Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ev düzenini özlemişsindir kesin baybim. Ama işte koca çenesi de olmasa insanın evi gibisi yok. Ara ara anneye gidip bir süre kalmak vazgeçilmezim.
Ama sürekli kalamam sanırım.
Çok özlediğimde bir gerçek.
Tabi herkesin kendi duzeni.İnssn ozluyor.Kadinin da duzeni bozdukBiz burdayiz dip kose giremiyo eve

Bugünüm çok güzel geçti, gün paramıda getirdiler keselerine bereket birikimime koydum altın biraz düşerse alım yaparım, düşmezse tlde kalırım. Günden kalanlar ve az az yemeklerim vardı küçük kızım sebze yemeği isteyince ona da dondurucudan ıspanak çıkardım yaptım. Çamaşır katla, yıka, as yaptım mutfak topladım. Kızlar masamı çok beğendiler sağolsunlar arkadaşımın içinden geldi masama runner yaptırmak istedi gerek yok dedim ben istiyorum dedi sağol dedim, koltuklarımıda sordular henüz gelmedi dedim merak ediyorlar mutlu oldum sormaları bile güzel. Yarın alışverişim var dışarıya çıkmalıyım. Kızlarımın yapmış olduğu alışverişler geliyor aynı kargocu bazen günde iki kez geliyor.

Slm bacimlar
Hayatimizda aksiyon bitmiyirdu
Ani kararla eve donduk,koci geldi aldi .Cunku kociyi ve yaklasik 100 kisiiyi bugun isten cikarmislarSok olduk.
Yani su durumda gelmiyirm diyemezdim,zsten morali bozuk adamin.
Hayirlisii artik.
150 bine yakin tazminat alckmis en azinddan,bide issizlik kisi cikaririz en kotu.

Bereketli olsun bizim de günümüz bu ay itibariyle bitti. Yenisine başlamak istemedik.

beybi daha guzel kapilar acilmasina vesile olur insallah cok gecmis olsun .

Selam iyi geceler,
Bugün yapmak istediğim işlerin tabiki hepsini yapamadım. Hiç şaşırmadım :)
Uyandık Elayı saat 10 da uyandırdım. Kalk kahvaltı hazırla yap topla. Sonra akrilik boya ile taş boyadık. Okul hazırlığı. Okula bıraktım. Dönüşte eczaneye uğradım.
Sonra şok markete uğradım. Tereyağ hellim peyniri çikolata gofret soğan aldım 100 tl.
Süt ve organik yumurta söyledim. 175 tl. 3 kilo alacaktım. Yarın zam gelecek dedi 5 kilo aldım.artık sütün zammına ben yetişemiyorum. Peynir de cabası. Hellim peynirini 10 tlden alırken 50 den aşağı yok.
Ela da onu yiyor. Kızarmış olacak küçük hanıma :)
Gelince öğretmencilik oynayalım dedi oynadık.yemek yedirdim.Akşam ailecek sinema izledik.
Eve gelince yaptığım iş evi toparla, ebeveyn banyoyu komple temizledim. Kızın odayı temizledim. Nevresim değiştirdim. Çamaşır attım makinaya. Kuruyanı katladım. Gün bitti. Yarın tatlı yapayım diyorum. Ela da mantı istedi.evde Türk mantısı var o özbek mantısı ister. İş yapmak isteyeyim yeterki evde iş bitmez.
Kitap bile okuyamıyorum.
Ütü de beni bekliyor.
Koci de keyif yap niye iş yapıyorsun diyor.
İş yaptığım neki. Gün yetmiyor

Dün 600 tl attım hesabıma. Hisse senedi aldım. Şimdilik 36 tlcik kazancım. Elanın birikiminden de 1350 tl kazancım. Sasa biraz düştü diğer iki hisse senedi yükseldi yine de zararda değilim şükür.
Sasa da düşmese daha çok karım olacaktı.
Eşim de diyor boş zamanında biraz borsa videoları dinle. Keşke boş zaman kalsa.

İnşallah daha güzel kapılar açılır canım benim. Tazminatı yatırım yapın. Biraz kazancınız olsun. Bir süre yatırımdan kazandığınızla geçinmeye çalışırsınız. İşsizlik maaşı da olması güzel.
Önemli olan da zaten zor zamanlarda birlikte olmak.
Her evlilikte sorunlar oluyor. Hepimizin anlık tahammül edemediği şeyler oluyor.
Hayırlısı olsun dedik demekki hayırlısı evine dönmenmişki birşeyler vesile oldu.

Ben eskiden hep çocuk uzağı istiyorsa üniversiteye başka şehre gitmeli diyordum.
Şimdi nedense uzağa gönderdiğimi bile düşünemiyorum. İlerde fikrim ne olur hiç bilmiyorum.
Ben bugün süpürgeyle süpürecektim, hatta iki gündür süpürge dışarda, yatak odasındaki gömme dolaba kaldırıyorum süpürgeyi. Öyle açıkta geziyor :) yine süpürmedim tabiki. Robotu çalıştırıverdim. İyi alıştım valla ama yarın kısmetse yatak odayı süpürgeyle çektirmeye niyetliyim. Baza altına robot girmiyor. Bir oda süpürmeye pertim çıkar kesin

Bugünlerde tek ettiğim dua eski enerjim geri gelsin. Bir de çok yorulunca başım dönüyor gibi oluyor.
Ama önceden kafamı eğince oluyordu.şimdi o geçti şükür.insallah bu yorulmalarımda geçer.
Hepsi üstüste geldi, hastalık ameliyat, yakın gözlüğü ve iki aydır adet de olmuyorum. Ben yaşlanmadım da kim yaşlandı
Bu kadar üstüste gelmesini istemezdim ama buna da bin şükür.sağlığım yerinde.kızımın yanındayım.

Canım sıkma canını.. Rızkı veren Rabbimdir.. Bir kapı kapandıysa elbet bir kapı açılır.. Rabbim daha iyi hayırlı birrızık kapısı açsın tez vakitte inşallah.Dualarım sizinle..

Aa ben bişey mi kaçırdım ki.. babyloading87 canım sen evinde değilmiydingeçmişe bakamadım.. Umarım önemli bişi değildir..

Canım bende 47 e ayak bastım.. Benimde hazirandan beridir nerdeyse regller düzensizleşti.. Menapozamı giriyorum acaba diye bu ay hormon tahlilili yaptrdım ama menopoz değilmiş.. Ben ne zaman fitnesa gitsem bende bu oluyor.. ağır falan kaldırıyorum. Sanırım yumurtlama olmuyor .. Dr umada sordum..45 den sonra yumurta çatlama problemleri olur artık buda regl düzensizliği yapar dedi.. Bende saldım artık.. ilk başta takıyordum.. Artık oluruna bıraktım..Yani demem o ki yumurtlama gerçekleşmiyor sanırım benim bnirde kiste dönüşüyor..Ondan dolayıda regl olamıyorum.. Sonra oluncada baya uzun sürüyor reglim..Yaşlanmak zor zanaat:)

valla zor. Ama 47 olduğuna şaşırdım şuan :) Daha genç görünüyorsun.
Ben iki defa doktora gittim. İki kez 50 günde olunca çünkü benim hiç gecikme olmazdı. Doktor da menopoz demem için bir yıl olmaman lazım deyince hiç doktora gitmiyorum
Sadece benim tüp bebek tedavi sürecinde erken menopoz olur dediler ondan gecikse hemen menopozmuyum diyorum. 2 yıla yakın zaman öncesi amh hormonum 0.100 lere düşmüştü.
Menopoz konusunda tek tedirginleştiren konu, kemik erimesi vs anlatıyorlar ya o düşündürüyor.dikkat etmek lazım.
Yoksa yumurtayla rahimle işimiz ne

Canım pek göstermediğim söyleniyor yaşımı:)Ama nufüs kağıdına göre 47 yim.. Ama hissettiğim 25 tabi:)
Evet menapoz başlangıcı dedikleri premenapozda olabilir.. Benim dr umda 45 gün olmuyorsan taqrlusalla söktürmek gerekir demişti.. Benimde sapıttı ara lekenme gibi oldum aralarda az ve kısa .. Sonrasında tam bir regl oldum 10 günü buluyor bitmesi. Bende artık takmıcam.. Kemik erimesi vs olmasın diye spora gitmeye çalışıyorum canım işte.. Fitnesa da seviyorum ben ağırlık çalışmak iyi geliyor bana.. Hayatımdaki stresi ağırlıkla atıyorum gibi geliyor:)Hıncımı alıyorum sanki dertlerden sıkıntılardan:)Plates de seviyorum ama saati biraz geç onun .. Eve geç kalıyorum bu sefer de.. Fitnesın saati iş çıkışma denk geldiği için bana uyuyor:)Ama gerçekten kollarım bacaklarımın da gücü yerine geldi inan ki.. Kaslar güçleniyor .. Yağdan verip kaslanıyorsun:)Gitmek isteyenlere tavsiye ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…