- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.472
- 598
- 38
Cmrtsi geldi,giidiyor suruyor 5 dk tutmuyor gidip yikiyor,10 dk sonra yine suruyorBenimkide hemen tirnaklarima bakiyo ben surunce.
Ten rengi duruyorum mesela onu bile hemen anliyo ojemi bu diyo :)
Sana sonra surcez diye kandiriyorum oyuna daldiriyorum.
Unutuyo o ara sakladim hepsini gorunce sür diye geliyo.
En son babasina surdurtuyordu bir ara ben surmeyince.
Esime dedim senide oje sürerken gördüm ya :)
Sevmez pek insan kendi evladi olunca yapıyormuş demek.
Yerinde olsam hastane ücretini kocan versin sende o parayı koy kenara alacagım bi istediğin oldugunda harcarsın iyilik yapmayacaksınSelam kızlar,
Bir mola arası yazayım dedim.sabah kahvaltı yaptık. Bahçeye bisiklet sürmeye çıktılar. Ben de evde işe giriştim. Biraz da telefonla konuştum.
Arkadaş akşam çaya çağırdı. Kızlar ağlanmış bisiklet sürmekten dönerken. Sen bize gel ben size gideyim diye.
Benim koci de film izleme derdinde. Haftalardır hiç adapte olup izleyemedim.
Sabah da zaten kızdım kociye.
Ablam önceki akşam dönerken markete uğradı alınacak birşey varmı dedi. Ben de ona irmik helvası yapmak istiyordum. İrmik şeker yoktu evde onları istedim. Almış. Yanında da Elaya abur cubur almış. Bir de fındık ezmesi almış.
Eşim kahvaltıda sordu senmi aldın diye. Ablam aldı dedim. İşte aldığı diğer şeyleri de biliyor. Bana demezmi havlu kağıt aldıraydın. Esprisi bile hoş değil.
Ben de dedim merak etme aldığı şeylet havlu kağıttan pahalı. Ve sen millete laf ediyon ama senin de aşağı kalır yanın yok dedim. Ağzını açıp birşey diyemedi.
İnsan birisi ile ilgili konuşurken önce ben nasılım diye düşünmeli bence.
Valla açıkcası teyzeyi arayıp biraz bize gel demeye niyetim vardı. Böyle zamanda küslük olmasın diye ama eşimin bu konuşma şeklinden sonra vazgeçtim. Ablam daha iki gün önce hastane doktor paramı da eşime gönderdi.
Teyzesi dayısı para verse ayyy vermeyin vermeyin oluyor. Benim ailem verince şunu da yapsaydı oluyor.
Teyzesiyle konuşmuyor bu ara küstü. Hiç barıştırmaya uğraşmayacağım. Çünkü her defasında ben barıştırdım. Benden bu kadar.
Hakkında hayırlısı olsun canım. Üzüldüm amaselam kizlar
isyerinde ciddi skntilarim var .mart nisan burdayim sonrasinda 3 ay gorevlendirme gelecek .geri donmeyi dusunmuyorum isyerine skntili biri var tepemizde Allah sabir versin modundayim bakalim hayirli kapilar acilir insallah
Parayı ablam onun hesabına gönderdi. Doktor parası için kullanırsınız dedi.Yerinde olsam hastane ücretini kocan versin sende o parayı koy kenara alacagım bi istediğin oldugunda harcarsın iyilik yapmayacaksın
Ben öyle yapıyorum saklıyorum yoksa lafı çenesi durmuyor
Mesela bugün markete gittim sen habire harcıyorsun para dayanmıyor dedim ki sen yemezsen bende almam bazenn tahammülüm on numara oluyor ya
Deli oluyorum aldığım yumurta vanilya Kaşar bunlar yani
Aynı şekil. Aç değilim. Saat 22 acıktım ne yesem :) hiç oralı olmuyorum.Aksm icin İzmir kofte yaptim.
Yok ben ac dgilim falan dedi,biz yedik Alyayla.
Saat 21,00 tam cocuk uyucak aciktm dedi
Hadii ona yemek hazirla Alyanin uykusu acildi.
Bende yicem dedi sirf uyumamak icin,oynadi oynadi birakti tabi.
Krem faslimiz var,cilek almis cocuga bu hafta hatir hatir kasiniyor,krem suruyorz aksmlari,ciglik kiyamet.
Zyreck surekli vermek istemiyorm ilac sonucta diye.
Bagirtma onu simdi surme krem diyo.
Olur dedim yara yapsin heryrini surmeyeyimde.
Valla zor anacim,akli olan evlenmesin
AilesiParayı ablam onun hesabına gönderdi. Doktor parası için kullanırsınız dedi.
Ben ailemin yaptıklarını genelde söylüyorum. Çünkü bu defa olay onun ailesi yapıyor benim ailem yapmıyor moduna döner. Bu durumdan da rahatsız olurım kesin.
Harcadığıma laf etmez şükür. Aksine bana cimri der almıyırum yapmıyorum diye.
Ama verse de harca dese de. Böyle bazen saçma konuşmaları beni uyuz ediyor.
Bir de hep benim ailemin yaptığı görünmüyor. Ama kendi ailesinin yaptığı şahlandırılıyor. Öyle yapınca da ben de ona göre davranıyorum. Kısır döngü yıllardır aynı.
Şakada yapsa laf olsun diye söylese de gerçek de olsa hepsi aynı kapıya çıkıyor
Aynı yapıyorlar ailelerimiz. Kıyaslamaya hiç gitmem. Herkes durumuna göre yapar.Ailesi
Ne yaparsa yapsın on numaradır bizimkiler yapsa olmaz işte buna kızıyorum ya benim ailem hiçbişey yapmaz burasıda var onunkilerde yapmaz yapıyomus gibi anlatıyorlar ya olmayanı ailesi en iyisi uzak kalmak
Allah iyi insanlarla karsilastirsinselam kizlar
isyerinde ciddi skntilarim var .mart nisan burdayim sonrasinda 3 ay gorevlendirme gelecek .geri donmeyi dusunmuyorum isyerine skntili biri var tepemizde Allah sabir versin modundayim bakalim hayirli kapilar acilir insallah
O klasikdir zaten bizimkiler bi bag bagislar gozukmez,onlarinkiler 1 salkim uzum verir yere goge konulmaz .Parayı ablam onun hesabına gönderdi. Doktor parası için kullanırsınız dedi.
Ben ailemin yaptıklarını genelde söylüyorum. Çünkü bu defa olay onun ailesi yapıyor benim ailem yapmıyor moduna döner. Bu durumdan da rahatsız olurım kesin.
Harcadığıma laf etmez şükür. Aksine bana cimri der almıyırum yapmıyorum diye.
Ama verse de harca dese de. Böyle bazen saçma konuşmaları beni uyuz ediyor.
Bir de hep benim ailemin yaptığı görünmüyor. Ama kendi ailesinin yaptığı şahlandırılıyor. Öyle yapınca da ben de ona göre davranıyorum. Kısır döngü yıllardır aynı.
Şakada yapsa laf olsun diye söylese de gerçek de olsa hepsi aynı kapıya çıkıyor
Aynı sahneler. Bizim kızlar diş geçirecek onlara kesin ilerde. Şimdiden diyor çok bıdıbıdı yapıyorsun baba diyeO klasikdir zaten bizimkiler bi bag bagislar gozukmez,onlarinkiler 1 salkim uzum verir yere goge konulmaz .
Ben artik biraktim.
Bazen Alyaya bunu kim aldi falan diyor yeni bisey oldugunda,Alya tam bir firlama
Kim alsin?teyzem aldi baba diyor fjfjfj
Koci sok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?