Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de 1 er kilo kıyma ve et aldığımda bu civar tutuyor. 80 d n aşağı çıkmadım kasaptan.
Bana arkadaş kıymayı 30 dan veriyor, Migros'ta en fazla 36 olarak almıştım. Ben devam edeyim arkadaştan almaya, bedavaymış
Bu arada geçen soru sordum cevaplayan olmadı
İç yağı kullanan var mı, nerelerde kullanıyorsunuz

Seninki gerçekten çok ucuzmus. Ben iç yağı kullanmıyorum yardımcı olamayacağımbu konuda

SertSessiz sen uyguna alıyormuşsun
bizim burada bir kasap var onda da fiyat böyle ilçe merkezine gidince
başka kasaplarda var fiyat yine öyle, ama bir tanesinde köy tavuğu falan oluyor ondan alıyorum orayada her zaman gidemiyoruz uzak biraz
iç yağını bende kullanmıyorum canım

SertSessiz gecenlerde içli köfte yapacaktık evdeki kiyma yağsızdı. Biraz iç yağ ekleyerek yaptık. Çok lezzetli oldu. Bizim dolapta bulunur genelde ic yağ. Ama annem sadece misafir geldiginde etli yemeklere kullanir. Biz ic yag yemiyoruz kokuyor diyen tanidiklar bile annemin yemeklerini siler supürürler. Ayrı bir lezzet oluyormuş öyle diyorlar

Ikimize yemek yaparken kullanmiyoruz. Çünkü genelde yag ve tuz yok denecek kadar azdir bizim yemeklerde

Bende iç yağ kullanmiyorum ,bence de uygun bende gecen hafta kuzu kiyma çektirdim marketen ama 41,90 tl bir kilo dana alsam ne kadar tutar di acaba markete daha pahalı oluyor herşey çok pahalı valla Allah alamayana yardımcı olsun ınş.

Beth18 bnm eşimde ailesi buraya gelceklerini deyınce alır hemen dönüşü de alır bnm ailem eğer arabayla gelmezse al biletlerini diye tembihler bana

cevaplariniz icin tesekkur ederim. Iyiki sormusum yanlis dusunmeye devam edecektim. Gerci bizim yanimiza gelmek icin degil hasta ziyaretine gidecekler onun icin aldi esim biletlerini ama olsun. Aslinda ben o alinca kizmiyorum ben nwden anneme babama bunlari yapmadim diye icerliyorum. Gecen boyle bi konu olmustu ben niye yapmadim dedim ve hemen anneme para gonderdim. Cunku ben gormedim boyle seyler herkesin kesesi ayridir annemde istemez ben alcak olsamda aldirmazdi. O yuzden bana tuhaf geliyor.bundan sonra anneme kayinvalideme daha cok yardimci olacagim her sey para degil. Allah razi olsun kv.den bana bugun bile kahvalti hazirladi kaldirdi. Oyle iyi ki sagolsun.bazen soguk davraniyo ama onu huyu bu normalde cok takdir ediyorum kendisini.

Birde cok utandim gercekten su anda cok ayip ettim bunu dusunerek esime lafini etmedim etmeyecektim de zaten size sorayim icimi dokeyim istedim iyi ki yapmisim

ipeqbojuqu canim baya akintim oldu ama tup acildi mi acilmadi mi bilmiylrum canim yapisikti ya. Bide sut ve maydonoz kürü vardi onlari deneyecgim su bobrek taslarimdan bir kurtulursam. Beni diger konuda etiketlemissin ama orasi kapatilmis bende buraya yazdim canim

Diş macununa baktım 4 tane 30 taneymiş
Sipariş verdirtcem inşaAllah

Incir kurunede bir bak ibrahim saracoglun dan. ins. sifa olur hayirli haberlerini aliriz.

Amin sizede gecmis olsun
Esimin annesinin tum.masraflarini esim karsiliyo
Almanyaya kizina gidiyo onu bile gorumcem vermiyo
6kardesler
Herkes elini cebine atabilir
Ben esimin ailesiyle gorusmedigimden beni rahatsiz ediyo bu durum sahsen.
Sirf esimi dogurmamis yani bu kadin.
Para mevzuatsa esimi kullaniyolar.
Ben hic bu konuda mutevazi olamicam.
Mandalinayi cok sever ama gunde 2 bilemedin 3tane yer
Doktora sordum bugun ortakulak iltihabi falan olabilir mi?
Yani boyle bir sebeple kizarirmi yuzu kulaklari dedim
Hayir bogazi baya kotü beyazlasmaya baslamis o vuruyo ates yapiyo dedi.
Yani kizinizin alerjik bir durumu olabilir belki.
Cok sagol canim.

Oglum baya öksuruyo o öksurdukce ben uyuyamiyorum.
Limonlu bal ve surubunu verdim uyku falanda kalmadi.
Kursa goturmezsem sanirim kaydini silecekler
Okuldaki kurs ucretsiz ve sadece cumartesi gunleri ve 2hafta ust uste gitmeyince siliyolar kaydini.
Gecen cumartesi yine hastaydi gitmedi.
Simdi sabahda gitmezse silme ihimalleri var.
Ouf.
İki ucu bilinmeyenli denklem.
Kiyamiyorum ama mecburumda.

Yazlığa bu tarz koltuk istiyorum
Bu Alfemo marka , 2 tane 3'lü fiyatı 4.816 , benim düşündüğüm miktar ise 2.500 ..

Daha uyguna nereden bulabilirim ..

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 92
Benim eşim de tam tersi nerdeyse hiç alışveriş etmez kendine. Ev için meyve sebze alır sağolsun, arabasının harcamalarını yapar, ev aidatını öder, arada bir arkadaşlarıyla dışarda yer. Gerisini biriktirir ya da ben elinde kalanı alır birikime atarım. Zaten birikimi onun sayesinde öğrendim.

Kv.im dugunde vedaha sonrasinda yaptiklarini dugunden once yaptiklarini hatirladigimda buz gibi sogudum ve size tamamen katilmadigimi karar verdim
ozellikle SertSessiz biraz agir geldi yazdiklarin. Toptan hakli degilsiniz demiyorum ama yasadiklarimi ben biliyorum. Asla cimri oldugumu dusunmuyorum.

Günaydın kızlar
Ben kv ile öyle kötü şeyler yaşadım ki ne yüzünü göresin ne de sesini duyasım var. Eşim onlara maddi destekte bulunsa çok da anlayış gösteremem sanırım. Anlatsam roman olur. Üstelik biz evlenmeden önce eşimin maaşını sürekli aldılar ve biz 5 kuruşsuz borç harç evlendik. Balayına bine çıkamadık. 2 yıl parasızlıktan burnumuzu kapı dışına çıkamadık.
Eşimşn babası üvey. Düğünümğzde öz dedesinin masraflar için babasına verdiği 4000 tl (17 yıl önce) parayı çatır çatır yediler. Gelinliğimi bile biz kendimiz taksitle aldık. Bu parayla ilgili minicik bir örnekti. Ondan dolayı zamanında yediklerine saysınlar..

Onun için Beth18 ne yaşadığını sen biliyorsun.

iç yağı değil de, kuyruk yağı kullanıyoruz biz. etli patlıcan yemeğinde(güveç), lahmacun ve kebapta kullanırız. bide etli dolmada.

Beth18 canım kv.den evinde kalırken öyle güzel bahsettin ki imrendim bile sana. aranız iyi diye düşündüm. ayrı şehirdeler sizden galiba. sık sık gelip gitmiyorlarsa sorun etme diye dedim ben. hani sık sık gelir, her defasında siz ödersiniz o zaman tamam. boşver böyle olsun bu seferlik. dediğin gibi sen de kendi annene yaparsın, olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…