Bereketli olsun insAllahGünaydın, gece uykusuzluk çeken biri daha var aranızda ne oluyor anlamıyorum, saat 10.30 dan sonra dayanamıyorum uyuyorum gece 3 te de uyanıyorum yatakta dönmekten helak oluyorum kalkmama yarım saat kalada tatlı bir uyku bastırıyor. Kalktık uyandık çok şükür, kahvaltı sonrası mutfak topladım akşam için tarhana çorbası ve pırasa yemeği yaptım. Pırasayı kendim için yaptım seviyorum limonlu yemesini diğerlerine göre dolap yemek dolu ne istiyorlarsa yesinler diyorum akşam küçük kızım öyle bir acıkmış ki ben sofrayı hazırlamaya başladım bir baktım buzdolabından bal kaymak peynir zeytin çıkarmış ağzına zeytin koymaz halbu ki bizi bile beklemeden başladı yemeğe kızım o kadar yemek var niye kahvaltılık yiyorsun dediğimde çok acım dedi bende bıraktım canı ne istiyorsa onu yesin dedim babası da bir bardak ayran koymuş çok alakasız ama onu da içti çok şaşırdım. Biz normal normal yedik. Çamaşır sepeti doldu yine ama bu gün hiç canım çamaşırla ugraşmak istemiyor bir makina hazırladım yarın bizim çarşafları da değiştirir çalıştırırım. Eşime eczaneden alınacak ilaç listesini verdim birde altının düşecegi yok bir yarım altın bir de 100 dolar almasını istedim.Kuyumcu tanıdığı ben gidince az fazla söylüyor ama ona yüzü tutmuyor biraz daha indirimli satıyor. Biraz toz aldım, canım birşey yapmak istemiyor dinleneceğim bu gün havadan herhalde tatlı bir yorgunluk var üzerimde mevsim geçişleri içinde erken diyorum.
Borsa takip işi işin olmayacak onla sürekli ilgi istiyor bilgim yok ama hiç anlamamBorsadan batmadım ama bir kazanıp bir düştü çok kazancım olmadı. Pek bir anlam veremedim. Bu ara çok durgun.
Bilmek ve takip gerekiyor.
Kız bende öyle cumhuriyet almıs tık 6400 şimdi 8 küsğrmü olmusKuzu gecen sene ocak ayimiydi subatmiydi bileziklerimi yeniledim.
Burayada yazmistim hatta
13-13.5gr falanlardi
Ben hepsini ayni model(farkli modellerdi sevmiyordum modellerini) 12ser gr yaptim.
Artan gr paralariylada kendime zincir kiza bileklik falan almistim.
Ozaman 12gr bilezik 9binkusure gelmisti.
Simdi baktim 12 gr bilezik 14.500tl olmus
Yani her bilezikte 4.500tl getirmis bana altın 7 tane bilezigim var.
Bence gayet iyi bir mebla ben riskli islere para yatirmam az gelsin öz gelsin.
Ben altinciyim hep diyorum.
Bu bilezikleri ben zamaninda 1.200tlden almistim..
Iyiki almışım
Zor ya kolay değil borsaben uzun zamandir yatirim egitimleri aliyorum . aslinda kendimiz gelistirmemiz gereke cok fazla alan var ama ogrenmek lazim .borsa,fonlar bence cok ciddi emek istiyor.
Ben vesbe ve ereğliden kazandım ama yükseldi düştü yükseldi düştü zarar etmedim ama aynı döngücitl keske hepsini iyi yapabilsem canim ama beceremiyorum ya .suan evi b.k goturuyor yarina yemek yok .elimde aylardir bir makale yazilmayi bekliyor .borsa icin bir kac sey bakicaktim baya dustu diye tavani seyrediyorum suan
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Bu sürecin sizlere bol bol getirisi olsun inşallahİyi günler arkadaşlar. Konunuza dahil olmaya geldim. Depremzedeyiz. Bu sebepten önümüzdeki 5 aylık süreçte kredilerimizi ötelediler. Biz de bu süreci yatırımla değerlendirelim istedim. Belki sizden feyiz alırım. Biraz daha tasarruf yapabilirim.
Benim en gıcık olduğum rimel alıyorum ya, sürekli makyaj yapmadığım için kuruyor.Benim hic makyaj malz. Yok desem yeri
Tarihi gecen bir kac parca vardi attim.
Rimel, ruj ve 1 tane kapatici almam lazım
Cildim rozalı ve hassas zaten herseyi suremiyorum.
Nemlendiricim bile doktorun önerdiği marka dışında kullanmıyorum hemen tepki veriyor cildim.
Gratis indirimleri oluyo ordan alim bari.
Gecen indirimde parlak kas belirtici kalem aldım parlaklık veriyor hosuma gitti ne guzel seyler varmış öyle ya
Rujda 1 tane aliyorum hep onu kullaniyorum o da genelde belli belirsiz bir renk olur.
Rimelde cok denedim ama 1 tane var donup dolasip yine onu aliyorum.
Indirimsiz pahalı meret.
Indirim bakmam lazim.
Allığım , fırcam falan bile yok.
Goz altı aydinlaticisida alıcam ama hic anlamam yorum bakıcam biraz.
Trendyolda yorum okuyorum sonra gratisten aliyorum.
Trendyola bu tarz seylerde guvenemiyorum sahtesi cok oluyor.
Ben seviyorum aslında böyle seyleri fakat sürekli makyaj yapacagim bir ortam yok bir de cildim hassas olduğundan hic o toplara girmiyorum.
Sen de gerçekten çok güzel yetiştirmişsin hala da çaba sarfediyorsun. Ben de tebrik ediyorum. Güzel sözlerin için de kocamaaaan sevgileeer.yedirenk79 canım biliyormusun kızınla ilgili bu övgüleri onun egitim hayatı boyunca alıcaksın. Nerden mi biliyorum kendimden ne zaman veli toplantısına gitsem öğretmenleri nasıl böyle bir çocuk yetiştirdiniz böyle bir zamanda deyip hep bize sordular biz onlara okulda ki performanlarını sordukça onlar bize çalışkan olduklarını okulla ilgili hiçbir sıkıntı olmadığını söyledikçe biz mutlu oluyorduk anne-baba olarakta onere oluyorduk daha iyisi daha güzeli tüm isteyen anne babalara nasip olsun bende seni canı gönülden tebrik ederim güzel yürekli güzel bir evlat yetiştirdiğin canım.
Inşallah. Çok sağolun.Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Bu sürecin sizlere bol bol getirisi olsun inşallah
Çocukların çok ufak ve çalışıyorsun normal yani hepimiz bu yollardan gectikcitl keske hepsini iyi yapabilsem canim ama beceremiyorum ya .suan evi b.k goturuyor yarina yemek yok .elimde aylardir bir makale yazilmayi bekliyor .borsa icin bir kac sey bakicaktim baya dustu diye tavani seyrediyorum suan
Kas belirginlestirici bu parlak kasin altina suruyorsun yani bosluk doldurma kalemi diilBenim en gıcık olduğum rimel alıyorum ya, sürekli makyaj yapmadığım için kuruyor.
Benim de o yok şimdi. Parlak kalem nasıl. Kaş kalemi kullanıyorum. Tabi kaşımı yaptıramadım ya doktora onu da sormadan edemedimkaşımım birini hareket ettiremiyordum. Şimdi bayağı düzeldi. Artık yakın zamanda yaptırırım kaleme gerek kalmaz.
Rimel olarak ben maybellina ve max factor kullandım. Memnun kaldım. Ama geçen baktım fiyatları felaketti
İndirimli güzel memnun kaldıklarından görürsen bana yaz canım. Rimel almam gerekiyor.
Ben ata ve bilezik aliyorum(isciliksiz)Ayrı konu açmıştım ama sizlere de sorayım. Fiziki altın olarak cumhuriyet altını mı önerirsiniz yoksa sertifikalı gram altın mı?
Benim sayisalim hic iyi diil bacımtr_lelli beybi bi ogreneyim su isleri insallah oralarada bakariz .sen aslinda seversin bence yatirim ogrenmeyi kiz az buyusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?