- 16 Temmuz 2016
- 278
- 613
- 23
- 40
Benim başıma gelse ben de çok zor durumda kalırdım. Çocuklarımızın yaşları yakın. Bir de kv kendi evinin olduğu şehirde değil sanırım. Senin gitmen çok zor ama gittidiğünizde belki cenazesi bile olabilir durumu kötü diyorsun. Benim anneannem çok uzun süte bakıma muhtaç yaşadı. Uzun süreli bir şeyse karne tatilinde gitmen daha iyi. Eğer durumu kötüye gidiyorsa, annen çocukların başına gelemez mi? Cenaze defin işlemleri vs olursa zaten bulunman gerekir. Annenin durumu uygun mu gelmek iiin. Ya da şehir annenlere yakınsa çocukları onlara bıraksankızlar bir konuda fikir istiyorum sizden
daha önce bahsetmiştim kv hasta durumu ciddi 2 haftadır ameliyat oldu toğparlıymadı hastanede yani anşlıyacağınız durum ciddi
şimdi akşama doğru aradılar biraz kötüleşti diye
eşimde dedi gidelim
bende deim sen git biz gelsek 2 çocukla perişan oluruz oralarda kar kış
tanımadığım insanların evi yada otelde kalşacağız
ben kayın valideye baksam eşim çocuklara bakamaz
kızlarım 5 ve 2,5 yaşında
ama baktım üzüldü gibi
şuan amcanın eşi balkıyor kayın valideye
eşim istiyor ki biz bakalım
bende kaldım böyle
Valla cnm çocuklarin çok küçük senden iyi de kimse bakamaz kv bişey olursa eşinde bunu yıllarca söyleye bilir yanında çocuklarina bakacak birini götürmen mümkün mü yada eşine çok iyi tembihlemen lazım çocuklara iyi bakmasi için Allah yardımcın olsun zor bir durum.kızlar bir konuda fikir istiyorum sizden
daha önce bahsetmiştim kv hasta durumu ciddi 2 haftadır ameliyat oldu toğparlıymadı hastanede yani anşlıyacağınız durum ciddi
eşimde dedi gidelim
ama baktım üzüldü gibi
bende kaldım böyle
eşinin kardeşlerı yok mu? ortaklasa baksanız?kızlar bir konuda fikir istiyorum sizden
eşimde dedi gidelim
ama baktım üzüldü gibi
bende kaldım böyle
Benim başıma gelse ben de çok zor durumda kalırdım. Çocuklarımızın yaşları yakın. Bir de kv kendi evinin olduğu şehirde değil sanırım. Senin gitmen çok zor ama gittidiğünizde belki cenazesi bile olabilir durumu kötü diyorsun. Benim anneannem çok uzun süte bakıma muhtaç yaşadı. Uzun süreli bir şeyse karne tatilinde gitmen daha iyi. Eğer durumu kötüye gidiyorsa, annen çocukların başına gelemez mi? Cenaze defin işlemleri vs olursa zaten bulunman gerekir. Annenin durumu uygun mu gelmek iiin. Ya da şehir annenlere yakınsa çocukları onlara bıraksan
Valla cnm çocuklarin çok küçük senden iyi de kimse bakamaz kv bişey olursa eşinde bunu yıllarca söyleye bilir yanında çocuklarina bakacak birini götürmen mümkün mü yada eşine çok iyi tembihlemen lazım çocuklara iyi bakmasi için Allah yardımcın olsun zor bir durum.
eşinin kardeşlerı yok mu? ortaklasa baksanız?
gonul ıster kı hep bız bakalım ama olmuyor sehırler farklı olunca
bence caresı ya evınıze getıreceksınız yada dönusmlu kardeslerı varsa eşinizin onlarla bırlıkte bakılacak. Allah yardımcınız olsun
İkinci güne kalınca bayatlama yapacak mi acaba? İlk gün sıcakken çok güzel oluyor ikinci gün tekrar ısınmadan yenmiyor bazı hamur işleri...
acaba mayayı fazla mi koydunuz?
Sonuçta yumuşacık ve lezzetli olmuş önemli olan da o...
O açma miydiben de bu ne diye baya inceledim. Eline sağlık. Güzel kabarmislar.
Çok zor bir durum ben bu durumda olsam gitmem çocuklarima bakacak bırakacak kimse yoksa onlarda daha bebek bakıma ihtiyaclari var başka şehirde kimse de yok Allah etmesin hastanede mikrop kapma durumu da var bu benim fikrim cnm.kanser teşkisi kondu, mayıstan beri kemoterapi radyo terapi
stent taktılar geçen gün ama 15 gün oldu ama iyileşmedi enfeksiyon var,
ameliyat yerini açıp bir alet takmışlar , bu akşam tansiyonu çok fırlamış
dr yarın bakacak şimdi şehir dışında
benim ailemde çok uzakta
cenaze gibi bir durum olsa annemler cenazeye gelirler zaten çocuklarıda onlara verii gönderirim bir süre
ama çok sakat bir durum
birde şuan gidilecek olan yerde nerede kalacağız,
hastane çocuklar için uygun değil
ee birinci derece akraba yok başkasının evinde 2 çocuk çok saçma sapan bir durum yani
kimsemiz yok canım, ev sorunuda var, hani burda bir hastene olsa bakıcımagözüm kapalı bırakır giderim ama
o şehri bilmiyoruz ev yok tanıdıklar var bir kaç kişi
ama ben çocuğumu bırakama onlara
birde hastanede evde olsa insan getirir yanına bakar
bide izin durumu var malum olağan üstü hal
ha deyince rapor alınamıyor
canım haziranda bizim bir küçük kardeş baktı
temmuz ağustos ben baktım eylül ekim kendi kız kardeşi baktı
kasımdan beride en küçük eltim bakıyor onların ev biraz daha yakın hastanenin olduğu şehire
ama onunda küçük bebeği var
diğerleri de bekar
bide kız yok , yani
bakalım sabah ola hayrola
sorun bakma değil sorun başka bir şehirde iki çocukla hastane köşelerinde sürünmek
Çocuklara o şehre gitmek, kış günü kalacak yer yokken çok zor. Bu durumda gitmeme en iyi seçenek. Çocuklar küçük olunca kimse size gönül koymaz, hawar yaz tatilinde üzerine düşeni yapmışsın. Annenin evi çok uzak şehirde diyorsun. Allah yardımcınız olsun ama her türlü sonuca hazırlıklı olun. Böyle haberler aniden gelir, kendine bir plan yap, ani bir durumda basıl giderim vs diye ki eşin oradayken sana kötü haber gelirse, çocuklarla gitmen yine zor görünüyor. Bu durum içiN de bir planın olsunÇok zor bir durum ben bu durumda olsam gitmem çocuklarima bakacak bırakacak kimse yoksa onlarda daha bebek bakıma ihtiyaclari var başka şehirde kimse de yok Allah etmesin hastanede mikrop kapma durumu da var bu benim fikrim cnm.
anlıyorum zor bır durum Allah bır kolaylıgını verır ınsallah canımcanım haziranda bizim bir küçük kardeş baktı
temmuz ağustos ben baktım eylül ekim kendi kız kardeşi baktı
kasımdan beride en küçük eltim bakıyor onların ev biraz daha yakın hastanenin olduğu şehire
ama onunda küçük bebeği var
diğerleri de bekar
bide kız yok , yani
bakalım sabah ola hayrola
sorun bakma değil sorun başka bir şehirde iki çocukla hastane köşelerinde sürünmek
Ben kendi düğünümden bile sıkılmıştım. Allahım kötü dakikalar geçmek bilmiyor, bir de uzun sürdü kihawar allah yardımcınız olsun.
nişandan geldim. çok sıkılıyorum ben böyle ortamlarda ya. of bitti çok şükür.
herkese iyi geceler
ben düğünümde ağlicaktım yorgunluktan bide foto için sürekli gülümsemekten. çok saçma bulurdum düğünleri, aynısını yaptık mecbur:)Ben kendi düğünümden bile sıkılmıştım. Allahım kötü dakikalar geçmek bilmiyor, bir de uzun sürdü ki
Amin çok sağolhawar arkadaşım çok geçmiş olsun. Allah hayırlı sonuçlar nasip etsin.
hawar Allah yardımcınız olsun , kolaylıklar versin
Kalacak yer yok diyorsunuz , çocuklar küçük eşim bakamaz diyorsunuz ..
Eşiniz gidip kendi ilgilense hastanede o refakatçılık yapsa olmaz mı ?
Hastaneyle aynı şehirde kv nin evi olsa çocuklarla siz orada kalırdınız , ama farklı şehirlerde sanırım ..
hawar allah yardımcınız olsun.
nişandan geldim. çok sıkılıyorum ben böyle ortamlarda ya. of bitti çok şükür.
herkese iyi geceler
Sağol bakalım yarın Dr ne diyecek ona göre şekillenecek birazhawar zor Bi durum mantıklı olan eşinin tek gidip bakması
Senin gitmen zor
Eşin hastanede kalabilir refakatci olarak aslında
Allah yardım etsin kv de acı çektirmesin Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?