Hic atlamazAnnen dip not da geçmiş
Tabi herkesin kendi duzeni.İnssn ozluyor.Kadinin da duzeni bozdukEv düzenini özlemişsindir kesin baybim. Ama işte koca çenesi de olmasa insanın evi gibisi yok. Ara ara anneye gidip bir süre kalmak vazgeçilmezim.
Ama sürekli kalamam sanırım.
Çok özlediğimde bir gerçek.
Bereketli olsunBugünüm çok güzel geçti, gün paramıda getirdiler keselerine bereket birikimime koydum altın biraz düşerse alım yaparım, düşmezse tlde kalırım. Günden kalanlar ve az az yemeklerim vardı küçük kızım sebze yemeği isteyince ona da dondurucudan ıspanak çıkardım yaptım. Çamaşır katla, yıka, as yaptım mutfak topladım. Kızlar masamı çok beğendiler sağolsunlar arkadaşımın içinden geldi masama runner yaptırmak istedi gerek yok dedim ben istiyorum dedi sağol dedim, koltuklarımıda sordular henüz gelmedi dedim merak ediyorlar mutlu oldum sormaları bile güzel. Yarın alışverişim var dışarıya çıkmalıyım. Kızlarımın yapmış olduğu alışverişler geliyor aynı kargocu bazen günde iki kez geliyor.
beybi daha guzel kapilar acilmasina vesile olur insallah cok gecmis olsun .Slm bacimlar
Hayatimizda aksiyon bitmiyirdu
Ani kararla eve donduk,koci geldi aldi .Cunku kociyi ve yaklasik 100 kisiiyi bugun isten cikarmislarSok olduk.
Yani su durumda gelmiyirm diyemezdim,zsten morali bozuk adamin.
Hayirlisii artik.
150 bine yakin tazminat alckmis en azinddan,bide issizlik kisi cikaririz en kotu.
Saolasin cnm Aminnnbeybi daha guzel kapilar acilmasina vesile olur insallah cok gecmis olsun .
İnşallah daha güzel kapılar açılır canım benim. Tazminatı yatırım yapın. Biraz kazancınız olsun. Bir süre yatırımdan kazandığınızla geçinmeye çalışırsınız. İşsizlik maaşı da olması güzel.Slm bacimlar
Ani kararla eve donduk,koci geldi aldi .Cunku kociyi ve yaklasik 100 kisiiyi bugun isten cikarmislarSok olduk.
Hayirlisii artik.
150 bine yakin tazminat alckmis en azinddan,bide issizlik kisi cikaririz en kotu.
Ben eskiden hep çocuk uzağı istiyorsa üniversiteye başka şehre gitmeli diyordum.Gunays
Bu sene oglan gittgi kurstan ve duzenli test cozmenin faydasini gormeye basladi.
Gecen sene yolladigim kurs hic bisiymis demek.
Guzel arastirin gerekirse ogretmen tanidiklariniza sorun oneri alin.
Notlar bile 90nın altina dusmemis sinavlarda.
Dopinghafiza kullanan var mi aramizda?
Int. Cok mehtini goruyorum alsamiydim acaba dedim.
Bu sene yerlesemezse seneye bi arastiricam.
Bi uni var aklimizda ama bölum puani yuksek bizim.
Ilk 9binle aliyormus orasi.
Nasip bakalım
Bugun banyo ve y.odasi toplicam sana kendime verdigim sözü tutucam.
Tabi komple ev supuruyorum o ayri
Kuru fasulye ve pilav yapicam yemek
Kiza corba yapicam.
Pizza seviyo kizda oglanda yapicam yine 1 tepsi yarisini buzluga atiyorum pisince cikarip isitiyorum iyi oluyo.
Böregimde var buzlukda pismis.
Bi kerede peynirli yapip koycam kurtaricim hepsi benim.
Cep pogaca yapasim var buzluk için oglan okula götürür arasina bisi koyarım.
Ayran sandvic ekmegi falan bitti
Arasa iadem var ogleden sonra cikarim belki usenmezsem.
Kizida cikarmak istiyorum sıkıldı
Mugeye bakicam az
Canım sıkma canını.. Rızkı veren Rabbimdir.. Bir kapı kapandıysa elbet bir kapı açılır.. Rabbim daha iyi hayırlı birrızık kapısı açsın tez vakitte inşallah.Dualarım sizinle..Slm bacimlar
Hayirlisii artik.
Aa ben bişey mi kaçırdım ki..İnşallah daha güzel kapılar açılır canım benim. Tazminatı yatırım yapın. Biraz kazancınız olsun. Bir süre yatırımdan kazandığınızla geçinmeye çalışırsınız. İşsizlik maaşı da olması güzel.
Önemli olan da zaten zor zamanlarda birlikte olmak.
Her evlilikte sorunlar oluyor. Hepimizin anlık tahammül edemediği şeyler oluyor.
Hayırlısı olsun dedik demekki hayırlısı evine dönmenmişki birşeyler vesile oldu.
Canım bende 47 e ayak bastım.. Benimde hazirandan beridir nerdeyse regller düzensizleşti.. Menapozamı giriyorum acaba diye bu ay hormon tahlilili yaptrdım ama menopoz değilmiş.. Ben ne zaman fitnesa gitsem bende bu oluyor.. ağır falan kaldırıyorum. Sanırım yumurtlama olmuyor .. Dr umada sordum..45 den sonra yumurta çatlama problemleri olur artık buda regl düzensizliği yapar dedi.. Bende saldım artık.. ilk başta takıyordum.. Artık oluruna bıraktım..Yani demem o ki yumurtlama gerçekleşmiyor sanırım benim bnirde kiste dönüşüyor..Ondan dolayıda regl olamıyorum.. Sonra oluncada baya uzun sürüyor reglim..Yaşlanmak zor zanaat:)Bugünlerde tek ettiğim dua eski enerjim geri gelsin. Bir de çok yorulunca başım dönüyor gibi oluyor.
Ama önceden kafamı eğince oluyordu.şimdi o geçti şükür.insallah bu yorulmalarımda geçer.
Hepsi üstüste geldi, hastalık ameliyat, yakın gözlüğü ve iki aydır adet de olmuyorum. Ben yaşlanmadım da kim yaşlandı
Bu kadar üstüste gelmesini istemezdim ama buna da bin şükür.sağlığım yerinde.kızımın yanındayım.
Canım bende 47 e ayak bastım.. Benimde hazirandan beridir nerdeyse regller düzensizleşti.. Menapozamı giriyorum acaba diye bu ay hormon tahlilili yaptrdım ama menopoz değilmiş.. Ben ne zaman fitnesa gitsem bende bu oluyor.. ağır falan kaldırıyorum. Sanırım yumurtlama olmuyor .. Dr umada sordum..45 den sonra yumurta çatlama problemleri olur artık buda regl düzensizliği yapar dedi.. Bende saldım artık.. ilk başta takıyordum.. Artık oluruna bıraktım..Yani demem o ki yumurtlama gerçekleşmiyor sanırım benim bnirde kiste dönüşüyor..Ondan dolayıda regl olamıyorum.. Sonra oluncada baya uzun sürüyor reglim..Yaşlanmak zor zanaat:)
Canım pek göstermediğim söyleniyor yaşımı:)Ama nufüs kağıdına göre 47 yim.. Ama hissettiğim 25 tabi:)valla zor. Ama 47 olduğuna şaşırdım şuan :) Daha genç görünüyorsun.
Ben iki defa doktora gittim. İki kez 50 günde olunca çünkü benim hiç gecikme olmazdı. Doktor da menopoz demem için bir yıl olmaman lazım deyince hiç doktora gitmiyorum
Sadece benim tüp bebek tedavi sürecinde erken menopoz olur dediler ondan gecikse hemen menopozmuyum diyorum. 2 yıla yakın zaman öncesi amh hormonum 0.100 lere düşmüştü.
Menopoz konusunda tek tedirginleştiren konu, kemik erimesi vs anlatıyorlar ya o düşündürüyor.dikkat etmek lazım.
Yoksa yumurtayla rahimle işimiz ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?