Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizde trendyolexpresle kanka olcaz az kaldı
Adam artik sifreyide biliyo ariyo bulamazsa siz kodu verin ben kapiya biraktim diyo
En cok trendyoldan aliyorum.
Dun iadelerin hangisi hangisi birbirine karistirdirdik hadi bastan diye tekrar
Hepsideki amcalara kahve ıhlamur dagitiyordum ordan daha almiyorum gorusemiyoruz

Bereketli olsun gün parası

Bu gün istirahat edicem kendi kendime söyledim. Akşam mutfagı tertipleyip düzenleyip bırakıyorum sabaha kadar tezgahta su bardağı koyacak yer yok. Sabah çayı ocaga koydugum gibi başlıyorum mutfagı toplamaya en sevdiğim saatler herkes evden gidince işimi biliyorum. Evi topluyorum gözüme takılan yerleri elden geçiriyorum. Dondurucudan dolmalık biber çıkardım az da asma yaprağım kalmıştı bir önceki sarmadan onları hazırladım doldurdum tencereye koydum buzdolabında hafta sonu pişiririm hazır yemek oluyor bana iyi oluyor. Akşam içinde kızartma yapıcam sarımsaklı yogurt ile, domatesli şehriye çorbası da pişirdim balkondan çamaşırları içeriye aldım çok şükür yagmur yagıyor biraz onu da seyrettim ruhumu besledim sonra da midemi besledim çayımı aldım size geldim. Bu gün dışarıya çıkacaktım ama çıkamayacagım neyse yarın çıkarım alışverişimi yarın yaparım.

Selamm para parayimi cekiyor nedir
Ben gelisi guzel çantalarımın icine atarim genelde paralari cuzdanim fln yoktur.
Ordan 50tl ordan 100tl ordan bozuklar cikar.
Baktim 100tl 50tl falan ayri ayri çantalarımdan cikti.
100 de esimi vurdum, 200tl bende kalmisti
550tl oldu, 1000tl tamamlayip hemen dolap alicam yine
Nakit durmasin
Vadesiz hesabimda duruncada harciyorum hepsini sifirladim.
Dolar, altin olunca kıyamiyorum hic.

Iadem vardi onu verdim
Gelirken bim yaptim yine 195tl bu ne ya her cikmama bezdum.
Daha patates sogan alicam tasiyamam diye almadim.
Ama yurudum açıldım biraz 5 bin olmusum.
Kendime yesil mercimek hasliyorum salata yapcam
Cennet hurmasi yedim sabah sadece cok seviyorum.
Yine alicam 2 tanecik kalmış benden baskasi yemez.
Kizda sevmiyo
Su evladımm bari annesine benzesin yemek olayindada dedim ama yok arkadas.
Bu da tutmadı bunada ver pilav ver makarna corba pizza börek çörek yesin. Yemekleri pilava makarnaya karistirirsam yiyor yoksa yemiyor.
Kaymagi falan bile ancak kuymakda yediriyorum.
Bal recel tarzida sevmiyor
Ne seviyo ben anlamadim.

Bugun oglanda gec gelcek yemekde var.
Valla bi evi supurcem salon günü bugun kanepeleri ceker dip kosede silerim esra izlicem uzancam valla.
Kizin uyku saatini denk getirmem lazim.
O ara 2 saat yaptigim keyif bana okadar iyi geliyor ki dinleniyorum

Hayırlısı olsun beybi
Bulur elbet is
Ama su yilbasi sonrasi isci cikarimlari cok olacak herkes küçülmeye gidecek gibime geliyor.
Nolcak sonu bakalım

Ben karismiyorum
Hatta sakarya kocaeli dusun dedim ev tutariz 1+1
Kiz kucuk nasil olsa ben kalirim bir sure orda esim gelir isi zaten o taraflara yakin seviyoruzda o tarafi ama kendi istemiyor ist. Disi
Ben kendim icin yazdirtcam galiba kocaeliyi
Bana tatil olur gider kalirim valla
Bi kampusu var orda bölüm varmis tam orman tam benlik
Ben ondan once giderim

Masallah suphaballah benim ekurime

babyloading87 severek okuduğum birisin. eşinin işten ayrılmasına üzüldüm. sen de istemediğin halde işten ayrılmıştın, şimdi umarım eşin, evde çalışan birisinin daha olmasının kıymetini anlamıştır. sizin için en hayırlısını diliyorum. bu süreç aile bağlarınızı ve iletişiminizi olumlu etkileyecek ve daha güçlü olarak devam edeceksiniz diye düşünüyor ve umut ediyorum.

Baby hakkında hayırlısı olsun rabbim bir kapıyı kapatırsa diğerini açar elinize gececek parayı değerlendirebilirsiniz
Tabi artı birikim olmayınca harcanacak ama
Bende iste en çok bundan korkuyorum.
Ani birşeyler olduğunda kıyıda köşede olcak paran
Yılbaşından sonra daha çok çıkarımlar olcak küçülmeler yaşanacak rabbim yardımcımız olsun

Hayırlısı olsun canım hakkinizda çok üzüldüm kış zamanı insanlar ne yapar ne yer içer çok çıkarılma olacak diyolar

Aiyy esimbeyden jestler 2000tl atmis hesabıma.
Zeytin dalı mı artık bilemiyorum.
Hic gormemezlige geldim o da soylemedi bisi.
Ama laf sokmaya devam ediyorum hız kesmeden.
Demek böyle harcayinca, kötü olunca yaranıyorsun bunlara.
Bu sefer taviz vermedim hic normalde bukadar uzun trip yapmam.
Su mevzularda bi sal beni mesaji verdim almistir umarim.
Bendeki paranin uzerini tamamlimde 150dolar daha alim ben.

Altinda yukselmis yaw.

Ye paraları çatır çatır boşver. Benim eşim de para verir bişey alır bişeye kızdığımda. Gönül alma muhabbeti. :)
Altından benim de kazancım oldu.
Ama hisse sendi sattım. Yerine başka birşey alacağım. Eşim son dakika sat dedi sattım. Almaya yetişemedim tam okul çıkış saatiydi. Diğer hisse senedi aldığımdan da şimdilik 95 tl kazandım. Damlaya damlaya göl oluyor işte.
Ama işin kötü yanı herşeye zam geliyor.
Sadece amaç işte tl olarak duran para her an kayıp malesef. Onun için tl tutmamak lazım.

Son düzenleme:
İyi geceler herkese,
Kızı uyuturken uyumuşum klasik hal. Uyanıyorum sonra da uykum gelmesi zaman alıyor. Koci de salonda uyuya kalıyor. Yatağa geçerken de uyandırmıyor uykumdan olmayayım diye. Sonra dalmam zaman alıyor.
Dün Ela ısrarla dondurma istedi. Soğukta yedirmemeye çalışıyorum ama arkadaş kızına almış duyunca bu da istedi. Ben de anlatmaya çalıştım. Sonra tamam almayalım dedi ama üzgün yüz ifadesi. Bir de en kötü şey tabiki başkasından duyması, yani onun annesi alıyor benimki neden almıyor. Yani tabiki her istediğini almıyorum.yokluğu da öğrensin. Neyse canı istedi diye aldım. Isınınca veririm diye düşündüm. Eve geldik ben yemeyeceğim dedi. Niye yemeyeceksin, yarın okulda pijama partisi var, ya hasta olur ona katılamazsam
Bugün okul çıkışı çok yağmur yağıyordu. Arabaya binmeyelim yürüyelim diye tutturdu..neyse siz gidin beklemeyin dedim.
Çok seviyor yağmurda yürümeyi, ben de bildiğim için şemsiyesini alıyorum yanıma. yol üstünde balıkçı var suyun içindeki balıklara şemsiye tutuyor Ela, zaten suyun içindeler niye şemsiye tutuyorsun dedim

Teheccude uyandim uykum kaçtı iyimi.
Teheccude kalkarken yine heryerim agriyarak kalktim ( sabit durunca cok etkiliyo) simdi gecti.
Bu ne enteresan bir hastalik nasıl bisi.
Resmen 5dakikan 5 dakikaniza uymuyor.
Öluyorumm ahh sirtim falan derken biraz hareket masaj falan vs kaslar yumusuyor sanırım agri geciyor bir süre

Baris musluda travmalari okumustum
Ben bir travmadan otekine malum
Allahdan gelene raziyim ama kuvvet, güç diliyorum kendime.

Spor gerçekten çoğu hastalığın ilacı. Yapmak lazım aslında çok önemli ama ihmal sdiyoruz. Senin oralarda bir spor salonu vardı az gitmemiştik zamanında. ahh hatıralar.
Şuan kilo da almıyorum koşturmadan ama yürüyüşe de başlayamadım. Yorulmak kötü yapıyor.

Ben de kalkınca kıldım teheccu :) senin sayende öğrenmiştim Allah kabul etsin

Dün süt ve doğal yumurta aldım. Getiren adam dedi 5 kilo alın bence yarın süte zam gelecek. Hooop akşamına zam geldi.
Zam gelmeden biraz peynirde zulolamak lazım. Üstüste zam Allah yardımcımız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…