Bana arkadaş kıymayı 30 dan veriyor, Migros'ta en fazla 36 olarak almıştım. Ben devam edeyim arkadaştan almaya, bedavaymışBen de 1 er kilo kıyma ve et aldığımda bu civar tutuyor. 80 d n aşağı çıkmadım kasaptan.
Seninki gerçekten çok ucuzmus. Ben iç yağı kullanmıyorum yardımcı olamayacağımbu konudaBana arkadaş kıymayı 30 dan veriyor, Migros'ta en fazla 36 olarak almıştım. Ben devam edeyim arkadaştan almaya, bedavaymış
Bu arada geçen soru sordum cevaplayan olmadı
İç yağı kullanan var mı, nerelerde kullanıyorsunuz
Benim eşime alır biletlerini ki yıllar önce eşim issizken bizimde yanmizda nakit yokken annesi bilet paramızı ödeyip bizden geri istedi hemde iki kere 50 tl idi bide tembihlemisti babanızın hesabına atın diye aşırı derecede cimri bize karşı büyuk oğlu bekar ona yasadigi ilde ev aldı her ay mutfak masrafını tüm faturalarıni öder düzenli geliri yok der bize gelince günahını vermez aklıma geldikçe çıldıriyorm.
Beth18 bnm eşimde ailesi buraya gelceklerini deyınce alır hemen dönüşü de alır bnm ailem eğer arabayla gelmezse al biletlerini diye tembihler bana
iyiyim canım sorun yok. sorduğun için sağol. babana kavuşuyorsun gözün aydın. annesi senin için geldiler dimi ameliyat sonrası. belki onun için kendini bilet almaya yükümlü hissetmiştir. sık sık gelmiyorlarsa sorun etme boşver
Annem ve kardeşlerim yanımıza geldiklerinde dönüş biletlerini alırım, çalışıyorum. Hatta bazen kardeşim geliyorum dediğinde netten geliş biletini alırım. Eşimin ailesinde tüm kardeşlerinin vs arabası var, otobüsle gelmiyorlar. Bir kaç kere annesi tek gelmek zorunda kaldı, onun biletini aldık. Şehir dışına misafir yollayacaksak biletini alırız, bizden önce almadılarsa, otogara bir götürüyorsak alırız, duruma bakmayız
Bence sende sorun etme bunu kafana, iki günlük dünya. Yarın bir şey olsa kendine ya da onlara bunu düşündüğün içiN üzülürsün. Abla tavsiyesi. 6 bin kenara koyacağım diyorsun 100 lira eksik olsa Ne olur ki , öyle düşün.
Bak kadın iyi ya da kötü, sana bakmak içiN gelmiş, hem de ağır bir operasyon olmadığı halde. Ben iki çocukla kaldım annem gidince, çok yardıma ihtiyacım vardı, gelmedi. Senin yemeklerini yapmış, dana bakmış, senin böyle içinden geçirdiğini duysa üzülür. Eşinde çok cümrisin der şakın eşine bunun lafını etme.
Biz zamanında daha büyük paralar verdiğimizde sorun oluyordu ama evimde yenmiş, yol parası verilmiş sorun etmem, yani karşımdakinin davranışına göre. Ama sürekli kv sizi enayi yerine koyuyorsa orası ayrı tabi ki kızarsın. Ama eşin jest yapmış. Şimdi babanın yanına gideceksin ve orada Ne ihtiyaçsa üstleneceksin, annemin parası var mı Yok mu demeden. Böyle düşün.
Aynen katılıyorum virgulune kadar. İki evladim var şu an canımı dişime taktım zorlukla büyütmeye çalışıyorum. Kendimden fedakarlık yapıyorum onlardan yapmıyorum. Yarın öbür gün de evladim ile arama kesinlikle para girmemeli. Lafı bile olmamali. Empati yapmak gerekli diye düşünüyorum. Hem sadece onlar da değil başka birisi de beni sevip sayıp evime geldiyse asla bilet parası ödetmem. Her şey para değil. Amelia2 anne olunca bunu daha iyi anlayacak. Evlatlar ile anne baba arasına para giremez. O ana baba onu okutup ortaya cikarasiya kadar kimbilir neler çekti...
cevaplariniz icin tesekkur ederim. Iyiki sormusum yanlis dusunmeye devam edecektim. Gerci bizim yanimiza gelmek icin degil hasta ziyaretine gidecekler onun icin aldi esim biletlerini ama olsun. Aslinda ben o alinca kizmiyorum ben nwden anneme babama bunlari yapmadim diye icerliyorum. Gecen boyle bi konu olmustu ben niye yapmadim dedim ve hemen anneme para gonderdim. Cunku ben gormedim boyle seyler herkesin kesesi ayridir annemde istemez ben alcak olsamda aldirmazdi. O yuzden bana tuhaf geliyor.bundan sonra anneme kayinvalideme daha cok yardimci olacagim her sey para degil. Allah razi olsun kv.den bana bugun bile kahvalti hazirladi kaldirdi. Oyle iyi ki sagolsun.bazen soguk davraniyo ama onu huyu bu normalde cok takdir ediyorum kendisini.çok geçmiş olsun
eşimde hasta 2-3 gündür
benimde boğazım fena kış gelince böyle
bizde de alınır hep yani benim ailem izin vermez almamıza onlar hep kendi alır
ama eşimin ailesi geleceğinde biz alırız
çok sık gelinip gidilmiyorsa bence de sorun etme canım
ama kendini kullanılmış hissediyorsan o başka
tr_lelli geçmiş olsun size de canım
Naturalive diye bir markanın diş macununu kullanıyorum. Misvak, propolis ve çay ağacı karışımı. Bu markanın genel özelliği SLS, paraben, florür vs içermemesi. İnternet üzerinden sipariş veriyorum.
Kızımla ayın ilk cumartesi kitapçıya gidiyoruz. Bir kitap o seçiyor bir tane de ben. Aynı hafta ben internetten kendim için kitap siparişi verirken kızım için de bir iki tane alıyorum. Ama göstermiyorum. Ay içinde talep ettiğinde sanki yeni almışım gibi getiriyorum. Hevesini kırmayın bence, talep ettikçe alın.
Incir kurunede bir bak ibrahim saracoglun dan. ins. sifa olur hayirli haberlerini aliriz.ipeqbojuqu canim baya akintim oldu ama tup acildi mi acilmadi mi bilmiylrum canim yapisikti ya. Bide sut ve maydonoz kürü vardi onlari deneyecgim su bobrek taslarimdan bir kurtulursam. Beni diger konuda etiketlemissin ama orasi kapatilmis bende buraya yazdim canim
Amin sizede gecmis olsunÇok geçmiş olsun,ne kadar dikkat edersek edelim hem biz hemde çocuklarimiz hastalaniyor bir haftadır ben kolumda serumla duruyorm oğlum hasta eşim hasta hâlâ iyileşemedik Allahım dışardaki insanlarin yardımcısı olsun ınş.
Esimin annesinin tum.masraflarini esim karsiliyoBenimde dun biraz canim skkindi yazmadim buaraya
latiyya canim nasilsin? Canin mi skldi senin noldu ?
Babamin yanina gidiyorum sonunda
bisey soracagim kizlar sizinde esiniz ailesine yol icin falan bilet aliyor mu? Benim dun hem gidis hem donus biletlerini aldi ben şok
Mandalinayi cok sever ama gunde 2 bilemedin 3tane yerselam....
oğlun çokça mandalina yiyor mu?aynı durum benim kızda da mevcut...yanakları al al oluyor.ateş yok.ancak burun akıyor sümükleniyor....mandalinayı çokça yer...her mandalina sonrası aynı...yalnız benim kız günde yaklaşık bir kilo mandalina yer gidip gelip .
ben bilinenin aksine vitamin fazlasından hasta olduklarını zannediyorum.
bir de sanırım bot almak istiyordun.yakın zamanda bir ay gibi oluyor.Forelli marka botlar 200 tl idi Huzur da.250 liralık alışveriş yapanlara 50 liralık çek veriyorlardı...yılbaşına kadar geçerliydi..öyle hatırlıyorum.
ilgilenenlere.........
Cok sagol canim.çok geçmiş olsun
eşimde hasta 2-3 gündür
benimde boğazım fena kış gelince böyle
bizde de alınır hep yani benim ailem izin vermez almamıza onlar hep kendi alır
ama eşimin ailesi geleceğinde biz alırız
çok sık gelinip gidilmiyorsa bence de sorun etme canım
ama kendini kullanılmış hissediyorsan o başka
tr_lelli geçmiş olsun size de canım
İnanmıyorum.http://dxtrack55.info/rndr/Med_encyclopedia_Monastery_Tea_TR_/?rid=-4AAAAAAACTXQAAAAAAAAEkNrXZwA&subacc=herbal_rjl_2211&subid2=U0NCLTEwNy1zc3AtOTlhZTFkNmEtNWRhMi0wNzA0LTljZjItZDlkOWYyN2NiN2YzLWl4MTlsZXE1LXFxajowOjEwMjc2NDowOjQz&s_trk=Cghc-XyhZ4mHqhDB8P6vBBjIwPLCBSD0wPLCBQ**&esub=-4A25sMQKuAQIVFwTMuQyJAAJNdAEAArQWArcyAuEwARMBAARcY5OOAA
@Am I Mad
Mustafa topğluna bakarken
Böyle bir yazıya denk geldim
Ne düşünüyorsunuz ?
Benim eşim de tam tersi nerdeyse hiç alışveriş etmez kendine. Ev için meyve sebze alır sağolsun, arabasının harcamalarını yapar, ev aidatını öder, arada bir arkadaşlarıyla dışarda yer. Gerisini biriktirir ya da ben elinde kalanı alır birikime atarım. Zaten birikimi onun sayesinde öğrendim.Alıntı için tsk ederim faydalı bilgiler bunlar ben ne yaparsam yapayım kk düşme olmuyor eşimi frenliyemiyorm bu akşam kargolari geldi sürekli internetten alışveriş yapar yok spor aletleri yok elektronik aletler çok gereksiz harcalamalari var ve sürekli kargo bekler böyle olunca da birkim yapasim gelmiyor çünkü çok rahat davranıyor hiçbirşeyinden kısmaz 2500 maaş alıyor 1500 ile 2000 tl arası her ay kk ödüyoruz(
iç yağı değil de, kuyruk yağı kullanıyoruz biz. etli patlıcan yemeğinde(güveç), lahmacun ve kebapta kullanırız. bide etli dolmada.Bana arkadaş kıymayı 30 dan veriyor, Migros'ta en fazla 36 olarak almıştım. Ben devam edeyim arkadaştan almaya, bedavaymış
Bu arada geçen soru sordum cevaplayan olmadı
İç yağı kullanan var mı, nerelerde kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?