Bizimkiler hiç teklif dahi kabul etmemişCanım büyük ihtimal okumamışsımdır, benim kardeşim bimde mağaza sorumlusuydu. Sonra kasada açık çıkınca ( bu kasa açığı sürekli oluyor ve çalışanların maaşından kesiliyor ) ona rağmen bölge sorumlusu bayağı suçlama durumuna girdi. O da böyle olursa bırakırım işi demiş o an anahtarı bırakmış çıkmış. İhtarnameyi imzalamadı.
Ve avukatla gerekeni yaptılar. Arabulucu ile 50 bin teklif edildi. Kabul etmedi. Sonra 80 bin teklif edildi. Yine kabul etmedi. Geçen gün ilk duruşma oldu. İki şahiti var. Mart ayına ertelenmiş. Büyük ihtimal şahitler dinlenilecek.
Ben hakkınızı alacağınıza inanıyorum.
Kesinlikle en iyisini yapmışsın.
Hakettiğinden az vermeye çalışmak ne kadar saçma aslında.
gecmis olsun ccook yaMutlu yıllar kızlar
En önemli şey dilerim sağlıklı bir yıl olsun, 2022 hastalık yılıydı sanki. Yeni yıla bile Elanın ateşi olarak başladık. Sabah uyandığında ateşi vardı. Öksürük de eşlik ediyor. Çok şükür şimdilik çok yüksek değil ateşi inşallah hafif atlatır.
Bugün kar yağması için dua etmiş ama kar yapmamış :) Allah istediğini yapmamış
Ama haklı yağsa kar da şu hastalıklar bitse.
Sağlıklı mutlu bol paralı bir yıl olsun,
Çalışırken öyle insanlar modunu düşürüyor eski diye bişey sanıyor kendini herkes ekmek parası icin orada sanki keyfine geliyorDun uyari aldi ,boyle calismak istemiyorum,devam edemicem ben falan diyor gun icinde surekli.Devam edemeyeceksen cik dedi eskilerden biri .Modun dusuk bizi de dusuruyosn dediler.Ben dinledim sadece yorum yapmadim.
Oyle diyince insanlar 1 haftadir evde misafir var uyuyamiyorum falan diye cevirdi.
1 hafta misafir alma eve ozamn dedileryani bizene senin misafirinden.
Mutlu yıllara canım bereketli olsun altınınBugün eşim sürpriz yaptı
Yarın doğum günüm bugünden almıs gelmiş
Pastam hediye almıs
Ve artı bir cumhuriyet almıs doğum günüme
İyi hayırlı sağlıklı sıhhatli mutlu bir yıl diliyorum herkese gönlünüzde ne geciyorsa rabbim en kısa zamanda versin
Ben yeniyim diye sesimi cikarmiyorm,ama butun gun geziyÇalışırken öyle insanlar modunu düşürüyor eski diye bişey sanıyor kendini herkes ekmek parası icin orada sanki keyfine geliyor
Oo mutlu yaslar .Bereketli olsun,Bugün eşim sürpriz yaptı
Yarın doğum günüm bugünden almıs gelmiş
Pastam hediye almıs
Ve artı bir cumhuriyet almıs doğum günüme
İyi hayırlı sağlıklı sıhhatli mutlu bir yıl diliyorum herkese gönlünüzde ne geciyorsa rabbim en kısa zamanda versin
Al benden de o kadarİyi pazarlar bacimlar
2023 e temizlikle basladim.
Kocam bey 12 de bi kacti evden 17.00 de gezip geldi.
18.00 da gorumcemler aradi size yakiniz,musaitaeniz kahveye gelcz diye (evet yakinlarmis 10 dk sonra geldiler)
Hayir insan bi 1 saat onceden arar,bu kadin calisiiyo,cocuklu,1 ocak herkes yayilmistir bugun der.
2 saat oturdular yedik ictik ev suan basladigim yerde,benim temizlik cop oldu,mutfak cakili.
Kiz aciktim dedi,normlde izmir koftw yapacaktm..
Tavada pisirdim yagsiz yedirdim napim.
Kiz bayildi,kocam uyudu ev bana bakiyo ben eve.
Hello 2023
Gecmiş olsun nasıl şimdi kuzucuk,Mutlu yıllar kızlar
En önemli şey dilerim sağlıklı bir yıl olsun, 2022 hastalık yılıydı sanki. Yeni yıla bile Elanın ateşi olarak başladık. Sabah uyandığında ateşi vardı. Öksürük de eşlik ediyor. Çok şükür şimdilik çok yüksek değil ateşi inşallah hafif atlatır.
Bugün kar yağması için dua etmiş ama kar yapmamış :) Allah istediğini yapmamış
Ama haklı yağsa kar da şu hastalıklar bitse.
Sağlıklı mutlu bol paralı bir yıl olsun,
Sağol cnm arkadasımÇalışırken öyle insanlar modunu düşürüyor eski diye bişey sanıyor kendini herkes ekmek parası icin orada sanki keyfine geliyor
Mutlu yıllara canım bereketli olsun altının
Saol cnm arkadasımOo mutlu yaslar .Bereketli olsun,
Sağol canım, akşam öksürüğü tuttu. Bazen böyle öksürük krizi tutuyor.Gecmiş olsun nasıl şimdi kuzucuk,
Sağol cnm arkadasım
Saol cnm arkadasımamin
Gecmis olsun kuzuSağol canım, akşam öksürüğü tuttu. Bazen böyle öksürük krizi tutuyor.
Ben öksürüğe alışığım çünkü kendimin de öksürüğü bitmiyor. Ama eşim Ela öksürünce içi içini yiyor. Tamam haklı ama kendi çok yaşamadığı için bilmiyor malesef. Bizim gibi alerjik insanlarda içtiğimiz ilaç bile alerji yapıyor. O sebeple de ilaç yüklemek istemiyorum. Gece deloday alerji şurubu verdim, ventolin verdim uyurken de. Uykusubda da öksürdü. Ateş düşürücü vermedim 39 u geçmemişti. Sonra gece kontrol ettik. Düşmüş ateşi ilaçsız.
Eşime kalsa 38 i gördüğü an ver ilaç ver deyip duruyor. Öyle inşallah bugün ateş olmaz.
Geçmiş olsunSağol canım, akşam öksürüğü tuttu. Bazen böyle öksürük krizi tutuyor.
Ben öksürüğe alışığım çünkü kendimin de öksürüğü bitmiyor. Ama eşim Ela öksürünce içi içini yiyor. Tamam haklı ama kendi çok yaşamadığı için bilmiyor malesef. Bizim gibi alerjik insanlarda içtiğimiz ilaç bile alerji yapıyor. O sebeple de ilaç yüklemek istemiyorum. Gece deloday alerji şurubu verdim, ventolin verdim uyurken de. Uykusubda da öksürdü. Ateş düşürücü vermedim 39 u geçmemişti. Sonra gece kontrol ettik. Düşmüş ateşi ilaçsız.
Eşime kalsa 38 i gördüğü an ver ilaç ver deyip duruyor. Öyle inşallah bugün ateş olmaz.
Yeni yaşın kutlu olsunGecmiş olsun nasıl şimdi kuzucuk,
Sağol cnm arkadasım
Saol cnm arkadasımamin
Cok gecmis olsunYeni yilin ilk günü acildeydik.Öğlen cikabildik.Gelince bir kahvalti yaptık dinlendik derken makinaya çamaşır attım.Yerim ufak olduğu için çamaşır makinesi ve kurutma makinesi üstuste .Haldir huuldur gürültülü ses gelince banyoya gittim. Kurutma makinem yerinden oynamış düştü düşecekAltta çamaşır makinası siktikca sallanıyor sarsılıyor. Bir yandan kurutma makinesini tutuyorum bir yandan itiyorum Makinem düşecek diye çok korktum Merkür geri mi ne gidiyormuş oğlak burcunda.Tamda benim burcum Basladi aksilikler .Boynumda stresten tutulmuş .Neyse dünü öyle böyle geçirdim bugün işe başladım hayırlısıyla.18 ocağa kadar sağsalim kalirsam kafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?