Küçük Düşün Büyük Olsun!

ipeqbojuqu canım bişey soracam. okul geçici mezuniyet belgesi vermişti. aslıyla değiştirmedim hala. onla ilgisi olabilir mi?
Hyr onunla alakasi yok sende cikis belgesi vardir.
Sen mezun olali uzun yil olmustur okulda yoksis kaydini yapmamistir o yuzden oyle gozukuyosun yarin okulu ara yoksise kaydini yapsinlar sorun cozulur

Ziraat bankasında küçük boy kasa 275 Tl artı 275 Tl depozito. Orta boy kasa 350 Tl depozito 350 Tl.Büyük boy kasa 440 Tl artı depozito 440 Tl Özel boy kasa 490 Tl artı 490 Tl depozito. Sitesindeki bilgiler bu şekilde. Hesap işletim ücreti de yok.

canım doğru söylüyorsun insanın anne yada babasını kaybetmesi çok zor bir durumdur eminim ben düşünemiyorum bile
kayınvalide normal serviste durumu bu gün iyiymiş
ama hastalık bu hiç belli olmaz
bakıcımı yanımda götüremem onunda çocukları var okula gidiyor
birde bu ara onunda eşi acil bir durum için il dışına gitti
artık eşim isterse gidip geleceğiz mecburen 1-2 gün insan idare ederde
hani torunlarını görmek isterse gidip geleceğiz
yada biz döneriz eşim kalır

çok geçmiş olsun

Teşekkür ederim canım zaman ayırıp yazdığın için :) banada fikir oldu..

Hayırlı akşamlar kızlar
Bugün biraz harcamalı bir gün oldu. Dolabımız tam takırdı. Bizde arkadasımla eve yemek söyledik 30TL,
10 TL su,
102 TL fatura.
5 TLde okulda yiyecek ve suya vermiştim.

Çorba ve sulu yemek yapıp özellikle buzluğa atmam gerekiyor.Çok zor oluyor okuldan gelince birşeyler hazırlamak.

Cüzdanda para olunca harcanıp gidiyor. Fırsat bulabilirsem yarın kuyumcuya uğrayıp iki tane çeyrek alıcam.

Bende bugun buzlugumda pogaca,börek olmamasinin uzuntusunu yasadim
Aksam oglum cok sever icecekle yemeyi
Buzlugum dolu o sebepden koyamiyorum
Biraz azalsinda koyucam.
Aksamlari cikaririm yerler.

Hangi otele gittiniz?

Lcw çocuk ürünlerinden memnun musuuz? Ben ordan ne aldıydam 3-4 yıkama sonra ya rengi attı ya da yaka kısımları yamuldu.

Lcw nin bazı ürünleri naylon karşımlı oluyor , ellediğimde direk anlıyorum hatta görüntüde bile belli oluyor , onlardan asla almıyorum
Pamuk olanlarını alıyorum , yamulma renk solma olmadı ama bir iki eşofman altında hafif tüylenme oldu .. Ben bir kaç saatliğine de giyse her dışarı çıkmada eve gelir gelmez çıkarıp kirliye atıyorum , yani çok fazla yıkıyorum ondandır diye düşünüyorum

Bu arada oğlumun ensesi , sırtı çok terlediği için yakalı hiç bir şey almıyorum

Hem kahvaltı mekanın hem de üsküdardaki oyun alanının isimlerini alabilir miyim :)

Benim de kasam var annemle ortak. Altınları orda gördükçe seviyorum valla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…