Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cmrtsi geldi,giidiyor suruyor 5 dk tutmuyor gidip yikiyor,10 dk sonra yine suruyor
Suyla cikmasini sevdim ama.

Slm bacimlar
2 gun evde olup gelemeyisim
Dun sabah kizla ciktik biraz,kargom vardi onu verdim.
Avm yaptik,Migrosa girdik falan.
Baloncuk yapma aleti bide Elsa tac setiyle yirttim haftasonu 100 tlden
Buyuk oyuncak almadi sukur.
Aksam ustu kursunluya gittik,ordan Gemlik adatepeye yemek yedik falan.
Pazar sabahi tersinden kalkmis koci
Tum gun toksik toksik gezdi evde deli etti bizi
Kusu salmis sabah,kahvaltiya gidelim dedi,onu ne saliyosn cikacaksak
Kafese geri sokmasi zor,ele almiyoruz isirmaya alismasin diye.
Tam kafese sokacak Alya ciglik atiyo hayvan geri kaciyr falan ,basladi soylenmeye.
Neyse ciktik evden,Abdal firin var bzim burda,pazarlari mumkun degil yer bulmak,simitciler var kahvltilik satiyolar alip oturuyosn ama bi kuyruk oluyo metrelerce.
Nyse girdi o kuyruga,biz de 2 tabure bulduk oturduk Alyayla .
1 saate yakin beklemistir kuyrukta,geldi buraya ne oturdubnuz,yok sut niye aldin yemicek simdi soyleniyor.
Bir hamile kadin gelmis kyrukta bana da alir misiniz demis,arkadaymis bizimki kadin beklememis gitmis kimse almamis(kadin kart vereyim demis,insanlarda bi garip al 2 simit nolck)
Neyse o kadina bi poset simit almis tahinli faln.Kadini aradi bulamadi.
O na da sinirlendi
Hayir kadinin haberi yok seni mi bekliyck yani.
Simit falan almis,kahvaltilik alayim dedim,ona da soylendi.
Dur bi siparis veriyosn diyo bana.
Ay dedim bi sus artik,bin yillik Bursaliyim,buranin usulunu senden ogrenmicem dedim artik.
Tabiki adam geldi abi kendiniz aliyonuz onu,biz icecek dagitiyorz dedi ona da bozuldi djjdjx
Cocuk 1 simide yakin yedi,cevizli lokum yedi daha ne yesin?
Ben 1;5 simit yarim tahinli yedim.
Almis bi dunya sey yemediniz yine kaldi diyo.
Kalk dedim gidelim yoksa bana geliyolar dedim.
Oyle tum gun soylendi
İs yapiyo siva 2 gundur soyleniyo herseye.
Boyle duvardan duvara carpasim var o noktaddayim.
Allahtan ise gidiyorm yoksa evde oturamayuz yani biz bu arkadasla
Cidden toksiklesiyor boyle.

Aksm icin İzmir kofte yaptim.
Yok ben ac dgilim falan dedi,biz yedik Alyayla.
Saat 21,00 tam cocuk uyucak aciktm dedi
Hadii ona yemek hazirla Alyanin uykusu acildi.
Bende yicem dedi sirf uyumamak icin,oynadi oynadi birakti tabi.
Krem faslimiz var,cilek almis cocuga bu hafta hatir hatir kasiniyor,krem suruyorz aksmlari,ciglik kiyamet.
Zyreck surekli vermek istemiyorm ilac sonucta diye.
Bagirtma onu simdi surme krem diyo.
Olur dedim yara yapsin heryrini surmeyeyimde.
Valla zor anacim,akli olan evlenmesin

Yerinde olsam hastane ücretini kocan versin sende o parayı koy kenara alacagım bi istediğin oldugunda harcarsın iyilik yapmayacaksın
Ben öyle yapıyorum saklıyorum yoksa lafı çenesi durmuyor
Mesela bugün markete gittim sen habire harcıyorsun para dayanmıyor dedim ki sen yemezsen bende almam bazenn tahammülüm on numara oluyor ya
Deli oluyorum aldığım yumurta vanilya Kaşar bunlar yani

Selamm
Bayadir nefes darligim var carpintim zaten var panikatakdan diyordum hep ama ailede sulalede astim, alerji gecmisi bolca var
Hep erteliyordum.
Dedim bi baktırim.
Solunum testi, akciger grafisi falan verdi.
Solunum testi ne öyle ya hem ilacli vermis hem ilacsiz iyi bir doktora denk geldim yine şansıma (hep dev. Iyi doktorlara denk geliyorum şükür)
Aradaki farki anlayalim diye ilaclada bakiyor gercekden cigerden mi kaynaklı diye..
Bekliyorum ilac verdiler tekrar cekicekler.
Ay ufle tut nefesini falan kacincida yapabildim nefesim yetiyor fakat ben panik yapiyorum nefes alamiyorum diye
Burnunu falanda kapiyorlar tut nefesini diyo.
Bu nefesle sen nefesini daha uzun tutabilirsin diyor bana ama tutamiyorum arkadasim olcekmisim gibi geliyor.
Neyse cok sukur bisi cikmadi.
Ama eve gelmem tam14.00 oldu
Sabah 08.30 da cikmistim esimle
Onu bekle rontgende bekle sonuc gostermeye bekle. Her katda bir bekledim yani.
Eve geldim kiz kapida bekliyo kiyamadim onada havada miss
Aldim ciktik.
Eczaneye ugradik ordan a101 ordan parka geldik direk uyudu 3 saate yakinda uyudu iyi yoruldu.
Bende o ara hemen yemek yaptim.
Nohutlu pilav, musakka, tavuk sote(oglan patlican yemiyor malum) diyorum ya illa biri bisi yemiyor bu evde.
Annemde manti pisirmis verdi
Valla bu ara bana yemek versinler yeter yemek veren altın bulsun baska bisi istemem ilac gibi geliyor.
Evde baska bisi yapamadim ama yarin toparlarim artık.

İhlamur, meyve faslinda erbaslar.
Oglanda grip olmus o da sabah ilac yazdirmis saglik ocagina gitmiş.
Ev yine revir moduna geciyor korkayrum ondan.

Bi ablama ıhlamur verdim 1 poset dedemin anneannemin hayrına dua edin dedim.
Toplariz yine haziranda insallah.
Birazda para verdim onun cevresi genistir ihtiyaci olan birine bisi al dedim.
Kizin kiyafetlerindende 1 poset verdim.
Haftaya diger ablaya gidip esyalari birakmam lazim.
Konustum gelicem diye pasta börek bisilerde yaparim götürürüm.
Birazda erzak alırım
Onda biraz ilerimizi görüyorum
Esi vefat etti oldu baya
Gelinle anlasamadi (bir oglu bir kizi var) damadindan cekiniyor rahat edemedi kizinda.
Kuş kadar emekli maasiyla kiraya cikti etrafin yardimiyla napsın.
Belediyeyede yazilcak yardima.
Allah bereket versin insAllah.
Hep esi icin bir gözde olsa evim olsaydi bir ev biraksaydi diyo hep

İyi geceler herkese,
Öksürük krizi yine başladı bugün.uyuyamadım. Yarın okula göndermem. Veli toplantısı var. Onu da alır giderim toplantıya.
Gündüz kahvaltı yaptık. Topla okula bırak eve gel. Ütü yaptım birikmişti. Okuldan almaya gidene kadar ütü yaptım. Bitirdim. Namaz kılıp çıktım. Aldım geldim. Ütü yaptıklarımı dolaba yerleştirdim. Dünya hayatına döndük galiba. Yığıldı işler.
Tam kara kara düşünüyordum yemek ne yapsam. Hiç de yapasım yoktu. Eşim aradı. Kıza ayakkabı bakmaya gidelim avm ye. Yemek de yeriz dedi. Ohhh içime su serpti.
Gittik baktık ayakkabı. Çünkü bir tane bile ayakkabısı olmuyor. Hepsi aynı anda küçük gelmeye başladı. Kaldıkmı ayakkabısız.
Baktık 28.5 numara adidas aldık. Beyaz. Çok yanaşmadım ama eşim istedi.
Beyaz olsa da çamaşır makinasına atıp yıkayıverdiğim çoktu. Şimdi aldığımız makinaya atılmaz diye düşündüm. Okulda bile parka bahçeye çıkıyorlar kapkara oluyor ayakkabı. Geçen de de solucan elinde resim çekmiş öğretmeni paylaşmış. Solucanı da eline alacak kadar hayvan sevdalısı kızcağızım. Kertenkeleye de timsah deyip sevmeye getirdiğine de şahit oldum.
Neyse olmazsa ikinci el spor ayakkabı bakmaya niyetim var. 28.5 numara satan varsa haber verin müşteri hazır :)
Bugün ayakkabı da pembe yok diye bu ayakkabı ayağımı ağrıtıyor diye mırın mırın mırındandı.
Ahh ahh o kadar ayakkabı bulamayan var. Ben hiç unutmuyorum. Spor ayakkabım yoktu. Annem pazardan ucuz bir ayakkabı almıştı. Ablamla spor derslerinde sırayla giyerdik.
Yine de olsun. anne senin gibi bir annem olmasını çok istemiştim demesi bile dünyaya bedel. Bugünlerde güzel güzel sözleri bile söyleyemiyorum. Paranoyak oldum iyice.
Ya kötü bir şey olur üzülürse diye düşünmek bile çok acı verici. İnşallah çabuk atlatırız bu pdikolojiyi.

selam kizlar
isyerinde ciddi skntilarim var .mart nisan burdayim sonrasinda 3 ay gorevlendirme gelecek .geri donmeyi dusunmuyorum isyerine skntili biri var tepemizde Allah sabir versin modundayim bakalim hayirli kapilar acilir insallah
Hakkında hayırlısı olsun canım. Üzüldüm ama

Parayı ablam onun hesabına gönderdi. Doktor parası için kullanırsınız dedi.
Ben ailemin yaptıklarını genelde söylüyorum. Çünkü bu defa olay onun ailesi yapıyor benim ailem yapmıyor moduna döner. Bu durumdan da rahatsız olurım kesin.
Harcadığıma laf etmez şükür. Aksine bana cimri der almıyırum yapmıyorum diye.
Ama verse de harca dese de. Böyle bazen saçma konuşmaları beni uyuz ediyor.
Bir de hep benim ailemin yaptığı görünmüyor. Ama kendi ailesinin yaptığı şahlandırılıyor. Öyle yapınca da ben de ona göre davranıyorum. Kısır döngü yıllardır aynı.
Şakada yapsa laf olsun diye söylese de gerçek de olsa hepsi aynı kapıya çıkıyor

Aynı şekil. Aç değilim. Saat 22 acıktım ne yesem :) hiç oralı olmuyorum.
Kardeşime de evlenme aklın varsa dedim diye, şimdi bana sorun olsa anlatmıyor
Sadece geçen bir konu üzerine yazdı. Canı sıkkınmış gelip sarılıp ne oldu vs hergün teselli eder gibi ilgi göstermemiş. Şimdi de uyıdu horul horul dedi.. Çok şey bekliyorsun dedim.
Evlilik pışpış sevgili olmak gibi olmadığını belirttim. Sevgiliyken de böyleydi dedi. Eee ne diyim ben sana demiştim demek de istemedim. Oralı olma. İstediğinde aklına eseni yap dedim. Yani onun istediği gibi hareket etme demeye getirdim. fişfişleyen abla

Ailesi
Ne yaparsa yapsın on numaradır bizimkiler yapsa olmaz işte buna kızıyorum ya benim ailem hiçbişey yapmaz burasıda var onunkilerde yapmaz yapıyomus gibi anlatıyorlar ya olmayanı ailesi en iyisi uzak kalmak

Ailesi
Ne yaparsa yapsın on numaradır bizimkiler yapsa olmaz işte buna kızıyorum ya benim ailem hiçbişey yapmaz burasıda var onunkilerde yapmaz yapıyomus gibi anlatıyorlar ya olmayanı ailesi en iyisi uzak kalmak
Aynı yapıyorlar ailelerimiz. Kıyaslamaya hiç gitmem. Herkes durumuna göre yapar.
Ama hep teyze ve dayısı kirada evleri yok mantığı. benim ailemdeki herkesin evi var. Bedavaya ev sahibi olmadılarki. Herkes hergün evde et yemedi onlar gibi. Paraları saçıp savurmadılar. Onlar da alsaydı ev. Durumu olmaz ev alamaz bunlara asla laf söylemem ama varken almayıp sonra acındırılmasından da nefret ederim. Ben evim olsun diye yıllarca çalıştım. Metrobüslerde milletle dibdibe gittim geldim işe. Ee o zaman teyze de eltim de evde oturuyorlardı..
Bugün eşim kardeşiyle konuşmuş. Eşimin yorumu şu; teyze bana bozulmuş. İşte sormamışım akrabaların ne durumda diye. Diyarbakırda üç beş akrabası var o da uzaktan skraba. Benim annem babam maraştaydı o deprem gecesi. Annem babam orada teyzem kuzenlerim var. O esnada zaten sürekli onlarla diyalogtaydım. Yahu annem babam orada ve bunu eşim söylemiş kendi de sormadı arayıp. Tabi hep peşinde döneceğiz. Bugünlerde Elayı bile aramıyor görüntülü.
Eşim de anlattı. Kardeşine demiş ne akrabası kızın annesi babası oradaydı onun akrabasınımı düşünecekti demiş.
İyidir hoştur ama işte teyzenin bu hallerini sevmiyorum. Eşim de onu aramıyor diye bayağı bozuk. Bakalım ne olacak.

İyi geceler kızlar
Bugün sabah arkadaş kahvaltıya geldi. Kahvaltı sonra oturduk saat 14:30 gibi gitti.
Hazırlandık okula gittik elayla. Toplantıya geçtim sınıfta bıraktım onu.
Toplantı güzel geçti. Sınıfta stajyer öğretmen vardı.
Toplantıda aile katılımı çocukların durumu vs konuşuldu. Yemekler çeşitlenecekmiş.
Ben önemli değil dedim. Zaten geç kahvaltı yapıyor. Eve geldik. Eşim yemek yemeyeceğim dedi. Bize mantı ve çorba yaptım.
Mart ayı geldi. İnşsllaah çok güzel bir ay olur

selam kizlar
isyerinde ciddi skntilarim var .mart nisan burdayim sonrasinda 3 ay gorevlendirme gelecek .geri donmeyi dusunmuyorum isyerine skntili biri var tepemizde Allah sabir versin modundayim bakalim hayirli kapilar acilir insallah
Allah iyi insanlarla karsilastirsinCidden toksik insanla calismak cok zor

O klasikdir zaten bizimkiler bi bag bagislar gozukmez,onlarinkiler 1 salkim uzum verir yere goge konulmaz .
Ben artik biraktim.
Bazen Alyaya bunu kim aldi falan diyor yeni bisey oldugunda,Alya tam bir firlama
Kim alsin?teyzem aldi baba diyor fjfjfj
Koci sok

Slm bacimlr
Dun bizimkiler oyun grubuna flaan gitti,ordan oyun parkina.
İs cikisi bana da gel oraya dediler,7 de gittim yemek falan yedik 22.00 da kapanirkn zor cikardk kizi
Eve geldik hemen dus uyku.
Dedim yemegim az var yanina eklerim biseyler,masallah yemisler oglen İzmir kofte vardi.
Ve bunu bana eve geldigimde soyluyorlar
Ne yapayim o saatte,2-3 dolma vardi etli Alyaya onu isittim(aa onu gormedik gozumuzden kacmis diyolar birde)
Bize de gozleme yaptm.
2 gun temizlik yaptik guya h.sonu suan ev yerle bir.
Kizla oyun oynadik uyumusuz,simdi ispanak kavurdm,yemezlerse oglen aksama yemek olacak.

Aynı sahneler. Bizim kızlar diş geçirecek onlara kesin ilerde. Şimdiden diyor çok bıdıbıdı yapıyorsun baba diye
Annemlere de gitme konusunda, sen burada durursun tek başına biz annemle gideriz diye söylüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…