Sana cimrisin demedim, eşine bilet mevzusunu açarsan senin hakkımda cimri diye düşünür dedim. Tr elli ye misal kv ile çok sorun yaşamış ya da papatya, onlar bu konuda tepki gösterse, istememekte haklılar. Ancak senin ailevi sorunlarını bilmem. Kv sana bakmak içiN geldiğini göz önüne alarak yorum yaptım.Kv.im dugunde vedaha sonrasinda yaptiklarini dugunden once yaptiklarini hatirladigimda buz gibi sogudum ve size tamamen katilmadigimi karar verdim
ozellikleSertSessiz biraz agir geldi yazdiklarin. Toptan hakli degilsiniz demiyorum ama yasadiklarimi ben biliyorum. Asla cimri oldugumu dusunmuyorum.
cnm bende öyle ayrı kese dıye dusunrum yanı hedıye vs alırım da baska yapmazdımcevaplariniz icin tesekkur ederim. Iyiki sormusum yanlis dusunmeye devam edecektim. Gerci bizim yanimiza gelmek icin degil hasta ziyaretine gidecekler onun icin aldi esim biletlerini ama olsun. Aslinda ben o alinca kizmiyorum ben nwden anneme babama bunlari yapmadim diye icerliyorum. Gecen boyle bi konu olmustu ben niye yapmadim dedim ve hemen anneme para gonderdim. Cunku ben gormedim boyle seyler herkesin kesesi ayridir annemde istemez ben alcak olsamda aldirmazdi. O yuzden bana tuhaf geliyor.bundan sonra anneme kayinvalideme daha cok yardimci olacagim her sey para degil. Allah razi olsun kv.den bana bugun bile kahvalti hazirladi kaldirdi. Oyle iyi ki sagolsun.bazen soguk davraniyo ama onu huyu bu normalde cok takdir ediyorum kendisini.
hangi şehirdesinizYazlığa bu tarz koltuk istiyorum
Bu Alfemo marka , 2 tane 3'lü fiyatı 4.816 , benim düşündüğüm miktar ise 2.500 ..
Daha uyguna nereden bulabilirim ..
Canim ben yillardir likit jel kullaniyorum sanki daha bereketli aylarca gidiyo banakızlar a101de fairy 81li kapsul deterjan 38 tl uygun muuu
Sagol canimtr_lelli ,oglusuna gecmis olsun.Ben kizim hastalaninca,öksürük ve hiriltisi olunca sogan ve baldan surup yapiyorum.Biraz kokuyor ama dogal en azindan.icine bald ve taze kekik koyanlarda var.
Benim kizda icmiyor.papatya cayi yapiyorum Bu suruptan icine döküyorum karistiriyorum o zaman iciyor.ya da aksam yatmadan süt iciyorsa sütüne de karsistirabilirsin.Sagol canim
Turp dan yaptim icmedi
Sogandan da icermi bilmem ki denesem.
Limonun kabuklarini soydum bala kattim limonundanda ye zaten tatlanmis mandalina gibi olmus diyorum yemiyo
Yemem diye tutturuyo cins azicik.
Hic bukadar hasta olmamisti bende anlamadimBenim kizda icmiyor.papatya cayi yapiyorum Bu suruptan icine döküyorum karistiriyorum o zaman iciyor.ya da aksam yatmadan süt iciyorsa sütüne de karsistirabilirsin.
Korkma canim birsey olmaz,bakimini yapiyorsun zaten,arada hastalanmakta iyidir vucut direnc kazanir.Allah Sifa versin.Hic bukadar hasta olmamisti bende anlamadim
Okulda kapiyolar bilmiyorum
Sogukda okul harici disarida cikmiyoruz arabayla gidip geliyoruz ciksak bile.
Olacagi varmis soguk alginligi dedigimiz basit seyler sonra zatureye ceviriyo falan ben korkuyorum.
kızlar ben çok sık hasta olmam. bunu da hem spor yapmama, dengeli beslenmeme, hem de hakiki balın içine aktarın türlü baharatlarla hazırladığı macuna borçluyum. her sabah tercihen aç, olmuyorsa tok bir çorba kaşığı kadar yiyorum. çocuklar yiyebilir mi bilmiyorum, tadı biraz kötü. vücut direncini gerçekten arttırıyor. grip genelde beni teğet geçiyor. aktarlara grip macunu hazırlar mısınız dediğinizde, hemen hepsi biliyor. kendi ballarından da hazırlayan var, hatta çoğu öyle. biz balımızı kendimiz götürüyoruz. isterseniz deneyin.
2016 maleswf sağlık açısından bana hiç iyi gelmedi. Ama allah beterinden saklasın. İnşallah bunlarla gelip geçsin.
Kendi adıma bereketli bir yıldı. Ciddi anlamda birimin yapmaya başladım. Bol kitap okudum, şade hayata adım attım, spora başladım. Kendim için çok şey yaptım gerçekten de.
Çok şükür halimizde. Rabbim bu günleri aratmasın inşallah
Canim ben yillardir likit jel kullaniyorum sanki daha bereketli aylarca gidiyo bana
Artik kapsul kullanmiyorum
3 3gunlukdunya beneyyay a katiliyorum
O modeli aynen gidip gosterirsen ona yakinini yapabilirler
Sende istanbuldasin eskidji bazaar da direk kendileri yapip satiyolar
Olcu,model,renk,kırlent modeli sayisi hepsini sen secip belirliyosun
Ben 2000tl aldim gecen sene otrma grubumu ordaki bir magzadan memnunumm
cnm bende öyle ayrı kese dıye dusunrum yanı hedıye vs alırım da baska yapmazdım
eşim annesıne arada sırada harclık gönderınce noluyo ya dedım bende anneme gönderdım,
hangi şehirdesiniz
kendi imaaltları olan magazalarda daha uygun bulunabilir bence
Butun dukkanlarini gezdiniz mi?Eskidjiye baktım 3 lünün tanesini 900 e verenler var , yani 1800 ediyor ama istediğim gibi olan da vardı onun 2 tane 3 lüsüne 4900 deyip 4600 e veririm dediler
Yine esya alsam yine oradan alirim cunku esyada omurluk olsun 20-30sene kullanayim falan(ki ömur yeterse) bana gore degil.
Bir koltuk takiminada hic 5-6bin falan vermem.
Bu koltuklar beni bu evde ihya eder.
Cikarsam yeni alicam ama.
Yatak odamin 6.senesi buraya tasininca aldim onuda cikarken degisicem.
Onuda uygun aldim ben o sebepden pek oturmuyo icime.
Ama 7-8bin versydim bi yatak odasina heralde 15-20sene degistirmezdim.
Yani kirilina kadar idare ederdim.
Esyada,tülde,halida hep uygununu buluyorum.
Cok arastiriyorum ,soruyorum.
Beyaz esyada da sansim yagver gitmisti indirimden almistim ç.Mak ve bulasik mak.
400tl kadar indirimliydi istedigim camasir mak. Şansa.
Suan tabak arayisindayim araya araya onuda uyguna bulucam :)
Cay kasigi takimimi arkadasim 28tl almis
Ayni marka ayni takim ayni model yani
Ben 20tl buldum.
Biraz etrafi kolacan edip indirimleri takip falan edince bulunuyo.
10.000 e koltuk aliyolar ben 10bine yatak odasi yemek odasi koltuk takim alir tül haliyida halleder +sehpa hediye isterim.
Hic bukadar hasta olmamisti bende anlamadim
Okulda kapiyolar bilmiyorum
Sogukda okul harici disarida cikmiyoruz arabayla gidip geliyoruz ciksak bile.
Olacagi varmis soguk alginligi dedigimiz basit seyler sonra zatureye ceviriyo falan ben korkuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?