnız kalırsa üzülürüm diyor. Bunu daha önce eşime anlatmadım. Çünkü Ela asla öyle demiyor.yalnız kalsıııın, ben anneanneme gideceğim diyor. Unrunda değil. Empati yaptım söylemedim. :)
Ama bugüm öyle konuşunca söylemek zorunda kaldım.

Baba konusunda hassasım.
Asla babası sürekli yanında olan çocuklara özenmesini istemezdim. Çünkü ben yaşadım.zor bir süreç. Ama belli yaştan sonra artık o duygu olmaz onlarda da.
Ben de aileme gidip terapi olup geliyorum
Büyüsünler bakarız ya, gidişata göre artık

O dizi olayı beni de deli ediyır. Bir de maç tabi. Deli eden kısmı sende izle birlikte izleyelim yahu istemiyorum izlemek.
Dün Elanın odasında etkinlik yapıyorız. Beni niye yalnız bırakıp gittiniz o odaya. Ağlama numarası yapıyor elaya :)
Orada otursak ne, kız tablet izleyecek ya da filme gözü kayacak. Bana anne diye saracak.

Neyse çok koca çekiştirdim.
Bugün hastaneye gittik. Elanın ilaçlara devam dedi. Mart ayında çağırdı. İlerleyen süreçte geçmezse alerji aşısı var o yapılabilir dedi.
Ben de kol ve kalça için ortopediden randevu almıştım. Baktık uzun sürecek. Çıktık. Bana diyor boşver gitme. Bir hastalık çıkarsa.
Duyduğuma göre kalçamdaki ağrı oturarak çalışmaktan kaynaklanıyormuş. Tabi acısı çıkıyor şimdi. Ama gitmesen ya kolumu hiç kullanamazsam. Kalça ağrım 10 yıl önce iş yapınca oluyordu. Şimdi biraz ayakta hareketsiz dursam oluyor. İhmal etsem daha kötüsü olabilir. Aslında hepsi spor yapmadığımızdan.
Çıktık hastaneden börek simit yedik. Elayı okula bıraktık. Eve geldik. Film keyfi yaptık. uzun zamandır çocuksuz ev zamanımız olmamıştı ama sonra da diyor kızımsız da kötü oluyor ya ev.
Okul çıkışı o aldı kızı. Ben biraz uzandım. Kaç kez yemek konusunu konuştuk. Kahvaltı yapalım dedi. Yattım uyudum valla. İlla yemek yapayım diye de ısrar edemeyeceğim.
Geç geldiler ben salonu süpürdüm süpürgeyle. Evi toparladım. Aylardır kullanmamıştım Süpürgeyi :)
Gelince kızı banyoya soktum.
O kahvaltı hazırladı.
Avm ye gitmişler baba kız. Bana zaradan mont almışlar. İyiki mont bakıyorum dedim. hemen gitmiş almış. Modeli hoşuma gitmedi. Ve oldukça bol.ya değiştirir ya da iade ederim. Yığmıştır parayı yine.
Benim istediğim yağmurluk rüzgarlık tarzı. Bir de beyaz mont istiyorum. O gitmiş siyah kışlık mont almış. Zaten var evde.
Kardeşim de ( cimri dediği kardeşim oluyor bu) bizim salona halı alacakmış model bak dedi. İlk fırsatta bakmaya çalışacağım.
Eşime söyledim niye o alıyorki diyor. İçinden gelmiş alıyor cimri ya dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…