Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim tum akrabalarin hayalindeki damat benimkiArtik insanlarda nasil damatlar varsa,bunu bisey saniyolar djdjd cok efendi,cok sessiz cocik derler.Gel sen bana sor o sesssizi.Cenesindrn evden kacmisim otesi var mi fkfkfkfj

Selammm
Iade kargomu verdim MNG kargodan gelen urunler tek parca gelebiliyorsa bilinki Allahu tealaya emanet geliyordur
Öyle yerlerde surukluyorlar atip firlatiyolar ki sok oldum
Ayagama carpmasin diye surekli yer degistim atilanlar suruklenenler.
Resmen hinclarini paketlerden aliyolar.
Islak yerlerde suruklediler hep paketleri karton kutular islandi.

Yagmurda yagiyordu kulakligimi taktım geze geze carsiyi aldim dolarimi
150dolar 2.900tl civari
Allah bereketini versin.
200tl var. Biriksin bakalım.
Fiziki alicam artik elime alip dokunmam lazim benim motive olmam icin.
Bu sene ilk defa dolara yatiriyorum naktimi altindan sastim du bakalım.

Makbule girdi sarma pestil(buna hic dayanamam), cekirdek, citir leblebi, incir, hurma aldim 101tl baydim.
Ordan zurna dürüm yaptirdim oglanla kendime 42tl
Kart cekmedi pos cihazinda sikinti varmis sonra verirsiniz diyo sen nerden tanican bulcan guveniyorsun böyle dedim ya olurmu nolcak diyo
Kucuk esnaf iste iyi insanlar var hala.
50tl verdim kucukde cocuk vardi yaninda dedim ustu onun olsun verme.

Ordan a101 yaptim patates, cennet hurması, milkshake (bunu evde yaparim ama kiz gurme biliyonuz sutun markasini anliyo icmiyo) seviyo cileklisini, sucuk aldim.
Kasap carsinin sonunda cikmaya usendim valla marketden aldim sucugu alismistik kasap sucugunuda esimden isteyemem hic hıh!
Orada 100kusurlu bisi baydım.
Geldim ama pertim

Esra erola bakiyodum aaa tanidik gordum.
Diyorum bu kadini nerden taniyorum bizim mah. Oturmustu oglunu dolandirmis bi kız yazik ya.
Valla uzuldum zaten durumlari iyi diildi hatta esi kalp krizi gecirmis diye duymustum kizi var bi de oglumla yasit.
Hala carsida falan gorsem konusuruz buralarda oturuyor ayy uzuldum valla
Hatta ortak tanidigimiz ablada izlemis aradi aksam o da uzuldum dedi
Kendi halinde insanlar yazik olmus.

Son düzenleme:
Benim tum akrabalarin hayalindeki damat benimkiArtik insanlarda nasil damatlar varsa,bunu bisey saniyolar djdjd cok efendi,cok sessiz cocik derler.Gel sen bana sor o sesssizi.Cenesindrn evden kacmisim otesi var mi fkfkfkfj
Bunlar bize satasip satasip sarj oluyorlar demek.

Esra erolu annemde izliyor
Biz de maruz kaliyorz tabi
Alyayla genelde odada oynuyirz,annem bide ayy soylenerk izliyyo
Yasli amcayi 450 bin dolandirmislar,karisi istese 450 tl vermez.Ohh olsn dedim ins alamaz o parayiZaten tepem atik

Yasli amcayi 450 bin dolandirmislar,karisi istese 450 tl vermez.Ohh olsn dedim ins alamaz o parayiZaten tepem atik
Oguzhan olan bnm tanidigim 150bin dolandirmis kız cocukda %50 engelli
Durumlari iyi diil nasil bulmus nasil kredi cikmis orasinida cok anlayamadim yarin izlicem.

O amca teallam o resim koydugu kiz sanami gelir kart zampara diyecegdim.
Sabah ki mugeyi izle ayy kuma almis kadini karisinin uzerine hemde 16 yasindayken papaganim diye seviyormus
Lan bana papaganim dese esim ne diyon la sen derim.
Ilk eside ordaydi zaten kumasiyla ayni evde yasamis sonra ustlu altli yasamislar Allahim sen sasirtma

Anam sow yapiyordu,kahvaltilar yemekler.Oglen bi girdi mutfaga mucver yapmisAllahim en sevdigim sey,anamda cok iyi yapar.Kizla gomulduk vala
Annem kardesime,bunlarin evde habire brokoli,avakado ,yesillik falan yeniyo anladim ben,cocuk bile bayiliyyo yaptiklarima diyo
Annem Alya yemegin yaninda yarim demt brokoli yedigi icin,cocugu da kendine benzetmissin diyo
Sabah kalkiyo avokadomu yicem ben diyo
Acmisiz kiz biz

Annem 13.00e kadsr halk tv izliyoTv cok acik burda sorma ama odadayiz biz salonda koltuklar acik renk diye cikmiyorz

Heytt be kiz valla annen idolum
Senin annen kadar acik sözlü atarli giderli olsam yeter bana
Ben çok atarlı giderliyim
Ama çocuklar olduktan sonra o halim gitmeye başladı heleki çocuk karımla bişey olsa aynı baby annesi gibi çıkarım piyasaya
Gecen anaokuluna bir kadın sataştı bana
Kadına baya yürüdüm
Sonra çekildi tabiki dedi sen kimsin dedimkarsıma hakkın bana varmı kim müsaade etti sana baya yürüdüm kısıldı kaldı beklemiyordu
Kadınlar baya çekiniyor benden
Sorsan azı var dili yok hemi
Bide bize sorsalarki
Donuna kadar alsınlar diyorum bende

Annem yalniz bana da formunda.
Ben seni elimle yolllamam kimseye,ama aklindan bosanirim girer ise calisiirim,cocuga da annem bakar gibi bisey geciyosa hayal kurma bakamam diyo fjdjdjj
Oha dedim anne artik,oturdn bunu mu kurdun dedim
Niye calisayim nafaka alirim kiz catir catir dedim

Benim annemin de hint filmleri favorisi
Türkmenistanlı arkadaşımın da annesi çok izlermiş. Ara sıra İnstagrandan enteresan hint film videolarını gönderir bana. Gülüşürüz :)

Ben eşime papağan diyordum
Konuşma taklitleri çok yapar diline dolanır espri amaçlı.dilinden düşmez.
Papağan çok istiyordu evde bir tane var gerek yok diyordum

Annem 13.00e kadsr halk tv izliyoTv cok acik burda sorma ama odadayiz biz salonda koltuklar acik renk diye cikmiyorz
Ev düzenini özlemişsindir kesin baybim. Ama işte koca çenesi de olmasa insanın evi gibisi yok. Ara ara anneye gidip bir süre kalmak vazgeçilmezim.
Ama sürekli kalamam sanırım.
Çok özlediğimde bir gerçek.

Annen dip not da geçmiş

Analiz yaptım,Herkes kocasının çenesinden bahsediyor. :) Bir de kadınlara dırdırcı derler.
Yani kadınları bu hale getiren kim hiç düşünmezler. Ben hiç yoktu, malesef evlenince dırdırcı kadın moduna girdim
Benim eşimin çenesini de biraz teyzelerine bağlıyorum. Çünkü hala da ağzına ne gelse söyler eşim teyzeye, ama teyze yine de gıkk etmez.. onun huyu o der.
Huyu o ne, ben çocuğumu bile uyarıyorum. Yanlış konuşmasında doğru olmadığını belirtiyorum.
Her hal ve hareketini sineye çekersen, olacağı bu..

Selam kızlar,
Gece yarısı yine buralardayım. Kızı uyutayım dedim saat 22:00 başladık hazırlığa. Diş fırçala, pijama giyin, kitap oku. Yattık. Hiç susmak yok bazen konuşurken uykuya dalıyor :)
Tabi tam uyuyacağız. Babası oradan illa seslenecek. Kızımmmmm bak sana ne göstereceğim. Sonra da neden geç uyuyor çocuk der :)
Geldi o da uzandı Elanın odasındaki ek yatağa.
Ela da başladı şarkı söylemeye, bugünlerdeki dilinden düşmeyen şarkısı;
‘Annem annem canım annem, sen çok tatlısın
Bazen neden desem de söylediklerinde haklısın‘
Genelde der haklısın anne, benim iyiliğim için söylüyorsun diye.
Neyse uyumuşuz 23:30 saat 1:45 de uyandım. Namaz kıl dua et. Ablam dua istedi ona dua ettim.
Bugün okulda çılgın saç partisi vardı. Sabah onunla uğraştım. Okula bırakınca da avm ye gittim montu değiştirdim. Fiyatlar her mağazada aynı. Hepsi birbiriyle yarış halinde. Koton fiyat konusunda zarayı sollamış o derece.
Çok gezmeden döndüm eve. Meyve sebze aldım marketten. Oldukça yorulmuşum. Nerde o eski ben. Geldim eve namaz kıldım eşyaları bıraktım.çamaşır astım. Birazını da kurutmaya attım. İş yaptımmı hayır.Çıktım yeniden Elayı okuldan aldım.komşu sağolsun arabayla gelmiş eve öyle döndük. Üç aile dönüyoruz. Ela bazen yürümek istiyor ben de yürümek istiyorum eve yürüyorıuz. Ama bugün yürüyecek halim yoktu..Evde yemek vardı Elaya da köfte pişiriverdim.
Eşim geç geldi.
Ela odasında oyun oynarken biraz uzandım.
Yarın evde iş çok. Ama ne kadarını yaparım bilemiyorum. Hafta sonu onlar yılbaşı ağacını kurarken fırsattan istifade odaların tozunu alıvermiştim.
Elanın odası kaldı. Oyuncak falan biraz uğraştırıyor tabi..diğer odalarda oldukça azalttım eşyayı. Tv ünitesinin üst kısmını kaldırdık zaten. Alt kısmının da çekmeceyi çıkardım attım. Orayı raf yaptım kitapları sıraladım. Daha iyi oldu görüntü.
İşte iş çok da ben de o kuvvet yok.
Ebeveyn banyosu lavabo wc yıkamam lazım. Evi süpürgeyle süpürmeliyim. Ooo saymakla bitmez. Camlardan hiç bahsetmiyorum.
Sadece aklımdan geçiyor yapılacak işler

Gunays
Bu sene oglan gittgi kurstan ve duzenli test cozmenin faydasini gormeye basladi.
Gecen sene yolladigim kurs hic bisiymis demek.
Guzel arastirin gerekirse ogretmen tanidiklariniza sorun oneri alin.
Notlar bile 90nın altina dusmemis sinavlarda.

Dopinghafiza kullanan var mi aramizda?
Int. Cok mehtini goruyorum alsamiydim acaba dedim.
Bu sene yerlesemezse seneye bi arastiricam.
Bi uni var aklimizda ama bölum puani yuksek bizim.
Ilk 9binle aliyormus orasi.
Nasip bakalım

Bugun banyo ve y.odasi toplicam sana kendime verdigim sözü tutucam.
Tabi komple ev supuruyorum o ayri

Kuru fasulye ve pilav yapicam yemek
Kiza corba yapicam.
Pizza seviyo kizda oglanda yapicam yine 1 tepsi yarisini buzluga atiyorum pisince cikarip isitiyorum iyi oluyo.
Böregimde var buzlukda pismis.
Bi kerede peynirli yapip koycam kurtaricim hepsi benim.
Cep pogaca yapasim var buzluk için oglan okula götürür arasina bisi koyarım.

Ayran sandvic ekmegi falan bitti
Arasa iadem var ogleden sonra cikarim belki usenmezsem.
Kizida cikarmak istiyorum sıkıldı

Mugeye bakicam az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…