Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizim de yaza balkan turu hayalimiz var.
Simdiden birikim yapmam lazimm. Tek kursus birikimim yok. Elime gecen parayi hemen harciyorum
Yaza ne kaldı arkadaşım.
Önden ne biriktirebilsek kardır.
Tur için araştırma yaptın mı?
499 euro bir kişi benim baktığım 7gece tüm balkanlar turu. Fiyat yenilerler mi bilmiyorum ama.

T Tutunamayanlar777 yaaa siz de miiii.
Bizim bu yıla yetişir mi bilmiyorum.
Arabayla gidilebiliyor mu yahu. Hiç düşünmedim ben onu. Ne biliyorsan paylaş lütfen

Biz sgk sitesinden hesap edince suan 4.400tl civari bi maas cikiyor aciklanacak zamla 5.500 olur sanki bilmiyorum.

Selamm
Dün güya yemegim vardı ama bi hamur isine girdim Allahımm Allahımm esimle oglanin gelmesine ancak ciktim.
Hem peynirli hem ispanakli börek yaptım kendim actim.
Pasta yaptim.
Dagittiklarimi topla pisir et derken aksam oldu.
Aksam esimin maci vardi benide arkadasa birakti esi yoktu sepete sok oldu noel baba gibi geldin valla diyo.
Arkamdan msj atmis yine sabah gordum cok sevinmis.
Teyzeme cikolata yolladim supriz olsun diye sokaginda adini bilmiyordum kapi no falan uydudan aldim adresi
O da sabah telefonda agladi cok mutlu olmus.
Ya boyle hic beklenmedik zamanda yapılani daha makbul oluyo bunların.
Uyuyomus yatakdan kalkip gorunce (cok erken gitmis sabah 9:20 de) cok şaşırmış.
Yanlis geldi sandim diyo
Onlar mutlu ben mutlu.

Kızı disari cikaricaz muhtemel heryer kalabaliktir ama biraz oynasın istiyorum
Esim yemek yiyelim diyo disarida.
Sakin bir yer bulursak çökeriz.
Donuste anpagrosa gireriz.
Aksam cekirdek cips kola malum

Günaydın tüm küçük düşün büyük olsun ailesine, ailemize, bir yıl daha bitti, sağlıkla, sıhhatle, mutlulukla, huzurla ve güven dolu nice yıllarımız olsun, 2023 yılı tüm bereketiyle gelsin, evlerimizde huzur ve en önemlisi vücudumuzda sağlık olsun. Hepimizin yeni yılı kutlu olsun.
Ben bu yıl 4 tam altın, 100 euro, 100 dolar yaptım kendi birikimim benden ve sizden başka kimsenin haberi yok, bu yıl çok korkuyorum inşallah birikim yapabilirim eşimle ortak birikimiz de var onu da araba değiştirmek istiyoruz nasip bakalım yapabilecekmiyiz.

Herkesler nerelere aktı yaw
Kizi aldik daha ücra bi avm sectim kalabalik olmasin diye ve bingo gayet iyiydi kalabalık değildi.
Harcadikda geldik valla
Kizi oyun alanina soktuk 60tl
Yemek yedik Ramizde 240tl
Yöresel urunler pazari vardi avm icinde 1 kilo tereyag, 2 kangal sucuk , 2pkt de pismaniye aldik 350tl
Mazotu osu busu derken 700tl gitti.
Madamcoco da falan %50 + %20 indirimler vardi esim bak dedi al ne istiyorsan ama malum indirimden sebep oralar daha kalabalıkti bakmadım.
Güzel indirim olmus sanki fiyatlara bakmadim ama.
1 tane sebep artmis esim onuda eve cikardı
Baya bi cips kuruyemis mesrubat stogu oldu.
Oglan bayram etti diyorum.
Kız orda uyudu eve geldik 1 saat oldu ve hala uyuyor
ona her gece yilbasi gerci az sonra aramiza katılır sabahacek burdayiz anacım.
Gelsin konfetiler gitsin havai fisekler

Esim gorumcemin kocasina emekliligi soylemis yani herkes konusmus dernekde kim oluyor olamiyo ogrendi ya karisina soyler esimin emekliligi yayilir hemen.
Abisi ve kardesi olamiyor esimin
Abisi bagkur zaten cok gun acigida varmis (suan borcu var sigortalida calismiyor maasima el koyacaklar diye)
Kardesi zaten olamaz adamin esimin yarisi kadar sigortasi yoktur.
Tmm simdi yine ooo bunlarda para vara doner olay.
Hemen esime dedim o para baglandigi an bana olan altin borcunu ödüyor o para.
Aiyy hallerime bakin daha para falan ortada yok ben nasil parayi hemen biseye baglimin pesindeyim.
Sevinemiyorum bile sunlarin kenafir gözleri yüzünden.
Esime surekli herseyini soyleme diye ikaz etmekden yoruldum.
Emekliligimi vermedim diceksin dedim.
Zaten calismaya devam edecek malum.
Bilsinler istemiyorum hic bisimi ne iyi ne kötü.
Bilmesinler.

Artık bazi konularda okadar akillandim ki bisi alacak olsamda, alsak bile soylemiyorum.
Niyet ettigim seyleri bile soylemiyorum bozuluyor sanki olmuyor.
Yolunda gitmiyor soyleyince.
Etrafıma soylemiyorum artık hic bi planimi.
Mesela arabayi degistigimizde bi arkadasim sasirmisti aa hic demedin diye.
Yani arabayı degiscez diye bahsetmemisim gerci alincada aldik dememistim aradan 2 ay gecti borcdan konusurken ogrendi.
Yani soylememek daha mantikli geliyor artık

citl Simdiden mutlu yillar canim
Icinden gecen tüm guzellikler seninle olsun 2023 de senin senene olsun
Bereketli olsun altininda
Saol canım benimmm
İlla herkese söylemek gerekmiyor lelli sanki herşeyi anlatıyolarmı millet bir alem

Aynen kisi bazinda degil ama bu yorumu emekli olan akli selim insanlardan da cok duydum.47 yasinda emekli olmasi devlete yuk ,hem emekli hem calisan olmasi genclere yuk.Esimin teyzesinin oglu 15 senedir emekli midur devlet okulinda.47 yasinda emekli olmus calisiyor.Onun aciisindan hakli ,uni.de cocuk okutuyor flaan emekli maasi mumkun degil yetmez.Ama atanamayan ogretmenlerin hakki var orda.Sen emekli olmussun koltuk isgalindesin.İki tarafta kendince hakli

Masallah bereketli olsun abla

İyi seneler bacimlar
2023 e kostur kostur gircem belli oldu.
Yarim gun 13.00 e kadardi bugun.Kardesimlerin hediyesini alirim dedim.Alya bebek istemisti kargosu geldi bugun.Simdi o gelmeden alsam,hediyelere coker vermez genleri sikintili cocuumun.
Aldim hediyeleri geldim eve.
Noldu tabiki oglanin hediyesini benim diye sahiplendi.Lego almistm.Yirtti kendini.
Dedim tmm gel o zaman abine gidip hediye alalim.Gittik e bebek e kumandali araba aldik.Orda da bi posta yirtti kendini benim diye.Boyle sinir uclarima oynuyor.Ona da kucuk bi kumandalli araba aldik.Saolsun beni bugun 500 luk yapti cocuum.
Eve geldik giyinip kardesime gittik.
Onunda migreni tutmus kiz hazirlanmis bi dunya ama yiyemedi bile.22.00 da kalktik dinlensn diye.
Eve geldik Alya bayildi.
Kardesm canta almis bana,saolsun .
Bende karacadan cay fincani aldim 2li.
Anneme de kahve fincani almistm.
Verdim hediyelerimi iyi oldu.
Annm kiza battaniye almis,abisinde gormustu spidermanli.
Ona da almislar.
Huzurlu saglikli sessiz sakin bi yil olsun
Hepinize iyi yillar seneye gorusuruz djdjjdjd(tmm vurmayin)

Bereketli olsun artsın eksilmesin

Mutlu yıllar kızlar
En önemli şey dilerim sağlıklı bir yıl olsun, 2022 hastalık yılıydı sanki. Yeni yıla bile Elanın ateşi olarak başladık. Sabah uyandığında ateşi vardı. Öksürük de eşlik ediyor. Çok şükür şimdilik çok yüksek değil ateşi inşallah hafif atlatır.
Bugün kar yağması için dua etmiş ama kar yapmamış :) Allah istediğini yapmamış
Ama haklı yağsa kar da şu hastalıklar bitse.
Sağlıklı mutlu bol paralı bir yıl olsun,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…