Küçük Düşün Büyük Olsun!

evime geldim elektrik yok allahın belaları ya. yağmur yok fırtına yok niye kesiliyor durduk yere. her işim kaldı. kös kös oturuyorum.

Incir kurunede bir bak ibrahim saracoglun dan. ins. sifa olur hayirli haberlerini aliriz.
Kızlar, kuru incir özellikle bayanlar için çok önemli ama incir kürü yapmadan mutlaka prolaktin hormonuna baktirin..Prolaktin süt hormonu ve incir kürü çok arttırıyor, prolaktin yükselince vücut kendini hamile zannediyor ve düşene kadar hamile kalamiyorsun..Lütfen bitkiselleri yaparken de dikkatli olun, ben neler çektim ;(

Canim viks sursene göğsüne,sırtına.. sıkıca giyinip yatsın..Bi de öksürüğe 1 kaşık bal içine limon sıkıp karabiber koyup yutunca çok güzel kesiyor, denenmiştir...

Bende KV ve kp den inanılmaz dertliyim, çok zenginler ama hiç bir şeylerini almadık, eşim çok gururludur, bizde evlenirken her seyimizi kendimiz yaptık ve yıllarca borç odedik,paramız yetmediği için kamera kaydı bile yaptıramadım ama sırf onların yüzünden yemekli limitsiz içkili düğün yapıp yıllarca borç odedik..KV verdiğimiz davetiyeleri bile dağıtmadi..Misafir gibi geldi gitti düğünümuze..Ama yıllarca eşimden yetmiyor diye de para tirtikladi....Değil bilet almak günahımi vermem..Annemin de maddi durumu iyi çok şükür, fakat kardeşim annemin biletlerini alır hep..Ben bilet almaya birlikte gidersek ona para cikartmam ..Ya da yanıma geldiğinde, pazardan mağazadan ne aldıysa öderim, birlikte restorana, bara gideriz elini cebine sokturmam ama o da her gelişinde hediyelerle gelir, dönüşte de bi yerlere gizliden bi küçük altın sokar gider, canım annem..Sonra da konuşurken maaş alamadım daha falan konu geçince git falanca yere bak der ve küçük altınım çıkar zarif kadın sağolsun...

Canim herkes kendi yasadigini bilir
Bence kendini elestirme
Herkes anne manevitiyla yanasmiyor inan bazisi basbaya kullaniyo.
Benim esimi banka olarak gorup kullaniyolar mesela
Esimin annesi olmasida bu gercegi degistirmiyo
Ben ölene kadar effetmicem onlari
Yuzlerinide görmim.
Yaptiklari herseyde bana batiyo rahatsiz ediyo beni.

Sen kendini,yasadiklarini dusun
Sen oyle dusunmussun dusundurtmusler demekki.

Benim biletimi alcak param varsa cocugumdan medet ummam.
Gururluyum ben
Hee cocugum hic haberim olmadan alir o ayri.
Bi 50-100tl kendine kâr sayan her kim ise cok itici.

İste yasayan biliyo
Neguzel anlattin.

iyiyim canım sinirliyim sadece elektrik kesik de:) eşimin dönüş tarihi 29unda ama öne aldırmaya çalışıyor. hala net değil yani. az kaldı inşallah:)
Elektrik gelir dert etme, kafanı dinle yat, uzan...

Sagsalim gelsin inşallah esin de...Güzel günler yakın desene

Kizlar biz buraya tasindik 6.senemiz 3senesi borc odemekle gecti
Esimin kardeslerinin bize kitledigi borclar
Cunku sorumsuzlar.
Esimin annesi gelip agliyo gorustugumuz zamanlarda abinlerin elektrigi kesik
Kardesinlerin bilmem nesi kesik
Banane abi.
Banane.
Benim esiminde 2 eli 2ayagi var
Onlarinda
Calissinlar
Evlenirken dogururken bana mi sormuslar
Uremeyi bilmisler ama
2ser 4er.
Banane!

Nitekim esim yinede odedi
sirf BUrdayken 50bin tl yakin borclarini odedi
Öncesini saymiyorum bile bi kaynimi esim ev sahibi etti.

Onlarin hepsi benim birikimim olacakti simdi
Boyle kardesler annelerde var
Evlerden ırak

Dun k.v esimi ariyo yanimda esimde
Tansiyonum cikti drm gittik psikolojikmis diyo
Noldu?
Diger cocuklarininda yanina sigamadin dimi biz rahatligi yok tabi.

Asla ama asla gorusmeyecegim.

Bu.konularda benim canim cok sıkkin
Anlatacakda kimsem yok cevremde hepsi dedikodu pesinde
Kusurabakmayim yazdim öyle pat diye.
Hakkinizi helal edin.

Yaz tabi tatlim yaa ne demek helâli hoş olsun hepimiz yazıyoruz..Kiminle konuşulur ki bu konular,yazarak rahatlayip bu nevi terapi yapıyoruz..Ben de asla aramiyor ve gorusmuyorum..Benden uzak olsunlar..

Bu hayatta herşey karşılıklı kızlar. Ben no_name_ dediği gibi günahımı istese vermem. Üstelik bizimkiler çok evlat ayrımı yapıyorlar. Diğerleri öz olduğu için onlara daha farklı davranıyorlar. Ben de bana nasıl muamele ediliyorsa ona göre davranırım. 3 günlük hayatımı kimse için mundar edemem.
no_name_ ayyy ben de annen gibi yapacağım oğluma inşallah. Nasıl zarif bir düşünce.
Sağlığın da yerinde çok şükür. Çok sevindim.

Çok çok teşekkür ederim canım, çok şükür rahim toparlamış, 2 ayda ideal kiloya inip yeniden mücadeleye devam edecegiz inşallah...

KV olayı tamamen şans, benim annem de kv , kardeşim ilk eşinden boşanirken gelinimiz günlerce annemde kaldı iki gözü iki çeşme ben senden nasıl ayrilirim, annemden ötesin diye diye ayrıldılar..Hala da arayıp görüşürler..zerafet ayrı bir şey, eminim sizler annemden çok daha zarif, özel kv' ler olacaksınız..Bu içten gelen bir şey çünkü...

@tr-lelli oğlunun öksürüğü hastalık sonu öksürüğü ise, ayaklarının altına vicks sür ve pamuklu çorap giydirip yatır. babannem öğretti bana, ilginç bir şekilde gece öksürüğünü kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…