Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ozelden yazicam
kızlar selam :):)
artık bende emekliyim
size haber vermek istedim
Masallah canım Allah saglikla afiyetle harcamayi nasip etsin

Cok tesekkur ederim hic bilgim yok bu konularda bunuda sorim sorusturim sagolasin

Sabah kız gec uyaniyor diye müge izliyorum kac gündür resmen keyif bana
12 gibi arkadasim msj atti tabagim vardi onda onu birakicam diye
Kahve iceriz ozaman dedim
2 de o geldi kahve falan ictik derken saat 15.30oldu
Ay guya tabagimi getirdi 1 kase almis bana ikeadan, kiza 1 poset doldurmus, trilice getirmis daha tabak falan birakmicam diyorum posetle vercem bisi getirirken ona göre
Sagolsun düşünmüş zahmet etmis.

Arkadas gelene kadarda hemen ortaligi supurdum yataklarim bile duruyordu.
Bulasigimda vardi.
Onlari toparladim.
Balkonum batikti onu sildim.

Kanat sosladim fritozde kanat yapicam aksama
Makarna var salata yaparim tmm
Oglan babayla gelecek kiz ayagimda onu uyutsam keyfe devam valla esra erola bakarim azda.
Bu ara hobilerim bunlar
Cips kolada var ayy ne keyif yaparim koltuga uzanir uyumamak icin direniyor ya oyyy oy

Kendimi su yılbaşı uzeri bi saldim ki cikolatalar cipsler abur cuburlar
Nasil toparlarım bilmem
En son yesil cay iciyorum
Yesil çay bana naapsın
Ayy ulker uzumlu findikli cikolata ona taktim bu ara yeni favorim.
Tobleron aşkımdan sonra 2. oldu kendisi
Bu batağa düşmeyin aman nasil cikicam bilmiyorum evdeki stoklar bitmeden bana rahat yok.
Aklım hep onlarda
Yiyip yiyip kilo almayanlar sizi hic sevmiyorum bilesiniz.

Oğlum üniversite öğrencisi olduğu için onlara karşı hassasım.Zaten zor şartlarda öğrencilik geciriyorlar.Bizimkiler üç arkadaş kiradalar. okuldaysalar okulda yiyorlar evdeyseler belediyenin üniversite öğrencileri için verdiği yemeğe gidiyorlar.Haftasonlari evde yemek yapıyorlar.Masraf olmasın diye doğalgaz yakmadan oturuyorlar.Yakin oğlum hasta olmayın diyorum ama sıcak oluyor anne diyor .Birtek arkadaslari geldiğinde açmışlar. Meyveyi bile zor alıyorlar.Oglum boğaziniza bakın diyorum.Ben bayağı para yolluyorum ama üç arkadaş kaldıkları için ortak hareket ediyorlar.Buradan dondurucu için yemek,5 er kiloluk bakliyat pirinç mercimek nohut, fasulye,bulgur ,yağ,menemen gönderdim. Öbürleri diğer kiracılar yani koca koca adamlar eli ekmek tutuyor öğrenci gibi değiller.Bizim kiracinin şirketide varmış ama utanmasi yok.2500 TL kirayi vermemek için kırk takla attı.Vermiyorum mahkemeye git dedi.

Eskiden daha rahatlardi bu sene çok zorlandiklarini söylüyor .Anne dışarıda bir yemek içecek alsak dünya para.Eskiden sosyalleşirdik cafedir konserdir kahvaltidir arkadaşlarla buluşma yapardık şimdi gezmek için evden dışarı adım atamiyoruz diyor. Önceden dışarıdan yemek söylerlerdi bir yıldır zorlandıkları için yemek konusunda bu yönteme geçtiler.

Yükselen hiçbirşeyin düştüğüne şahit olmadım ve düşse bile insanların zaten alım gücü zaten kalmadı .. en kötü evler 1.5 -2 trilyon trenin son vagonuna yetişmişiz bizde diyorum bazen . Evi satsak şuan üst katlardan ev alamayız diyorum eşime.. elimizdekiyle idare ediyoruz rabbim herkesin yardımcısı olsun.. arkadaşım geldi kendisi bakırköyde yaşıyor kiralar 15 binden başlıyo diyo

İyiki zamanında almişsiniz.Barinma zaruri bir ihtiyaç olduğu için ev fiyatları hiç düsmez. 15000 rakamlari doğrudur.Haberlerde Beşiktaş'ı duymuştum uçuk kaçık rakamlardan bahsediyorlardı Bakirköyde öyle olabilir.Biz Anadolu yakasındayiz .Bizim buradaki semttede bu sene yeni kiraya verilen evler 6000 TL den başlıyor.8-10 diye gidiyor.Evin özelliğine konumuna göre değişiyor.Bizim oturduğumuz sitede de 15.000 TL. 20 000 TL Karşımizdaki sitede 27.000 tl.Rakamlari duydukça ağzımız açık kaliyor .İnsanların aldığı maaş zammı ne ki ne yiyecek ne içecek nasıl bu kiraları ödeyecek.

Şuan evini satsan ev alamazsın yetişemezsin ev artışlarıyla paran çöp olur diyen de var. Geçen yıl arkadaş ev alıyordu, tabi evi satan kadın para verecekleri anda vazgeçti. Sebep tabiki ev fiyatlarının ani artışı. Belliki niye ucuza satayım diye geçirmiştir aklımdan.

Kizlar migros online ariel 7kg 129.90
Komili 4lt yag 123.90
Guzel indirim ihtiyaci olan baksin
Peros nasıl acaba, 10 kg 126.90 dı burada bir markette. Taşıyamam diye almadım. Eşim evdeyken arabayla gider alırız. Ama nasıldır emin değilim. Bir defa annem söylemişti kullan diye. Ben omo kullanıyordum. Çok sertleştiriyor dedi. Gerçekten de sertleştiriyor. Herşeye yumuşatıcı da kullanmıyorum. Kokusu mahfediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…