Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba, bence vermemekle çok iyi yapmışsınız, ayrıca karşılaştığınızda hiç tavrınızı bozmayın, o nasıl davranırsa oana göre şekillendirirsiniz davranışlarınızı olur biter.

Benim de kuzenim düzenli olarak her ay benden 150 -200 lira ister, ben istemeden de vermezdi. Bir gün eşime dedim ki iki ayı geçti hala vermedi. Bugün arayıp isteyeceğim, (kuzenim de sürekli gezer tozar yer içer, gece gezmeleri eksik olmaz filan) eşim de dedi ki boşver isteme, istersen yine senden borç isteyecek, istemezsen arayıp bir daha istemeye yüzü olmayacak. İstemedim, o gün bugün yaklaşık beş aydır aramıyor, yani giden benim 150 lirama oldu.
Ben bu kadar birikim-ihtiyaç için onca şeyden fedakarlık ederken bu tip insanların böyle davranmaları beni delirtiyor.

Bende 50-60 tane var sanırım. hem çeyizime hemde evde kullanmak icin aldım. Biz cok memnunuz.
1100 ml olanina yemek, corba koydugumda 4 kisiye yetiyor.
Hem buzluk daha duzenli oluyor. Birde ustune yaziyorum. Hangi yemek oldugunu. Direk buzluktan cikarip mikrodalgaya atiyorum ayni kapla.

4ve 5 numarı plastikler gıda ile temasa uygun olan ürünler. Tupperware 5 numara plastikten üretiliyor. Bu kaplarda 4 numaradan. O markayı cok pahalı buldugun icin almıyorum bn.

Hic plastik kullanmasak daha saglikli ama bn kullaniyorum yani.

bir yudum mutluluk derin donduruculara cam kavanoz koyuyorlar ve patlamiyor. Gördügümde cok şaşırmıştım ama derin dondurucunun özelliklerinde varmış bu. Hatta anne sütünü bu şekilde saklıyorlar. Alırken incelemek lazım

elecda Güzel günlerde kullansın kıyafetlerini inşallah
ben de senin yaptığını düşündüm ama çok çabuk büyüyorlar elimde kalır diye cesaret edemedim
yurtdışından 3 yaş kıyafet almıştım şimdi bile kolları kısaldı bahara giyemez
ne yapsam bilemedim üstünde büyük dursun da istemiyorum

Kizlar sabah yine msj atmis ben uyuyordum
Bide sordunmu kocana diye yaziyo!
Ben topu esime atmistim hani cekinir diye
Ben calismiyorum nasil isteyebiliyo ben anlamiyorum
Zulam olmasada suan gercekden nakit param yok.
İnsan anlar vermek istemiyo diye bu israr niye

"Sordum borçlarımız var verme dedi" dersin.
Bu kadar yüzsüzlük olmak. Sinir oluyorum böyle tiplere. Ben olsam mesafemi koyarım, direk aramı açarım...

Çok yüzsüz birine benziyor. Bu kadar ısrar ettiğine göre alisirsa sürekli ister. Şimdiden önünü kes bence.

"Sordum borçlarımız var verme dedi" dersin.
Bu kadar yüzsüzlük olmak. Sinir oluyorum böyle tiplere. Ben olsam mesafemi koyarım, direk aramı açarım...
Bende öyle dusunuyorum.
İnsanlara iyi davranmaya gelmiyo valla
Azicik yuzunu yumusak gordulermi.
Bosuna iyilikden maraz dogar demiyolar
Msj attim
Yine kirmadan izah etmeye calistim
Kusurabakma yardimci olamadim yazdim.
Estagfurullah dedi.
Okadar

Yok ya, yuzsuzmus belli ki..İyi yapmissin boşver...

karamelli_turta lcw da kirmizi etiketlilerse indirim oluyor
Ama buyuk sezon indirimine hic rastlamadim.
Hemen toplayip yazliklari cikardilar burda.
Tek kalanlar ,Devami olmayanlari falan kirmizi etiketle saattilar.
Bu sene kis sezonunda bi baktim gecen senenin montlari,kabanlari bence sakladilar tekrar cikardilar

Canım yaş olarak değil de cm olarak bakmak lazım. Benim kız 3,5 yaşında olmasına rağmen, çoğu markanın 4-5 yaş (110-116 cm). kıyafetlerini kullanıyor. Boyu şu an 104 cm. Ben önümüzdeki kış için 6-7 yaş (122-128) kıyafetleri aldım.

Sağol canım
benim oğlum 98 104 arası giyiyor
demek ki 110 üstü almam lazım
aslında çocuklara erken almak mantıklı
ertesi sene mecbur alınıyor sürekli büyüdükleri için

merhaba arkadaşlar...
ben de yorucu ama bir o kadar da keyifli bir hafta sonu geçirdim... cumartesi çocuklarla ilgili seminer vardı, öncesinde kızı yardımcıya, oğlanları da kursa bırakıp, eşimle baş başa harika bir kahvaltı yaptık... karadeniz yemekleri yapan harika bir yer keşfettik... :) karadenizlilere duyurulur... :)) özellikle istanbul da olanlara....

pazar günü de bir arkadaşla, çocukları alıp, mesleklerle ilgili malum oyun alanına gittik, üsküdar da... sabah arkadaşa kahvaltıya davetliydik, kahvaltı sonrası geçtik, akşama kadar eğlendi çocuklar, sonra akşam yemeği yiyip dağıldık.... eve gelmemiz 24 ü buldu...

tabi bu iki gün bize yaklaşık bin tl ye patladı..... paranın adı var sadece, harcamaya başlayınca nasıl gidiyor anlamıyor insan... :) zaten ne için çalışıyoruz, kazan, harca, al, ver, ekonomiye can kat... paranın, durmadan el değiştirdiği bir oyun sanki hayat... :)

Merhaba kızlar,
Bebek için alışveriş yaptıkyine . 0- 3 ayı tamamladık sonrası Allah Kerim.
Hamile kaldığımdan beri kendime hamilelik ihtiyaçları hariç( lohusa pijaması, emzirme sütyeni v.s) yalnızca 1 ad. hırka aldım diye hatırlıyorum. Aklıma bile gelmiyor artık kendime bir şey almak.
Ay sonuna kadar 70 tl paramız kaldı. Bir de benim cüzdanımın gizli köşesinde 50 tl var. Sanırım yeter.
Çalışırken her ay 1 gr altın alıyordum, onlarında bir kısmını bozdurduk az kaldı. Geçen onlara bakarken bir tanesinin içine 50 tl saklayıp unutmuşum. Çok sevindiriciydi. hiç görmemiş gibi yaptım.
Eşimin maaşına hala zam yapılmadı, umarım yeni yılla birlikte yapılır. Çok şükür yine de. Bu ay da borca düşmeden geçti. nasılsa.

The Black Bebeğin hayırlısıyla kısmetiyle gelsin inşallah
pazar günü kardeşimin bebek mevlüdü vardı
o kadar çok kıyafet hediye geldi ki inan çok üzüldüm
zaten alınmıştı
benim oğlandan da vardı verdiklerim
aslında kıyafet alınacağına para verilse daha güzel bir hediye
mama bez masrafına katkı olur en azından

Sağol canım
benim oğlum 98 104 arası giyiyor
demek ki 110 üstü almam lazım
aslında çocuklara erken almak mantıklı
ertesi sene mecbur alınıyor sürekli büyüdükleri için
Aynen canım. Bu kış sezonu başı aklım başıma geldi benim de. Bi baktım kızın hiçbir şeyi yok. Havalarda erken soğudu. Hadi sezon başı bir sürü alışveriş yaptım. Bu sene aldığım botunda indirimini takip ediyorum. İndirim olunca 2 numara büyüğünü alacağım. Yılda 1,5 numara civarı ayağı büyüyor. H&M den de alıp memnun olduğum birkaç ürün vardı. Onları da alacağım bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…