Kızlar, kuru incir özellikle bayanlar için çok önemli ama incir kürü yapmadan mutlaka prolaktin hormonuna baktirin..Prolaktin süt hormonu ve incir kürü çok arttırıyor, prolaktin yükselince vücut kendini hamile zannediyor ve düşene kadar hamile kalamiyorsun..Lütfen bitkiselleri yaparken de dikkatli olun, ben neler çektim ;(Incir kurunede bir bak ibrahim saracoglun dan. ins. sifa olur hayirli haberlerini aliriz.
Canim viks sursene göğsüne,sırtına.. sıkıca giyinip yatsın..Bi de öksürüğe 1 kaşık bal içine limon sıkıp karabiber koyup yutunca çok güzel kesiyor, denenmiştir...Oglum baya öksuruyo o öksurdukce ben uyuyamiyorum.
Limonlu bal ve surubunu verdim uyku falanda kalmadi.
Kursa goturmezsem sanirim kaydini silecekler
Okuldaki kurs ucretsiz ve sadece cumartesi gunleri ve 2hafta ust uste gitmeyince siliyolar kaydini.
Gecen cumartesi yine hastaydi gitmedi.
Simdi sabahda gitmezse silme ihimalleri var.
Ouf.
İki ucu bilinmeyenli denklem.
Kiyamiyorum ama mecburumda.
Günaydın gözün aydın canım çok sevindim adına:)Günaydın arkadaşlar, doktordan geliyorum, rahim çok güzel toparlamış maşallahdoktor nereye gitti göbek dedi , mutlu oldum, 2 ay korun sonra devam dedi..Çok şükür mutlu oldum geldim
Bende KV ve kp den inanılmaz dertliyim, çok zenginler ama hiç bir şeylerini almadık, eşim çok gururludur, bizde evlenirken her seyimizi kendimiz yaptık ve yıllarca borç odedik,paramız yetmediği için kamera kaydı bile yaptıramadım ama sırf onların yüzünden yemekli limitsiz içkili düğün yapıp yıllarca borç odedik..KV verdiğimiz davetiyeleri bile dağıtmadi..Misafir gibi geldi gitti düğünümuze..Ama yıllarca eşimden yetmiyor diye de para tirtikladi....Değil bilet almak günahımi vermem..Annemin de maddi durumu iyi çok şükür, fakat kardeşim annemin biletlerini alır hep..Ben bilet almaya birlikte gidersek ona para cikartmam ..Ya da yanıma geldiğinde, pazardan mağazadan ne aldıysa öderim, birlikte restorana, bara gideriz elini cebine sokturmam ama o da her gelişinde hediyelerle gelir, dönüşte de bi yerlere gizliden bi küçük altın sokar gider, canım annem..Sonra da konuşurken maaş alamadım daha falan konu geçince git falanca yere bak der ve küçük altınım çıkarGünaydın kızlar
Ben kv ile öyle kötü şeyler yaşadım ki ne yüzünü göresin ne de sesini duyasım var. Eşim onlara maddi destekte bulunsa çok da anlayış gösteremem sanırım. Anlatsam roman olur. Üstelik biz evlenmeden önce eşimin maaşını sürekli aldılar ve biz 5 kuruşsuz borç harç evlendik. Balayına bine çıkamadık. 2 yıl parasızlıktan burnumuzu kapı dışına çıkamadık.
Eşimşn babası üvey. Düğünümğzde öz dedesinin masraflar için babasına verdiği 4000 tl (17 yıl önce) parayı çatır çatır yediler. Gelinliğimi bile biz kendimiz taksitle aldık. Bu parayla ilgili minicik bir örnekti. Ondan dolayı zamanında yediklerine saysınlar..
Onun için @amelia2 ne yaşadığını sen biliyorsun.
Canim herkes kendi yasadigini bilirKv.im dugunde vedaha sonrasinda yaptiklarini dugunden once yaptiklarini hatirladigimda buz gibi sogudum ve size tamamen katilmadigimi karar verdim
ozellikle @SertSessiz biraz agir geldi yazdiklarin. Toptan hakli degilsiniz demiyorum ama yasadiklarimi ben biliyorum. Asla cimri oldugumu dusunmuyorum.
Cook saol birtanem, sen nasılsın, kısmetse ne zaman geliyor esin ? Oyy ne heyecan...Günaydın gözün aydın canım çok sevindim adına:)
İste yasayan biliyoGünaydın kızlar
Ben kv ile öyle kötü şeyler yaşadım ki ne yüzünü göresin ne de sesini duyasım var. Eşim onlara maddi destekte bulunsa çok da anlayış gösteremem sanırım. Anlatsam roman olur. Üstelik biz evlenmeden önce eşimin maaşını sürekli aldılar ve biz 5 kuruşsuz borç harç evlendik. Balayına bine çıkamadık. 2 yıl parasızlıktan burnumuzu kapı dışına çıkamadık.
Eşimşn babası üvey. Düğünümğzde öz dedesinin masraflar için babasına verdiği 4000 tl (17 yıl önce) parayı çatır çatır yediler. Gelinliğimi bile biz kendimiz taksitle aldık. Bu parayla ilgili minicik bir örnekti. Ondan dolayı zamanında yediklerine saysınlar..
Onun için @amelia2 ne yaşadığını sen biliyorsun.
iyiyim canım sinirliyim sadece elektrik kesik de:) eşimin dönüş tarihi 29unda ama öne aldırmaya çalışıyor. hala net değil yani. az kaldı inşallah:)Cook saol birtanem, sen nasılsın, kısmetse ne zaman geliyor esin ? Oyy ne heyecan...
Elektrik gelir dert etme, kafanı dinle yat, uzan...iyiyim canım sinirliyim sadece elektrik kesik de:) eşimin dönüş tarihi 29unda ama öne aldırmaya çalışıyor. hala net değil yani. az kaldı inşallah:)
öyle yaptım yatağa girdim artık üşüdüm çünkü. çok sağol canım benim inşallah..Elektrik gelir dert etme, kafanı dinle yat, uzan...
Sagsalim gelsin inşallah esin de...Güzel günler yakın desene
Yaz tabi tatlim yaa ne demek helâli hoş olsun hepimiz yazıyoruz..Kiminle konuşulur ki bu konular,yazarak rahatlayip bu nevi terapi yapıyoruz..Ben de asla aramiyor ve gorusmuyorum..Benden uzak olsunlar..Kizlar biz buraya tasindik 6.senemiz 3senesi borc odemekle gecti
Esimin kardeslerinin bize kitledigi borclar
Cunku sorumsuzlar.
Esimin annesi gelip agliyo gorustugumuz zamanlarda abinlerin elektrigi kesik
Kardesinlerin bilmem nesi kesik
Banane abi.
Banane.
Benim esiminde 2 eli 2ayagi var
Onlarinda
Calissinlar
Evlenirken dogururken bana mi sormuslar
Uremeyi bilmisler ama
2ser 4er.
Banane!
Nitekim esim yinede odedi
sirf BUrdayken 50bin tl yakin borclarini odedi
Öncesini saymiyorum bile bi kaynimi esim ev sahibi etti.
Onlarin hepsi benim birikimim olacakti simdi
Boyle kardesler annelerde var
Evlerden ırak
Dun k.v esimi ariyo yanimda esimde
Tansiyonum cikti drm gittik psikolojikmis diyo
Noldu?
Diger cocuklarininda yanina sigamadin dimi biz rahatligi yok tabi.
Asla ama asla gorusmeyecegim.
Bu.konularda benim canim cok sıkkin
Anlatacakda kimsem yok cevremde hepsi dedikodu pesinde
Kusurabakmayim yazdim öyle pat diye.
Hakkinizi helal edin.
Çok çok teşekkür ederim canım, çok şükür rahim toparlamış, 2 ayda ideal kiloya inip yeniden mücadeleye devam edecegiz inşallah...Bu hayatta herşey karşılıklı kızlar. Benno_name_ dediği gibi günahımı istese vermem. Üstelik bizimkiler çok evlat ayrımı yapıyorlar. Diğerleri öz olduğu için onlara daha farklı davranıyorlar. Ben de bana nasıl muamele ediliyorsa ona göre davranırım. 3 günlük hayatımı kimse için mundar edemem.
no_name_ ayyy ben de annen gibi yapacağım oğluma inşallah. Nasıl zarif bir düşünce.
Sağlığın da yerinde çok şükür. Çok sevindim.
Doğru canım ben de yapardım bunu@tr-lelli oğlunun öksürüğü hastalık sonu öksürüğü ise, ayaklarının altına vicks sür ve pamuklu çorap giydirip yatır. babannem öğretti bana, ilginç bir şekilde gece öksürüğünü kesiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?