Bizde trendyolexpresle kanka olcaz az kaldıBugünüm çok güzel geçti, gün paramıda getirdiler keselerine bereket birikimime koydum altın biraz düşerse alım yaparım, düşmezse tlde kalırım. Günden kalanlar ve az az yemeklerim vardı küçük kızım sebze yemeği isteyince ona da dondurucudan ıspanak çıkardım yaptım. Çamaşır katla, yıka, as yaptım mutfak topladım. Kızlar masamı çok beğendiler sağolsunlar arkadaşımın içinden geldi masama runner yaptırmak istedi gerek yok dedim ben istiyorum dedi sağol dedim, koltuklarımıda sordular henüz gelmedi dedim merak ediyorlar mutlu oldum sormaları bile güzel. Yarın alışverişim var dışarıya çıkmalıyım. Kızlarımın yapmış olduğu alışverişler geliyor aynı kargocu bazen günde iki kez geliyor.
Hayırlısı olsun beybiSlm bacimlar
Hayatimizda aksiyon bitmiyirdu
Ani kararla eve donduk,koci geldi aldi .Cunku kociyi ve yaklasik 100 kisiiyi bugun isten cikarmislarSok olduk.
Yani su durumda gelmiyirm diyemezdim,zsten morali bozuk adamin.
Hayirlisii artik.
150 bine yakin tazminat alckmis en azinddan,bide issizlik kisi cikaririz en kotu.
Ben karismiyorumBen eskiden hep çocuk uzağı istiyorsa üniversiteye başka şehre gitmeli diyordum.
Şimdi nedense uzağa gönderdiğimi bile düşünemiyorum. İlerde fikrim ne olur hiç bilmiyorum.
Ben bugün süpürgeyle süpürecektim, hatta iki gündür süpürge dışarda, yatak odasındaki gömme dolaba kaldırıyorum süpürgeyi. Öyle açıkta geziyor :) yine süpürmedim tabiki. Robotu çalıştırıverdim. İyi alıştım valla ama yarın kısmetse yatak odayı süpürgeyle çektirmeye niyetliyim. Baza altına robot girmiyor. Bir oda süpürmeye pertim çıkar kesin
Masallah suphaballah benim ekurimeCanım pek göstermediğim söyleniyor yaşımı:)Ama nufüs kağıdına göre 47 yim.. Ama hissettiğim 25 tabi:)
Evet menapoz başlangıcı dedikleri premenapozda olabilir.. Benim dr umda 45 gün olmuyorsan taqrlusalla söktürmek gerekir demişti.. Benimde sapıttı ara lekenme gibi oldum aralarda az ve kısa .. Sonrasında tam bir regl oldum 10 günü buluyor bitmesi. Bende artık takmıcam.. Kemik erimesi vs olmasın diye spora gitmeye çalışıyorum canım işte.. Fitnesa da seviyorum ben ağırlık çalışmak iyi geliyor bana.. Hayatımdaki stresi ağırlıkla atıyorum gibi geliyor:)Hıncımı alıyorum sanki dertlerden sıkıntılardan:)Plates de seviyorum ama saati biraz geç onun .. Eve geç kalıyorum bu sefer de.. Fitnesın saati iş çıkışma denk geldiği için bana uyuyor:)Ama gerçekten kollarım bacaklarımın da gücü yerine geldi inan ki.. Kaslar güçleniyor .. Yağdan verip kaslanıyorsun:)Gitmek isteyenlere tavsiye ederim:)
Sağoalsın canımsın:)Masallah suphaballah benim ekurime
Baby hakkında hayırlısı olsun rabbim bir kapıyı kapatırsa diğerini açar elinize gececek parayı değerlendirebilirsinizSlm bacimlar
Ani kararla eve donduk,koci geldi aldi .Cunku kociyi ve yaklasik 100 kisiiyi bugun isten cikarmislarSok olduk.
Hayirlisii artik.
150 bine yakin tazminat alckmis en azinddan,bide issizlik kisi cikaririz en kotu.
Hayırlısı olsun canım hakkinizda çok üzüldüm kış zamanı insanlar ne yapar ne yer içer çok çıkarılma olacak diyolarSlm bacimlar
Hayirlisii artik.
Ye paraları çatır çatır boşver.Aiyy esimbeyden jestler 2000tl atmis hesabıma.
Zeytin dalı mı artık bilemiyorum.
Hic gormemezlige geldim o da soylemedi bisi.
Ama laf sokmaya devam ediyorum hız kesmeden.
Demek böyle harcayinca, kötü olunca yaranıyorsun bunlara.
Bu sefer taviz vermedim hic normalde bukadar uzun trip yapmam.
Su mevzularda bi sal beni mesaji verdim almistir umarim.
Bendeki paranin uzerini tamamlimde 150dolar daha alim ben.
Altinda yukselmis yaw.
Spor gerçekten çoğu hastalığın ilacı. Yapmak lazım aslında çok önemli ama ihmal sdiyoruz. Senin oralarda bir spor salonu vardı az gitmemiştik zamanında. ahh hatıralar.Canım pek göstermediğim söyleniyor yaşımı:)Ama nufüs kağıdına göre 47 yim.. Ama hissettiğim 25 tabi:)
Evet menapoz başlangıcı dedikleri premenapozda olabilir.. Benim dr umda 45 gün olmuyorsan taqrlusalla söktürmek gerekir demişti.. Benimde sapıttı ara lekenme gibi oldum aralarda az ve kısa .. Sonrasında tam bir regl oldum 10 günü buluyor bitmesi. Bende artık takmıcam.. Kemik erimesi vs olmasın diye spora gitmeye çalışıyorum canım işte.. Fitnesa da seviyorum ben ağırlık çalışmak iyi geliyor bana.. Hayatımdaki stresi ağırlıkla atıyorum gibi geliyor:)Hıncımı alıyorum sanki dertlerden sıkıntılardan:)Plates de seviyorum ama saati biraz geç onun .. Eve geç kalıyorum bu sefer de.. Fitnesın saati iş çıkışma denk geldiği için bana uyuyor:)Ama gerçekten kollarım bacaklarımın da gücü yerine geldi inan ki.. Kaslar güçleniyor .. Yağdan verip kaslanıyorsun:)Gitmek isteyenlere tavsiye ederim:)
Ben de kalkınca kıldım teheccu :) senin sayende öğrenmiştim Allah kabul etsinTeheccude uyandim uykum kaçtı iyimi.
Teheccude kalkarken yine heryerim agriyarak kalktim ( sabit durunca cok etkiliyo) simdi gecti.
Bu ne enteresan bir hastalik nasıl bisi.
Resmen 5dakikan 5 dakikaniza uymuyor.
Öluyorumm ahh sirtim falan derken biraz hareket masaj falan vs kaslar yumusuyor sanırım agri geciyor bir süre
Baris musluda travmalari okumustum
Ben bir travmadan otekine malum
Allahdan gelene raziyim ama kuvvet, güç diliyorum kendime.
Dün süt ve doğal yumurta aldım. Getiren adam dedi 5 kilo alın bence yarın süte zam gelecek. Hooop akşamına zam geldi.Baby hakkında hayırlısı olsun rabbim bir kapıyı kapatırsa diğerini açar elinize gececek parayı değerlendirebilirsiniz
Tabi artı birikim olmayınca harcanacak ama
Bende iste en çok bundan korkuyorum.
Ani birşeyler olduğunda kıyıda köşede olcak paran
Yılbaşından sonra daha çok çıkarımlar olcak küçülmeler yaşanacak rabbim yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?