Hepimiz öyleyiz tv basindan kalkamıyorum izledikce dahada saldım kendimiSelam,
Bugün uyandık saat 12:30 a kadar oyun oynadık. Kahvaltı diyorum resmen beni rehin aldı. En son yeter acıktım dedim.
Bir de kahvaltıda oyalandık.
Kafam bidünya zaten. Çok şükür bugün bizimkiler ulaştı. Sağlıcakla yarın herkesi alıp dönecekler inşallah.
Evi toparla vs. Akşamüstü de oyunla geçti.
Elim hep telefonda.
Biraz kafamı da dağıtmak istedim. Bekleyen çamaşıtları katladım. Ne evin tozunu alabildim ne bişey. Yarın da biraz onu yaparım.
Kuzenim istanbulda yaşarkenki günler aklıma geldi. Ne de çok özlüyot o günlerini ben de özlüyorum. Diyarbakıra gitti orda ayrı dert.oradan maraşa gitti tam toparlandım dediler orada da deprem yaşadı. İstanbula geri dönün diyesim var.
Ne güzel günlerdi.
Elayla bugün konuştuk deprem konusunu. Öğretmen birkaç bilgi göndermiş deprem çocuklara nasıl anlatılır diye. Sadece azcık anlattım bugün. Bir de hayat dolu bir kız çocuğunun kurtulma videosunu izlerken sesini duydu izlemek istedi. Yatarken ambulansa giderken konuşmasını dinlettim. Hastamı diye bakacaklar hastaneye götürüyorlar dedim.Hepimiz öyleyiz tv basindan kalkamıyorum izledikce dahada saldım kendimi
Sukadarlık canımız var ugrasiyoruz, ugrasiyoruz ama bir an geliyor ve hepsi hic olmamis gibi oluyor nasıl boş diyorum.
Ama yaşadığımız surecede hayatımızı idame ettirmek adına hersey devam ediyor.
Yine pisiriyoruz, yine topluyoruz yine yapıyoruz..
Alyanin yanında sadece izlememeye çalışıyoruz Bir kac defa gördü tv de anlıyor artık soruyor.
Off Allah rahmet eylesinBi tanıdığımız öğretmen vardı vefat haberini aldık. Diğer tanıdıklarımız hala enkaz da Allahım yardım et
Allah yardımcısı olsun.Sabah sirkettekilere pogaca aldim,dedim cuma hayri yiceksiniz
Benim bolumde bi cocuk var 19 yasinda daha,aile iflas etmis cocik 2 senedir evi gecindiriyo benim tahminim.
Yemek parasi aliyorz biz,o evden tost vs getiriyor genelde.Soylemiyor yada
biskuviyle gecistiriyor .
Oglen yemekte fazla soylemisim 1 yerine 2 atom soylemisim,birini yedim.Gectim yerime o cocuga dedim X orda bitane var onu yiyosun dedim .
Boyle konularda emir kipi kullaniyorm
Aa yerim valla abla dedi.
Bu arada en yaaslilariyim,bana orta yasli diyolar ofiste
Aksm saati biraktik artik muhabbet ediyorz,o cocuk sey dedi,baby abla sen hic gitme burdan ya dedi.
Annem gibisin dedi .
Ay bi icime oturdu.
19 yasindasin evi sirtlaniyosn,nasil bi yuk cocuga .
Alya beni zorluyor buara,yemek konusunda.Eeh igrenc falan diyor.
Surekli uyariyorm yemeklere oyle denmez,gunah diye.
Aksam yemem ben bunu dedi taze fasulye vardi.
Kalk masadan dedim yemiyosan tmm dedim.
Sok oldu,kustu falan.
Koci de sok oldu hayirdir diyo.
İnsanlar dedim ac oluyo,yemiyosa alternatifi yok dedim.
Kuru ekmek yedi yemedi.
Yatarken sut istedi verdim.
Ac cunku sabah dedim omlet yaparsin yer,alismasin dedim.
Artik 4 yasina gircek yani ogrensin.
Ben ona hep et hep kofte yapamam .
Sabah kalkiyorlar bugun ne soylesek kahvaltiya ?
Evden yiyosunuz dedim hergun soylemek yok artik.
Allah rahmet eylesin canım Allah'ım enkaz altında kalanlari kurtarsınBi tanıdığımız öğretmen vardı vefat haberini aldık. Diğer tanıdıklarımız hala enkaz da Allahım yardım et
Allah rahmet eylesin canım Allah'ım enkaz altında kalanlari kurtarsinBi tanıdığımız öğretmen vardı vefat haberini aldık. Diğer tanıdıklarımız hala enkaz da Allahım yardım et
Ne iyi yapmissin canım hayat zor gerçekten insanlar ne hayatlar yaşıyor bende eşime kızıyorum malesef ne istese alirima getoriyor bugün yemek olduğu halde dışardan bişe istedi almadim yarım saat geçmeden ne koyduysam yedi paramiz olmayada bilir bak insanlar şuan ne bulsa yemek zorunda diyorum bendeSabah sirkettekilere pogaca aldim,dedim cuma hayri yiceksiniz
Benim bolumde bi cocuk var 19 yasinda daha,aile iflas etmis cocik 2 senedir evi gecindiriyo benim tahminim.
Yemek parasi aliyorz biz,o evden tost vs getiriyor genelde.Soylemiyor yada
biskuviyle gecistiriyor .
Oglen yemekte fazla soylemisim 1 yerine 2 atom soylemisim,birini yedim.Gectim yerime o cocuga dedim X orda bitane var onu yiyosun dedim .
Boyle konularda emir kipi kullaniyorm
Aa yerim valla abla dedi.
Bu arada en yaaslilariyim,bana orta yasli diyolar ofiste
Aksm saati biraktik artik muhabbet ediyorz,o cocuk sey dedi,baby abla sen hic gitme burdan ya dedi.
Annem gibisin dedi .
Ay bi icime oturdu.
19 yasindasin evi sirtlaniyosn,nasil bi yuk cocuga .
Alya beni zorluyor buara,yemek konusunda.Eeh igrenc falan diyor.
Surekli uyariyorm yemeklere oyle denmez,gunah diye.
Aksam yemem ben bunu dedi taze fasulye vardi.
Kalk masadan dedim yemiyosan tmm dedim.
Sok oldu,kustu falan.
Koci de sok oldu hayirdir diyo.
İnsanlar dedim ac oluyo,yemiyosa alternatifi yok dedim.
Kuru ekmek yedi yemedi.
Yatarken sut istedi verdim.
Ac cunku sabah dedim omlet yaparsin yer,alismasin dedim.
Artik 4 yasina gircek yani ogrensin.
Ben ona hep et hep kofte yapamam .
Sabah kalkiyorlar bugun ne soylesek kahvaltiya ?
Evden yiyosunuz dedim hergun soylemek yok artik.
Allah rahmet eylesin bizlerin bile psikolojisi bitik o insanları düşünemiyorum bile nasıllar ne haldelerselam kizlar
bizim icin durumlar kotu Allah herkesin yardimcisi olsun .sirayla gidecegiz insallah bolgeye ben gider miyim ne zaman giderim bilmiyorum haber bekliyoruz . evde iste her yerde mutsuzluk .bugun pazara gittim gordugum her insan o kadar mutsuz ki . ailesini kaybeden insanlari gordukce mahvoluyorum .arkadasim tum ailesini kaybetti .kiza teselli edecek cumle bile kuramadim
Allah rahmet eglesin.selam kizlar
bizim icin durumlar kotu Allah herkesin yardimcisi olsun .sirayla gidecegiz insallah bolgeye ben gider miyim ne zaman giderim bilmiyorum haber bekliyoruz . evde iste her yerde mutsuzluk .bugun pazara gittim gordugum her insan o kadar mutsuz ki . ailesini kaybeden insanlari gordukce mahvoluyorum .arkadasim tum ailesini kaybetti .kiza teselli edecek cumle bile kuramadim
Ela benim gibi koku hassasiyeti şimdilik hiö yok benim gibi. Onu da solunum yolu alerjik durumumuza bağlıyorum.Allah yardımcısı olsun.
Benimkide begenmedigi yemegebu isareti yapiyo bu kötü diyo boyle yapıp
Begendigine bu güzel diyoböyle yapıp
Bir defa misir unu bitmisti market misir unuyla kuymak yaptım yemedi anladı bu kötü diyobunu yapıp
Sonra aldım pazardan kadin samsundan getirtmis belli yöresel
Baska zaman kuymak istedi ama güzel kuymak yap kötü kuymak yapma diyor
O mısır unuyla yedi
Herseyide anlamazsın be evladım diyorum
Kandiramiyoruz asla degisik olan bisiyi hemen anlıyor.
Et suyu tavuk suyunu anlıyor ya
Koku hassasiyetide cok yüksek
Sogan dogramis olim ya da elim c.suyundan cikmis olsun hemen anlıyo
Parfüm kokim oo cok güzel kokuyo diyor
Evde kuru pissin, karnabahar pissin kötü kokuyo öö diyo
Bu evladim bari bana benzesin huyu dedim yok Allah yok
Bu daha cins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?