Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım sorması ayıp dolabını yenileme kısmını biraz açar mısın?
Mesela kaç pant kaç kazak aldın? Sezon sonu fln mı yaptın bunu.. ortalama ne kadara mal oldu sana.. bunları sezon sezon yazar mısın aklında kaldıysa
Bazen bende herşeyden sıkılıp hepsini değiştirmek istiyorum sonra yine kıyamayıp sevmediğim şeyleri bile kullanıyorum.. aman evde giyerim aman giymiyorum ama seviyorum vs diyip atamıyorum

hawar kv.nın yaptıkları az degılmış ama tabı senınde ıcın elverıyorsa bakıma muhtacmıs suanda yardımını esırgeme derım ben tabı kı senın bılecegın iş. benım kv. oyle cok kotulugu dokunmadı şimdi Allahı var sadece evlılık donemı oncesı ve sonrasında bıraz canımız sıkıldı o kadar. onun dısında aramız ck ıyı Allaha şükür kımsenın yapmadıgı ıyılıklerı yaptı bana sagolsun

ipeqbojuqu canım katılıyorum sana evlılık donemınde boyle seyler olabılıyor

günyadın aykadaşlar
@Am I Mad iyi eglenceler
3 3gunlukdunya yazarım canım
Beth18 evet canım dedim ya nötürüm yani iyi yanları da var kötü de
zaten hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz
ben bütün yaz tatilimi kaynanama bakarak geçirdim
o zaman biraz daha iyyidi hatta iyiye gitti dr bile inanamadı ama son bir aydır kötüledi
şimdi bir operasyon geçirdi hastanede
biz gidemiyoruz iş 2 çocuk hastanin olduğu ilde kimse yok eşim gitti 10 gün kaldı geldi
bakalım durumlar ne gösterecek
ama işin açıkcası pek iyi değil
işin ucunda da ölüm olunca insan yumuşuyor

insanız çok normal bazen kızarız bazen severiz

baban benim kayın valide bütün hastalara şifa dilerim

doğru dıyosun canım Allah şifa versın kv.ne ve tum hastalara

Selam.

Pazara gidicem hazirlaniyorum bi bakim napiyosunuz didim.

290tl dogalgaz gelmis.
Bugun pazar icinde 60tl ayirdim bakalim pahalanmismi hersey fiyatlar nasil?
Hava sogudukca pahalaniyo genelde hele kar yagarsa ucar fiyatlar artik.

Yilbasi icin esimin arkadasi davet etmis baska birini daha davet etmis yani 3aile.
Hic gidesim yok esimde topu bana atti.
Sanirim sevdigi arkadaslari ikiside (is yerinden) ama ben hic tanimadigim yerde bi geriliyorum birde gec saate kadar oturmayi varsayarsak uff bilemedim.

Gitmeyelim desem sanki mahcup olcak gibi
Gidelim desem istemiyorum.

Millet ne merakli yilbasi bilmem bisi
Hic merakim yoktur yatar uyurum mis gibi.

iyi eğlenceler:)

bugün nişan var. eve gidecem de elektrik kesikmiş bizim orda. umarım uzun sürmez. yoksa nasıl hazırlanacam bilmiyorum.
yarından itibaren halı açmayla uğraşacam. bunun için eşimi bekliyordum ama kıyamicam ona.

herkese mutlu pazarlar:)

Merhaba kızlar.
A 101 de hafta sonu indirimi varmış. Normalde pek alışveriş yapmadığım bir yer. Akşam annem söyleyince bugün gittim baktım. Peynir , tahin helvası , 5 kg un, patates , nuget, küçük kakaolu sut aldım. Hepsinde indirim vardı. Toplam 20 küsur tuttu. Ayrıca pasta da aldık o da 5 tl tuttu. Tavukta da indirim varmış ama kalmamış. İhtiyacı olanlar baksin.

a 101 in perşembe günü indirim kataloğunda buzdolabı kapları vardı 1 lt lik
gidip bir bakayım dedim ama karasız kaldım kullanan var mı ?
bayanlar tavsiye eder misiniz?
bazen dondurucuya sıvı şeyler koymak gerekiyor işe yarıyor mu ?

ben aldım çok şirinlerdi çünkü:) daha klullanmadım ama kullanışlı bişey 2 tane almıştım ben illa ki lazım olur

Iyi pazarlar..
Biraz önce kredi kartımı iptal ettirdim
Çok da iyi oldu, şimdiye kadar çok ödeme yaptık ona bizim olmayan paralarla.
Artık nakit alışverişe geçtim zaten 5 aydır.
Kk mı Hayatımdan tamamen çıkarabilecekmiyim bakalım göreceğiz
Çok yazmışsınız biraz uzak kaldım buralardan ama geldim tekrar zonguldağı da çok beğendim bolçi çikolatasına da çok beğendim kim önermişti tam hatırlayamadım M mandalina idi galiba.
Ama Trakya gibi değil oralar sanki biraz daha muhafazakar yabancı olduğumuz çok belli oldu 

hani bize çikilata?

M maviduvar1 et suyu mesela, bide sen mi yazmıştın nohudu haşlayıp suyu ile koyuyorum diye hani onun gibi şeyler için
ben et suyunu bazen plastik bardaklara koyup dondurucuya koyuyorum, sonra çorbalara kullanıyorum
ama bu dondurucu için olanlar daha iyimi olur diye düşündüm
dondurma kapları da mantıklı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…