- 8 Kasım 2013
- 1.009
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.007
- 358
Benim de bebeğim var. Buzlukta sürekli et suyum var. Ben karton bardakları tercih ediyorumM maviduvar1 et suyu mesela, bide sen mi yazmıştın nohudu haşlayıp suyu ile koyuyorum diye hani onun gibi şeyler için
ben et suyunu bazen plastik bardaklara koyup dondurucuya koyuyorum, sonra çorbalara kullanıyorum
ama bu dondurucu için olanlar daha iyimi olur diye düşündüm
dondurma kapları da mantıklı aslında
hani bize çikilata?
Evet canım ben önermiştim :) afiyet bal şeker olsun..Iyi pazarlar..
Biraz önce kredi kartımı iptal ettirdim
Çok da iyi oldu, şimdiye kadar çok ödeme yaptık ona bizim olmayan paralarla.
Artık nakit alışverişe geçtim zaten 5 aydır.
Kk mı Hayatımdan tamamen çıkarabilecekmiyim bakalım göreceğiz
Çok yazmışsınız biraz uzak kaldım buralardan ama geldim tekrar zonguldağı da çok beğendim bolçi çikolatasına da çok beğendim kim önermişti tam hatırlayamadım @mandalina idi galiba.
Ama Trakya gibi değil oralar sanki biraz daha muhafazakar yabancı olduğumuz çok belli oldu 
Çok teşekkür ederim canım gerçekten çok güzelmiş.Evet canım ben önermiştim :) afiyet bal şeker olsun..
Afiyetle yiyinMerhaba kızlar.
A 101 de hafta sonu indirimi varmış. Normalde pek alışveriş yapmadığım bir yer. Akşam annem söyleyince bugün gittim baktım. Peynir , tahin helvası , 5 kg un, patates , nuget, küçük kakaolu sut aldım. Hepsinde indirim vardı. Toplam 20 küsur tuttu. Ayrıca pasta da aldık o da 5 tl tuttu. Tavukta da indirim varmış ama kalmamış. İhtiyacı olanlar baksin.
:)tr_lelli dogalgaz 300 barajını gecememiş tebrık ederım :) 290da takılmış
Kasaların kirası çok değil mi? Ne kadar araştırdınız mı?Çok teşekkür ederim canım gerçekten çok güzelmiş.
Ama bir hafta buradan uzak kalınca biraz para da harcadım haliyle şehir dışına çıkınca hediyelik vs.biraz harcanıyor.
Bu arada altın hesabından vazgeçtim, Bankadan kasa kiralamayı düşünüyoruz ablam ile birlikte, aslında çok miktarda altın yok ama olsun güvende dursun bari.
Boş kasa bulabilirsek
Ve hangi banka olacak hiç bilmiyorum
Önerisi olan, kullanan varmı?
Merhaba kızlar.
A 101 de hafta sonu indirimi varmış. Normalde pek alışveriş yapmadığım bir yer. Akşam annem söyleyince bugün gittim baktım. Peynir , tahin helvası , 5 kg un, patates , nuget, küçük kakaolu sut aldım. Hepsinde indirim vardı. Toplam 20 küsur tuttu. Ayrıca pasta da aldık o da 5 tl tuttu. Tavukta da indirim varmış ama kalmamış. İhtiyacı olanlar baksin.
Yine pazarin gozunu sevim diyorum
Zuccaciyee olan 10tl borcumu verdim.
5kilo portakal 5tl
2.5kilo mandalina 5tl
1bag pazi 1bag lahana 2tl
1kg pirasa 2tl
2kilo armut 5tl
2kilo ayva 5tl
1.5kilo yerli muz 4.5tl
Aradigim yesil zeytinden buldum yarim kilo aldim 7tl
Beyaz peynir 10tl lik.
Acur ve biber tursusu 8tl.
1kilo hamsi 10tl
Hep bogaza gitti yani
Dolabim doldu yine cok sukur.
Bu hafta fazla fazla yeter bana.
50tl +bozuklar vardi hepsi bitti.
Cuzdan bosaldi.
Cevizci gelmisti yine param kalmadi alamadim.
Esime siparis vericem yolun kenarinda satiyo adam 2kilo alsin.
Marketlerdede pazar gunu yani pazarin kuruldugu gun indirim oluyo.
Zeytinleri adam kavanoza koy uzerine icme suyu koy dedi öyle yaptim.
Tursununda suyundanda koydurdum derin bir tencereye bosalttim buzdolabina koydum.
Daha isler duruyo
Balik ayiklanacak buglanacak
Ev supurulcek.
Ödev kontrol edilecek.
Oturasim var ama vaktim yok.
Çok teşekkür ederim canım gerçekten çok güzelmiş.
Ama bir hafta buradan uzak kalınca biraz para da harcadım haliyle şehir dışına çıkınca hediyelik vs.biraz harcanıyor.
Bu arada altın hesabından vazgeçtim, Bankadan kasa kiralamayı düşünüyoruz ablam ile birlikte, aslında çok miktarda altın yok ama olsun güvende dursun bari.
Boş kasa bulabilirsek
Benimkiler sebze yemiyo bende sıkıldim yemekden bu hafta ispanak falan almadim ki 1.5tl ispanak vardi.Ben sebzeden ziyade en çok meyve alıyorum ve hep sizinkinin iki katı fiyata almış oluyorum , o yüzden de 70 den aşağı çıkamıyorum - ki balıktı peynirdi zeytindi almadığım halde
ben akbanka 2,5 yıl koydum kasa parası aldılar bıde depozıto alıyorlar ama onu kapaatırken gerı verıyorlar.Çok teşekkür ederim canım gerçekten çok güzelmiş.
Boş kasa bulabilirsek
aynen ucuz kurtulmuşsun:)
Ya 299.99 gelseydi.
Sağol canım.Afiyetle yiyin
Pastasi hangi pasta?
Tadi nasil yorum alayimmi?
Bu aralar bim ve a101 pastalarini merak ediyorum
Sebzelerden ben de sıkıldım artık. Bu aksam da kereviz yapacağım ki hiç sevmem.Benimkiler sebze yemiyo bende sıkıldim yemekden bu hafta ispanak falan almadim ki 1.5tl ispanak vardi.
Bizim pazar baya uygun
Hele bu saatlerden sonra 4.5-5gibi gidilse yari fiyatina alirdim hepsini.
Ama coook kalabalik oluyo bayilasi geliyo insanin
Genelde mümkün olduğunca plastiklerden uzak durmaya bak canim. Haklisin cam da olmaz. Araştırmak gerek. Ben yemek ve çorba tarzı şeyler koymuyorum o yüzden.hawar evet ben söylemiştim. Metro diye bir marketten paket halinde irili ufaklı kaplar almıştım. Bazen de onlara koyuyorum.
bir yudum mutluluk uiç duymadım Canım. Başka neye koyabiliriz acaba. Cam da çatlar.
Tamam canım sagolasın.Sağol canım.
Damla sakızlı yazıyordu üstünde. Görüntüsü güzeldi. 10 tl den 5 tl ye düşmüş bugün. Oğlum isteyince aldım. Daha yemedik akşam tadına bakar yazarım.
Kereviz salatasini cok begenmistim ben bir de corbasini seviyorum.Sebzelerden ben de sıkıldım artık. Bu aksam da kereviz yapacağım ki hiç sevmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?