Küçük Düşün Büyük Olsun!

Fenomen bi kiz varmis Merve,onu hala bulamadilar.Bebekleri var nasil guzel

Benim evin onunden fay hatti geciyormis.
Anamlarin orda yok sukur .
O tarafa tasinssam ise cok ters,kiralar ucuk.
Kizla yatiyorm 10 gundr bendde,koci dedi boyle yasayamaZsin,ise gidiyosn yorgun.Tek kisilik yatakda uykumu da alamiyorm.
Normale donmek zorundayiz

Slm bacimlar
Gecmis kandiliniz kutlu olsun
Dun kizi anama kitledi koci,arkadssiyla bulustu falan.Adam evde 3,5 yas grubuyla takilmaktan bunaldi.
Annem yemkler yapmis,kardesimler falan topladi bizi .
Ama biseyin tadi var mi yok.
Tvde o insanlari gordukce,masa kruuldu 10 dk surmedi toplandi.
Ordan kvdeme gectik kandillik.
Alya arabada bayildi zaten.
6 da uyandim.
Ortaligi topladim ciktm.
Yarin dip kose temizlik yapcm,ev elden gideyaah

Aiyy ben yine suraya bayilim mi
Eltimin diger kizi (sehir disindaydi buraya tayinleri cikti) onlarlada gorusmeyi kestim hepsi birbirinin aynısı zaten.
Aksam kandil msj yazmis bi de sokagin basina kadar gelip donuyormus cesaret edemiyormus gelmeye.
Bak bak kandili kullaniyor ozellikle o gün yaziyor bunlarda dini cokca kullanan tipler zaten vaaz cok severler ama icraatda sifirlar.
Cvp bile yazmadan sildim.
Hic kimseyle gorusmedigimden merakdan ölduklerine eminim.
Bu kızda maşa
Agzimi bozmak istemiyorum, bulasmak istemiyorum, uzak duruyorum yine bırakmıyorlar arkadaş yakamı.
Illa acik acik soylemem mi gerek sizi gormek istemiyorum diye? Kimseyle yüz göz olmadan uzak duruyorum herkesten. Yine rahat birakmiyorlar.
Ariyosun acmiyorum donmuyorum
Msj cvp yazmiyorum
Sosyal medyamdan cikarmisim
Nasil vizyonsuz, yüzsüz, arsiz tipler yahu.
Insana istenmedigi daha nasil anlatilir? Siz diyin

Doğruymus TV yansıtmıyor diyorlar bir tanıdık daha var hatta ölenleri koyduklarını siyah torba bilr yok battaniyeye sarıp direk gömülüyor ölen o kadar çokki
Bizim durduğunuz yer bile dedi Hatay TV anlattıklarından fazladır toplam sayındiyo
Çok sıkıntı hırsızlık çok oluyor dedi
Milletin araçlarını çekiciyke çekip satıyolarmıs ne diyim ya insanlar ölmüş ama diğer vicdansızlar Allah bildiği gibi yapsın onları

Bakmicam diyorum yine dayanamiyorum yuzu falan sis bir melek cikarilmisti enkazdan ölmüs
Bir cok kirigi varmis ve o an onu kurtaran adam video cekme derdindeydi cocuk zaten sokta ve nasıl acisi vardi nefesim kesiliyor dusundukce.
Nasil atlaticaz biz nasil nasil
sen nasil dayandin , nasil korktun o bedenin nasıl ya
Allahımmm nolur acıtma kimsenin canını
Artık ben dayanamiyorum
Ataklarim nuksetip duruyor carpintim oluyo
Ahh icimin sızısı gecmiyor

biz yine hastaneye yattik canim kizlar oglan bronsit oldu . bu kargasada zeytinlik aldik gelen parayla .hayat cok yogun simdi de atesli cocuk bekcisi olarak hastanede volta atiyorum .
deprem bolgesi cok zor ben kendime bir aile buldum ihtiyac sahibi .zaten durumlari oncesinde de kotuymus insallah her ay belli bir miktarla desteklemek istiyorum .beni bu akut donemden sonraki surec de cok korkutuyor .
ruh sagligimi korumak icin haber izlemiyorum ben artik .

Gecmiş olsun kardeşpayı

İyi geceler.
Dün gece 3 te uyuyan Ela bu sabah 9:30 da uyandı. Evde olsa 11 i geçerdi uyanması. Tabi heyecan içinde. Sıradan sarıyor kuzenlerini. Şuna gidelim buna gidelim.
Sabah sabah uyuyorlardır dedim. Bahçeye çıkacağım diye tutturdu.
Bu ara birilerini görünce yapacağım yapacaksın çekişmemiz çok.
Kardeşime mesaj yazdım uyanınca geçti oraya. Kahvaltıyı birlikte yaptık. Daha önce bahsettimmi hatırlamıyorum. Ablam da gelmişti bizimle.
Kuzenlerime geçtik öğleden sonra. Geçmiş olsun dedik sarıldık. Resmen daire çizer gibi sallandığını söylediler. Soğukta donduklarından yiyecek ekmek bile bulamadıklarından uyku tutmadığından tüm çaresizliklerini anlattılar.
Allah birdaha kimseye yaşatmasın. Tabi yakınlarını kaybedenler de var.
Gün öyle geçti. O ara çocuklar kardeşimdeydi. Oyun oynadılar sürekli. Kardeşim de yemek hazırlamış sağolsun. Geldik yedik.
Markete gittik. Ablam anneme marketten ne lazımsa al dedi. Kesesine bereket.
Kuzenimin eşi maraşa teyzemi ve eşini almsya gitmişti. Onlar akşam geldi çağırdılar ama bir duş alsın dinlensin insanlar dedik. Kuzenimin eşi de dün gitti bugün döndü. Uykusuzdur. Yarın geliriz dedik.
Akşam bizim gelin çaya çağırdı. Hepimiz oradaydk. Kardeşim geldi yüzü solmuş dudaklar uçuk. Yorgunluktan. Hepsi koşturdu depremzedelere Allah razı olsun.
Biraz iyi geldi anneme gelmem moral oldu.
Akşam bizim kızlar plan yapmış kardeşimde kalacakmışız. Diğer kardeşimin oğlu da kalmak istedi. 4 kuzen kalacaklarmış. Tabi bizim annem de kalma konumuz vardı. Ben Elayı bırakmak istemedim. Aklım onda kalacaktı. Bir de gece kesin anneeem gelsin diye ağlar dedim. Zaten deprem psikolojisinden nasıl bırakayım.
Sonra dedim biz üç kardeş bayanlar bir evde kalalım erkekler bir evde kalsın dedim.
Çünkü Ela başladı anne sen de kal diğer yeğenim de başladı annesine kal demeye. Uyudular. Gelinden olan yeğenim uyumamış kalktı eve gideveğşm diye ağladı. Ondan beklemezdim. Neyse gelip aldılar. Ev hemen dibi zaten. Kızımla bir evde uyuyorum içim rahat. Eşlerde annedeler.
Uzun uzun anlattım. Hakkınızı helal edin. Hem biraz kafanız dağılmış olur.
Dip not; ilk işim dolapları duvara monte ettirmek. Ondan dolayı da sıkıntı yaşayan çok.

Aslında en iyisini yapıyorsun. Hepimizin psikolojisi allak bullak.
O kadar çok deprem gördüm ve deprem korkumu yendiğimi düşünüyordum. Yanılmışım ya da kızımdan dolayı bu telaşım
Çok da geçmiş olsun Allah şifa versin

Ben de çok olaylar duydum.
Sanırım yaşayanlar ömür boyu unutmaz

Annemlerin ev de fay hattı üzerinde.
Aslında her yer fay ülkemizde. Yanlış olan önlemlerin alınmaması.

Cok gecmis olsn cnm

Gecmis olsun kuzulara.
Bilmiyorum icim cok acıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…