çeyiz hazırlığındayken yeniledim. sezon indirimlerine denk getirdim. mevsimlik-yazlık ve kışlık olarak hepsi çantalar dahil, 7000 gibi tuttu sanırım. benim giysilerim epey yıpranmıştı. çeyiz yaparken dolabıma hiç bakmadım desem yeri. ne bulduysam onu giydim. çeyizi kolayladım ve hatta bitirdim, dolabıma giriştim. ne var ne yok ortaya döktüm. ihtiyaç listesi çıkardım. iş için 5 ayrı renk pantolonum var mesela. kombinlemek için de yine 6-7 adet bluz, 6-7 adet kazak. 4 uzun hırka. tam bilemiyorum ki canım ya. ama dolabım sıkış tepiş değil. birbirinden bağımsız hiç bir kıyafetim de yok. hepsi kombin şeklinde. kotlarım beyaz, mavi, gri ve siyah olarak dört renk. yine 7-8 tişört. h.sonu kıyafetlerim genelde eşofman olur. onlardan da 7-8 takım vardır. hem sporda hem h.sonu giyiyorum. en çok onlar yıpranıyor.Canım sorması ayıp dolabını yenileme kısmını biraz açar mısın?
Mesela kaç pant kaç kazak aldın? Sezon sonu fln mı yaptın bunu.. ortalama ne kadara mal oldu sana.. bunları sezon sezon yazar mısın aklında kaldıysa
Bazen bende herşeyden sıkılıp hepsini değiştirmek istiyorum sonra yine kıyamayıp sevmediğim şeyleri bile kullanıyorum.. aman evde giyerim aman giymiyorum ama seviyorum vs diyip atamıyorum
Kızlar hayırlı günler herkese. Ben çok ağır grip oldum hafta sonu hep yattım öksürük genzim yanıyor burnum akıyordu. Bu gün doktora gittim 10tane antibiyotikli iğne ve2 tane ağrı kesici hap verdi. İlaçlar çok pahalı 75 lira fark verdim. Allahtan çalışıyorum ya çalışmayan yada sosyal güvencesi olmayan insanlar var nasıl ilaç alacaklar merak ediyorum. 1hafta izin aldım evdeyim dinlenmem gerek
Artik bilmiyorumda hayirlisimiydi vermedim
Ama bunda calismiyo olusumda payi var.
Ben esimden harclik gibi aliyorum.
Ve kredi kartimdan harciyoruk tum ihtiyaclarimi
Yani ya zulamdan verecektim ya esimden isticektim.
Ben kimse icin esimden borc isteyemem.
[QUOTE
haklısın canım.... eşten isteyip vermek daha zor.... haketmeyen insanlar yüzünden, eşle yüz göz olmak hiç hoş değil...ben de aynı durumda olsam iki değil, üç kere düşünürdüm...
Artik bilmiyorumda hayirlisimiydi vermedim
Ama bunda calismiyo olusumda payi var.
Ben esimden harclik gibi aliyorum.
Ve kredi kartimdan harciyoruk tum ihtiyaclarimi
Yani ya zulamdan verecektim ya esimden isticektim.
Ben kimse icin esimden borc isteyemem.
Geri alamazsam yuzume vurabilir falan.
Zoruma gider
Elalem yuzunden ben kotu olamam.
Ben esimden bile surekli bana para ver bana para ver diyemedigimden kart cikardik.haklısın canım.... eşten isteyip vermek daha zor.... haketmeyen insanlar yüzünden, eşle yüz göz olmak hiç hoş değil...ben de aynı durumda olsam iki değil, üç kere düşünürdüm...
Cok haklisiniz.bende borç konularından hiç hoşlanmıyorum. çok yakın bir iki kişi dışında cevabım olumsuz olurdu.
başkasının cebine gözünü diken insanlardan hiç hoşlanmıyorum. Allah kimseye muhtaç etmesin.
5 lt plastik şişeyi kendime kumbara yapmıştım 4 ayda 290 lira para birikmiş bunun dışında az da olsa altın biriktirdim ama altın hesabı açmak istiyorum banka konusunda kararsızım
Ben esimden bile surekli bana para ver bana para ver diyemedigimden kart cikardik.
Kartla isimi goruyorum.
Hemde surekli bana para ver demiyorum.
Verir nezaman istesemde hic esirgemez sagolsun.
Ama bir baskasi icin isteyince zor geliyo bana.
Calismiyo olusumda biraz beni istememeye yonlendiriyo.
Bir de hadi 1defa verdim devami gelirse ben önune gecemem bunun.
Artik hayirlisimi boyleydi degilmiydo bilmiyorum.
Ama sabah ben uyurken bile msj atmis.
Bence verecek olan zaten olur der direk.
Hani olmayacagini anlamliydi.
Cok haklisiniz.
Kimin parasi varsa ona var bundan banane bizene.
Bu arada bereketli ve devamli olur umarim.
Tesekkurler canım aynen öyleGüle güle kullantr_lelli annelerin hakkı ödenir mi hiç
Pantolon aldim ama uzerine bluz bulamadim ben
Yarinda onun icin bir miktar harcarim artik.
Kart 1.750tl gelmis.
Hesap ediyorum
Ocak ayinda
Gün:400tl
Bes:300l
Kredi karti yine en az 1.500(gida icinde)
Faturalar(su,elektrik,dogalgaz,internet,telefonlar) 900tl(telf faturasinin biri kabarik geliyo cihazin borcu var)
Giysi,esimin sigarasi,haftalik pazar parasi,ekmek su okul harcamalarimiz derken 3.500-4000tl.
Gun ve bes yanimiza kar yani
Arabayi degistiremedik henuz esim karar veremedi bir sure daha almicak galiba.
Tek sansimiz suan sifir borc.
Yani esimin telefon taksidini ve giysi icin olan taksitleri saymazsak.
Bunun rahatligi guzelmis be
Yillardir hep borc odemekden kendimizi ne cok sıkmısız
Ferahım
Canim yoksis kaydin yoktur okulu ara hemen duzeltirler.kpss için tam başvuru yapacam ne göreyim, lise mezunu görünüyorum! bugün de pazartesi, cuma son başvuru için. başvuru kaydında lisans mezunu görünüyorum oysa ki. umarım düzelir.
hiçbirşeyi doğru yapamıyorum. nefret ediyorum kendimden. eşime söyledim sinirlendi haklı olarak. kendimi çok işe yaramaz görüyorum şu anda. çok mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?