İnşallah düzelir ya. sağol canımCanim yoksis kaydin yoktur okulu ara hemen duzeltirler.
Okul yoksise kayit etirmesi lazim
Hyr onunla alakasi yok sende cikis belgesi vardir.ipeqbojuqu canım bişey soracam. okul geçici mezuniyet belgesi vermişti. aslıyla değiştirmedim hala. onla ilgisi olabilir mi?
teşekkür ederim çok sağolHyr onunla alakasi yok sende cikis belgesi vardir.
Sen mezun olali uzun yil olmustur okulda yoksis kaydini yapmamistir o yuzden oyle gozukuyosun yarin okulu ara yoksise kaydini yapsinlar sorun cozulur
Sende sagol cnm ins hallolur sinavdan da gecerli puani alir memir olursuteşekkür ederim çok sağol
aminn inşallahSende sagol cnm ins hallolur sinavdan da gecerli puani alir memir olursu
Ziraati de arayacağım canım teşekkür ederim
Ben de tl birikimine ara verip Fiziki biriktirmek istiyorum Sonuçta altının birikimcisine zarar ettirdiğini hiç görmedim
Kararımı değiştirdim altınlara dokunmak istiyorum valla
Cok sagol canim@tr
tr_lelli annene sağlıklı ömürler versin allah.Kesesine bin bir bereket versin. Aldıkları çok güzel iyi günlerinde kullanmak nasip olsun.
canım doğru söylüyorsun insanın anne yada babasını kaybetmesi çok zor bir durumdur eminim ben düşünemiyorum bilehawar yanlış hatırlamıyorsam bakıcın vardı. Bakıcının sizinle gelme durumu veya senin çocukları birkaç gün onun evine bırakma ihtimalin olabilir mi?
Benim babam da 5 ay kadar yoğun bakımda kaldı. Bu süre boyunca hastaneden iki kez durumu kötüleşti diye aradılar. Birinde toplarladı ancak diğerinde kaybettik. Bence eşini yalnız bırakma. Hangi yaşta olursan ol, anne babayı kaybetmek kolay olmuyor. Benim eşim bu sırada yanımdaydı. Eğer olmasaydı içime dert olurdu sanırım.
Kızlar hayırlı günler herkese. Ben çok ağır grip oldum hafta sonu hep yattım öksürük genzim yanıyor burnum akıyordu. Bu gün doktora gittim 10tane antibiyotikli iğne ve2 tane ağrı kesici hap verdi. İlaçlar çok pahalı 75 lira fark verdim. Allahtan çalışıyorum ya çalışmayan yada sosyal güvencesi olmayan insanlar var nasıl ilaç alacaklar merak ediyorum. 1hafta izin aldım evdeyim dinlenmem gerek
Teşekkür ederim canım zaman ayırıp yazdığın için :) banada fikir oldu..çeyiz hazırlığındayken yeniledim. sezon indirimlerine denk getirdim. mevsimlik-yazlık ve kışlık olarak hepsi çantalar dahil, 7000 gibi tuttu sanırım. benim giysilerim epey yıpranmıştı. çeyiz yaparken dolabıma hiç bakmadım desem yeri. ne bulduysam onu giydim. çeyizi kolayladım ve hatta bitirdim, dolabıma giriştim. ne var ne yok ortaya döktüm. ihtiyaç listesi çıkardım. iş için 5 ayrı renk pantolonum var mesela. kombinlemek için de yine 6-7 adet bluz, 6-7 adet kazak. 4 uzun hırka. tam bilemiyorum ki canım ya. ama dolabım sıkış tepiş değil. birbirinden bağımsız hiç bir kıyafetim de yok. hepsi kombin şeklinde. kotlarım beyaz, mavi, gri ve siyah olarak dört renk. yine 7-8 tişört. h.sonu kıyafetlerim genelde eşofman olur. onlardan da 7-8 takım vardır. hem sporda hem h.sonu giyiyorum. en çok onlar yıpranıyor.
Çok saolun kızlar, dönüş yolundayiz yarım saate evde oluruz...
Ara sıra yapmak gerekiyor bu tarz kacamaklar, iyi geldi aslında...
Otel için oda kahvaltı 2 kişi 245 TL odedik, extra içecek ve akşam yemeği için 130 TL gitti, ben kese ve köpük masajı yaptırdım 100 TL o tuttu...Yol için de 100 TL gitti...
Pazar kaçamağı 575 TL ye mal olmuş oldu..Aslında çok gitti çok daha az fiyata Antalya'da çok iyi tesislerde her şey dahil konaklama yapılırdı ama aylardır termal istiyorduk, yılbaşı önü iyi bir bakım oldu bize..Arada gerekiyor...
Bugün vitaminlerimi sipariş edeceğim, eczanede fiyatlar daha yüksek, internette kampanyalar oluyor, aylık vitaminlere, indirimli bulabilirsem, coenzim 75, omega3 70, melatonina 90, inofolic 40, b12 40, supradyn 30 idi en son, bu civarda ödersem toplam 350 civarı gidiyor...Bir de maalesef sigaraya başlamış olmam beni maddi anlamda gocertiyor, 3 karton alacağım bugün aylık, 27o TL ona ödeyeceğim, toplam 620 TL bugün hiç yoktan gideceksağlık olsun ne yapayım...Paranın hiç kıymeti yok maalesef...
Dün yiyecek olarak diyetime sadıktım, fakat akşam 2 duble içerek eşime eşlik ettim..6 aydır icmiyordum, çok da keyif aldım diyemem..Alkol bana göre değil artık sanırım...Hayatımdan çıkarmaya karar verdim...
Herkese güzel, musmutlu bir hafta dilerim...2016 nin son haftası, son pazartesisi...Güzel haberler alacağımız bir gün olsun inşallah
Lcw çocuk ürünlerinden memnun musuuz? Ben ordan ne aldıydam 3-4 yıkama sonra ya rengi attı ya da yaka kısımları yamuldu.
merhaba arkadaşlar...
ben de yorucu ama bir o kadar da keyifli bir hafta sonu geçirdim... cumartesi çocuklarla ilgili seminer vardı, öncesinde kızı yardımcıya, oğlanları da kursa bırakıp, eşimle baş başa harika bir kahvaltı yaptık... karadeniz yemekleri yapan harika bir yer keşfettik... :) karadenizlilere duyurulur... :)) özellikle istanbul da olanlara....
pazar günü de bir arkadaşla, çocukları alıp, mesleklerle ilgili malum oyun alanına gittik, üsküdar da... sabah arkadaşa kahvaltıya davetliydik, kahvaltı sonrası geçtik, akşama kadar eğlendi çocuklar, sonra akşam yemeği yiyip dağıldık.... eve gelmemiz 24 ü buldu...
tabi bu iki gün bize yaklaşık bin tl ye patladı..... paranın adı var sadece, harcamaya başlayınca nasıl gidiyor anlamıyor insan... :) zaten ne için çalışıyoruz, kazan, harca, al, ver, ekonomiye can kat... paranın, durmadan el değiştirdiği bir oyun sanki hayat... :)
Benim de kasam var annemle ortak. Altınları orda gördükçe seviyorum valla :))Ziraati de arayacağım canım teşekkür ederim
Ben de tl birikimine ara verip Fiziki biriktirmek istiyorum Sonuçta altının birikimcisine zarar ettirdiğini hiç görmedim
Kararımı değiştirdim altınlara dokunmak istiyorum valla
Colossae termal hotelHangi otele gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?