- 8 Şubat 2016
- 1.689
- 7.685
- 108
O zaman elini çabuk tut. 5 kg un 4.90. Annem kullanmış çok güzel dedi. Geçen başka bir markayı ben de 8 kusura almıştım. Sokun unu benim hoşuma gitmedi.Ben de bugün şoktan 5 kg aldım 7 küsürdü
A 101 de ne kadarmış ?
Daha uygunsa bir tane de oradan alayım ..
Altın hesabından niye vazgeçtin ki?Çok teşekkür ederim canım gerçekten çok güzelmiş.
Ama bir hafta buradan uzak kalınca biraz para da harcadım haliyle şehir dışına çıkınca hediyelik vs.biraz harcanıyor.
Bu arada altın hesabından vazgeçtim, Bankadan kasa kiralamayı düşünüyoruz ablam ile birlikte, aslında çok miktarda altın yok ama olsun güvende dursun bari.
Boş kasa bulabilirsek
Ve hangi banka olacak hiç bilmiyorum
Önerisi olan, kullanan varmı?
ben akbanka 2,5 yıl koydum kasa parası aldılar bıde depozıto alıyorlar ama onu kapaatırken gerı verıyorlar.
aynen ucuz kurtulmuşsun
ben de pazarları cok sevıyorum sanırım 3 3gunlukdunya sen yazdın 70e kapatıyorum dıye pazarı ama cok pahalı degıl mı?
bız 2 kısıyız en fazla 30-35 tl harcıyorum meyve aldıgım halde
yazın kışlık hazırlıkları yaptıgımda cok harcamıstım ama o ıstısnaydı
Kiralama depozito ile birlikte 500 kadar.Kasaların kirası çok değil mi? Ne kadar araştırdınız mı?
Halkbank tan memnun kaldın demek ki o zaman canım dimiBen ilk yıl tebe
Sonraki iki yılda halkbanka koymuştum
Tebdeyken bir kez koydum , bir de süresi dolunca kapatmaya gittim , yani arada hiç uğramadım , hizmeti nasıl bilmiyorum ama hesap işletim ücreti aldılar bizden - ki hesap açtırmadığımız halde - kasa kiralayınca hesap da açılıyormuş otomatik olarak .. Yani hem kasa parası hem de 1 yıllık hesap işletim parası aldılar çok sinir olmuştum ..
Halkbank ta ne zaman gitsem hemen açıyorlardı kasayı hiç bekletmeden ..
Akbank ta olabilir ortak olacak zatenben akbanka 2,5 yıl koydum kasa parası aldılar bıde depozıto alıyorlar ama onu kapaatırken gerı verıyorlar.
aynen ucuz kurtulmuşsun
ben de pazarları cok sevıyorum sanırım 3 3gunlukdunya sen yazdın 70e kapatıyorum dıye pazarı ama cok pahalı degıl mı?
bız 2 kısıyız en fazla 30-35 tl harcıyorum meyve aldıgım halde
yazın kışlık hazırlıkları yaptıgımda cok harcamıstım ama o ıstısnaydı
Altın hesabından niye vazgeçtin ki?
Kiralama depozito ile birlikte 500 kadar.
Bu hafta birkaç bankayı arayacağım
Halkbank tan memnun kaldın demek ki o zaman canım dimi
Akbank ta olabilir ortak olacak zaten
Canım düşündüm taşındım Fiziki altın birikimine karar verdim aldıkça daha çok alasım gelsin
Bankalarda altın hesabından çok kasa kiralamak daha sıcak geldi bana
Abartılacak kadar Fiziki altınım yok ama birikimi bu yönde yapmayı düşünüyorum artık.
Evde tutmak beni ürkütüyor
Nedir bu ? Güzel görünüyor afiyet olsun.Neden beğenmediniz şokunkini ?
Ben bugün bunu yaptım maşaAllah kabardı baya çok lezzetli oldu ..
Eki Görüntüle 1930034
Ama çok un yedi ondan mı beğenmediniz ?
cnm onları meb bile pdr mezunu gibi atamasını yapıyor devlet bunu yaptıktan sonra bunlar niye yapmasınKızlar ig de bi yalancı psikolog furyasidir donuyor
Haberiniz var mi?
Bunlarida gorduk
Kadin sosyoloji mezunu ve psikolojide okudum cift anadal diye terapi+kdv usulu hastalarina seans uygulayip bide fatura kesmis :)
Oysa diplomasi falan yokmus.
Saka gibi bir ulkeyiz ya
Herseyin sahtesinde number one.
Kiralama depozito ile birlikte 500 kadar.
Canım düşündüm taşındım Fiziki altın birikimine karar verdim aldıkça daha çok alasım gelsin
Abartılacak kadar Fiziki altınım yok ama birikimi bu yönde yapmayı düşünüyorum artık.
Ayyy cil cil altınları görmek onlara dokunmak ve sürekli arttığını görmek harika oluyor dimi? Ben de fiziki altin biriktirmeyi seviyorum. Bereketli olsun inşallah canım.Kiralama depozito ile birlikte 500 kadar.
Canım başlarda öyle olur. Zamanla elinin ayarı tutar. Hepimiz öyleydik. Ben bir de kalabalık aileden çıktım diye elim çok boldu. Eşim bunu ikimiz mi yiyecegiz yoksa ordu mu doyacak derdibiz iki kişiyiz hala ölçüsünü tutturamadım yaptığım yemeğin. fazla fazla oluyor. 1 kg sebzeyi birden pişiriyorum. bozulup döküldüğü çok oldu. pazar da öyle. 1 kg.dan fazla bişey almayacam artık
Ziraati de arayacağım canım teşekkür ederimcnm onları meb bile pdr mezunu gibi atamasını yapıyor devlet bunu yaptıktan sonra bunlar niye yapmasın
karamelli_turta ben de ziraatten memnunum
250 civarı ücret depozito da öyleydi
İstediğin zmn gidiyorsun acıyorsun memnunum ben
Ben de tl birikimine ara verip Fiziki biriktirmek istiyorum Sonuçta altının birikimcisine zarar ettirdiğini hiç görmedimAyyy cil cil altınları görmek onlara dokunmak ve sürekli arttığını görmek harika oluyor dimi? Ben de fiziki altin biriktirmeyi seviyorum. Bereketli olsun inşallah canım.
Nedir bu ? Güzel görünüyor afiyet olsun.
Ben beyaz un seviyorum. Piyale biraz katkılı gibi geldi ve yaptığım şeyler çabuk bayatladi ve sertlesti. Diğer unlarda bunu yaşamıyorum.
İkinci güne kalınca bayatlama yapacak mi acaba? İlk gün sıcakken çok güzel oluyor ikinci gün tekrar ısınmadan yenmiyor bazı hamur işleri...Amin hepimizin yediği içtiği şifa olsun
Bu açma tarifiydi bugün ilk defa denedim , küçük şekil vermiştim , ama çok kabarınca böyle yayıldı tepsiye , şekiller bozuldu ama çok yumuşak ve güzel oldu ..
O açma miydiAmin hepimizin yediği içtiği şifa olsun
Bu açma tarifiydi bugün ilk defa denedim , küçük şekil vermiştim , ama çok kabarınca böyle yayıldı tepsiye , şekiller bozuldu ama çok yumuşak ve güzel oldu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?