Hosgeldin tabikimerhaba :)
bende katılabilir miyim..
maaşımdan 15 günde 3000 para harcamişim..
ve para biriktirmek istiyorum.
şöyle hedefim var.Hosgeldin tabiki
Umarım aylar ve sene sonunda istedigin birikime ulasmis olursun
Markete listeli gidiyorum benşöyle hedefim var.
aylık kendime para harcama: 1000
onu da gerekli şeylere harcamak istiyorum.
tam bi çikolata canavariyim..
hatta market düşkünüm.. markete uğramadan eve gitmezdim.. öle alışkanlık hale geldim ki. gidince 100-150 lira harciyorum.
artık dedim yeter..
bişeyler yapmak istiyorum.
yapacagim.:)
markete gecerken ugramak benim cuzdanimin fare deligi gibi olduMarkete listeli gidiyorum ben
Listem dışına cikmamaya gayret ediyorum cunku onuda alayim bunuda alayim derken sonu gelmiyor
Birde anladigim bekarsin yani maasini sadece kendin icin kullaniyorsun sanırım
Eger böyleyse önce maasindan birikimini ayır derim
Misal bir borcun var onu odedin ya da kredin
Direk gr alırdım ben olsam ve unuturdum.
Hayır evliyim 6yaşında kızım varMarkete listeli gidiyorum ben
Listem dışına cikmamaya gayret ediyorum cunku onuda alayim bunuda alayim derken sonu gelmiyor
Birde anladigim bekarsin yani maasini sadece kendin icin kullaniyorsun sanırım
Eger böyleyse önce maasindan birikimini ayır derim
Misal bir borcun var onu odedin ya da kredin
Direk gr alırdım ben olsam ve unuturdum.
Teyzede teyze hani kız haklı ya keşke benimde öyle teyzem olsaO klasikdir zaten bizimkiler bi bag bagislar gozukmez,onlarinkiler 1 salkim uzum verir yere goge konulmaz .
Ben artik biraktim.
Bazen Alyaya bunu kim aldi falan diyor yeni bisey oldugunda,Alya tam bir firlama
Kim alsin?teyzem aldi baba diyor fjfjfj
Koci sok
Bugün de benim aklımdan geçmişti bir de T Tutunamayanlar777 geçti aklımdan. Ama çoğu kişi buruk yazmıyor ondan yazmak istemedim kimseye.Iyi geceler herkese binazenin9320 vardi neden yazmiyo artik merak ettim .
Herkese merhabalar. Benim de aklımdan hepiniz geçtinizBugün de benim aklımdan geçmişti bir de T Tutunamayanlar777 geçti aklımdan. Ama çoğu kişi buruk yazmıyor ondan yazmak istemedim kimseye.
Buraya biraz yazıp okuyunca içim ferahlıyor.
Tarifi yok içimdeki hislerin. İlaç bile etki etmiyor
Cok cok cok zor yasananlar suan bile yazarken ve hep o kiz cocugu geliyor gozumun onune agliyorum. Kendimi surekli oyalıyorum aklima gelmesin diye. O sureti hep gözümde.Herkese merhabalar. Benim de aklımdan hepiniz geçtiniztr_lelli yedirenk79 babyloading87 nazenin9320 citl K kardespayi bir kaç kere yazdım ama sildim, normale dönmek çok zor çünkü.
Umarım hepiniz iyisinizdir, arada yazalım bence birileriyle haberleşmek bir nebze de olsa iyi geliyor.
Sevgiler herkese..
Onu bende etiketlicektim acaba depremde tanidiklarimi vardi merak ettim bendeIyi geceler herkese binazenin9320 vardi neden yazmiyo artik merak ettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?