Canım sorması ayıp dolabını yenileme kısmını biraz açar mısın?kızlar bu sene eşimle birlikte aile ekonomimizle ilgili kararlar aldık. kumbara tasarrufuna yine devam. ama iki kumbarayı teke düşüreceğiz. evimizde bir sadaka kumbarası bir de şahsi kumbaramız vardı. sadaka kumbarasını ramazan ayında açacağız. şahsi kumbarayı da sadaka kumbarasına devrettik. spor salonundaki işi seviyorum ve zorlanmadan yapıyorum. plansız hamilelik vs olmazsa, geliri şahsi kumbarayı karşılıyor. böylece bursiyerlerin sayısını ikiden üçe çıkarabileceğiz. bu kararımızı ocak ayıyla birlikte uygulamaya sokacağız.
evlenmeden önce ben kendi kıyafetlerimi kışlık-yazlık-mevsimlik olarak hepsini yenilemiştim. bu kıyafetler nankör olmadıktan sonra beni 3 yıl idare eder. eşimin de kışlıklarını sürpriz olarak yeniledim. sadece eşimin mevsimlik ve yazlıklarını yenileyeceğiz. bunun dışında bir çorap dahi almayacağız. ev-uyku-iç giyim yeterince var. ev eşyası olarak en fazla kırılan ve olmazsa olmaz bir eşya olursa yerine koyacağız. birbirimize hediye almayacağız, eş-dost-anne-babalara da sadece özel günlerde hediye alacağız. onu da abartmayacağız.
koca evin her tarafını ısıtıyorduk. artık bunu da yapmayacağız. sadece mutfak, banyo, yatak odası ve salonu ısıtacağız. sanki evde ordu mu yaşıyor, ya da her akşam her akşam ev dolusu misafir mi geliyor. iki odanın petekleri açılmayacak. bunu dün akşam uygulamaya soktuk.
mutfak kısmında israfımız yok. yazın yine kış için hazırlıklar yapacağız. bu defa daha fazla hazırlık olacak. et ihtiyacımızı yine kasaptan ve marketten değil, aldığımız büyük baş hayvanı kestirerek halledeceğiz.
ikimizin de kredi kartımız var. düşündük iptal edelim mi diye, iptal etmemeye karar verdik. çünkü bizi sıkıntıya sokacak bir harcamamız olmamış. ne olur ne olmaz kalsın dedik.
doğru dıyosun canım Allah şifa versın kv.ne ve tum hastalaragünyadın aykadaşlar
@Am I Mad iyi eglenceler
3 3gunlukdunya yazarım canım
Beth18 evet canım dedim ya nötürüm yani iyi yanları da var kötü de
zaten hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz
ben bütün yaz tatilimi kaynanama bakarak geçirdim
o zaman biraz daha iyyidi hatta iyiye gitti dr bile inanamadı ama son bir aydır kötüledi
şimdi bir operasyon geçirdi hastanede
biz gidemiyoruz iş 2 çocuk hastanin olduğu ilde kimse yok eşim gitti 10 gün kaldı geldi
bakalım durumlar ne gösterecek
ama işin açıkcası pek iyi değil
işin ucunda da ölüm olunca insan yumuşuyor
insanız çok normal bazen kızarız bazen severiz
baban benim kayın valide bütün hastalara şifa dilerim
iyi eğlenceler:)Günaydın kızlar, sabah sabah düştük yollara termal otele gidiyoruz,bir gece kalıp sabah dönelim dedik, dayanamadik yinediyet bozulmayacak ama herkese sağlıklı mutlu huzurlu keyifli bir pazar günü dilerim..Hava çok soğuk dikkatli olun...
ben aldım çok şirinlerdi çünkü:) daha klullanmadım ama kullanışlı bişey 2 tane almıştım ben illa ki lazım olura 101 in perşembe günü indirim kataloğunda buzdolabı kapları vardı 1 lt lik
gidip bir bakayım dedim ama karasız kaldım kullanan var mı ?
bayanlar tavsiye eder misiniz?
bazen dondurucuya sıvı şeyler koymak gerekiyor işe yarıyor mu ?
hani bize çikilata?Iyi pazarlar..
Biraz önce kredi kartımı iptal ettirdim
Çok da iyi oldu, şimdiye kadar çok ödeme yaptık ona bizim olmayan paralarla.
Artık nakit alışverişe geçtim zaten 5 aydır.
Kk mı Hayatımdan tamamen çıkarabilecekmiyim bakalım göreceğiz
Çok yazmışsınız biraz uzak kaldım buralardan ama geldim tekrar zonguldağı da çok beğendim bolçi çikolatasına da çok beğendim kim önermişti tam hatırlayamadım M mandalina idi galiba.
Ama Trakya gibi değil oralar sanki biraz daha muhafazakar yabancı olduğumuz çok belli oldu 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?