- 21 Ağustos 2015
- 32.119
- 97.472
- 598
- 38
Fenomen bi kiz varmis Merve,onu hala bulamadilar.Bebekleri var nasil guzelGünaydın kızlar.. Herkese Hayırlı cumalar hayırlı Kandiller olsun inşallah..
Bende aynı sizler gibiyim.. Ruh gibi işe gidip eve gelip tv karşısına çöküp daralıp depresyona giriyorum..
Hayat kaldığı yerden hala devam edemiyor.. Normale nasıl döneceğiz ülkece bilmiyorum.. Ama bu olan afet beni gerçekten çok etkiledi..Çok çok üzgünüm...Oradakilere ayrı üzülüyorum.. Ölenlere enkaz altında kalıp çıkarılanlara .. Mucizelerde oluyor.. Ama ona rağmen giden canlar canımı çok yaktı
Kimbilir ne hayalleri vardı.. Ne umutları..Hepsi yarım kaldı.
Kimi annesini babasını kimi evladını kimide en yakınlarını kaybetti.. Kalanlarda yarım kaldı.. Belkide yaşadıklarına bile sevinemiyorlar
Bu acı kolay geçmeyecek sanırım..Rabbim herkese sabırlar versin.. Ölen kardeşlerimizi de inşallah şehitlik mertebesine erdirsin.. Aminnnnnn..
Kalanlara da akıl ruh ve beden sağlığı versin inşallah..Bizlere de tabi..
Bu olanlar bana hayatın çok kısa olduğunu hiçbirşeyi ertelememek gerektiğini de hatırlattı.. Umarım bu yaşanan acı olaylardan herkes kendi payına düşen dersi almıştır..
Bu çürük binaları yapanları buna göz yumanları da Rabbim bildiği gibi yapsın.. Umarım gerekli cezaları alırlar.. Yaptıkları yanlarına kalmasın inaşşah..Katili olduğu insanların vebali üstlerine olsun.. Rahat uyku uyuyamasınlar inşallah. Gerekli cezaları da alırlar umarım..
Benim evin onunden fay hatti geciyormis.Ben de yediğimden hiç tat alamıyorum.boğazım düğümleniyor. Anlatılmaz. Ve Elaya da o söylemeden istediği birşeyleri yapardım. Şimdi çok ektra birşey yapamıyorum.annemin yanına gidince belki biraz kafam toparlanır. Sonra da okul başlayacak aklım Ela da kalacak. Okulun karşısındaki pastanede oturup beklemekte aklıma gelmiyor değil. Korkular sardı
Selamm
Kuzenimde kist varmis yani ufakmis boyutu o da onemsememis kontrol ettirmesi lazimmis ara ara o da ettirmemis portakal kadar olmus ve patlamis.
Yatirmislar bobregini alabilirlermis saat 4 gibi hastaneye gectik haber alinca uyuyordu ilac serum etkisiyle ama agrisi cokmus etkisi gecince inlemeye basliyo dedi eşi
O bizi hayal meyal gördü gözünü acamiyordu bizde uyanmasın dedik cok durmadık.
Ordan markete gectik bu hafta okadar elim hic bisi gitmediki sogan bitmis yumurta bitmis kiz 2 gundur kurabiye diye ağlıyo
Hayat devam ediyor ama kalan enerjimde çekildi bitti sanki su deprem olaylariyla
Hic birsey yapmak istemiyorum.
Doğruymus TV yansıtmıyor diyorlar bir tanıdık daha var hatta ölenleri koyduklarını siyah torba bilr yok battaniyeye sarıp direk gömülüyor ölen o kadar çokkiEsimin mac oynadigi arkadaslari var icinden biri gönüllü gitmis
Madenciler için yok böyle bi cesaret adamlar insan gücü uzerinde cesaretindeler
Ufacik bir delik bulsalar burdan gireriz diyorlarmis girmislerde. Cok etkilenmisler korkusuzlar diyormus.
Zaten gorduk bunu kesinlikle işini bilen insanlardı en bastan beri sahada olmalıydilar.
Afat dedikleri burdan gönüllü gidenlere afat kiyafeti giydiriyorlar cogu bilgisiz yetersiz sanmayin isini bilen insanlar falan demis.
Bir de orada 1milyon ölü vardir tv gosterilen hic bisi diyormus.
Abartiyormu gercek mi bilmiyorum.
Orayı gören bilen tabiki herseyin daha net farkındadır.
Bugun kız uyudu bende uyku kaçtı
Ilacimida almadim dahada gelmez uykum.
Gecmiş olsun kardeşpayıbiz yine hastaneye yattik canim kizlar oglan bronsit oldu . bu kargasada zeytinlik aldik gelen parayla .hayat cok yogun simdi de atesli cocuk bekcisi olarak hastanede volta atiyorum .
deprem bolgesi cok zor ben kendime bir aile buldum ihtiyac sahibi .zaten durumlari oncesinde de kotuymus insallah her ay belli bir miktarla desteklemek istiyorum .beni bu akut donemden sonraki surec de cok korkutuyor .
ruh sagligimi korumak icin haber izlemiyorum ben artik .
saol canim saglikla cikariz insallahGecmiş olsun kardeşpayı
Aslında en iyisini yapıyorsun. Hepimizin psikolojisi allak bullak.biz yine hastaneye yattik canim kizlar oglan bronsit oldu . bu kargasada zeytinlik aldik gelen parayla .hayat cok yogun simdi de atesli cocuk bekcisi olarak hastanede volta atiyorum .
deprem bolgesi cok zor ben kendime bir aile buldum ihtiyac sahibi .zaten durumlari oncesinde de kotuymus insallah her ay belli bir miktarla desteklemek istiyorum .beni bu akut donemden sonraki surec de cok korkutuyor .
Ben de çok olaylar duydum.Bakmicam diyorum yine dayanamiyorum yuzu falan sis bir melek cikarilmisti enkazdan ölmüs
Bir cok kirigi varmis ve o an onu kurtaran adam video cekme derdindeydi cocuk zaten sokta ve nasıl acisi vardi nefesim kesiliyor dusundukce.
Nasil atlaticaz biz nasil nasil
sen nasil dayandin , nasil korktun o bedenin nasıl ya
Allahımmm nolur acıtma kimsenin canını
Artık ben dayanamiyorum
Ataklarim nuksetip duruyor carpintim oluyo
Ahh icimin sızısı gecmiyor
Annemlerin ev de fay hattı üzerinde.Benim evin onunden fay hatti geciyormis.
Anamlarin orda yok sukur .
O tarafa tasinssam ise cok ters,kiralar ucuk.
Kizla yatiyorm 10 gundr bendde,koci dedi boyle yasayamaZsin,ise gidiyosn yorgun.Tek kisilik yatakda uykumu da alamiyorm.
Normale donmek zorundayiz
Cok gecmis olsn cnmbiz yine hastaneye yattik canim kizlar oglan bronsit oldu . bu kargasada zeytinlik aldik gelen parayla .hayat cok yogun simdi de atesli cocuk bekcisi olarak hastanede volta atiyorum .
Gecmis olsun kuzulara.biz yine hastaneye yattik canim kizlar oglan bronsit oldu . bu kargasada zeytinlik aldik gelen parayla .hayat cok yogun simdi de atesli cocuk bekcisi olarak hastanede volta atiyorum .
saol canim insallah yarin cikariz artik .cocuk yataginda yatiyorum her tarafim agridi resmsnCok gecmis olsn cnm
oglani toparladik kiz kotu simdi de .bugunumuze sukur ama yine de eve gecebildik saol canim sordugun icinKardeşpayı çocuklar nasıl oldu merak ettim iyilermi
İnş kızda düzelir ister istemez birbirine gectioglani toparladik kiz kotu simdi de .bugunumuze sukur ama yine de eve gecebildik saol canim sordugun icin
Allah sifa versin insAllah güzelliğide.oglani toparladik kiz kotu simdi de .bugunumuze sukur ama yine de eve gecebildik saol canim sordugun icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?