Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yazilanlar icin tesekkurler
ben kv.in hakkini odeyemem sagolsun Allah ondan razi olsun bana belki annemin bile bakamayacgi sekilde bakti yumurtami kaynatti kahvaltimi hazirladi. Yemegimi yapri evimi temizledi evimin alisverisini kucuk kucuk de olsa aldi. Hicte eli bos gelmez evime hep bir hediye alir sagolsun gercektwn hem cocuklarini cok iyi yetistirmis hem de cevresinden cok saygi goren biri. Sakinmaz biswyini de yediri icirir cok sever yemekleri de cok guzel olur sanki elinde bal var cok guzel yapar. Bwni arar sorar babam rahatsizlandigindan beri annemi aramadigi gun yok bu ozelliklerini cok seviyorum. Ayrica entellektueldir elunde surekli gazete vardir okur bulmaca cozer. Dedikody yapmayi da cok sevmez. Hep cocuklaeini ailesini dusunur.
bu ozellikleriyle gercektwn benim tanidigim kv.lerden cok cok ustun.
Ben sadecw evlenirken yasadigim bi kac swyi unutamiyorum ve bazen bu bende sorun olustueuyor. Papatya ve tr_lelli yada Am I mad in anlattiklari ve diger arkadaslarin anlattiklari gercekten cok fazla seyler. O kadarini gormedim tabiki onlara gore melek diyebilirim :) yazilanlar bana agir geldi boyle biri degilim onlardan bende hicbieswyimi sakinmam 8-9 saatlik yola onlari gormeye 2-3 saatligine de olsa giderim saygi da kusur etmem. Elim bos gitmeem. Her ozel gunlerinde hediye alirim ayrica yaprigim seylerdwn onlarda tatsin diye gotururum
Ilk zamanlarda olan seyleri onceden daha cok kafaya takardim ama simdilerde cok az aklima geliyor belki de yavas yavas birbirimizi taniyoruz ve samimiyetimiz artiyor. Ben asla uzak duramam zaten. Sadece kucuk bir soruydu. Ama beni biraz yaraladi diyebilirim.
neyse seviyorum sizleri opuyorum yanaciklarinizdan
latiyya canimm cevabin icin tesekkur ederim minnos ben sana alinmadim minnosum :)

Daha önce ne yaşadığınızi bilmiyorum ama bu anlatiklariniza bakılırsa yani benim kv ile kıyaslarsak sizin kg bir melek ben çok zorluk çektim iki ameliyat gecirdim oğlum 8 aylikti ayağımdan tümör ameliyati oldum bir buçuk ay yürüyemedim benimki bir gün gelip oğluma bakmadi kimse de yoktu yanimda diz üstün de mama hazirlardim ben doğum yaptım kadın inanılmaz değişti değişti ki ben demiyeyim gel ogluma bak diye 7 aylık gebeyim bir kere aramaz sormaz nasılsin diye ki küs de degiliz gecen esim kamera açtı oğlumu görsün diye bana serum takılmıştı ogün çok hastaydim bir geçmiş olsun nasılsın demedi ben ona zamanında çok hediyeler aldım şimdi günahımi vermem sevmediğim insana cimriyim valla içimden gelmiyor benimki çok çok gaddar bir kadın hep kendini düşünur benim eşim de üvey evlat gibidir herşey büyük bekar ogluna detaylı anlatırım bir gün fikrinize ihtiyacınm var.

Tüm dengesizler hep beni buldu malesef.
Birdefada oglum daha 3-4aylikdi kadini hic tanimiyorum kapida karsilasmistik br kac drfa iyigunler diyip geciyordum
1.katda oturuyomus maydanozunuz var mi dedi ozaman 40yaslarinda bi kadin taze yok buzlugumda var dedim. Olur dedi
Bir dk verim dedim kapiyi araladim o kapinin disinda arkami dondum buzdolabina dogru yoneldim(dis kapinin karsisis mutfak kapiyo goruyorum yani) kadin paat iceri girdi.

Napcami sasirdim.
Yani ne denmeli napilir
Gecti iceri oturdu.
5dk falan otrdu bende oglumu emzirecektim falan dedim sonra gitti
Maydanoz elimde kadinin pesinde :)
Herkes tuhaf.

Meyvenin sonunu yiyorlar benimkiler
Yarin pazara cikmam gerek.
Elma,portakal,mandalina,muz,ayva alirim
1tl den portakal almistim pazardan okadar tatli cikti ki.
Umarim vardr yine ama okadar ucuz oldugunu sanmiyorum.

Hamsi alicam buglama yapari

Bugun canimiz izgara yemek istedi
Eve siparis verdik.
Kofte,tavuk,sucuk karisik yaptirdik yaninda kozlenmis biberi ve salatasiyla 32tl tuttu.(salata biber onlardan)

Artti bile
Yani 3ümuzde 32tl tika basa doyduk.
Artanida yarina isitirim pilavin tanina.

Ben bugun evdeydim para harcamadim
300tl daha biriktirabilirsem zulam 1000tl olacak.
Harcamazsam tabi :/ ozamana kadar.

Birde cok utandim gercekten su anda cok ayip ettim bunu dusunerek esime lafini etmedim etmeyecektim de zaten size sorayim icimi dokeyim istedim iyi ki yapmisim
Kv nin durumu iyise birde seni kirmissa ister istemez goze gelir yapilan.yinede esine belli etme bosa araniz gerilmesin.
Bu dugun yaklasinca genelde sikinti oluyor taraflar arasinda nedense ve hic unutulmuyor o donem yapilanlar.gerci bir kv.m bile yok boyle bilmis bilmis konusyorum burada
Ama kardserimden de akrabalarda gozlemledigim bu yonde dugun yaklasinca stresmi artiyor ne oluyorsa kirginliklar artiyor.

Beth18 sanırım seni anlıya biliyorum insan bazı durumlarda üzülüyor
benim eşimde bir dönem annesine düzneli para gönderdi bende söylendim biraz dedim bende aileme göndereceğim gönder dedi, ama ben göndersem de alilem almaz hatta biz yazın gidince onlar çocukların ellerine bir dolu para verirler
gelecek olsa biletini alayım derim hayatta izin vermez ki çoğu zaman geleceği tarihi söylemez bu yol parası muhabbetinden
bu insanın zoruna gidiyor yani bir tarafın ailesine yapılırken diğer tarafın alilesine yapılmıyor
mesela eşimin annesi hasta şimdi annem her aradığında soruyor paranız varmı göndereyim mi sıkışaçaksınız diye

şimdi kayınvalide hasta durumda ciddi üzülüyorumda
ben biraz nötürüm yani bana karşı kötü biri değildi hatta zaman zaman beni diğer eltilerime göre kayırıyorudu, ama
onlara yaptığı bazı beni çok kızdırıyordu
ama işte işin ucunda amansız bir hastalık olunca insan unutuyor

ama mesela kayın peder için aynı şeyi söyliyemiyeceğim
adam yemiş içmiş gezmiş
bir dikili ağacı yok
şimdi bak hastalık başımızda
çocukları olmasa ortada kalırlar
ama çocukları insaflı herkes bir şeyler yapmaya çalışıyor
ama o doymuyor ben harcıyayım siz ödeyin diyor
o durumda benim canımı sıkıyor

okuldan geldim ses iyice gitti
yemek yaptım yedik
sızmışım koltukta
ama iyi geldi
sonra kaltık kızlarımla tuz seramiği yaptık el izlerini çıkardık,
pişirdik yarın boyarız
güzel olursa benim ve eşimin kini de yapıp asacağım duvara

hazır fırını açmışken dedim bir de kek yapayım onuda yaptık
20 tl şok , 27 a101 2 de ekmek aldık

Ben bugün temizlik çamaşır derken evdeydim. Kendim hârcamadim ama eşim dışardan yemek getirdi. O da 43 TL. Cumartesi günleri temizlikle ugrasinca dışardan yemek getiriyor gelirken çok rahat oluyor.

bizde 2 arkadaş küçük baş alıp paylaşıyorduk dondurucuya atıp kullanıyorduk
2 yıldır yapmıyoruz yapsak iyi olacak
beraber aldığımız arkadaşlar başka bir şehre tayin oldu yalnız mı alsak ne yapsak
biz kurban kesince kurban etinin tamamını dağıtıyoruz
bir pişirimlik kalıyor evde sadece

Allah kabul etsin. Ben verecek yer bulamıyorum. Çok az dagitabiliyorum

Güzel olursa beni etiketleyip tarifi verir misiniz?

Ben yine yollarda cok sukur babam daha iyi ama iste hep yatacak ne kaar iyi olabilirse...

bu haftasonu cok harcamamiz oldu 600 tl civari. Allahtan bir yerden alacagimiz varda karsilayabilecegiz cok sukur. Rabbim tum borclilara odeme kolayligi versin. Anneme altin borcumu verecektim bankaya gitmek kismet olmadi haftaya artik insallah belki eft ile gonderirim.

Herkese iyi hafta sonlari...

Ev görmeye gelmek ne yahu? Bir de dolap içlerini karıştırmak? Neyseki çok uzaktayım böyle insanlara.

Günaydın kızlar, sabah sabah düştük yollara termal otele gidiyoruz,bir gece kalıp sabah dönelim dedik, dayanamadik yine diyet bozulmayacak ama herkese sağlıklı mutlu huzurlu keyifli bir pazar günü dilerim..Hava çok soğuk dikkatli olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…