- 21 Ağustos 2015
- 32.137
- 97.533
- 798
- 38
Benim tum akrabalarin hayalindeki damat benimkiBu benim esim
Benim kuzenim ozenirdi bize karadeniz turundada genc kizlar vardi esim eglencelidir bizde sizin gibi olalim, boyle evlilik yapalim dediler.
Benimkide muthis iyidir eglencelidir disariya.
Cocuklarada eglencelidir kalkip oynar evde de
Suan saklambac oynuyo mesela kizla evcilik oynadilar deminde kahve yapti güya kiz babasina.
O da iciyor.
Herkese sonsuz sabırlı
Adamin garezi bana diyorum artık
Baska aciklaması yok.
Mesela benim haklı oldugum bir konuda bile sen yanlış anlamissindir diyo.
Ben kronik yanlis anlayiciyim ona göre.
Ama aynisini ben yapsam o kisiye ooo nasıl yaparım? Yapamam! Yapmamaliyim!
En cok nazlarini ceken biziz niye bukadar yoruyorlar bizi cidden anlamiyorum.
Bende iletisim kuramiyorum artık
Laf sokup geciyorum
Bi söyle olamadim burda olsa seans alirim yeminle mermiye kafa atariz birlikdeAnnemin adi kafa koparan aramizda fjffjdjjd oyle lak diye aliverir aklini adamin
Bereketli olsun cnmcarsiyi aldim dolarimi
150dolar 2.900tl civari
Bunlar bize satasip satasip sarj oluyorlar demek.Benim tum akrabalarin hayalindeki damat benimkiArtik insanlarda nasil damatlar varsa,bunu bisey saniyolar djdjd cok efendi,cok sessiz cocik derler.Gel sen bana sor o sesssizi.Cenesindrn evden kacmisim otesi var mi fkfkfkfj
Esra erolu annemde izliyorSelammm
Iade kargomu verdim MNG kargodan gelen urunler tek parca gelebiliyorsa bilinki Allahu tealaya emanet geliyordur
Öyle yerlerde surukluyorlar atip firlatiyolar ki sok oldum
Ayagama carpmasin diye surekli yer degistim atilanlar suruklenenler.
Resmen hinclarini paketlerden aliyolar.
Islak yerlerde suruklediler hep paketleri karton kutular islandi.
Yagmurda yagiyordu kulakligimi taktım geze geze carsiyi aldim dolarimi
150dolar 2.900tl civari
Allah bereketini versin.
200tl var. Biriksin bakalım.
Fiziki alicam artik elime alip dokunmam lazim benim motive olmam icin.
Bu sene ilk defa dolara yatiriyorum naktimi altindan sastim du bakalım.
Makbule girdi sarma pestil(buna hic dayanamam), cekirdek, citir leblebi, incir, hurma aldim 101tl baydim.
Ordan zurna dürüm yaptirdim oglanla kendime 42tl
Kart cekmedi pos cihazinda sikinti varmis sonra verirsiniz diyo sen nerden tanican bulcan guveniyorsun böyle dedim ya olurmu nolcak diyo
Kucuk esnaf iste iyi insanlar var hala.
50tl verdim kucukde cocuk vardi yaninda dedim ustu onun olsun verme.
Ordan a101 yaptim patates, cennet hurması, milkshake (bunu evde yaparim ama kiz gurme biliyonuzsutun markasini anliyo icmiyo) seviyo cileklisini, sucuk aldim.
Kasap carsinin sonunda cikmaya usendim valla marketden aldim sucugu alismistik kasap sucugunuda esimden isteyemem hic hıh!
Orada 100kusurlu bisi baydım.
Geldim ama pertim
Esra erola bakiyodum aaa tanidik gordum.
Diyorum bu kadini nerden taniyorum bizim mah. Oturmustu oglunu dolandirmis bi kız yazik ya.
Valla uzuldum zaten durumlari iyi diildi hatta esi kalp krizi gecirmis diye duymustum kizi var bi de oglumla yasit.
Hala carsida falan gorsem konusuruz buralarda oturuyor ayy uzuldum valla
Hatta ortak tanidigimiz ablada izlemis aradi aksam o da uzuldum dedim
Kendi halinde insanlar yazik olmus.
Oguzhan olan bnm tanidigim 150bin dolandirmis kız cocukda %50 engelliEsra erolu annemde izliyor
Biz de maruz kaliyorz tabi
Alyayla genelde odada oynuyirz,annem bide ayy soylenerk izliyyo
Yasli amcayi 450 bin dolandirmislar,karisi istese 450 tl vermez.Ohh olsn dedim ins alamaz o parayiZaten tepem atik
Annem 13.00e kadsr halk tv izliyoOguzhan olan bnm tanidigim 150bin dolandirmis kız cocukda %50 engelli
Durumlari iyi diil nasil bulmus nasil kredi cikmis orasinida cok anlayamadim yarin izlicem.
O amca teallam o resim koydugu kiz sanami gelir kart zampara diyecegdim.
Sabah ki mugeyi izle ayy kuma almis kadini karisinin uzerine hemde 16 yasindayken papaganim diye seviyormus
Lan bana papaganim dese esim ne diyon la sen derim.
Ilk eside ordaydi zaten kumasiyla ayni evde yasamis sonra ustlu altli yasamislar Allahim sen sasirtma
Ben çok atarlı giderliyimHeytt be kiz valla annen idolum
Senin annen kadar acik sözlü atarli giderli olsam yeter bana
Sorsan azı var dili yok hemiBenim tum akrabalarin hayalindeki damat benimkiArtik insanlarda nasil damatlar varsa,bunu bisey saniyolar djdjd cok efendi,cok sessiz cocik derler.Gel sen bana sor o sesssizi.Cenesindrn evden kacmisim otesi var mi fkfkfkfj
Donuna kadar alsınlar diyorum bendeEsra erolu annemde izliyor
Yasli amcayi 450 bin dolandirmislar,karisi istese 450 tl vermez.Ohh olsn dedim ins alamaz o parayiZaten tepem atik
O kedi buraya gelecek diyolar ya gelmiş baby yaBunlar bize satasip satasip sarj oluyorlar demek.
Benim annemin de hint filmleri favorisiEsra erolu annemde izliyor
Ben eşime papağan diyordumOguzhan olan bnm tanidigim 150bin dolandirmis kız cocukda %50 engelli
Durumlari iyi diil nasil bulmus nasil kredi cikmis orasinida cok anlayamadim yarin izlicem.
O amca teallam o resim koydugu kiz sanami gelir kart zampara diyecegdim.
Sabah ki mugeyi izle ayy kuma almis kadini karisinin uzerine hemde 16 yasindayken papaganim diye seviyormus
Lan bana papaganim dese esim ne diyon la sen derim.
Ilk eside ordaydi zaten kumasiyla ayni evde yasamis sonra ustlu altli yasamislar Allahim sen sasirtma
Ev düzenini özlemişsindir kesin baybim. Ama işte koca çenesi de olmasa insanın evi gibisi yok. Ara ara anneye gidip bir süre kalmak vazgeçilmezim.Annem 13.00e kadsr halk tv izliyoTv cok acik burda sorma ama odadayiz biz salonda koltuklar acik renk diye cikmiyorz
Annen dip not da geçmişAnnem yalniz bana da formunda.
Ben seni elimle yolllamam kimseye,ama aklindan bosanirim girer ise calisiirim,cocuga da annem bakar gibi bisey geciyosa hayal kurma bakamam diyo fjdjdjj
Oha dedim anne artik,oturdn bunu mu kurdun dedim
Niye calisayim nafaka alirim kiz catir catir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?