Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bereketli olsun insAllah

Borsadan batmadım ama bir kazanıp bir düştü çok kazancım olmadı. Pek bir anlam veremedim. Bu ara çok durgun.
Bilmek ve takip gerekiyor.
Borsa takip işi işin olmayacak onla sürekli ilgi istiyor bilgim yok ama hiç anlamam
Kız bende öyle cumhuriyet almıs tık 6400 şimdi 8 küsğrmü olmus
Altın malum mayısta olan olacaklar için fırlayacak diyolar dolar 30 tl görecek diyende var ama ben Altıncıyım alabilirsem bir çeyrek alayım diyorum
ben uzun zamandir yatirim egitimleri aliyorum . aslinda kendimiz gelistirmemiz gereke cok fazla alan var ama ogrenmek lazim .borsa,fonlar bence cok ciddi emek istiyor.
Zor ya kolay değil borsa
Bana göre hiç değil ugras amam emek Gercekten
On parmagında on marifet doktor borsa muhasebe yok yok

Ayrı konu açmıştım ama sizlere de sorayım. Fiziki altın olarak cumhuriyet altını mı önerirsiniz yoksa sertifikalı gram altın mı?

İyi geceler,
Elayı uyuturken sızmışım. 1 saatte ancak uyudu.son dakika bu çene nerden geliyor diye düşünüyorum. Hiç susmak bilmiyor yatakta en son uyumuş numarası yapıyorum
Bugün doktoruma gittik. Raporu ve cd yi inceledi. Gayet temiz güzel dedi.çok şükür geçti gitti. İlaç için nisan mayıs ayı günde iki defa devam et. Haziran temmuz günde bir defa iç sonra bırak dedi. Seneye martta görüşelim tekrar dedi.
Herzamanki gibi cana yakın gülen yüzüyle gerçekten bir kez daha emeğine sağlık dedik.
Muayene ücreti 1800 ödedik. Paspuan falan bahsetti oradaki ilgilenen görevli.çok bilgim yok ama yeniden geleceğim için uygulayın dedim.
Hastaneden çıktık, arkadaşa uğradık. Ela tabi şımardı. Çünkü arkadaştan yüz bulunca :)
Dönüşte trafik vardı. Eve geçmeden dışarda yemek yedik.
Sabah giderken ilaç içeceğim diye birşeyler yedim. İlacı içmeyi unutmuşum
Doktora oruçtan dolayı ilaç saati konusunu dorduk. Enerjini tüketme tutmasan daha iyi olur dedi. Ben pek sormam bu konuları. Pek de anlatmam namaz kılıyorum oruç tutuyorum diye.Eşim sordu :)
Tabi ne yapsam bilemedim. Çalışırken hiç oruç tutamıyordum.Evdeyken de Ela bebekken tutmadım. İki yıldır tutuyordum. Bu yıl da nasip olmayacak sanırım.
Şimdiden hayırlı ramazanlar herkese

citl keske hepsini iyi yapabilsem canim ama beceremiyorum ya .suan evi b.k goturuyor yarina yemek yok .elimde aylardir bir makale yazilmayi bekliyor .borsa icin bir kac sey bakicaktim baya dustu diye tavani seyrediyorum suan
Ben vesbe ve ereğliden kazandım ama yükseldi düştü yükseldi düştü zarar etmedim ama aynı döngü şuan düşüşte.daha da çok ilgilenemiyorum öylece duruyor. Eşimin son verdiği paraya altın aldım. Hakikaten vaktim yok. Benim vaktim yoksa borsa takip etmeye senin hiç yoktur. Çalışıyorsun. İki çocuklusun :) altına yatır en iyisi

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Bu sürecin sizlere bol bol getirisi olsun inşallah

Benim en gıcık olduğum rimel alıyorum ya, sürekli makyaj yapmadığım için kuruyor.
Benim de o yok şimdi. Parlak kalem nasıl. Kaş kalemi kullanıyorum. Tabi kaşımı yaptıramadım ya doktora onu da sormadan edemedim kaşımım birini hareket ettiremiyordum. Şimdi bayağı düzeldi. Artık yakın zamanda yaptırırım kaleme gerek kalmaz.
Rimel olarak ben maybellina ve max factor kullandım. Memnun kaldım. Ama geçen baktım fiyatları felaketti
İndirimli güzel memnun kaldıklarından görürsen bana yaz canım. Rimel almam gerekiyor.

Makyaj deyince bugün makyaj yapıp evden çıkayım dedim. Tabiki Ela dikildi başıma bana da yap bana da yap. Olmaz diyorum.o zaman sadece ruj sür diye başladı. Bazen kaşla göz arasında ruju dudağına sürüyor. Çıkmıyorda bendeki ruj kalıcı. Dağınık şekilde dudağında.
Ruj istiyor uzun zamandır. Dudak nemlendirici baktım. Bitkisel tavsiye edeceğiniz varsa yazın bana. Hipp gördüm tek sonra da bakamadım. Kokusuz ama renkli varmı acaba

Sen de gerçekten çok güzel yetiştirmişsin hala da çaba sarfediyorsun. Ben de tebrik ediyorum. Güzel sözlerin için de kocamaaaan sevgileeer.
Buradaki annelerin hepsi ayrı ayrı güzel emek veren anneler. Bir çocuk yetişir,tüm dünya değişir sloganını çok seviyorum.

citl keske hepsini iyi yapabilsem canim ama beceremiyorum ya .suan evi b.k goturuyor yarina yemek yok .elimde aylardir bir makale yazilmayi bekliyor .borsa icin bir kac sey bakicaktim baya dustu diye tavani seyrediyorum suan
Çocukların çok ufak ve çalışıyorsun normal yani hepimiz bu yollardan gectik
İşe gidince bizim evde aynı oluyor merak etme

Selamm
Aiyy bi sinirliyim yazim az durun
Kiza cocuk gastoya goturdum sabah biliyonuz randevu zor bulunuyor yedekden bulup gittim
Kan alirken cor zorluyor bizi 2 kisi tutuyoruz
Anneme sende gelirmisin dedim geldi ama gorceksiniz.
Gelene kadar soylendi.
Sabah zaten esim hast. Kapisina kadar birakti.
Randevumuz 10daydi
Inanin 10.30da evdeydik
Durdugumuz 1 saat bile degildi.
Sira hemen geldi kan istedi ordada sira yoktu sadece cok agladi kimildadi orda zorlandik.
Montlarimizi tutuyo mesela soyleniyo
Asansorler kalabalik soyleniyo
Taksi cevircektim baktim bos dolmus geldi bindik hemen oturduk yani ben 60yasindayim beni pesinizde gezririyorsunuz diyo
Bir hastaligi yok
Hergun market geziyo bazen gunde 3 defe cikiyor evden
Babamlada gidiyor hastaneye gayetde gidip geliyor bana gelince soyleniyor.
Gecen seferde dedi cocuk doktoruna gittigimizde ben 60yasindayim diyip duruyo.
Kiz uyudu eczaneye gittim geldim surubunu almaya cabuk gel ben cikicam disari diyo.
Market gezerken 60 yasinda degil
Yine ya sabir dedim kalbini kirmim
Ama soylicem lafımı
Sen 60yasindasin evde otur dicem.
Cikma bir yere
Cok sinirlerim bozuldu.
Keske soylemeseydim.
Tek basima hallederdim inanin hastanedeki insanlar daha cok yardimci oluyorlar insana.
Biri yardim eder tutardı.
Esimin toplantisi vardı bekleyemezdi.
Insanin annesi boyle yapıyorsa elalem napmasin diyorum artik
Dolmusdada inanin 5dk ancak kaldik hastane eve yakin
Nasıl yuk olarak görüyorsa bizi artık

Kas belirginlestirici bu parlak kasin altina suruyorsun yani bosluk doldurma kalemi diil
Rimel evet ya cabuk kuruyor actigin zaman kullanip bitircen kisa surede

Ayrı konu açmıştım ama sizlere de sorayım. Fiziki altın olarak cumhuriyet altını mı önerirsiniz yoksa sertifikalı gram altın mı?
Ben ata ve bilezik aliyorum(isciliksiz)
Biri böyle yatirimlik sormustu buyuk gr mi tam mi ne varmis ben onu bilmiyorum ama kuyumcu ata al sen demisti 15tanemi ne ata vermisti ona

tr_lelli beybi bi ogreneyim su isleri insallah oralarada bakariz .sen aslinda seversin bence yatirim ogrenmeyi kiz az buyusun
Benim sayisalim hic iyi diil bacım
Bitoinde para batiran 2 kisi duymustum cevremde.
Kredi cekip bitcoine yatirmislar akıllılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…