- 27 Şubat 2013
- 14.795
- 42.266
- 798
Ben de dönüp dolaşıp ist depremi aklıma geliyor. Olacak diyorlar.İyi geceler herkeseKimin psikolojisi iyi ki arkadaşlar ülkece terapi görmemiz lazım eğer bu günleri sağ salimen atlatırsak Artık ne yaşama şevkim ne hevesim var bundünyada Her gün daha iyi olacak dedikçe imtihanımız artıp değişip daha da zorluyor Rabbim iman kuran selameti versin Ölenlere ayrı üzülüyorum kalanlara ayr ;neye kime ne kadar daha üzülceğimi bilemiyorum Bir yandan da tedirginlik var bırada olursa naprız Oraları izledikçe sanki kendi fragmanımızı görüyorumm..Oy oyy ;
Ahh ya cok gecmis olsun cnmSelamm
Kuzenimde kist varmis yani ufakmis boyutu o da onemsememis kontrol ettirmesi lazimmis ara ara o da ettirmemis portakal kadar olmus ve patlamis.
Yatirmislar bobregini alabilirlermis saat 4 gibi hastaneye gectik haber alinca uyuyordu ilac serum etkisiyle ama agrisi cokmus etkisi gecince inlemeye basliyo dedi eşi
O bizi hayal meyal gördü gözünü acamiyordu bizde uyanmasın dedik cok durmadık.
Ordan markete gectik bu hafta okadar elim hic bisi gitmediki sogan bitmis yumurta bitmis kiz 2 gundur kurabiye diye ağlıyo
Hayat devam ediyor ama kalan enerjimde çekildi bitti sanki su deprem olaylariyla
Hic birsey yapmak istemiyorum.
İnsan olmayan da çok malesef, kardeşimin eşi anlattı dönerken uğradıkları petrol istasyonunda çocuklara çikolata alacakmış. 2 tanesine 150 tl demiş. Yani zaten evsiz kalmışsın onu da yeme sana lüks demek istiyorlar galiba. Fırsatçılar.Slm bacimlar
Gorumcemin kpderi falan geldi Hataydan.
Arabasini servise goturduler kociyle,on kaputu gordum evin onunde,ordan sag cikmislar Allaha sukur.Civiler batmis gibi delik desik araabanin onu
Koci kaymakamliga falan goturmus ,il degisikligi icin,evi agir hasarli,burda yasaar artik.
Gorumcem aradi sen buraya gel ,yemek yaptik diye,kociyle bulusup gittik.
Of cok zor ya,elde borek acmis gorumcesi(esinin kardesi)Hatay yemekleri yapmis,depremde vefat eden kuzenleri icin helva kavurmus.
O da aciisini oyle atiyor.
Benim malum Hatay ksiiri sevdami bilir,o halde baby yapaamadim kisir bugun diyoHafta sonu yapalim diyo.
Yolda gelemedik plakayi goren durdurdu,yemek soyleyelim,evimizi acaalim diye dedi.
Dinlenme tesislerinde falan para almamislar,zorla vermeye calistik diyo.
İyi insanlar var be hala
Eve geldik kizi uyuturken uyumusum.
Su saatte bezelye pisiriyorm
Cunku yemek yok yine bu evde
Gecmiş olsun inş böbreği kurtulurSelamm
Kuzenimde kist varmis yani ufakmis boyutu o da onemsememis kontrol ettirmesi lazimmis ara ara o da ettirmemis portakal kadar olmus ve patlamis.
Yatirmislar bobregini alabilirlermis saat 4 gibi hastaneye gectik haber alinca uyuyordu ilac serum etkisiyle ama agrisi cokmus etkisi gecince inlemeye basliyo dedi eşi
O bizi hayal meyal gördü gözünü acamiyordu bizde uyanmasın dedik cok durmadık.
Ordan markete gectik bu hafta okadar elim hic bisi gitmediki sogan bitmis yumurta bitmis kiz 2 gundur kurabiye diye ağlıyo
Hayat devam ediyor ama kalan enerjimde çekildi bitti sanki su deprem olaylariyla
Hic birsey yapmak istemiyorum.
İstanbul depremi için çok yakın diyorlar. Zaten olsa ölüp gideriz Türkiye biter. Hergün düşünmeden edemiyorum. Korktuğum ölmek değil. Çocuğumun bizsiz,bizim çocuğumuz olmadan kalmamız. Allah bununla kimseyi sınamasın.Selamm
Allah herkesin hepimizin yardımcısı olsun toparlanmak zor olacak Allah beterinden korusun elden bişi gelmiyor.
Yine hayat devam ediyor yine ise gidiliyor, yine yemek yapılıyor hersey yine..
Sadece günü kurtarcak kadar yemek yapiyorum günlerdir.
Bugün hamurisi yaptım.
Ama zoraki yaptım hic içimden gelmiyor hic bisi yapmak istemiyorum.
Borcam düştü dolapdan heryer cam oldu.
Kiler dolabindaydi küçük odada odayi komple boşalttım.
Süpürdüm sildim.
Simdi ist. Depremi icin konusuluyor
Esime benimde almam lazim.Slm bacimlar
Carsamba olmus yine
Ruh gibi gidp.geliyorum sadece.
Kociye mont aldim,oyle bir mental sagligimiz yok ama sevgililer gunu hediyesi .
Kargoya yeni verildi.
Kizla cikip cicek almislar bana.
Gul yaptirmis,Alya kendine de bi demet papatya almis
Benden pasta istedi,aksm gelirken aldim.
Yemek yoktu,konserve barbunya almislar gecen getirden,onlari isitttim yedik valla .
Yesil mercimek yaptm bugun icin.
Alyaya bi okul buldim gibi bakaalim,onumuzdeki hafta cmrtsi izinliyim,ozman gidip konuscm.
Cikis 18.00
Ben 18.30 da cikiyorm.
Servis benim yanima biraksa eve geliriz birlikte dedim.
Hayirlisi artik.
Koci servis icin kucuk daha diyo ama bakacagiz artiik.
Ben reklam pesinde oldugunu dusunuyorum.İgda Taha olayina bakiyorm,noldu o cocuga cidden ya
Abla Allah affetsin hic samimi gelmiyor bana,Dilan polat ben biraktim artik,isin icinde baska isler var diye paylasti.
İns cikar cocuk ya
Aile cok rahat,ilk gun babasina soruyolar nerde diye?Bilmem halasinda galiba diyo.
Kordinat veremiyor adam.
Cocugunun nerde oldugunu bilmiyor musun ya,ay bilemedim .İns cikar cocuk
Uzerine bina cokmus zemin kattaymisBen reklam pesinde oldugunu dusunuyorum.
Ama bukadar ortada yoktu nasıl cikacak yasiyorsa ortaya bilemedim.
Gercekten boylelerine diyecek bisey bulamiyorm.İyi geceler,
Sabaha çıkarsak şükür dediğim günlerdeyim.
Bugün bizim site yönetimi belge paylaşmış. Bina yapısıyla ilgili. Bizim 4 blok temeli birbirine bağlıymış. Ama zemin konusunda birşey diyemem. İstanbulun hangi zemini iyiki.
Doktorumla konuştum bugün.gerçekten bir kez saha taktir ettim doktorumu. Başka yerden mr ı kabul etti. Çeşitini belirtti çektir. Görüşelim dedi. Hiç hastaneye para kazandırayom derdi yok. Her daim pozitif konuşması da güzel. O ameliyat günümde de saatlerce orada bekledi beni. Acil hastayı aldılar benim hastam var ben bekleyemem demedi.
Şimdilik sadece muayene ücreti ödeyeceğiz. Mr ı yorumlayacak. İlaca devam edip etmemem gerektiğini söyleyecek.
Ben de tamamlayıcı sigortamla başka hastanede mr çektireceğim. Tavsiye edeceğiniz radyoloğu iyi bir hastane varsa yazın kızlar.
Bugün kardeşimle de konuştuk. Başka gelen depremzedelerle de ilgileniyırlar. Grup olarak. Depremzedeler için uğraşıyorlar. Kıyafet için hergün gelip kaç tane mont alan varmış.
Bir de kahvaltılık şeyler almışlar. Sonra ertesi gün yine kahvaltılık istenilmiş. Dün aldık demiş kardeşim. Sucuk salam yok denilmiş.
İş olanağı sununca işi beğenmeyenlerde oluyormuş. Aslında Allah tabiki kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama ne bileyim böyle zamanda sucuğu aramak ne.bunu çocuğu olan biri dese anlarım. Ama gencecik bekar insanlar istiyor.bir yıllık evde kira vermeden kalacaklar var. Ev sahibi evini açmış Allah razı olsun. Ama evde baharatlık yokmuş. Toplanan paradan baharatlık alınması isteniyor. Ne var koyarım kavanoza..
Bilmiyorum biz insanlarmı doyumsuzuz halimize şükretmiyoruz.
Yaaa ben de takip ediyordum onu. Ve ileri de daha da fenomen olur diye aklımdan geçirdiğim de olmuştu.Uzerine bina cokmus zemin kattaymisYan bina da uzerine cokmus.
Aile biliyomus vefatini ama sakliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?