- 16 Şubat 2012
- 6.594
- 11.147
- 448
Askerlik borçlanmasını ödemişsiniz.Hayırlı olsunSelamm
Bu ay biraz idareli harcama yapmamız lazim birazda nakit avans cekip askerligi ödedik cok şükür.
Buzlugu doldurmustum buzlukdan ve evde olanlardan idare edecegim.
Dunde anpadan yağ, deterjan, c.suyu falan aldik.
2-3 idare eder evde de var biraz.
Annemde sagolsun pirinc mercimek falan vermisti.
Ama illa eksik cikiyor
Sampuanim bitmisti, hamburger ekmegi, k.tozu, vanilya falan siparis verdim dün aklima gelmedi listesiz gitmistim.
Dunden pilav var
Yanina patates kofte yapıcam.
Oglana hamburger yapıcam okuldan gelince
Portakalli kek yapıcam cupcake tarzı aksam cayla yesinler.
Birazda krep yapicam oglan sabah kahvaltida seviyor.
Esimle kizda yer.
Daha evi supurmedim bile.
Ancak yatak topla, camasir katla, as
Nereye yetişcemi şaşırıyorum bazen.
Cok gecmis olsun
Bnmde en korktugum o ust uste konmasi mutlaka oynar yerinden sıkmad
Cok şükürAskerlik borçlanmasını ödemişsiniz.Hayırlı olsun
Teşekkür ederim canımYeni yaşın kutlu olsun
Emekli olducakya Allah kolaylık vrrirSelamm
Bu ay biraz idareli harcama yapmamız lazim birazda nakit avans cekip askerligi ödedik cok şükür.
Buzlugu doldurmustum buzlukdan ve evde olanlardan idare edecegim.
Dunde anpadan yağ, deterjan, c.suyu falan aldik.
2-3 idare eder evde de var biraz.
Annemde sagolsun pirinc mercimek falan vermisti.
Ama illa eksik cikiyor
Sampuanim bitmisti, hamburger ekmegi, k.tozu, vanilya falan siparis verdim dün aklima gelmedi listesiz gitmistim.
Dunden pilav var
Yanina patates kofte yapıcam.
Oglana hamburger yapıcam okuldan gelince
Portakalli kek yapıcam cupcake tarzı aksam cayla yesinler.
Birazda krep yapicam oglan sabah kahvaltida seviyor.
Esimle kizda yer.
Daha evi supurmedim bile.
Ancak yatak topla, camasir katla, as
Nereye yetişcemi şaşırıyorum bazen.
Evler iyice ucarr fiyattu faiz düşünce fiyatı artıyorÇarşamba günü saat 10:00 da konut kredisi kampanyası ile ilgili bilgi verilecekmiş.Sanrım sıfır evler ilk defa ev alanlar için belli bir miktara kadar 0.69 faiz oranından konut kredisi olacak.Krediyi geri ödeme süresi 15 yıl olabilir gibi bir söylenti var.
Retro etkisinden ocak 18 e kadar retroEsim berbere çıktı avm yapalım dedi kizin gönlü olsun.
Oglan kursta
2. Donem aciga gecmeyi dusunuyor daha iyi çalışırım diyo bakalım neye karar vercek.
Evladimin zaten 9 sinif ve 10.sinif neredeyse yok sansina(pandemi kapanmaya denk geldi)
Tyt açığı var yani hızlandirma yapmak istiyor 2.dönem
Ayt yaparım Tyt zorluyor diyor.
Tum dualarım onunla.
Evi hemen toparladim öyle ustunden.
Bu ara gelen kargolarim hep sorunlu
Hep defo var.
Nicün böyle yapıyorlar bilmiyorum
Cantanin kemerinin takma kılipsi yok bu gözden kacacak bisi mi ya.
Mango muadili ama cok küçükmüş olsaydida iade edecektim.
Kabanda iadeye gitti s beden almama ragmen büyük durdu oversizeydi galiba dikkat etmedim.
Montda oversize sevmiyorum sanki seneyede giyer diye cocuklara alinanlar gibi duruyor.
Tam kalıp olacak jilet (3-5kilo alinca olmuyo tabi bir daha çöp)
Oje surcem usenmezsem öyle içimden geldi
Benim makinam kurutmalı çamaşır makinası, şuan kazan tangır tangır geçen eşim diyor matkap gibiYeni yilin ilk günü acildeydik.Öğlen cikabildik.Gelince bir kahvalti yaptık dinlendik derken makinaya çamaşır attım.Yerim ufak olduğu için çamaşır makinesi ve kurutma makinesi üstuste .Haldir huuldur gürültülü ses gelince banyoya gittim. Kurutma makinem yerinden oynamış düştü düşecekAltta çamaşır makinası siktikca sallanıyor sarsılıyor. Bir yandan kurutma makinesini tutuyorum bir yandan itiyorum Makinem düşecek diye çok korktum Merkür geri mi ne gidiyormuş oğlak burcunda.Tamda benim burcum Basladi aksilikler .Boynumda stresten tutulmuş .Neyse dünü öyle böyle geçirdim bugün işe başladım hayırlısıyla.18 ocağa kadar sağsalim kalirsam kafi
Ben öğrenciyken dışarıda yiyordum ucuzdu, sonraki yılda da hiç unutmam geç kalkıyordum zaten, dersler geçti. Okulda yemek ucuz ve çeşit var diye yurtta kahvaltı yapmazdım okulda öğlen yemeği yerdim.Merhaba öncelikle öğrenciyim gelirim 2000 2500 arası 1000 tl harcamalarım var fakat harman savurup harman harcıyorum öoğu zaman yurtta değil dışarıda yemek yiyorum sizce bu 1000 tlyi veya 1500 tlyi nasıl değerlendirmeliyiz? Ehliyet almak için para biriktirmek istiyorum ayrıca çom kilo aldım kıyafetler olmuyor falan falan
Ben gitmiştim.simdi iyiyim teşekkür ederim.Sorma bu çamaşır makinaları çok fenaBenim makinam kurutmalı çamaşır makinası, şuan kazan tangır tangır geçen eşim diyor matkap gibiaman birşey olmasın diye dua ediyorum. Ne günlere kaldık ya.
Kim hasta?
İmkanı olabilenede bu konut kredi kampanyaları çok güzel oluyor.Kiralarda az değil.Bundan önce olan neredeyse bedavaydi.Yeterki alın diyorlardı.0.69 faiz, bir sene sonra ödemeye başlama ,15 yıl ödeme gibi imkanlar vardı.Kim aldıysa hepsi kar etti.Evler enflasyondan 3_ beş kat arttı .Kiraya verilen evler ise kendi kendini ödemeye başladı.O zaman evler şimdiye göre daha uygundu. Şimdi hep milyonluk olmuş.Pesinat lazım.Teşekkür ederim canım
Emekli olducakya Allah kolaylık vrrir
Zaten kıslık hazırlıyoruz bende bugün karnı yarık pilav yaptım buzluktan pişiriyorum hep idare etmem lazım
Evler iyice ucarr fiyattu faiz düşünce fiyatı artıyor
Ben biraz pişmandım kurutmalı aldığım için. O zamanki mantığım 1+1 evim var sığdıramam mantığıydı :) niye öyle düşündüysem.Ben gitmiştim.simdi iyiyim teşekkür ederim.Sorma bu çamaşır makinaları çok fenasallana sallana duşakabinin dibine gitmiş çapraz duruyor birde .Alt komşum her an ziyaretime gelebilir diyede ayrı bir çekindim Şimdiki makineler yürürgezer.Benim çamaşır çok oluyor o yüzden bir yandan yıkanırken bir yandan öbürü kurusun diye ayrı ayrı almıştım.camasir makinesi 10 kiloluk kurutma 9 kiloluk .Servis çamaşır makinesi daha büyük olduğu için üst üste olması sorun olmaz deyip vidalama gibi birşeyler yapmisti ama çamaşır makinesi sallandikca ustekinide attı tabiri caizse.Öbür evde çamaşır makinem mutfakta mutfak çok büyüktü. kurutma yatak odasindaydi .Bu evde doğrudürüst koyacak yerimde yok belki mutfak masasini atacağım o yüzden eskiydi.
Merhaba. Sizin çamaşır makinesinde bir sıkıntı olabilir mi? Ben 4 yıldır üst üste kulanıyorum bir sıkıntı olmadı. Normal sıkmada oynatmaz çünküBen gitmiştim.simdi iyiyim teşekkür ederim.Sorma bu çamaşır makinaları çok fenasallana sallana duşakabinin dibine gitmiş çapraz duruyor birde .Alt komşum her an ziyaretime gelebilir diyede ayrı bir çekindim Şimdiki makineler yürürgezer.Benim çamaşır çok oluyor o yüzden bir yandan yıkanırken bir yandan öbürü kurusun diye ayrı ayrı almıştım.camasir makinesi 10 kiloluk kurutma 9 kiloluk .Servis çamaşır makinesi daha büyük olduğu için üst üste olması sorun olmaz deyip vidalama gibi birşeyler yapmisti ama çamaşır makinesi sallandikca ustekinide attı tabiri caizse.Öbür evde çamaşır makinem mutfakta mutfak çok büyüktü. kurutma yatak odasindaydi .Bu evde doğrudürüst koyacak yerimde yok belki mutfak masasini atacağım o yüzden eskiydi.
Şuan tek dediğimiz şey iyiki kendimizi sıkıp ev almışız. Bunu ev almayalım ne gerek var diyen eşim de defalarca söylüyor.İmkanı olabilenede bu konut kredi kampanyaları çok güzel oluyor.Kiralarda az değil.Bundan önce olan neredeyse bedavaydi.Yeterki alın diyorlardı.0.69 faiz, bir sene sonra ödemeye başlama ,15 yıl ödeme gibi imkanlar vardı.Kim aldıysa hepsi kar etti.Evler enflasyondan 3_ beş kat arttı .Kiraya verilen evler ise kendi kendini ödemeye başladı.O zaman evler şimdiye göre daha uygundu. Şimdi hep milyonluk olmuş.Pesinat lazım.
Çok geçmiş olsunİyi geceler kızlar,
Gece gece öksürük artıyor bir Ela bir ben :)
Sabah 7 de uyandım öksürüyordu. Sonra baktım geçmeyecek ventolin hava verdim. Uykuya dalamadım. Eşim de işe geç gitti. Ama o giderken yarı uykulu konuştuğumu hatırlıyorum.
Sabah 12 de uyanmışız Elayla
O uyandırmasa hala uyuyacaktım.
Bugün ateş yoktu çok çoj şükür. Öksürük de azdı ama akşam özellikle gece attı.
Gündüz okula göndermedim tabiki.
Evin tozunu aldık. Odasını birlikte temizlemek istiyordu.
Çiçekleri suladık. Kahvaltı yapmadan önce oyun oynadık. Kahvaltı sonrası dans yaptık.
Sonra yine oyun. Sonra iş. Valla özlemişim evde hallerimizi. Ama okulda sıkılmıyormuş evde sıkılıyormuş küçük hanım.
Ne yapayım evinde işi var dedim en son. Oyun oyun 24 saat işleri kim yapacak.
Okulda daha çok etkinlik yapılıyormuş
Bende dedim bu evde annenin de belli işleri ve sorumlulukları var unutma. Yemek yapacağım hala oyun diyor. Getir mutfak setini mutfakta oynayalum yemek yaparken diyorum. Masada oturacakmışım
Evde tüm işleri biri yapsa seve seve oyun oynarım.
Neyse bu günü de böyle geçirdik. Hakikaten bugün de toz almasam olmazdı. Cuma ütü yaptım c tesi pazar evde iş yapmıyorum zaten. Ev toz. Zaten alerjisi var temelli kötü olacak.
Akşama yemek hazırlarken neyse o da oynadı mutfakta. Tablet tv izlemeden gündüz geçirdi.hafta sonu malesef böyle değil. Çünkü babası zaten tv delisi.
Akşam odasına geçmiş ohh ne güzel kokmuş odam diyor. Eee temizledik koktu bir de anne iş yapıyorsun çok diyorsun dedim :)
Birikimim olsa da çok fazla aileme harcıyorum bu ay mesela sehpa falan aldım duramıyorumBen öğrenciyken dışarıda yiyordum ucuzdu, sonraki yılda da hiç unutmam geç kalkıyordum zaten, dersler geçti. Okulda yemek ucuz ve çeşit var diye yurtta kahvaltı yapmazdım okulda öğlen yemeği yerdim.
En son da başbakanlık bursu toplu yatmıştı. Onunla bulaşık makinamı almıştım. Hey gidi günler.
Geri kalan paranı yokmuş gibi say.,başka türlü para birikmiyor..benim hep birikim şeklim o oldu. Biriktirdiğim parayla üniversite okudum. Tabi çağdaş eğitim vakfından da burs almıştım ancak yetmişti birikimimle. Ailemden Kimseden destek almadan okudum. Zaten ancak kendilerine yetebikiyorlardı. Annemlerleyken biriktirmemi annem söylemişti. Gerçekten okulda faydasını gördüm. O güne kadar o paraya hiç dokunmamıştım.
Sen de öyle yap istersen. Biraz da yatırım vs artsın paran.,tl olarak asla tutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?