Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de bugün şoktan 5 kg aldım 7 küsürdü
A 101 de ne kadarmış ?
Daha uygunsa bir tane de oradan alayım ..
O zaman elini çabuk tut. 5 kg un 4.90. Annem kullanmış çok güzel dedi. Geçen başka bir markayı ben de 8 kusura almıştım. Sokun unu benim hoşuma gitmedi.

Altın hesabından niye vazgeçtin ki?

Bana da çok geliyor ama aşağı inmiyor
Sadece 1 kez meyve çok çok az almıştım , o zaman yarı yarıya tutmuştu ..
Bizim yeme kapasitemiz biraz fazla
Meyveleri 3-4 er kilo alıyorum ..
Mandalina haftanın ortasında bitiyor , bir daha alıyorum , yani haftalık 7-8 kilo mandalina alıyorum ..
Bu hafta pahalıydı
mesela mandalinanın kilosu 3 tü
Portakal 2
Armut 5
Yerli muz 5,5
Bazen bir çeşit meyveden 4 kilo fazladan alıp oğlumun okuluna götürüyorum , çocuklar yesin diye ..

O zaman elini çabuk tut. 5 kg un 4.90. Annem kullanmış çok güzel dedi. Geçen başka bir markayı ben de 8 kusura almıştım. Sokun unu benim hoşuma gitmedi.

Neden beğenmediniz şokunkini ?
Ben bugün bunu yaptım maşaAllah kabardı baya çok lezzetli oldu ..

Ama çok un yedi ondan mı beğenmediniz ?

biz iki kişiyiz hala ölçüsünü tutturamadım yaptığım yemeğin. fazla fazla oluyor. 1 kg sebzeyi birden pişiriyorum. bozulup döküldüğü çok oldu. pazar da öyle. 1 kg.dan fazla bişey almayacam artık

Kasaların kirası çok değil mi? Ne kadar araştırdınız mı?
Kiralama depozito ile birlikte 500 kadar.
Bu hafta birkaç bankayı arayacağım
Halkbank tan memnun kaldın demek ki o zaman canım dimi

Akbank ta olabilir ortak olacak zaten
Altın hesabından niye vazgeçtin ki?

Canım düşündüm taşındım Fiziki altın birikimine karar verdim aldıkça daha çok alasım gelsin
Bankalarda altın hesabından çok kasa kiralamak daha sıcak geldi bana
Abartılacak kadar Fiziki altınım yok ama birikimi bu yönde yapmayı düşünüyorum artık.
Evde tutmak beni ürkütüyor

Evet halkbanktan memnundum

Neden beğenmediniz şokunkini ?
Ben bugün bunu yaptım maşaAllah kabardı baya çok lezzetli oldu ..

Eki Görüntüle 1930034

Ama çok un yedi ondan mı beğenmediniz ?
Nedir bu ? Güzel görünüyor afiyet olsun.
Ben beyaz un seviyorum. Piyale biraz katkılı gibi geldi ve yaptığım şeyler çabuk bayatladi ve sertlesti. Diğer unlarda bunu yaşamıyorum.

cnm onları meb bile pdr mezunu gibi atamasını yapıyor devlet bunu yaptıktan sonra bunlar niye yapmasın
karamelli_turta ben de ziraatten memnunum
250 civarı ücret depozito da öyleydi
İstediğin zmn gidiyorsun acıyorsun memnunum ben

Ayyy cil cil altınları görmek onlara dokunmak ve sürekli arttığını görmek harika oluyor dimi? Ben de fiziki altin biriktirmeyi seviyorum. Bereketli olsun inşallah canım.

Canım başlarda öyle olur. Zamanla elinin ayarı tutar. Hepimiz öyleydik. Ben bir de kalabalık aileden çıktım diye elim çok boldu. Eşim bunu ikimiz mi yiyecegiz yoksa ordu mu doyacak derdi

Ziraati de arayacağım canım teşekkür ederim

Ayyy cil cil altınları görmek onlara dokunmak ve sürekli arttığını görmek harika oluyor dimi? Ben de fiziki altin biriktirmeyi seviyorum. Bereketli olsun inşallah canım.
Ben de tl birikimine ara verip Fiziki biriktirmek istiyorum Sonuçta altının birikimcisine zarar ettirdiğini hiç görmedim
Kararımı değiştirdim altınlara dokunmak istiyorum valla

Nedir bu ? Güzel görünüyor afiyet olsun.
Ben beyaz un seviyorum. Piyale biraz katkılı gibi geldi ve yaptığım şeyler çabuk bayatladi ve sertlesti. Diğer unlarda bunu yaşamıyorum.

Amin hepimizin yediği içtiği şifa olsun
Bu açma tarifiydi bugün ilk defa denedim , küçük şekil vermiştim , ama çok kabarınca böyle yayıldı tepsiye , şekiller bozuldu ama çok yumuşak ve güzel oldu ..

İkinci güne kalınca bayatlama yapacak mi acaba? İlk gün sıcakken çok güzel oluyor ikinci gün tekrar ısınmadan yenmiyor bazı hamur işleri...
acaba mayayı fazla mi koydunuz?
Sonuçta yumuşacık ve lezzetli olmuş önemli olan da o...

O açma miydiben de bu ne diye baya inceledim. Eline sağlık. Güzel kabarmislar.

kızlar bir konuda fikir istiyorum sizden
daha önce bahsetmiştim kv hasta durumu ciddi 2 haftadır ameliyat oldu toğparlıymadı hastanede yani anşlıyacağınız durum ciddi
şimdi akşama doğru aradılar biraz kötüleşti diye
eşimde dedi gidelim
bende deim sen git biz gelsek 2 çocukla perişan oluruz oralarda kar kış
tanımadığım insanların evi yada otelde kalşacağız
ben kayın valideye baksam eşim çocuklara bakamaz
kızlarım 5 ve 2,5 yaşında
ama baktım üzüldü gibi
şuan amcanın eşi balkıyor kayın valideye
eşim istiyor ki biz bakalım
bende kaldım böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…