Sana cimrisin demedim, eşine bilet mevzusunu açarsan senin hakkımda cimri diye düşünür dedim. Tr elli ye misal kv ile çok sorun yaşamış ya da papatya, onlar bu konuda tepki gösterse, istememekte haklılar. Ancak senin ailevi sorunlarını bilmem. Kv sana bakmak içiN geldiğini göz önüne alarak yorum yaptım.
Tekrar söylüyorum bence düşünüp De artık canını sıkma. Sana kendini para
Daha önce ne yaşadığınızi bilmiyorum ama bu anlatiklariniza bakılırsa yani benim kv ile kıyaslarsak sizin kg bir melek ben çok zorluk çektim iki ameliyat gecirdim oğlum 8 aylikti ayağımdan tümör ameliyati oldum bir buçuk ay yürüyemedim benimki bir gün gelip oğluma bakmadi kimse de yoktu yanimda diz üstün de mama hazirlardim ben doğum yaptım kadın inanılmaz değişti değişti ki ben demiyeyim gel ogluma bak diye 7 aylık gebeyim bir kere aramaz sormaz nasılsin diye ki küs de degiliz gecen esim kamera açtı oğlumu görsün diye bana serum takılmıştı ogün çok hastaydim bir geçmiş olsun nasılsın demedi ben ona zamanında çok hediyeler aldım şimdi günahımi vermem sevmediğim insana cimriyim valla içimden gelmiyor benimki çok çok gaddar bir kadın hep kendini düşünur benim eşim de üvey evlat gibidir herşey büyük bekar ogluna detaylı anlatırım bir gün fikrinize ihtiyacınm var.Yazilanlar icin tesekkurler
ben kv.in hakkini odeyemem sagolsun Allah ondan razi olsun bana belki annemin bile bakamayacgi sekilde bakti yumurtami kaynatti kahvaltimi hazirladi. Yemegimi yapri evimi temizledi evimin alisverisini kucuk kucuk de olsa aldi. Hicte eli bos gelmez evime hep bir hediye alir sagolsun gercektwn hem cocuklarini cok iyi yetistirmis hem de cevresinden cok saygi goren biri. Sakinmaz biswyini de yediri icirir cok sever yemekleri de cok guzel olur sanki elinde bal var cok guzel yapar. Bwni arar sorar babam rahatsizlandigindan beri annemi aramadigi gun yok bu ozelliklerini cok seviyorum. Ayrica entellektueldir elunde surekli gazete vardir okur bulmaca cozer. Dedikody yapmayi da cok sevmez. Hep cocuklaeini ailesini dusunur.
bu ozellikleriyle gercektwn benim tanidigim kv.lerden cok cok ustun.
Ben sadecw evlenirken yasadigim bi kac swyi unutamiyorum ve bazen bu bende sorun olustueuyor. Papatya ve tr_lelli yada Am I mad in anlattiklari ve diger arkadaslarin anlattiklari gercekten cok fazla seyler. O kadarini gormedim tabiki onlara gore melek diyebilirim :) yazilanlar bana agir geldi boyle biri degilim onlardan bende hicbieswyimi sakinmam 8-9 saatlik yola onlari gormeye 2-3 saatligine de olsa giderim saygi da kusur etmem. Elim bos gitmeem. Her ozel gunlerinde hediye alirim ayrica yaprigim seylerdwn onlarda tatsin diye gotururum
Ilk zamanlarda olan seyleri onceden daha cok kafaya takardim ama simdilerde cok az aklima geliyor belki de yavas yavas birbirimizi taniyoruz ve samimiyetimiz artiyor. Ben asla uzak duramam zaten. Sadece kucuk bir soruydu. Ama beni biraz yaraladi diyebilirim.
neyse seviyorum sizleri opuyorum yanaciklarinizdan
latiyya canimm cevabin icin tesekkur ederim minnos ben sana alinmadim minnosum :)
Yazlıkta zaten az eşya olmalı bencede
Masa sehpa fazlalık bana göre öyle yerlerde
Balkonda mutfakta masa varsa yeter zaten
Güzel günlerde oturun
Hicbirsey yapamadim malesefÇok saygısızca
Siz ne yaptınız ?
Tüm dengesizler hep beni buldu malesef.yok artık yuh artık hatta oha! dolabın kapısını açmak ne demek terbiyesiz. orda saçını başını yolacan aslında:) ben akrabamın evinde buzdolabını bile açarken izin istiyorum. ne insanlar var yarabbim hiç mi aile terbiyesi almıyorlar
Kv nin durumu iyise birde seni kirmissa ister istemez goze gelir yapilan.yinede esine belli etme bosa araniz gerilmesin.Birde cok utandim gercekten su anda cok ayip ettim bunu dusunerek esime lafini etmedim etmeyecektim de zaten size sorayim icimi dokeyim istedim iyi ki yapmisim
bizde 2 arkadaş küçük baş alıp paylaşıyorduk dondurucuya atıp kullanıyordukaynen öyle. kurban bayramındaki gibi bir kaç aile birleşip, büyükbaş bir hayvan alıyoruz. aldığımız yerde kesiliyor, parçalanıyor. aynı kurbandaki gibi eşit miktarda pay ediliyor. ailemin yaşadığı binanın altında, düzenimiz var. (dedem kasaptı) orda kıyma çekiliyor, biftek, kuşbaşı, bonfile vs hazırlanıyor. herkes dondurucusuna yerleştiriyor.
Allah kabul etsin. Ben verecek yer bulamıyorum. Çok az dagitabiliyorumbizde 2 arkadaş küçük baş alıp paylaşıyorduk dondurucuya atıp kullanıyorduk
2 yıldır yapmıyoruz yapsak iyi olacak
beraber aldığımız arkadaşlar başka bir şehre tayin oldu yalnız mı alsak ne yapsak
biz kurban kesince kurban etinin tamamını dağıtıyoruz
bir pişirimlik kalıyor evde sadece
okuldan geldim ses iyice gitti
yemek yaptım yedik
sızmışım koltukta
ama iyi geldi
sonra kaltık kızlarımla tuz seramiği yaptık el izlerini çıkardık,
pişirdik yarın boyarız
güzel olursa benim ve eşimin kini de yapıp asacağım duvara
hazır fırını açmışken dedim bir de kek yapayım onuda yaptık
20 tl şok , 27 a101 2 de ekmek aldık
Çok güzel haberGünaydın arkadaşlar, doktordan geliyorum, rahim çok güzel toparlamış maşallahdoktor nereye gitti göbek dedi , mutlu oldum, 2 ay korun sonra devam dedi..Çok şükür mutlu oldum geldim
Ev görmeye gelmek ne yahu? Bir de dolap içlerini karıştırmak?O tarz ortuler yeni gelin evlerinde ev gormeye gelenler icin kullaniyolar.
(Ev gorme tabirini sevmiyorum ev iste nesini inceliyolar ben anlamiyorum)
Ev sahibi bi kuran okutur misal gidiler
Ben sana ev gormeye gelicem falan tuhaf bisi ya
Ben gunluk pike kullaniyorum yatak odaminda genelde kapisi kapalidir.
Misafirde gelse.
Ben sevmiyorum yatak odasina gelip bakanlari
Bir defa ev gormeye diye bana geldiler yeni evlendigim zaman kadin binadan biriydi baktim yatak odamin dolabini aciyo ne munasebet?
İc haznesini merak etmis!
Ne alaka!
Sanki yorganlarini yada giysilerini getirip benimkine koycak.
İcindeki rafı,bolmesini gormek istemek ne alaka ya!
Distan belli iste ebati.
Tamamen icindeki duzeni merak etti
Tuhaf tuhaf insanlar var.
Saol canim pazartesi vitaminlerimi alıp 2-3 ay vücudu toparlamayi planlıyorumÇok güzel haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?