bu tarifi biliyorumm. boğazımız ağrıyınca yapardık. bizim burda buna "paluza" derler. ama bunun içinde sahlep yok ki:/ %100 sahlep vardır dimi aktarlarda. kesin çok pahalıdır.
Teşekkür ederim canım benimbende senıno_name_ i okurken aynı seylerı dusunmustum
sagolasın canım benım sende oyle tez vakıtte gecer ınsallah
tarıfı dene cok guzel oluyor
#aylavgörümcenbenim görümcem bitki ve doğal ilaç uzmanı. dur ben ona sorayım
aradım azönce:) kantaron yağını gece veya gündüz hiç farketmez aklına geldikçe sürebilirsin. belli bir zamanı veya miktarı yok. görümce is love. yani bazen:))#aylavgörümcen
ciddi misin senaa sahlep dıye bır bıtkı mı var canım resmen bır yasıma daha gırdım
ben bılmıyodum canım ben bunu sahlep dıye bılıyorumkandırıldım resmen
Çooook teşekkür ederim.. iyiki varsınız hepinizaradım azönce:) kantaron yağını gece veya gündüz hiç farketmez aklına geldikçe sürebilirsin. belli bir zamanı veya miktarı yok. görümce is love. yani bazen:))
Topikçe aydınlanma yaşıyoruzciddi misin senkız hiç hazır sahlepin içeriğini okumadın mı. %2 sahlep yazar. allah iyiliğini versin :))
Topikçe aydınlanma yaşıyoruz
Canım çok geçmiş olsun diyecek söz bulamıyorum bu durumda
Hayırlısı buymuş diyelim inşallah Rabbim nasip eder canım Sana tekrar
Canım senin kadar olmasada inan çok üzüldüm allah dayanma gücü versin. Yavrun cennette sana şefaat edecektir. Allah tez vakitte güzel bir bebekle seni sevindirdin inşallah.
no_name_ canım sana çok geçmiş olsun.. zor günler geçirdin umarım herşeyi unutturacak güzellikler yaşarsın..
no_name_ kelimelerin öldüğü anlar vardır. RAbbim bu acını unutturacak acı yaşatmasın, kalbini serinletsin İnşallah.
Rabbim şehitlerimizin de anne babalarına sabırlar versin. Çok üzgünüm.
no_name_ canım cok gecmis olsun
Sözun bittigi yer veren Allah alan Allah.
3defa gittim.
Sahili guzel.
Köyune cikmistim manzarasi guzeldi.
Piknik alanida vardi guzel(hava malum suanlik olmasada)
Avm si vardi adini unuttum orayi gezdim
Meshur nesi var onu bilmiyorum ama
Akcakocayi ben daha cok svmistim magra falan vardi.
Ereglide de kalemi surlar mi biyer vardi ama gitmedik.
Vaktimiz yoktu.
Yazin aksam sahili cok hos oluyo
gece hayat var orda.
Herkes sahilde
no_name_ .. Çok geçmiş olsun ..
Kolay şeyler yasamadin.
Rabbim yüzünüzü guldurecek bu acilarinizi unutturacak mutluluklar versin inşallah .
Dinlenmeye toparlanmaya bak lütfen.
Canim cok üzüldüm,Dua ediyordum sonuclarin iyi ciksin diye...kaderden öteye gecilmiyor..Allah sabir ,güc versin..
k a h v e canim cok gecmis olsun insallah arkadaslarin soyledigi yagla duzelir.ama canini sikma olur mu.
no_name_ canim ne soylesek bos ama gercekten cok uzuldugumu senin gibi canimin yandigini hissettim.Allahtan sabir dilemekten baska caremiz yok canim. Sanki cok yakinimda birisinin boyle bir durumu olmus gibi oldum gercekten. @sempatik_kiz senin soyledigin seyleri bende hissediyorum. Buradan birisine bisey olunca benimde canim aciyor sevindiginiz biseye bende seviniyorum. Hepiniz iyi ki varsiniz canlarim.
Hayırlı akşamlar hanımlar. . Çok fazla yazamasamda yazdıklarızi hep okumaya çalışıyorumno_name_ geçmiş olsun Rabbim sana sağlıklı kuzucuklar nasip etsin insallah Allah aynılarını yaşatmasın bi daha .. ben bugün evdeydim 0 harcama. .420 TL fazla mesai ucretim yatmış çekip nakit olarak koycam kenara evde kenarda nakit olunca rahat ediyorum ben
Teşekkür ederim canım benim
1 hafta daha evdeyim raporluyum böyle güzel seyler deneyeyim en azından
ya ben oyle faydalı şeyler yapmam hıc ıcerık okumaka falan hıc yapmadıgım seyler ama suan resmen aydınlandımciddi misin senkız hiç hazır sahlepin içeriğini okumadın mı. %2 sahlep yazar. allah iyiliğini versin :))
Topikçe aydınlanma yaşıyoruz
canımmm benım dınlen sen... zaman her seyın ılacı Allah yardımcın olsunKızlar çok sağolun, Rabbim güzel gonullerinizin ne muradı varsa versin, Allah hepinizden razı olsun...Çok hirpalanmisim tüm gün yattım, atlatamiyorum hala..Çok bitik hissediyorum kendimi.toparlayacagim inşallah, çok öpüyorum hepinizi...
Allah razı olsun canım arkadaşlarım...çok ama çok zordu..az önce doktorum geldi amniyosentez sonucu bekliyordum biliyorsunuz, sonucumuz çıkmış %100 down sonucu vermiş test... perinatolog kalp ritmi bozuk kalp yapısı gelişmemiş gibi bir raporda ekleyerek kalp atımı 6. Ayı gormez demiş...tıp yanilmiyr demek ki.. ne yaparız diye düşünürken bazen tamamen farklı bir şey gelir insanın başınaRabbim dusmanima yasatmasin, dün resmen cehennemimi yaşadım..çok sukur bugün daha iyiyim.Allahtan gelen Allaha gidecek sonuçta, hepimiz gibi...
aa sahlep dıye bır bıtkı mı var canım resmen bır yasıma daha gırdım
ben bılmıyodum canım ben bunu sahlep dıye bılıyorumkandırıldım resmen
latiyya bereketli olsun
Spordan dönerken hep gördüğüm ama hiç girmediğim kuruyemişciye girdim. Allahım herşey var. Kuru sebzeden tutun da kurutulmuş mangoya kadar. Çok sevdim çok.
Ama sadece kuru kayısı ve hurma aldım. 15 TL verdim.
Ne hurması bilmiyorum. Üzerinde 10 TL yazıyordu.Afiyet olsun
Medine hurması mı ?
Kilosu burada 80 tl , orada ne kadar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?