Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizimkiler hiç teklif dahi kabul etmemiş gereken ödemeyi yaptık demişler ben fes ettikten sonra benim yıllık izin ücretimi yatırdılar yani cidden bi garipler ihtar çekiyolar ben avukata başvurunca içeride karışıklık oldu deyip tekrar tebligat yolluyolar işci izindeymiş içeride karışıklık oldu diye yani anlıycagınız çok garip bir durum oldu

gecmis olsun ccook ya

Çalışırken öyle insanlar modunu düşürüyor eski diye bişey sanıyor kendini herkes ekmek parası icin orada sanki keyfine geliyor
Mutlu yıllara canım bereketli olsun altının

Çalışırken öyle insanlar modunu düşürüyor eski diye bişey sanıyor kendini herkes ekmek parası icin orada sanki keyfine geliyor
Ben yeniyim diye sesimi cikarmiyorm,ama butun gun geziytursun calissin valla.Kimse de enayi degil.Aralik ayi olmis kuyruk var onumuzde,bakima gelen musteriyle iniyo asagiya.Gezmek olsn maksat.X dolanip durma artik dedi eskilerden biri.Musteri memnuniyeti icin ilgilenmedilwr demesinler falan diyo yersen

Oo mutlu yaslar .Bereketli olsun,

İyi pazarlar bacimlar
2023 e temizlikle basladim.
Kocam bey 12 de bi kacti evden 17.00 de gezip geldi.
18.00 da gorumcemler aradi size yakiniz,musaitaeniz kahveye gelcz diye (evet yakinlarmis 10 dk sonra geldiler)
Hayir insan bi 1 saat onceden arar,bu kadin calisiiyo,cocuklu,1 ocak herkes yayilmistir bugun der.
2 saat oturdular yedik ictik ev suan basladigim yerde,benim temizlik cop oldu,mutfak cakili.
Kiz aciktim dedi,normlde izmir koftw yapacaktm..
Tavada pisirdim yagsiz yedirdim napim.
Kiz bayildi,kocam uyudu ev bana bakiyo ben eve.
Hello 2023

Al benden de o kadar

Gecmiş olsun nasıl şimdi kuzucuk,

Mutlu yıllara canım bereketli olsun altının
Sağol cnm arkadasım
Oo mutlu yaslar .Bereketli olsun,
Saol cnm arkadasım amin

Gecmiş olsun nasıl şimdi kuzucuk,

Sağol cnm arkadasım

Saol cnm arkadasım amin
Sağol canım, akşam öksürüğü tuttu. Bazen böyle öksürük krizi tutuyor.
Ben öksürüğe alışığım çünkü kendimin de öksürüğü bitmiyor. Ama eşim Ela öksürünce içi içini yiyor. Tamam haklı ama kendi çok yaşamadığı için bilmiyor malesef. Bizim gibi alerjik insanlarda içtiğimiz ilaç bile alerji yapıyor. O sebeple de ilaç yüklemek istemiyorum. Gece deloday alerji şurubu verdim, ventolin verdim uyurken de. Uykusubda da öksürdü. Ateş düşürücü vermedim 39 u geçmemişti. Sonra gece kontrol ettik. Düşmüş ateşi ilaçsız.
Eşime kalsa 38 i gördüğü an ver ilaç ver deyip duruyor. Öyle inşallah bugün ateş olmaz.

Gecmis olsun kuzu

Günaydın kızlar,
Dün de evde takıldık.iki gündür petekleri kapattık.. evin derecesi kapalıyken 25.5 larda. Tabi hava da çok soğuk değil ama zaten insanı hasta eden aşırı sıcak ev. Ateşi olunca da mecbur kapatmak lazım.
Ben hergün gündüz kapatoyorum ama hafta sonu eşim kapattırmıyordu. Adam sürekli üşüyor. :) kesin işyerinde dibinde klimaya alışmış. Bu defa şükür kapattık birşey demedi.kapalı dursun dedi.
Biraz oyun vs günü bitirdik. Ama hafta sonu daha çok tv ve tablet izlediği de bir gerçek. Artık baZen kendi bırakıp oyun oynayalım diyor şükür..dün de tombala oynamak istedi. Onu oynadık. Öğretmencilik oynadık. Oyunun konusu geçen gün aile katılımında yaptığım sunumdu. Tam o sırada da öğretmeni mesaj yazmış. Aile katılımı ile ilgili değerlendirme yazısı yazabilirmisiniz diye.
Ben de tam şuan da onu oynuyorduk dedim müsait olunca yazacağımı belirttim.
Akşam kıza sebzeli mercimek çorbası yapacaktım. En azından sebzeyi böyle tüketiyor. Sebze yemiyorsun deyince de bana ; hayır yiyorum havucu pişmeden yiyorum, lahana ve karnabaharın da turşusunu yiyorum diyor ama mercimeğe de sebze koyduğumu biliyor ve seviyor öyle.
Sebze için markete indim, Ela da gelmek istedi.ama aburcubur almak yok zaten hastasın dedim.aynen de hiç birşey istemedi. Sitedeki iki markete de gittik. Gııık demedi. Çorba için et aldım.sebze meyve aldım biraz hava aldık geldik eve. Ben çorbayı yaptım içine et ıspanak lahana karnabahar brokoli kabak havuç patates soğan kemik suyu ne bulduysam kattım. Eşim de işkembe vardı evde onun çorbasını yaptı. Eve geldiğimde mutfak toplanmamıştı ben mutfağa girişince o da mecbur yaptı işkembeyi. Ben çok da aramam da onun canı istemiş. Önceki günde paça çorbası yemeye gittik. Elaya da işte sarımsaksız bişeyler ayarlattık. yeyince sevindik de.
Hasta olunca iki gündür çorba günü yaptık :)
Ama dün öksürük krizi başlayınca eşim, mercimek çorbasımı alerji yaptı dedi. Bilemedim bugün deneyeceğim bakalım.

Geçmiş olsun

Yeni yilin ilk günü acildeydik.Öğlen cikabildik.Gelince bir kahvalti yaptık dinlendik derken makinaya çamaşır attım.Yerim ufak olduğu için çamaşır makinesi ve kurutma makinesi üstuste .Haldir huuldur gürültülü ses gelince banyoya gittim. Kurutma makinem yerinden oynamış düştü düşecek Altta çamaşır makinası siktikca sallanıyor sarsılıyor. Bir yandan kurutma makinesini tutuyorum bir yandan itiyorum Makinem düşecek diye çok korktum Merkür geri mi ne gidiyormuş oğlak burcunda.Tamda benim burcum Basladi aksilikler .Boynumda stresten tutulmuş .Neyse dünü öyle böyle geçirdim bugün işe başladım hayırlısıyla.18 ocağa kadar sağsalim kalirsam kafi

Selamm
Bu ay biraz idareli harcama yapmamız lazim birazda nakit avans cekip askerligi ödedik cok şükür.
Buzlugu doldurmustum buzlukdan ve evde olanlardan idare edecegim.
Dunde anpadan yağ, deterjan, c.suyu falan aldik.
2-3 idare eder evde de var biraz.
Annemde sagolsun pirinc mercimek falan vermisti.
Ama illa eksik cikiyor
Sampuanim bitmisti, hamburger ekmegi, k.tozu, vanilya falan siparis verdim dün aklima gelmedi listesiz gitmistim.

Dunden pilav var
Yanina patates kofte yapıcam.
Oglana hamburger yapıcam okuldan gelince
Portakalli kek yapıcam cupcake tarzı aksam cayla yesinler.
Birazda krep yapicam oglan sabah kahvaltida seviyor.
Esimle kizda yer.

Daha evi supurmedim bile.
Ancak yatak topla, camasir katla, as
Nereye yetişcemi şaşırıyorum bazen.

Cok gecmis olsun
Bnmde en korktugum o ust uste konmasi mutlaka oynar yerinden sıkmada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…