Küçük Düşün Büyük Olsun!

toza laf eden bizim eve gelsin kendi evine sukrederek gider .ikizlerle tek amacim ruh sagligimi korumak
Kiz sevdigim gorumcemin evde vitrinden hangi bardagi almis kullanmis biliyorz Her gittigimizde gozum takiliyo,bardak oynatmislar yerinden diyorm cnfjfj vitrini hep tozludur.Annesini saymiyorm o eskilerini falan hic atmaz.
Hayir yani sen nerden geldin de bizi begenmiyosn

Baby erkekler kendi yapamaz ama sana atar o net
Yaşlanınca emekli olma diyorum işe git sen çekemem valla
Baby yazın bende bi kavga etmiştim
Dedim anam gilin eve gitsem Birgün duramam annem çocuklara surata girme bunu yapma elimi uzatıp alamam o kesin
Zaten bu yüzden evlenmişti kurtulmak için o evden huzur yok herşeeye kızarlar
Kızsamda yan gelip yatıyorum

Ev daha rahat söylensin dursun duymuyorum ne diyon diyorum
Bende hep öyle dedim ailem rahat olaydı hatta hiç evlenme taraftarı değildim istediğim okula yollasalardı çalışma hayatı tek yasadım orası kesin

Ben 21 yaşında üniversite için istanbula geldim ve burada kaldım. Ablam zaten burada kalmıştı.birlikte kaldık.biraz tabi baba olmamasının rahatlığı daha cesaretliydim bence.. şimdi olsa yapamam sanırım. Bir de ben bekarken de çocuk çok istiyordum istediğim tek bir çocuktu.
Tabiki sadece çocuk için evlenmedim ama en azından nasıl baba olur tarafına dikkat etmiştim :) gerçekten de tahmin ettiğim gibi baba oldu.
Çene eleştiri yönlerini biliyordum. Şimdiki çoook daha iyi hali. Çok ayrıldığım oldu. Sevgiliyken nişanlıyken, ama bitirmemek için elinden geleni yapıyordu. Sevildiğimi düşünüyordum. Evliyken benim de çıkıp gitmişliğim var. Ama çocuktan sonra o da daha farklılaştı ben de.
Çene tabiki eksilmedi ama yine de kötünün iyi hali diyelim :)
Evlilik zor iş bence de, kızımın kafasına asla evliliği sokmayacağım. İlk önemli şey mesleğin okulun diyeveğim.kardeşime çok dedim 23 yaşında evlendi bakalım kızım benim yolumdan gidecekmi

Bizim ailede evlenmeyen ablam, bazen evlenmeye niyetlenir gibi oluyor. Boşver ne gerek var diyorum. Zaten çocuk istemiyor.
Bir de iş sebebiyle o ülke senin bu ülke benim geziyor.nasıl yapacak evliliği.
Bu yaştan sonra baş ağrısı aramaya gerek yok.ama anama sorsan yalnız hayat yaşanmak yaşlılıkta bile bir hayat arkadaşın olmalı vs vs

Selammm
Aksam baktim agrilar baslicak agri kesicimi ictim yattim.
Sabah dedim kendime bugun sadece mutfagi ve oglanin odasini temizliceksin.
Hergun sirayla ama banyoya girdim oraya tezgah gibi yaptirdim ustu hep su lekesi gelde silme görme iste.
Sildim bataryalarida ovdum ciktim.
Dursam sira kabine gelecekti ciktim.
Oglanin odasini süpürdüm, toz aldim, havalandirdim.
Yataklari kapadim
Evi supurdum
Yemegim var dunden mutfagi toplicam Mugeye takıldım kaldım.
Diger odalara bakmicam supurdum zaten
Yarinda banyo ve yatak odasi
Diger gun salon diye gidicem.
Istikrarlı olmayi umut ediyorum
Bu arada benim kart 6bine dayandi
Daha 20 gun var yine 10bin olcak gibi.
Acikcası elimi 2 aydir hic korkak alistirmiyorum
Aliyorum.

Kenardaki param 1.300tl oldu.
Ceyrekmi yapsam uzerine koyup dolar mi alsam bilmiyorum.
Ama nakitde kalsin istemiyorum.
Vadesizdede binkusur var onuda cekip dolar alicam sanirim yine 150 dolar falan alirim.
Allah bereket versin.
Iadem var mng ugramam lazim ama nasil useniyorum.
Valla giyinip cikmak gozumde buyuyo eve bagimli oldum kaldım nolcam bakalım

Yarın gün bende diye evi dün temizlediğimden dolayı bu gün dogru mutfaga gittim. Börek hamuru tuttum, mantar kurabiyesi hamuru tuttum. Yarın gün için pırasa böreği, sebzeli tuzlu kek, bisküviden pasta ve akşamda kuru börülce salatası yapıcam tamam. Annem-babam içinde lorlu börek ve mantar kurabiye yaptım mutfagı topladım ama çok yoruldum, değdi mi değdi kafamda olanları yaptım. Balkon yıkadım bir makina çamaşır astım. Bir arkadaşımın kabı var ona da bu gün yaptıklarımdan koyucam götürür bırakırız sonra da annemlere bırakırız. Arkadaşım bekar benden az küçük uzun yıllardır tanışıyoruz birkez nişanlandı ayrıldı bir daha da adını anmadı.

Kızlar ben de eşimle inanın muhatap olmayacak kadar konuşurum. Çünkü adam konuşmayı bilmiyor, hemen kavgaya çeviriyor, ama malesef kavga da edilmiyor çok çirkef birisi kızlarımızla da sorunları oluyor ama hep çocuklar suçlu kendi pürü pak. Çok kızıyorum ama ben evden asla gitmem, gidecekse o gider. Benimkisi dışarıya çok güzel oynuyor, gittiğimiz gap turunda hayran kaldılar adam elimi bırakmıyor fotoğraflarımı çekiyor, sıra gecesinde adımın geçtiği şarkıyı istiyor. Gruptakiler çok şanslı bir kadın olduğumu söylediler. Ama anlatamıyorsun hatta hiç evlenmemiş bir bayan geldi keşke ben de sizin gibi bir evlilik yapsam dedi. İnşallah dedim. Hepsinin türlü türlü huyları var işte. Artık bana sorsalar eşini seviyormusun diye cevap veremem nötürüm çünkü yılların yorgunluğu var üzerimde o ve ailesi ile ilgili artık benimde ona fazla soru sormamamdan, detaylı konuşmamamdan anlıyor hep suyuma gitmeye çalışıyor bunlar beni zerre etkilemiyor. Cep telefonumda bile ismi ile kayıtlı daha ne yazabilirim ki hiç bir yer gül bahçesi değilmiş onu anladım. Kızlar kusura bakmayın herkes eşini yazınca bende bayagı bi esip gürlemişim.

Ah keşke tek başıma yaşamaya razıydım bekarken baya gözü karaydım rabbim iyi insanlarla karsılaştırsın
Benim para bi türlü artmıyo yoksa çeyrek yapcam
Abla sende baya doluymussun
Aslında benimki iyi birisi bulamadığım sürece
Anlaşma konusunda sıkıntımız yok ikimizin arasında ama ailesi başka insanlar yüzünden kavgalarımız oluyor

Ailemin evine gitsem yapamam
İlk evlendiğimde çok oluyordu
Oda alıştı bazı şeylere şükür yıllar alıyor zamanla
Nazenin abla insanlar dısarı dan göründüğü gibi sanıyor herkesi ama öyle değil bambaşka insan olarak çıkıyor

Slm gencler
Valla biz bayagi iyyiyiz.
Anam sabah gitmis kiz seviyo diye kiymali borek falan almis,kizi yikiyo pakliyo,sacslrini taramis ben dusa girdim .
Teyzesi 3 canta oyuncak,meyvlwr ,cikolatalar yollamis getrden.
Annem ben ona yapacagimi yaptm,cocugunu da aradim konsturdum,seni yollayacagimi bekliyosa ayaginla cok bekler
Ben yolda bulmadim cocuumu diyo

Anneciğin doğru söylüyor bu saatten sonra bir baby doğuramaz çünkü, ben de kızlarıma her zaman söylüyorum nefes aldığım sürece hep arkanızdayım, müsaade ettiğiniz sürece yanınızdayım diyorum. İnsanın arkasını sağlama almak gibi bir özgüveni olması gerekir. Annenin de kardeşininde kesesine bereket ne mutlu düşünceli insanlar.

Allah razi olsun.abla

Heytt be kiz valla annen idolum
Senin annen kadar acik sözlü atarli giderli olsam yeter bana

Son düzenleme:
Bu benim esim
Benim kuzenim ozenirdi bize karadeniz turundada genc kizlar vardi esim eglencelidir bizde sizin gibi olalim, boyle evlilik yapalim dediler.
Benimkide muthis iyidir eglencelidir disariya.
Cocuklarada eglencelidir kalkip oynar evde de
Suan saklambac oynuyo mesela kizla evcilik oynadilar deminde kahve yapti güya kiz babasina.
O da iciyor.
Herkese sonsuz sabırlı
Adamin garezi bana diyorum artık
Baska aciklaması yok.

Mesela benim haklı oldugum bir konuda bile sen yanlış anlamissindir diyo.
Ben kronik yanlis anlayiciyim ona göre.
Ama aynisini ben yapsam o kisiye ooo nasıl yaparım? Yapamam! Yapmamaliyim!

En cok nazlarini ceken biziz niye bukadar yoruyorlar bizi cidden anlamiyorum.
Bende iletisim kuramiyorum artık
Laf sokup geciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…